Összes letöltés a DEA-ból: 3995
country | downloads |
---|---|
Hungary (HU) | 1625 |
United States (US) | 1086 |
China (CN) | 128 |
Germany (DE) | 102 |
Malaysia (MY) | 100 |
Hong Kong S.A.R., China (HK) | 83 |
Russia (RU) | 54 |
Romania (RO) | 50 |
Ukraine (UA) | 41 |
Turkey (TR) | 38 |
Netherlands (NL) | 33 |
Ireland (IE) | 29 |
United Kingdom (GB) | 24 |
Indonesia (ID) | 20 |
India (IN) | 20 |
Japan (JP) | 18 |
Serbia (RS) | 16 |
France (FR) | 15 |
Pakistan (PK) | 14 |
South Africa (ZA) | 14 |
Slovakia (SK) | 13 |
Egypt (EG) | 12 |
Peru (PE) | 9 |
United Arab Emirates (AE) | 7 |
Canada (CA) | 7 |
Latvia (LV) | 7 |
Thailand (TH) | 7 |
Austria (AT) | 6 |
Switzerland (CH) | 6 |
Spain (ES) | 6 |
Morocco (MA) | 6 |
Australia (AU) | 5 |
Brazil (BR) | 5 |
Greece (GR) | 5 |
Kenya (KE) | 5 |
Kuwait (KW) | 5 |
Nigeria (NG) | 5 |
Benin (BJ) | 4 |
Cyprus (CY) | 4 |
Finland (FI) | 4 |
Singapore (SG) | 4 |
Vietnam (VN) | 4 |
Czech Republic (CZ) | 3 |
Denmark (DK) | 3 |
Ecuador (EC) | 3 |
Italy (IT) | 3 |
Lithuania (LT) | 3 |
Mexico (MX) | 3 |
Philippines (PH) | 3 |
Ivory Coast (CI) | 2 |
Colombia (CO) | 2 |
Algeria (DZ) | 2 |
Estonia (EE) | 2 |
Ethiopia (ET) | 2 |
Ghana (GH) | 2 |
Croatia (HR) | 2 |
Luxembourg (LU) | 2 |
Oman (OM) | 2 |
Panama (PA) | 2 |
Saudi Arabia (SA) | 2 |
Uganda (UG) | 2 |
Argentina (AR) | 1 |
Bosnia and Herzegovina (BA) | 1 |
Bulgaria (BG) | 1 |
Costa Rica (CR) | 1 |
Iraq (IQ) | 1 |
Kyrgyzstan (KG) | 1 |
Sri Lanka (LK) | 1 |
Norway (NO) | 1 |
Poland (PL) | 1 |
Seychelles (SC) | 1 |
Sweden (SE) | 1 |
Syria (SY) | 1 |
Zimbabwe (ZW) | 1 |
n.a. | 291 |
Megjelenés | Publication | Fájlletöltések |
---|---|---|
2024 | Nagy, R., Kun-Nemes, A., Szőllősi, E., Bíróné Molnár, P., Cziáky, Z., Murányi, E., Sipos, P., Gálné Remenyik, J.: Physiological potential of different Sorghum bicolor varieties depending on their bioactive characteristics and antioxidant potential as well as different extraction methods. Heliyon. 10 (16), 1-17, 2024. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/379187 Folyóirat-mutatók:
Q1 Multidisciplinary (2023) | Kiadói változat: 13 |
2024 | Murvai, K., Rácz, H., Horváth, E., Németh, B., Imre, A., Pereira, K., Antunovics, Z., Peles, F., Sipos, P., Béri, B., Pusztahelyi, T., Pócsi, I., Pfliegler, V.: The bacterial and yeast microbiota in livestock forages in Hungary. BMC Microbiol. 24 (1), 1-11, 2024. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/380276 Folyóirat-mutatók:
Q2 Microbiology (2023) Q2 Microbiology (medical) (2023) | Kiadói változat: 10 |
2023 | Nagy, R., Murányi, E., Bíróné Molnár, P., Szepesi, J., Győri, Z., Veres, S., Gálné Remenyik, J., Sipos, P.: Assessment of Bioactive Profile of Sorghum Brans under the Effect of Growing Conditions and Nitrogen Fertilization. Agriculture-Basel. 13 (4), 1-17, 2023. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/348505 Folyóirat-mutatók:
Q1 Agronomy and Crop Science Q2 Food Science Q2 Plant Science | kiadói változat: 25 |
2023 | Szőke-Trenyik, E., Mihalkó, J., Sipos, P., Szabó, B.: Development of High-Fibre, Ready-to-Bake Flour Mixtures from Purple Wheat. Processes. 11 (2), 1-12, 2023. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/345521 Folyóirat-mutatók:
Q3 Bioengineering Q2 Chemical Engineering (miscellaneous) Q3 Process Chemistry and Technology | kiadói változat: 39 |
2023 | Neji, C., Semwal, J., Máthé, E., Sipos, P.: Dough Rheological Properties and Macronutrient Bioavailability of Cereal Products Fortified through Legume Proteins. Processes. 11 (2), 1-16, 2023. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/345635 Folyóirat-mutatók:
Q3 Bioengineering Q2 Chemical Engineering (miscellaneous) Q3 Process Chemistry and Technology | kiadói változat: 20 |
