Összes letöltés a DEA-ból: 808
country | downloads |
---|---|
United States (US) | 306 |
Hungary (HU) | 209 |
Germany (DE) | 117 |
China (CN) | 31 |
Hong Kong S.A.R., China (HK) | 15 |
United Kingdom (GB) | 11 |
Indonesia (ID) | 10 |
Romania (RO) | 9 |
Turkey (TR) | 6 |
Netherlands (NL) | 5 |
Russia (RU) | 5 |
Canada (CA) | 4 |
Poland (PL) | 4 |
Austria (AT) | 3 |
Czech Republic (CZ) | 3 |
France (FR) | 3 |
India (IN) | 3 |
Japan (JP) | 3 |
Serbia (RS) | 3 |
Slovakia (SK) | 3 |
Egypt (EG) | 2 |
Sweden (SE) | 2 |
Ukraine (UA) | 2 |
Vietnam (VN) | 2 |
South Africa (ZA) | 2 |
Bulgaria (BG) | 1 |
Brazil (BR) | 1 |
Colombia (CO) | 1 |
Italy (IT) | 1 |
Lithuania (LT) | 1 |
Latvia (LV) | 1 |
Nigeria (NG) | 1 |
Portugal (PT) | 1 |
Saudi Arabia (SA) | 1 |
Thailand (TH) | 1 |
n.a. | 35 |
Megjelenés | Publication | Fájlletöltések |
---|---|---|
2021 | Török, E., Komlósi, I., Szőnyi, V., Béri, B., Mészáros, G., Posta, J.: Combinations of Linear Type Traits Affecting the Longevity in Hungarian Holstein-Friesian Cows. Animals (Basel). 11 1-12, 2021. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/323984 Folyóirat-mutatók:
Q1 Animal Science and Zoology Q1 Veterinary (miscellaneous) | kiadói változat: 31 |
2021 | Petróczki, F., Pásztor, Á., Szűcs, K., Pál, K., Kardos, G., Albert, E., Horváth, B., Ungvári, E., Béri, B., Peles, F.: Occurrence and Characteristics of Staphylococcus aureus in a Hungarian Dairy Farm during a Control Program. Pathogens. 10 (2), 1-12, 2021. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/301464 Folyóirat-mutatók:
Q2 Immunology and Allergy Q2 Immunology and Microbiology (miscellaneous) Q2 Infectious Diseases Q2 Microbiology (medical) Q2 Molecular Biology | kiadói változat: 18 |
2021 | Sipos, P., Peles, F., Brassó, D., Béri, B., Pusztahelyi, T., Pócsi, I., Győri, Z.: Physical and Chemical Methods for Reduction in Aflatoxin Content of Feed and Food. Toxins. 13 (3), 1-17, 2021. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/304153 Folyóirat-mutatók:
Q1 Health, Toxicology and Mutagenesis Q1 Toxicology | kiadói változat: 48 |
2020 | Petróczki, F., Béri, B., Peles, F.: The effect of season on the microbiological status of raw milk. Agrártud. Közl. 1 (1), 95-99, 2020. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/301388 | kiadói változat: 28 |
2019 | Petróczki, F., Tonamo, A., Béri, B., Peles, F.: The effect of breed and stage of lactation on the microbiological status of raw milk. Agrártud. Közl. 1 37-45, 2019. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/300672 | kiadói változat: 26 |
2018 | Kovácsné Koncz, N., Posta, J., Tóth, K., Radócz, S., Béri, B.: Extenzív és intenzív húsmarha fajták legelésének a hatása szikes gyepek növényzetére. Termvéd. közl. 24 114-123, 2018. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/269833 | kiadói változat: 22 |
2018 | Kojo Woode, B., Petróczki, F., Béri, B., Peles, F.: Microbiological quality of bulk tank raw milk from two dairy farms in Hajdú-Bihar County, Hungary. Agrártud. Közl. 75 105-112, 2018. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/300627 | kiadói változat: 21 |
2018 | Petróczki, F., Kojo Woode, B., Törős, G., Nagy, N., Béri, B., Peles, F.: Microbiological status of bulk tank milk and different flavored gomolya cheeses produced by a milk producing and processing plant. Agrártud. Közl. 75 73-78, 2018. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/300626 | kiadói változat: 21 |
