You are here

Statistics

Muthu Arjun

Open Access publikációk letöltési adatai a DE intézményi repozitóriumából
Dátum: -
OA publikációk száma a DEA-ban: 9

Összes letöltés a DEA-ból: 524

countrydownloads
United States (US)104
Turkey (TR)57
Russia (RU)29
India (IN)25
Australia (AU)21
Hungary (HU)20
China (CN)13
Sweden (SE)13
Egypt (EG)11
Iraq (IQ)8
France (FR)7
United Kingdom (GB)5
Hong Kong S.A.R., China (HK)5
Canada (CA)4
Mexico (MX)3
Philippines (PH)3
Portugal (PT)3
Saudi Arabia (SA)3
Austria (AT)2
Bangladesh (BD)2
Germany (DE)2
Japan (JP)2
Kazakhstan (KZ)2
Malaysia (MY)2
Nigeria (NG)2
Netherlands (NL)2
New Zealand (NZ)2
Pakistan (PK)2
Romania (RO)2
Singapore (SG)2
Togo (TG)2
Ivory Coast (CI)1
Ghana (GH)1
Indonesia (ID)1
Morocco (MA)1
Mongolia (MN)1
Poland (PL)1
Trinidad and Tobago (TT)1
Vietnam (VN)1
n.a.156
Megjelenés Publication Fájlletöltések
2024Semsey, D., Nguyen, H., Törős, G., Muthu, A., Labidi, S., El-Ramady, H., Béni, Á., Rai, M., Prokisch, J.: Analysis of Fluorescent Carbon Nanodot Formation during Pretzel Production.
Nanomaterials. 14 (13), 1-11, 2024.
Folyóirat-mutatók:
Q1 Chemical Engineering (miscellaneous) (2023)
Q2 Materials Science (miscellaneous) (2023)
Kiadói változat: 18
2024Prokisch, J., Nguyen, H., Muthu, A., Ferroudj, A., Singh, A., Agrawal, S., Rajput, V., Ghazaryan, K., El-Ramady, H., Rai, M.: Carbon Nanodot-Microbe-Plant Nexus in Agroecosystem and Antimicrobial Applications.
Nanomaterials. 14 (15), 1-37, 2024.
Folyóirat-mutatók:
Q1 Chemical Engineering (miscellaneous) (2023)
Q2 Materials Science (miscellaneous) (2023)
KIadói változat: 16
2024Nguyen, H., Muthu, A., El-Ramady, H., Béni, Á., Prokisch, J.: Detection and formation of fluorescent carbon nanodots in coffee brews and its relationship with other compositions.
J. Food Compos. Anal. 132 (-), 1-10, 2024.
Folyóirat-mutatók:
Q1 Food Science (2023)
Kiadói változat: 19
2024Prokisch, J., Törős, G., Nguyen, H., Neji, C., Ferroudj, A., Sári, D., Muthu, A., Brevik, E., El-Ramady, H.: Nano-Food Farming: Toward Sustainable Applications of Proteins, Mushrooms, Nano-Nutrients, and Nanofibers.
Agron. J. 14 1-30, 2024.
Folyóirat-mutatók:
Q1 Agronomy and Crop Science (2023)
KIadói változat: 42
2024Nguyen, H., Muthu, A., El-Ramady, H., Daróczi, L., Nagy, L., Kéki, S., Béni, Á., Csarnovics, I., Prokisch, J.: Optimization of Extraction Conditions to Synthesize Green Carbon Nanodots from Maillard Reaction.
Mater. Adv. 5 3499-3505, 2024.
Folyóirat-mutatók:
Q1 Chemistry (miscellaneous) (2023)
Q1 Materials Science (miscellaneous) (2023)
Post-print változat: 31
kiadói változat: 6
2023Prokisch, J., Sári, D., Muthu, A., Nagy, A., El-Ramady, H., Abdalla, N., Dobránszki, J.: Biotechnology of Nanofiber in Water, Energy, and Food Sectors.
Agronomy-Basel. 13 (11), 1-31, 2023.
Folyóirat-mutatók:
Q1 Agronomy and Crop Science
Kiadói változat: 282
2023Muthu, A., Sári, D., Ferroudj, A., El-Ramady, H., Béni, Á., Badgar, K., Prokisch, J.: Microbial-Based Biotechnology: Production and Evaluation of Selenium-Tellurium Nanoalloys.
Appl. Sci.-Basel. 13 (21), 1-14, 2023.
Folyóirat-mutatók:
Q3 Computer Science Applications
Q2 Engineering (miscellaneous)
Q2 Fluid Flow and Transfer Processes
Q2 Instrumentation
Q2 Materials Science (miscellaneous)
Q3 Process Chemistry and Technology
Kiadói változat: 11
2023El-Ramady, H., Abdalla, N., Sári, D., Ferroudj, A., Muthu, A., Prokisch, J., Fawzy, Z., Brevik, E., Solberg, S.: Nanofarming: Promising Solutions for the Future of the Global Agricultural Industry.
Agronomy-Basel. 13 (6), 1-32, 2023.
Folyóirat-mutatók:
Q1 Agronomy and Crop Science
kiadói változat: 56
2022Bommasamudram, J., Muthu, A., Devappa, S.: Effect of sub-lethal heat stress on viability of Lacticaseibacillus casei N in spray-dried powders.
LWT-Food Sci. Technol. 155 1-9, 2022.
Folyóirat-mutatók:
D1 Food Science
Kiadói változat: 43