2023 | Nagy, R., Neji, C., Gálné Remenyik, J., Sipos, P.: Evaluation of functional properties of physically treated Sorghum flours and development of gluten-free Sorghum breads. J. Microbiol. Biotech. Food Sci. 13 (3), 1-6, 2023. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/359788 Folyóirat-mutatók:
Q3 Biotechnology Q3 Food Science Q4 Microbiology Q4 Molecular Biology | kiadói változat: 8 37 |
2023 | Sipos, P., Radojčin, M.: Special issue: Processing foods: Process optimization and quality assessment. Processes. 11 (3), 1-3, 2023. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/347953 Folyóirat-mutatók:
Q3 Bioengineering Q2 Chemical Engineering (miscellaneous) Q3 Process Chemistry and Technology | kiadói változat: 7 |
2023 | Répás, Z., Prokisch, J., Győri, Z., Sipos, P.: The Relationship between Rehydration Time and Tenderness at Different Rehydrating Water Temperatures in Freeze-Dried Pork Loin. Processes. 11 (10), 1-11, 2023. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/359175 Folyóirat-mutatók:
Q3 Bioengineering Q2 Chemical Engineering (miscellaneous) Q3 Process Chemistry and Technology | kadói változat: 5 |
2022 | Neji, C., Semwal, J., Kamani, M., Máthé, E., Sipos, P.: Legume Protein Extracts: The Relevance of Physical Processing in the Context of Structural, Techno-Functional and Nutritional Aspects of Food Development. Processes. 10 (12), 1-27, 2022. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/341875 Folyóirat-mutatók:
Q3 Bioengineering Q2 Chemical Engineering (miscellaneous) Q2 Process Chemistry and Technology | kiadói változat: 30 |
2022 | Farkas, Z., Kerekes, K., Ambrus, Á., Süth, M., Peles, F., Pusztahelyi, T., Pócsi, I., Nagy, A., Sipos, P., Miklós, G., Lőrincz, A., Csorba, S., Jóźwiak, Á.: Probabilistic modeling and risk characterization of the chronic aflatoxin M1 exposure of Hungarian consumers. Front. Microbiol. 13 1-12, 2022. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/337277 Folyóirat-mutatók:
Q1 Microbiology Q1 Microbiology (medical) | Kiadói változat: 8 |
2022 | Győri, Z., Sipos, P., Szepesi, J., Boros, N.: Study of the heavy metal content of floodplain soils along the upper Tisza River by sequential BCR extraction in Hungary. Agrokém. talajt. 71 (1), 59-76, 2022. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/337350 Folyóirat-mutatók:
Q4 Agronomy and Crop Science Q4 Soil Science | Kiadói változat: 6 |
2021 | Peles, F., Sipos, P., Kovács, S., Győri, Z., Pócsi, I., Pusztahelyi, T.: Biological Control and Mitigation of Aflatoxin Contamination in Commodities. Toxins. 13 (2), 1-19, 2021. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/301962 Folyóirat-mutatók:
Q1 Health, Toxicology and Mutagenesis Q1 Toxicology | kiadói változat: 145 |
2021 | Pavkov, I., Radojčin, M., Stamenković, Z., Kešelj, K., Tylewicz, U., Sipos, P., Ponjičan, O., Sedlar, A.: Effects of Osmotic Dehydration on the Hot Air Drying of Apricot Halves: Drying Kinetics, Mass Transfer, and Shrinkage. Processes. 9 (2), 1-22, 2021. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/301447 Folyóirat-mutatók:
Q3 Bioengineering Q2 Chemical Engineering (miscellaneous) Q3 Process Chemistry and Technology | kiadói változat: 57 |
2021 | Nagy, R., Máthé, E., Csapó, J., Sipos, P.: Modifying Effects of Physical Processes on Starch and Dietary Fiber Content of Foodstuffs. Processes. 9 (1), 1-16, 2021. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/300829 Folyóirat-mutatók:
Q3 Bioengineering Q2 Chemical Engineering (miscellaneous) Q3 Process Chemistry and Technology | kiadói változat: 144 |
2021 | Kovács, K., Horváth, M., Halász, G., Takács, A., Heltai, G., Boros, N., Sipos, P., Győri, Z.: Néhány potenciálisan mérgező fém frakcióinak meghatározására alkalmazott analitikai módszerértékelése eltérő fizikai talajféleségű mintákon. Agrokém. talajt. 70 (2), 137-153, 2021. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/320581 Folyóirat-mutatók:
Q4 Agronomy and Crop Science Q4 Soil Science | kiadói változat: 13 |
2021 | Sipos, P., Peles, F., Brassó, D., Béri, B., Pusztahelyi, T., Pócsi, I., Győri, Z.: Physical and Chemical Methods for Reduction in Aflatoxin Content of Feed and Food. Toxins. 13 (3), 1-17, 2021. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/304153 Folyóirat-mutatók:
Q1 Health, Toxicology and Mutagenesis Q1 Toxicology | kiadói változat: 78 |
2020 | Csapó, J., Albert, C., Sipos, P.: The aflatoxin content of milk and dairy products as well as breast milk and the possibilities of detoxification. Acta Univ. Sapientiae, Alim. 13 (1), 99-117, 2020. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/299769 | kiadói változat: 39 |
2019 | Peles, F., Sipos, P., Győri, Z., Pfliegler, V., Giacometti, F., Serraino, A., Pagliuca, G., Gazzotti, T., Pócsi, I.: Adverse Effects, Transformation and Channeling of Aflatoxins Into Food Raw Materials in Livestock. Front. Microbiol. 10 1-26, 2019. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/278089 Folyóirat-mutatók:
Q1 Microbiology Q1 Microbiology (medical) | kiadói változat: 75 |
2019 | Bojtor, C., Győri, Z., Sipos, P., Radócz, L., Tóth, B.: Effect of bean rust (Uromyces appendiculatus (pers.) strauss) on photosynthetic characteristics, superoxide-dismutase activity and lipid peroxidation of common bean (Phaseolus vulgaris L.). Acta Aliment. 48 (2), 253-259, 2019. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/267895 Folyóirat-mutatók:
Q3 Food Science | Kiadói változat: 81 |
2019 | Csapó, J., Prokisch, J., Albert, C., Sipos, P.: Effect of UV light on food quality and safety. Acta Univ. Sapientiae, Alim. 12 (1), 21-41, 2019. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/299770 | kiadói változat: 199 |
2019 | Jevcsák, S., Sipos, P.: Pszeudocereáliákból készített innovatív próbatermékek vizsgálata és fogyasztói értékelése. Táplálkozásmarketing. 6 (1), 57-68, 2019. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/272661 | kiadói változat: 37 |
2017 | Jevcsák, S., Sipos, P.: Az agrotechnikai kezelések hatása a közönséges köles beltartalmi paramétereire. Agrártud. Közl. 72 65-69, 2017. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/248274 | Kiadói változat: 14 |
2017 | Jevcsák, S., Murányi, E., Stündl, L., Jóvér, J., Sipos, P.: Effect of different levels of nitrogen on the total polyphenol and total flavonoid content of sorghum and millet flours. Acta Univ. Sapientiae. Alimentaria. 10 107-115, 2017. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/246997 | kiadói változat: 78 |
2017 | Sipos, P., Horváth, M., Adácsi, C., Horváth, B., Babka, B., Győri, Z.: Enrichment of pasta products using beetroot. Food and Environment Safety. 16 (4), 209-215, 2017. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/354273 | Kiadói változat: 17 |
2016 | Jevcsák, S., Sipos, P.: A cirok és a köles - mint alternatív gabonafélék - táplálkozás-élettani hatásai. Agrártud. Közl. 69 91-95, 2016. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/248273 | Kiadói változat: 146 |
2016 | Jevcsák, S., Sipos, P.: Alternative grains in nutrition. Acta Univ. Sapientiae. Alimentaria. 9 (1), 69-76, 2016. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/244125 | kiadói változat: 102 |
2016 | Diósi, G., Sipos, P.: Megosztott nitrogén és kén fejtrágyás hatása az őszi búza minőségére. Agrártud. közl. 67 27-31, 2016. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/241980 | Kiadói változat: 21 |
2016 | Győri, Z., Sipos, P.: The Role of Salt Form and Concentration on the Rheological Properties of Bakery Products. Anal. Tech. Szeged. 10 (1), 64-70, 2016. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/296282 | kiadói változat: 41 |