2018 | Kovácsné Koncz, N., Simon, Á., Béri, B.: The effect of different genotype cattle grazing on the nutrient content of saline grasslands vegetation. Agrártud. Közl. 75 45-50, 2018. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/300582 | kiadói változat: 18 |
2017 | Kovácsné Koncz, N., Tóth, K., Radócz, S., Béri, B.: Különböző szarvasmarha fajták legeltetésének hatása hortobágyi mélyfekvésű legelők botanikai összetételére. Agrártud. Közl. 73 57-63, 2017. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/301056 | kiadói változat: 17 |
2017 | Süli, Á., Béri, B., Csapó, J., Berecz, E.: Oilseeds as a perspective in the nutrition on dairy farm. Lucr. Ştiint. Zootech. Biotehnol. 50 (2), 29-33, 2017. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/249017 | kiadói változat: 6 |
2015 | Kárnyáczki, Z., Csanádi, J., Fenyvessy, J., Béri, B.: Kísérleti tejtermékek E-vitamin tartalmának vizsgálata. Agrártud. Közl. 65 49-52, 2015. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/213616 | kiadói változat: 11 |
2014 | Békefi, J., Gáspárdy, A., Béri, B.: A kárpáti borzderes szarvasmarha eredete, története és magyarországi felhasználásának lehetősége. Agrártud. közl. 57 15-20, 2014. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/301525 | kiadói változat: 9 |
2014 | Süli, Á., Béri, B., Csapó, J., Vargáné Visi, É., Borbélyné Varga, M.: Az olajos magvak felhasználásának lehetősége a tejelő tehenek takarmányozásában. Agrártud. Közl. 57 67-74, 2014. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/246059 | Kiadói változat: 5 |
2013 | Békefi, J., Gáspárdy, A., Béri, B.: A kárpáti borzderes testalakulásának és méreteinek összehasonlító elemzése. Agrártud. közl. 51 15-19, 2013. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/168767 | kiadói változat: 35 |
2013 | Süli, Á., Béri, B., Csapó, J., Vargáné Visi, É.: A lenmag etetés hatása a tej zsírsavösszetételére. Agrártud. Közl. 51 45-50, 2013. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/246052 | Kiadói változat: 8 |
2013 | Harangi, S., Béri, B., Popp, J.: Különböző súlyban vágott charolais növendék bikák hizlalási, vágási és csontozási eredményei. Gazdálkodás. 57 (2), 147-159, 2013. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/191613 | kiadói változat: 41 |
2012 | Csapó, J., Béri, B., Süli, Á., Vargáné Visi, É.: Colostrum and milk of different cattle breeds as amino acid source. Acta Agric. Slov. 100 (Suppl.), 327-331, 2012. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/249012 Folyóirat-mutatók:
Q3 Agricultural and Biological Sciences (miscellaneous) Q3 Water Science and Technology | kiadói változat: 5 |
2012 | Gulyás, G., Béri, B., Jávor, A., Márk, L., Csősz, É., Pohóczky, K., Soltész, B., Kuti, D., Czeglédi, L.: Holstein-fríz tehenek hosszú hasznos élettartamának vizsgálata proteomikai módszerekkel. Agrártud. közl. 48 21-25, 2012. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/132582 | kiadói változat: 19 |
2011 | Béri, B., Vargáné Visi, É., Lóki, K., Csapóné Kiss, Z., Süli, Á., Salamon, R., Csapó, J.: Analysis of the fatty acid pattern of milk from current and rare cattle breeds. Acta Univ. Sapientiae, Alim. 4 28-43, 2011. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/249011 | Kiadói változat: 7 |
