Összes letöltés a DEA-ból: 644
country | downloads |
---|---|
United States (US) | 402 |
Hungary (HU) | 72 |
Germany (DE) | 59 |
China (CN) | 21 |
Lithuania (LT) | 8 |
France (FR) | 7 |
United Arab Emirates (AE) | 5 |
Hong Kong S.A.R., China (HK) | 4 |
Romania (RO) | 4 |
Turkey (TR) | 4 |
Finland (FI) | 3 |
Indonesia (ID) | 3 |
Ireland (IE) | 3 |
Malaysia (MY) | 3 |
Canada (CA) | 2 |
Portugal (PT) | 2 |
Albania (AL) | 1 |
Austria (AT) | 1 |
Bulgaria (BG) | 1 |
Spain (ES) | 1 |
United Kingdom (GB) | 1 |
Greece (GR) | 1 |
Sweden (SE) | 1 |
Slovakia (SK) | 1 |
n.a. | 34 |
Megjelenés | Publication | Fájlletöltések |
---|---|---|
2021 | Papp-Bata, Á., Szakály, Z.: A probiotikumok múltja, jelene és jövője. Tejgazdaság. 78 (1-2), 19-27, 2021. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/322195 | kiadói változat: 67 |
2021 | Papp-Bata, Á., Szakály, Z.: Fogyasztói attitűdök a probiotikus joghurtok piacán - Netnográfiai kutatás. Tejgazdaság. 78 (1-2), 29-41, 2021. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/322194 | kiadói változat: 41 |
2020 | Papp-Bata, Á., Szakály, Z.: The relationship between the motivators and barriers of health behaviour and consumer attitudes towards functional food. Acta Aliment. 49 (3), 287-294, 2020. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/322198 Folyóirat-mutatók:
Q3 Food Science | kiadói változat: 73 |
2019 | Kontor, E., Balsa-Budai, N., Papp-Bata, Á., Kiss, M.: Az élelmiszercímkék szerepe az egészségtudatos táplálkozás megvalósításában: ösztönző és gátló tényezők. In: Egészségpiaci kutatások. Szerk.: Fehér András, Szakály Zoltán, Debreceni Egyetem Gazdaságtudományi Kar, Debrecen, 45-56, 2019. ISBN: 9789634901327 Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/275431 | könyvfejezet: 44 |
2019 | Papp-Bata, Á., Mile, M., Csiki, Z.: Időskor, bélflóra, probiotikumok. Háziorv. továbbk. szle. 24 (2), 100-103, 2019. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/343437 | Kiadói változat: 6 |
2018 | Mile, M., Papp-Bata, Á., Szakály, Z., Csiki, Z.: Szarkopenia befolyásolása táplálkozási módszerekkel. Metabolizmus. 16 (4), 284-286, 2018. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/329153 | kiadói változat: 6 |
2015 | Jávor, A., Nagy, A., Papp-Bata, Á., Vass, N., Oláh, J., Csiki, Z.: Bacterial overgrowth can be detected by breath hydrogen measurement before clinical manifestations in suckling lambs. Acta Vet. Brno. 84 (3), 243-247, 2015. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/216677 Folyóirat-mutatók:
Q2 Veterinary (miscellaneous) | kiadói változat: 102 |
2015 | Papp-Bata, Á., Csiki, Z., Tósaki, Á., Szakály, Z.: Meggymag kivonat - egy új termék a funkcionális élelmiszerek piacán?. Táplálkozásmarketing. 2 (1), 31-34, 2015. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/304796 | kiadói változat: 31 |
2015 | Csiki, Z., Papp-Bata, Á., Czompa, A., Nagy, A., Bak, I., Lekli, I., Jávor, A., Haines, D., Balla, G., Tósaki, Á.: Orally delivered sour cherry seed extract (SCSE) affects cardiovascular and hematological parameters in humans. Phytother. Res. 29 (3), 444-449, 2015. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/204960 Folyóirat-mutatók:
Q2 Pharmacology | pre-print: 274 |