2015 | Sipos, P.: Hungarikumok és tájjellegű élelmiszerek előállítása. Debreceni Egyetem Mezőgazdaság-, Élelmiszertudományi és Környezetgazdálkodási Kar Élelmiszertudományi Intézet, Debrecen, 97 p., 2015. ISBN: 9789634738336 Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/215571 | könyv: 1262 |
2015 | Móré, M., Diósi, G., Sipos, P., Győri, Z.: Investigation of rheological properties winter wheat varieties during storage. Acta Univ. Sapientiae. Alimentaria. 8 63-69, 2015. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/241976 | Kiadói változat: 85 |
2015 | Diósi, G., Móré, M., Sipos, P.: Role of the farinograph test in the wheat flour quality determination. Acta Univ. Sapientiae. Alimentaria. 8 104-110, 2015. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/241977 | Kiadói változat: 129 |
2014 | Móré, M., Diósi, G., Győri, Z., Sipos, P.: Őszi búza fajták reológiai tulajdonságainak változása rövid idejű tárolás során. Agrártud. közl. 56 83-86, 2014. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/241981 | Kiadói változat: 21 |
2013 | Fekete, I., Sipos, P., Peles, F., Kovács, B.: A Debreceni Egyetem Élelmiszertudományi, Minőségbiztosítási és Mikrobiológiai Intézetének múltja és jelene. Debr. szle. 21 (3), 52-58, 2013. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/181128 | Kiadói változat: 52 |
2013 | Győri, Z., Bertáné Szabó, E., Sipos, P., Boros, N.: Long term effect of metal pollution in the catchment area of Tisza River. Eurasian J. Soil Sci. 2 7-11, 2013. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/214618 | kiadói változat: 47 |
2012 | Móré, M., Győri, Z., Sipos, P.: A gabonafehérjék és a sütőipari minőség kapcsolata. Agrártud. közl. 48 117-122, 2012. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/164958 | post-print: 713 |
2012 | Kelemen, V., Sipos, P.: Comparison of breads made by different leavening technologies. Rev. Fac. Eng. analecta tech. Szeged. 3-4 91-94, 2012. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/165176 | kiadói változat: 9 |
2012 | Sipos, P., Győri, Z.: Evaluation of Food Additives on the Rheologic Properties of Winter Wheat Flours. Rev. Fac. Eng. analecta tech. Szeged. 1-2 74-79, 2012. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/122835 | kiadói változat: 16 |
2012 | Győri, Z., Boros, N., Bertáné Szabó, E., Sipos, P.: Heavy Metal Distribution of Floodplain Soils and Pastures of the Tisza River. European Chemical Bulletin. 1 (10), 407-409, 2012. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/164921 | kiadói változat: 37 |
2012 | Győri, Z., Sipos, P., Ungai, D., Boros, N.: Microelement content of herb varieties on a Floodplain Pasture of Upper Tisza River. Eur. Chem. Bull. 1 (11), 485-488, 2012. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/214578 | kiadói változat: 38 |
2009 | Mezei, Z., Pongráczné Barancsi, Á., Csapó, J., Sipos, P., Győri, Z.: Közepes és takarmány minőségű búzafajták nyersfehérje- és aminosavtartalma közötti összefüggések. Agrártud. közl. 36 101-107, 2009. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/94934 | kiadói változat: 48 |
2009 | Mars, É., Boros, N., Tarján, Z., Sipos, P., Győri, Z.: Különböző kéntartalommal jellemezhető műtrágyák alkalmazásának hatása az őszi búza termésének alakulására kisparcellán. Agrártud. közl. 36 97-100, 2009. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/94933 | kiadói változat: 15 |
2009 | Pongráczné Barancsi, Á., Mezei, Z., Győri, Z., Sipos, P.: Research on Alveographical parameters of winter wheat (T. aestivum) varieties. Rev. Fac. Eng. analecta tech. Szeged. 11-16, 2009. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/94717 | kiadói változat: 28 |