2011 | Csapó, J., Lóki, K., Béri, B., Süli, Á., Vargáné Visi, É., Albert, C., Csapóné Kiss, Z.: Colostrum and milk of current and rare cattle breeds: protein content and amino acid composition. Acta Univ. Sapientiae, Alim. 4 18-27, 2011. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/249009 | Kiadói változat: 9 |
2011 | Vargáné Visi, É., Süli, Á., Béri, B., Csapóné Kiss, Z., Lóki, K., Salamon, R., Csapó, J.: Colostrum of current and rare cattle breeds: fatty acid pattern. Acta Univ. Sapientiae, Alim. 4 5-17, 2011. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/249005 | Kiadói változat: 8 |
2010 | Kárnyáczki, Z., Béri, B., Fenyvessy, J., Csanádi, J.: Funkcionális tejtermékek kifejlesztésének lehetőségei. Agrártud. Közl. 40 33-36, 2010. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/246947 | Kiadói változat: 11 |
2010 | Hódi, K., Szendrei, Z., Kovács, B., Holcvart, M., Béri, B.: Különböző genotípusú szarvasmarhák tejének makroelem-tartalma. Agrártud. Közl. 40 27-31, 2010. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/292551 | kiadói változat: 13 |
2010 | Sütő, B., Béri, B.: Tejelő szarvasmarhák antioxidánsokkal történő takarmány kiegészítésének hatása a tej E-vitamin és likopintartalmára. Agrártud. Közl. 40 69-72, 2010. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/293819 | kiadói változat: 9 |
2009 | Süli, Á., Béri, B.: Funkcionális élelmiszer-előállítás lehetősége szarvasmarhával. Economica. 2 (1), 58-64, 2009. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/249004 | kiadói változat: 8 |
2008 | Peles, F., Máthéné Szigeti, Z., Béri, B., Szabó, A.: A tartástechnológia hatása a nyers tej mikrobiológiai állapotára. Agrártud. közl. 31 67-75, 2008. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/80906 | kiadói változat: 49 |
2007 | Peles, F., Kovács, S., Béri, B., Szabó, A.: Comparative analysis of factors influencing total plate count of raw milk in some dairy farms in Hungary. Acta Microbiol. Immunol. Hung. 54 (1), 99-100, 2007. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/3485 | post-print: 44 |
2007 | Peles, F., Wagner, M., Keresztúri, P., Béri, B., Szabó, A.: Staphylococcus aureus törzsek összehasonlító elemzése molekuláris mikrobiológiai mószerekkel. Agrártud. közl. 26 34-39, 2007. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/3486 | post-print: 133 |
2007 | Radácsi, A., Béri, B., Bodó, I.: Újabb adatok a magyar szürke marha szőrszín-változatianak értékeléséhez. Agrártud. közl. 26 44-47, 2007. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/3453 | post-print: 28 |
2006 | Peles, F., Szabó, A., Béri, B., Keresztúri, P.: A nyerstej-minták feltételezetten Escherichia coli számának vizsgálata néhány tejtermelő gazdaságban. Agrártud. közl. 21 31-37, 2006. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/93545 | post-print: 16 |
2006 | Peles, F., Wagner, M., Hein, I., Rieck, P., Gutser, K., Keresztúri, P., Béri, B., Szabó, A.: Characterization of Staphylococcus aureus isolates recovered from milk samples. Acta Microbiol. Immunol. Hung. 53 (3), 329, 2006. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/93548 | pre-print: 21 |
2006 | Peles, F., Wagner, M., Rieck, P., Keresztúri, P., Béri, B., Szabó, A.: Occurrence of enterotoxin-producing Staphylococcus aureus on several dairy farms of Hajdú-Bihar county. Acta Microbiol. Immunol. Hung. 53 (3), 330, 2006. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/93547 | absztrakt: 63 |