Összes letöltés a DEA-ból: 275
country | downloads |
---|---|
United States (US) | 89 |
India (IN) | 16 |
Hungary (HU) | 9 |
Russia (RU) | 6 |
Egypt (EG) | 5 |
China (CN) | 4 |
Hong Kong S.A.R., China (HK) | 3 |
Philippines (PH) | 3 |
Portugal (PT) | 3 |
Turkey (TR) | 3 |
Bulgaria (BG) | 2 |
France (FR) | 2 |
United Kingdom (GB) | 2 |
Ireland (IE) | 2 |
Iraq (IQ) | 2 |
Netherlands (NL) | 2 |
Poland (PL) | 2 |
Croatia (HR) | 1 |
n.a. | 119 |
Megjelenés | Publication | Fájlletöltések |
---|---|---|
2024 | Shams, R., Kaur, S., Dash, K., Czipa, N., Kovács, B., Shaikh, A.: A Review of Emerging Technologies for the Extraction of Bioactive Compounds from Berries (Phalsa Berries). Horticulturae. 10 (5), 1-19, 2024. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/369491 Folyóirat-mutatók:
Q1 Horticulture (2023) Q2 Plant Science (2023) | Kiadói változat: 16 |
2024 | Bhagat, V., Dwivedi, S., Shams, R., Dash, K., BhagyaRaj, G., Kovács, B., Shaikh, A.: Economic analysis of potential of citrus and walnut fruits by artificial neural network. Discov Appl Sci. 6 ((2024),), 1-16, 2024. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/367040 | Kiadói változat: 17 |
2024 | Shaikh, A., Wandhekar, S., Ahmed, A., Pandey, V., Oláh, C., Daróczi, L., Prokisch, J., Harsányi, E., Kovács, B.: Exploring the Ecological Implications, Gastronomic Applications, and Nutritional and Therapeutic Potential of Juglans regia L. (Green Walnut): A Comprehensive Review. Nutrients. 16 (8), 1183-, 2024. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/368864 Folyóirat-mutatók:
D1 Food Science (2023) D1 Nutrition and Dietetics (2023) | Kiadói változat: 7 |
2024 | Shaikh, A., Wandhekar, S., Ahmed, A., Várallyay, S., Pandey, V., Prokisch, J., Kovács, B.: Global Perspectives on the Medicinal Implications of Green Walnut and Its Benefits: A Comprehensive Review. Horticulturae. 10 (5), 1-24, 2024. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/369241 Folyóirat-mutatók:
Q1 Horticulture (2023) Q2 Plant Science (2023) | 2 |
2024 | Bahndral, A., Shams, R., Dash, K., Ali, N., Shaikh, A., Kovács, B.: Microwave assisted extraction of cellulose from lemon grass: Effect on techno-functional and microstructural properties. J. Agric. Food Res. 16 1-10, 2024. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/369294 Folyóirat-mutatók:
Q1 Agricultural and Biological Sciences (miscellaneous) (2023) Q1 Agronomy and Crop Science (2023) Q1 Food Science (2023) | Kiadói változat: 13 |
2024 | Singh, N., Shaikh, A., Gupta, P., Kovács, B., Abuzinadah, M., Ahmad, A., Goel, R., Singh, S., Vinayak, C.: Nanophytosomal gel of Heydotis corymbosa (L.) extract against psoriasis: characterisation, in vitro and in vivo biological activity. Pharmaceuticals (Basel). 17 (2), 1-24, 2024. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/366543 Folyóirat-mutatók:
Q2 Drug Discovery (2023) Q2 Molecular Medicine (2023) Q1 Pharmaceutical Science (2023) | Kiadói változat: 4 |
2024 | Dar, I., Junaid, P., Ahmad, S., Shams, R., Dash, K., Shaikh, A., Kovács, B.: Optimization of ultrasound-assisted extraction of Nigella sativa seed oil for enhancement of yield and antioxidant activity. Discov Appl Sci. 6 ((2024),), 1-15, 2024. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/367106 | Kiadói változat: 3 |
2024 | Kumar, T., Udhaya, P., Muthukrishnan, M., Thiagamani, S., Hashem, M., Shaikh, A.: PANI/Zn-Cu ferrite polymer composites as free-standing high dielectric materials. Polym. Adv. Technol. 35 (1), 1-15, 2024. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/365600 Folyóirat-mutatók:
