Összes letöltés a DEA-ból: 189
country | downloads |
---|---|
United States (US) | 87 |
Hungary (HU) | 46 |
China (CN) | 7 |
Hong Kong S.A.R., China (HK) | 5 |
United Arab Emirates (AE) | 3 |
Brazil (BR) | 3 |
Vietnam (VN) | 3 |
Argentina (AR) | 2 |
Germany (DE) | 2 |
United Kingdom (GB) | 2 |
India (IN) | 2 |
Italy (IT) | 2 |
Netherlands (NL) | 2 |
Turkey (TR) | 2 |
Canada (CA) | 1 |
France (FR) | 1 |
Indonesia (ID) | 1 |
Nigeria (NG) | 1 |
Philippines (PH) | 1 |
Romania (RO) | 1 |
Singapore (SG) | 1 |
Slovakia (SK) | 1 |
Ukraine (UA) | 1 |
South Africa (ZA) | 1 |
n.a. | 11 |
Megjelenés | Publication | Fájlletöltések |
---|---|---|
2022 | Pető, D., Szakály, Z., Kiss, V.: Az etnocentrikus magatartás vizsgálata a cetscale modell alkalmazásával. Economica. 13 (3-4.), 1-11, 2022. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/358321 | Kiadói változat: 24 |
2021 | Szakály, Z., Kovács, B., Szakály, M., Pető, D., Popovics, P., Kiss, M.: Consumer acceptance of genetic-based personalized nutrition in Hungary. Genes Nutr. 16 (3), 1-12, 2021. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/303429 Folyóirat-mutatók:
Q2 Endocrinology, Diabetes and Metabolism Q2 Genetics | kiadói változat: 42 |
2020 | Pető, D., Fehér, A., Szakály, Z.: Az egészségvédő élelmiszerekkel kapcsolatos fogyasztói attitűdök vizsgálata. Táplálkozásmarketing. 7 (1), 39-55, 2020. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/291038 | Kiadói változat: 28 |
2020 | Szakály, Z., Kovács, B., Szakály, M., Pető, D., Gál, T., Soós, M.: Examination of the Eating Behavior of the Hungarian Population Based on the TFEQ-R21 Model. Nutrients. 12 (11), 1-19, 2020. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/302094 Folyóirat-mutatók:
D1 Food Science Q1 Nutrition and Dietetics | Kiadói változat: 94 |
2019 | Pető, D.: Az egészségvédő hatás szerepe a lakosság élelmiszer-vásárlásában = The role of health protective effect in the food purchase of the population. Int. J. Eng. Manag. Sci. 4 (3), 181-189, 2019. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/343498 | kiadói változat: 1 |