You are here

Statistics

Sipos Péter

Open Access publikációk letöltési adatai a DE intézményi repozitóriumából
Dátum: -
OA publikációk száma a DEA-ban: 42

Összes letöltés a DEA-ból: 3995

countrydownloads
Hungary (HU)1625
United States (US)1086
China (CN)128
Germany (DE)102
Malaysia (MY)100
Hong Kong S.A.R., China (HK)83
Russia (RU)54
Romania (RO)50
Ukraine (UA)41
Turkey (TR)38
Netherlands (NL)33
Ireland (IE)29
United Kingdom (GB)24
Indonesia (ID)20
India (IN)20
Japan (JP)18
Serbia (RS)16
France (FR)15
Pakistan (PK)14
South Africa (ZA)14
Slovakia (SK)13
Egypt (EG)12
Peru (PE)9
United Arab Emirates (AE)7
Canada (CA)7
Latvia (LV)7
Thailand (TH)7
Austria (AT)6
Switzerland (CH)6
Spain (ES)6
Morocco (MA)6
Australia (AU)5
Brazil (BR)5
Greece (GR)5
Kenya (KE)5
Kuwait (KW)5
Nigeria (NG)5
Benin (BJ)4
Cyprus (CY)4
Finland (FI)4
Singapore (SG)4
Vietnam (VN)4
Czech Republic (CZ)3
Denmark (DK)3
Ecuador (EC)3
Italy (IT)3
Lithuania (LT)3
Mexico (MX)3
Philippines (PH)3
Ivory Coast (CI)2
Colombia (CO)2
Algeria (DZ)2
Estonia (EE)2
Ethiopia (ET)2
Ghana (GH)2
Croatia (HR)2
Luxembourg (LU)2
Oman (OM)2
Panama (PA)2
Saudi Arabia (SA)2
Uganda (UG)2
Argentina (AR)1
Bosnia and Herzegovina (BA)1
Bulgaria (BG)1
Costa Rica (CR)1
Iraq (IQ)1
Kyrgyzstan (KG)1
Sri Lanka (LK)1
Norway (NO)1
Poland (PL)1
Seychelles (SC)1
Sweden (SE)1
Syria (SY)1
Zimbabwe (ZW)1
n.a.291
Megjelenés Publication Fájlletöltések
2024Nagy, R., Kun-Nemes, A., Szőllősi, E., Bíróné Molnár, P., Cziáky, Z., Murányi, E., Sipos, P., Gálné Remenyik, J.: Physiological potential of different Sorghum bicolor varieties depending on their bioactive characteristics and antioxidant potential as well as different extraction methods.
Heliyon. 10 (16), 1-17, 2024.
Folyóirat-mutatók:
Q1 Multidisciplinary (2023)
Kiadói változat: 13
2024Murvai, K., Rácz, H., Horváth, E., Németh, B., Imre, A., Pereira, K., Antunovics, Z., Peles, F., Sipos, P., Béri, B., Pusztahelyi, T., Pócsi, I., Pfliegler, V.: The bacterial and yeast microbiota in livestock forages in Hungary.
BMC Microbiol. 24 (1), 1-11, 2024.
Folyóirat-mutatók:
Q2 Microbiology (2023)
Q2 Microbiology (medical) (2023)
Kiadói változat: 10
2023Nagy, R., Murányi, E., Bíróné Molnár, P., Szepesi, J., Győri, Z., Veres, S., Gálné Remenyik, J., Sipos, P.: Assessment of Bioactive Profile of Sorghum Brans under the Effect of Growing Conditions and Nitrogen Fertilization.
Agriculture-Basel. 13 (4), 1-17, 2023.
Folyóirat-mutatók:
Q1 Agronomy and Crop Science
Q2 Food Science
Q2 Plant Science
kiadói változat: 25
2023Szőke-Trenyik, E., Mihalkó, J., Sipos, P., Szabó, B.: Development of High-Fibre, Ready-to-Bake Flour Mixtures from Purple Wheat.
Processes. 11 (2), 1-12, 2023.
Folyóirat-mutatók:
Q3 Bioengineering
Q2 Chemical Engineering (miscellaneous)
Q3 Process Chemistry and Technology
kiadói változat: 39
2023Neji, C., Semwal, J., Máthé, E., Sipos, P.: Dough Rheological Properties and Macronutrient Bioavailability of Cereal Products Fortified through Legume Proteins.
Processes. 11 (2), 1-16, 2023.
Folyóirat-mutatók:
Q3 Bioengineering
Q2 Chemical Engineering (miscellaneous)
Q3 Process Chemistry and Technology
kiadói változat: 20
