You are here

Statistics

Neji Chaima

Open Access publikációk letöltési adatai a DE intézményi repozitóriumából
Dátum: -
OA publikációk száma a DEA-ban: 4

Összes letöltés a DEA-ból: 106

countrydownloads
United States (US)20
Hungary (HU)11
Japan (JP)8
China (CN)4
Germany (DE)1
Egypt (EG)1
France (FR)1
Ghana (GH)1
Indonesia (ID)1
India (IN)1
Italy (IT)1
Lithuania (LT)1
Nigeria (NG)1
South Africa (ZA)1
n.a.53
Megjelenés Publication Fájlletöltések
2024Prokisch, J., Törős, G., Nguyen, H., Neji, C., Ferroudj, A., Sári, D., Muthu, A., Brevik, E., El-Ramady, H.: Nano-Food Farming: Toward Sustainable Applications of Proteins, Mushrooms, Nano-Nutrients, and Nanofibers.
Agron. J. 14 1-30, 2024.
Folyóirat-mutatók:
Q1 Agronomy and Crop Science (2023)
KIadói változat: 36
2023Neji, C., Semwal, J., Máthé, E., Sipos, P.: Dough Rheological Properties and Macronutrient Bioavailability of Cereal Products Fortified through Legume Proteins.
Processes. 11 (2), 1-16, 2023.
Folyóirat-mutatók:
Q3 Bioengineering
Q2 Chemical Engineering (miscellaneous)
Q3 Process Chemistry and Technology
kiadói változat: 14
2023Nagy, R., Neji, C., Gálné Remenyik, J., Sipos, P.: Evaluation of functional properties of physically treated Sorghum flours and development of gluten-free Sorghum breads.
J. Microbiol. Biotech. Food Sci. 13 (3), 1-6, 2023.
Folyóirat-mutatók:
Q3 Biotechnology
Q3 Food Science
Q4 Microbiology
Q4 Molecular Biology
30
kiadói változat: 4
2022Neji, C., Semwal, J., Kamani, M., Máthé, E., Sipos, P.: Legume Protein Extracts: The Relevance of Physical Processing in the Context of Structural, Techno-Functional and Nutritional Aspects of Food Development.
Processes. 10 (12), 1-27, 2022.
Folyóirat-mutatók:
Q3 Bioengineering
Q2 Chemical Engineering (miscellaneous)
Q2 Process Chemistry and Technology
kiadói változat: 22