You are here

Statistics

Koroknai Judit Ágnes

Open Access publikációk letöltési adatai a DE intézményi repozitóriumából
Dátum: -
OA publikációk száma a DEA-ban: 11

Összes letöltés a DEA-ból: 304

countrydownloads
United States (US)186
Hungary (HU)36
Germany (DE)11
Netherlands (NL)4
United Arab Emirates (AE)3
China (CN)3
Russia (RU)3
Finland (FI)2
France (FR)2
United Kingdom (GB)2
Croatia (HR)2
India (IN)2
Philippines (PH)2
Vietnam (VN)2
Brazil (BR)1
Chile (CL)1
Czech Republic (CZ)1
Greece (GR)1
Iceland (IS)1
Japan (JP)1
Papua New Guinea (PG)1
Sweden (SE)1
Turkey (TR)1
n.a.35
Megjelenés Publication Fájlletöltések
2023Csatári, G., Koroknai, J., Basal, O., Görögh, P., Kovács, S.: Investigating the above-ground biomass values of sweet potatoes (Ipomoea batatas).
Agrártud. közl. 1 35-39, 2023.
kiadói változat: 8
2023Domokos-Szabolcsy, É., Alshaal, T., Koroknai, J., Kovács, S., Tóth, C., Csilléry, G., Jókai, Z., Matkovits, A., Makleit, P., Veres, S., Fári, M.: Phytochemical evaluation of the fruits and green biomass of determinate-type sweet pepper ( Capsicum annuum L. fasciculatum) grown in terrestrial bioregenerative life-support research facilities.
J. Plant Interact. 18 (1), 1-21, 2023.
Folyóirat-mutatók:
Q2 Ecology, Evolution, Behavior and Systematics
Q2 Plant Science
Kiadói változat: 22
2022Domokos-Szabolcsy, É., Elhawat, N., Domingos, G., Kovács, Z., Koroknai, J., Bodó, E., Fári, M., Alshaal, T., Bákonyi, N.: Comparison of Wet Fractionation Methods for Processing Broccoli Agricultural Wastes and Evaluation of the Nutri-Chemical Values of Obtained Products.
Foods. 11 (16), 1-18, 2022.
Folyóirat-mutatók:
Q1 Food Science
Q1 Health Professions (miscellaneous)
Q2 Health (social science)
Q2 Microbiology
Q1 Plant Science
kiadói változat: 12
2020Kaszás, L., Alshaal, T., El-Ramady, H., Kovács, Z., Koroknai, J., Elhawat, N., Nagy, É., Cziáky, Z., Fári, M., Domokos-Szabolcsy, É.: Identification of Bioactive Phytochemicals in Leaf Protein Concentrate of Jerusalem Artichoke (Helianthus tuberosus L.).
Plants-Basel. 9 (7), 1-17, 2020.
Folyóirat-mutatók:
Q1 Ecology
Q1 Ecology, Evolution, Behavior and Systematics
Q1 Plant Science
kiadói változat: 41
2020Kaszás, L., Alshaal, T., Kovács, Z., Koroknai, J., Elhawat, N., Nagy, É., El-Ramady, H., Fári, M., Domokos-Szabolcsy, É.: Refining high-quality leaf protein and valuable co-products from green biomass of Jerusalem artichoke (Helianthus tuberosus L.) for sustainable protein supply.
Biomass Conv. Bioref. 10 1-16, 2020.
Folyóirat-mutatók:
Q2 Renewable Energy, Sustainability and the Environment
kiadói változat: 64
2019Kaszás, L., Alshaal, T., El-Ramady, H., Kovács, Z., Koroknai, J., Elhawat, N., Nagy, É., Cziáky, Z., Fári, M., Domokos-Szabolcsy, É.: Finding valuable bioactive components from Jerusalem artichoke (Helianthus tuberosus L.) 2 leaf protein concentrate in a green biorefinery concept.
bioRxiv Plant Biology [Epub ahead of print]2019.
pre-print: 4
2014Kaprinyák, T., Kurucz, E., Koroknai, J., Fári, M.: Rippl-Rónai színei a hazai közparkokban: új, szintetikus mezei zsálya színkeverék előállítása és felhasználása.
Agrártud. Közl. 55 59-64, 2014.
kiadói változat: 17
2013Kaprinyák, T., Koroknai, J., Kováts, Z., Fári, M.: A ligeti zsálya (Salvia nemorosa L.) populáció és szelektált klónok virágzásbiológiájának összehasonlító vizsgálata.
Agrártud. közl. 51 113-118, 2013.
kiadói változat: 28
2013Kaprinyák, T., Koroknai, J., Zsiláné André, A., Szakadát, G., Lévai, P., Kováts, Z., Fári, M.: Evaluation of colour versions of wild sage (Salvia nemorosa L.).
Int. J. Hortic. Sci. 19 (1-2), 111-115, 2013.
kiadói változat: 80
2012Kaprinyák, T., Koroknai, J., Zsiláné André, A., Fári, M., Kováts, Z., Lévai, P., Szakadát, G.: Új ligeti zsálya (Salvia nemorosa L.) színváltozatok kiemelése és jellemzése.
Agrártud. közl. 46 41-44, 2012.
kiadói változat: 17
2003Veres, Z., Domokos-Szabolcsy, É., Koroknai, J., Dudás, L., Holb, I., Nyéki, J., Fári, M.: Hungarian fruits and vegetables of anti-oxidant activity as functional foods.
Int. J. Hortic. Sci. 9 (3-4), 14-22, 2003.
kiadói változat: 11