Q2 Polymers and Plastics (2023) | Kiadói változat: 22 |
2024 | Sharath, K., Dar, A., Dash, K., Kaur, B., Pandey, V., Singh, A., Fayaz, U., Shams, R., Shaikh, A., Kovács, B.: Recent advances in cold plasma technology for modifications of proteins: A comprehensive review. J. Agric. Food Res. 16 (-), 1-16, 2024. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/369295 Folyóirat-mutatók:
Q1 Agricultural and Biological Sciences (miscellaneous) (2023) Q1 Agronomy and Crop Science (2023) Q1 Food Science (2023) | Kiadói változat: 6 |
2024 | Avinash, P., Hamid, Shams, R., Dash, K., Shaikh, A., Ungai, D., Harsányi, E., Suthar, T., Kovács, B.: Recent insights into the morphological, nutritional and phytochemical properties of Indian Gooseberry (Phyllanthus emblica) for the development of functional foods. Plants-Basel. 13 (5), 1-19, 2024. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/366678 Folyóirat-mutatók:
Q1 Ecology (2023) Q1 Ecology, Evolution, Behavior and Systematics (2023) Q1 Plant Science (2023) | Kiadói változat: 5 |
2024 | Pandey, V., Tripathi, A., Taufeeq, A., Dar, A., Samrot, A., Rustagi, S., Malik, S., Bhattacharya, T., Shaikh, A., Kovács, B.: Significance and applications of carbon dots in anti cancerous nanodrug conjugate development: A review. Applied Surface Science Advances. 19 1-13, 2024. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/364580 Folyóirat-mutatók:
Q1 Surfaces and Interfaces (2023) Q1 Surfaces, Coatings and Films (2023) | kiadói változat: 3 |
2024 | Pusty, K., Dash, K., Raj, S., Raj, B., Tiwari, A., Shaikh, A., Kovács, B.: Ultrasound assisted phytochemical extraction of red cabbage by using deep eutectic solvent: Modelling using ANFIS and optimization by genetic algorithms. Ultrason. Sonochem. 102 1-14, 2024. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/364913 Folyóirat-mutatók:
D1 Acoustics and Ultrasonics (2023) D1 Chemical Engineering (miscellaneous) (2023) Q1 Environmental Chemistry (2023) D1 Inorganic Chemistry (2023) D1 Organic Chemistry (2023) D1 Radiology, Nuclear Medicine and Imaging (2023) | kiadói változat: 19 |
2023 | Vij, T., Anil, P., Shams, R., Dash, K., Kalsi, R., Pandey, V., Harsányi, E., Kovács, B., Shaikh, A.: A Comprehensive Review on Bioactive Compounds Found in Caesalpinia sappan. Molecules. 28 (17), 1-22, 2023. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/358452 Folyóirat-mutatók:
Q1 Analytical Chemistry Q1 Chemistry (miscellaneous) Q2 Drug Discovery Q2 Medicine (miscellaneous) Q3 Molecular Medicine Q2 Organic Chemistry Q1 Pharmaceutical Science Q2 Physical and Theoretical Chemistry | Kiadói változat - szabadon hozzáférhető: 16 |
2023 | Tripathi, A., Pandey, V., Tiwari, V., Mishra, R., Dash, K., Harsányi, E., Kovács, B., Shaikh, A.: Exploring the Fermentation-Driven Functionalities of Lactobacillaceae-Originated Probiotics in Preventive Measures of Alzheimer's Disease: A Review. Fermentation. 9 (8), 1-23, 2023. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/358391 Folyóirat-mutatók:
Q2 Biochemistry, Genetics and Molecular Biology (miscellaneous) Q2 Food Science Q2 Plant Science | Kiadói változat: 17 |
2023 | Ali, N., Dash, K., Pandey, V., Tripathi, A., Shaikh, A., Harsányi, E., Kovács, B.: Extraction and Encapsulation of Phytocompounds of Poniol Fruit via Co-Crystallization: Physicochemical Properties and Characterization. Molecules. 28 (12), 1-16, 2023. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/355730 Folyóirat-mutatók:
Q1 Analytical Chemistry Q1 Chemistry (miscellaneous) Q2 Drug Discovery Q2 Medicine (miscellaneous) Q3 Molecular Medicine Q2 Organic Chemistry Q1 Pharmaceutical Science Q2 Physical and Theoretical Chemistry | kiadói változat: 5 |
2023 | Pandey, V., Srivastava, S., Dash, K., Singh, R., Shaikh, A., Kovács, B., Harsányi, E.: Machine learning algorithms and fundamentals as emerging safety tools in preservation of fruits and vegetables: A review. Processes. 11 (6), 1-18, 2023. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/354601 Folyóirat-mutatók:
Q3 Bioengineering Q2 Chemical Engineering (miscellaneous) Q3 Process Chemistry and Technology | kiadói változat: 18 |
2022 | Masoodi, L., Gull, A., Masoodi, F., Gani, A., Nissar, J., Ahad, T., Nayik, G., Shaikh, A., Kovács, B., Prokisch, J., El-Ramady, H., Solberg, S.: An Overview on Traditional vs. Green Technology of Extraction Methods for Producing High Quality Walnut Oil. Agronomy-Basel. 12 (10), 1-17, 2022. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/337584 Folyóirat-mutatók:
Q1 Agronomy and Crop Science | Kiadói változat: 10 |
2022 | Gohain, A., Sharma, A., Gogoi, H., Cooper, R., Kaur, R., Nayik, G., Shaikh, A., Kovács, B., Areche, F., Ansari, M., Alabdallah, N., AL-Farga, A.: Bergenia pacumbis (Buch.-Ham. ex D.Don) C.Y.Wu & J.T.Pan: A Comprehensive Review on Traditional Uses, Phytochemistry and Pharmacology. Plants-Basel. 11 1-19, 2022. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/331522 Folyóirat-mutatók:
Q1 Ecology Q1 Ecology, Evolution, Behavior and Systematics Q1 Plant Science | kiadói változat: 13 |
2022 | Shams, R., Singh, J., Dash, K., Dar, A., Nayik, G., Ansari, M., Hemeg, H., Ahmed, A., Shaikh, A., Kovács, B.: Effect of Maltodextrin and Soy Protein Isolate on the Physicochemical and Flow Properties of Button Mushroom Powder. Front. Nutr. 9 1-14, 2022. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/335504 Folyóirat-mutatók:
Q2 Endocrinology, Diabetes and Metabolism Q1 Food Science Q2 Nutrition and Dietetics | kiadói változat: 22 |
2022 | Prokisch, J., El-Ramady, H., Daróczi, L., Nagy, É., Badgar, K., Kiss, A., Shaikh, A., Gilányi, I., Oláh, C.: Functional Yogurt Fortified with Honey Produced by Feeding Bees Natural Plant Extracts for Controlling Human Blood Sugar Level. Plants-Basel. 11 (11), 1-16, 2022. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/333617 Folyóirat-mutatók:
Q1 Ecology Q1 Ecology, Evolution, Behavior and Systematics Q1 Plant Science | kiadói változat: 32 |
2022 | Yadav, S., Sharma, A., Nayik, G., Cooper, R., Bhardwaj, G., Sohal, H., Mutreja, V., Kaur, R., Areche, F., AlOudat, M., Shaikh, A., Kovács, B., Ahmed, A.: Review of Shikonin and Derivatives: Isolation, Chemistry, Biosynthesis, Pharmacology and Toxicology. Front. Pharmacol. 13 1-38, 2022. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/336000 Folyóirat-mutatók:
Q1 Pharmacology Q1 Pharmacology (medical) | kiadói változat: 15 |
2022 | Allaqaband, S., Dar, A., Patel, U., Kumar, N., Nayik, G., Khan, S., Ansari, M., Alabdallah, N., Kumar, P., Pandey, V., Kovács, B., Shaikh, A.: Utilization of Fruit Seed-Based Bioactive Compounds for Formulating the Nutraceuticals and Functional Food: A Review. Front. Nutr. 9 1-13, 2022. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/333796 Folyóirat-mutatók:
Q2 Endocrinology, Diabetes and Metabolism Q1 Food Science Q2 Nutrition and Dietetics | kiadói változat: 10 |