Összes letöltés a DEA-ból: 141
country | downloads |
---|---|
United States (US) | 31 |
Hungary (HU) | 11 |
Russia (RU) | 11 |
Japan (JP) | 8 |
China (CN) | 4 |
Hong Kong S.A.R., China (HK) | 3 |
Australia (AU) | 2 |
Ghana (GH) | 2 |
Indonesia (ID) | 2 |
Germany (DE) | 1 |
Egypt (EG) | 1 |
France (FR) | 1 |
India (IN) | 1 |
Italy (IT) | 1 |
Lithuania (LT) | 1 |
Mexico (MX) | 1 |
Nigeria (NG) | 1 |
Thailand (TH) | 1 |
Vietnam (VN) | 1 |
South Africa (ZA) | 1 |
n.a. | 56 |
Megjelenés | Publication | Fájlletöltések |
---|---|---|
2024 | Prokisch, J., Törős, G., Nguyen, H., Neji, C., Ferroudj, A., Sári, D., Muthu, A., Brevik, E., El-Ramady, H.: Nano-Food Farming: Toward Sustainable Applications of Proteins, Mushrooms, Nano-Nutrients, and Nanofibers. Agron. J. 14 1-30, 2024. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/367559 Folyóirat-mutatók:
Q1 Agronomy and Crop Science (2023) | KIadói változat: 44 |
2023 | Neji, C., Semwal, J., Máthé, E., Sipos, P.: Dough Rheological Properties and Macronutrient Bioavailability of Cereal Products Fortified through Legume Proteins. Processes. 11 (2), 1-16, 2023. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/345635 Folyóirat-mutatók:
Q3 Bioengineering Q2 Chemical Engineering (miscellaneous) Q3 Process Chemistry and Technology | kiadói változat: 21 |
2023 | Nagy, R., Neji, C., Gálné Remenyik, J., Sipos, P.: Evaluation of functional properties of physically treated Sorghum flours and development of gluten-free Sorghum breads. J. Microbiol. Biotech. Food Sci. 13 (3), 1-6, 2023. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/359788 Folyóirat-mutatók:
Q3 Biotechnology Q3 Food Science Q4 Microbiology Q4 Molecular Biology | kiadói változat: 8 38 |
2022 | Neji, C., Semwal, J., Kamani, M., Máthé, E., Sipos, P.: Legume Protein Extracts: The Relevance of Physical Processing in the Context of Structural, Techno-Functional and Nutritional Aspects of Food Development. Processes. 10 (12), 1-27, 2022. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/341875 Folyóirat-mutatók:
Q3 Bioengineering Q2 Chemical Engineering (miscellaneous) Q2 Process Chemistry and Technology | kiadói változat: 30 |