Összes letöltés a DEA-ból: 98
country | downloads |
---|---|
United States (US) | 37 |
Hungary (HU) | 9 |
India (IN) | 3 |
Sweden (SE) | 2 |
Austria (AT) | 1 |
China (CN) | 1 |
Germany (DE) | 1 |
Finland (FI) | 1 |
Poland (PL) | 1 |
Romania (RO) | 1 |
n.a. | 41 |
Megjelenés | Publication | Fájlletöltések |
---|---|---|
2024 | Prokisch, J., Törős, G., Nguyen, H., Neji, C., Ferroudj, A., Sári, D., Muthu, A., Brevik, E., El-Ramady, H.: Nano-Food Farming: Toward Sustainable Applications of Proteins, Mushrooms, Nano-Nutrients, and Nanofibers. Agron. J. 14 1-30, 2024. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/367559 Folyóirat-mutatók:
Q1 Agronomy and Crop Science (2023) | KIadói változat: 34 |
2024 | Nguyen, H., Muthu, A., El-Ramady, H., Daróczi, L., Nagy, L., Kéki, S., Béni, Á., Csarnovics, I., Prokisch, J.: Optimization of Extraction Conditions to Synthesize Green Carbon Nanodots from Maillard Reaction. Mater. Adv. 5 3499-3505, 2024. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/367110 Folyóirat-mutatók:
Q1 Chemistry (miscellaneous) (2023) Q1 Materials Science (miscellaneous) (2023) | Post-print változat: 21 kiadói változat: 3 |
2023 | Nguyen, H., El-Ramady, H., Llanaj, X., Törős, G., Hajdú, P., Prokisch, J.: Chemical Composition and Health Attributes of Agri-Foods: A Scientific Overview on Black Foods. Sustainability. 15 (4), 1-32, 2023. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/346524 Folyóirat-mutatók:
Q2 Computer Networks and Communications Q2 Energy Engineering and Power Technology Q2 Environmental Science (miscellaneous) Q1 Geography, Planning and Development Q2 Hardware and Architecture Q2 Management, Monitoring, Policy and Law Q2 Renewable Energy, Sustainability and the Environment | kiadói változat: 8 |
2023 | Törős, G., El-Ramady, H., Prokisch, J., Velasco, F., Llanaj, X., Nguyen, H., Peles, F.: Modulation of the Gut Microbiota with Prebiotics and Antimicrobial Agents from Pleurotus ostreatus Mushroom. Foods. 12 (10), 1-23, 2023. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/353542 Folyóirat-mutatók:
Q1 Food Science Q1 Health Professions (miscellaneous) Q1 Health (social science) Q2 Microbiology Q1 Plant Science | kiadói változat: 2 |
2021 | Nguyen, H., Nguyen, H.: Effects of storage temperature on postharvest physico-chemical attributes of nano-chitosan coated strawberry (Fragaria x ananassa Duch.). J Horticult Postharvest Res. 4 101- 114, 2021. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/337710 | Kiadói változat: 14 |
2020 | Nguyen, H., Nguyen, H.: Effects of nano-chitosan and chitosan coating on the postharvest quality, polyphenol oxidase activity and malondialdehyde content of strawberry (Fragaria x ananassa Duch.). J Horticult Postharvest Res. 3 (6), 11-24, 2020. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/337707 | Kiadói változat: 16 |