2023Nagy, R., Neji, C., Gálné Remenyik, J., Sipos, P.: Evaluation of functional properties of physically treated Sorghum flours and development of gluten-free Sorghum breads.
J. Microbiol. Biotech. Food Sci. 13 (3), 1-6, 2023.
Folyóirat-mutatók:
Q3 Biotechnology
Q3 Food Science
Q4 Microbiology
Q4 Molecular Biology
kiadói változat: 8
37
2023Sipos, P., Radojčin, M.: Special issue: Processing foods: Process optimization and quality assessment.
Processes. 11 (3), 1-3, 2023.
Folyóirat-mutatók:
Q3 Bioengineering
Q2 Chemical Engineering (miscellaneous)
Q3 Process Chemistry and Technology
kiadói változat: 7
2023Répás, Z., Prokisch, J., Győri, Z., Sipos, P.: The Relationship between Rehydration Time and Tenderness at Different Rehydrating Water Temperatures in Freeze-Dried Pork Loin.
Processes. 11 (10), 1-11, 2023.
Folyóirat-mutatók:
Q3 Bioengineering
Q2 Chemical Engineering (miscellaneous)
Q3 Process Chemistry and Technology
kadói változat: 5
2022Neji, C., Semwal, J., Kamani, M., Máthé, E., Sipos, P.: Legume Protein Extracts: The Relevance of Physical Processing in the Context of Structural, Techno-Functional and Nutritional Aspects of Food Development.
Processes. 10 (12), 1-27, 2022.
Folyóirat-mutatók:
Q3 Bioengineering
Q2 Chemical Engineering (miscellaneous)
Q2 Process Chemistry and Technology
kiadói változat: 30
2022Farkas, Z., Kerekes, K., Ambrus, Á., Süth, M., Peles, F., Pusztahelyi, T., Pócsi, I., Nagy, A., Sipos, P., Miklós, G., Lőrincz, A., Csorba, S., Jóźwiak, Á.: Probabilistic modeling and risk characterization of the chronic aflatoxin M1 exposure of Hungarian consumers.
Front. Microbiol. 13 1-12, 2022.
Folyóirat-mutatók:
Q1 Microbiology
Q1 Microbiology (medical)
Kiadói változat: 8
2022Győri, Z., Sipos, P., Szepesi, J., Boros, N.: Study of the heavy metal content of floodplain soils along the upper Tisza River by sequential BCR extraction in Hungary.
Agrokém. talajt. 71 (1), 59-76, 2022.
Folyóirat-mutatók:
Q4 Agronomy and Crop Science
Q4 Soil Science
Kiadói változat: 6
2021Peles, F., Sipos, P., Kovács, S., Győri, Z., Pócsi, I., Pusztahelyi, T.: Biological Control and Mitigation of Aflatoxin Contamination in Commodities.
Toxins. 13 (2), 1-19, 2021.
Folyóirat-mutatók:
Q1 Health, Toxicology and Mutagenesis
Q1 Toxicology
kiadói változat: 145
2021Pavkov, I., Radojčin, M., Stamenković, Z., Kešelj, K., Tylewicz, U., Sipos, P., Ponjičan, O., Sedlar, A.: Effects of Osmotic Dehydration on the Hot Air Drying of Apricot Halves: Drying Kinetics, Mass Transfer, and Shrinkage.
Processes. 9 (2), 1-22, 2021.
Folyóirat-mutatók:
Q3 Bioengineering
Q2 Chemical Engineering (miscellaneous)
Q3 Process Chemistry and Technology
kiadói változat: 57
2021Nagy, R., Máthé, E., Csapó, J., Sipos, P.: Modifying Effects of Physical Processes on Starch and Dietary Fiber Content of Foodstuffs.
Processes. 9 (1), 1-16, 2021.
Folyóirat-mutatók:
Q3 Bioengineering
Q2 Chemical Engineering (miscellaneous)
Q3 Process Chemistry and Technology
kiadói változat: 144
2021Kovács, K., Horváth, M., Halász, G., Takács, A., Heltai, G., Boros, N., Sipos, P., Győri, Z.: Néhány potenciálisan mérgező fém frakcióinak meghatározására alkalmazott analitikai módszerértékelése eltérő fizikai talajféleségű mintákon.
Agrokém. talajt. 70 (2), 137-153, 2021.
Folyóirat-mutatók:
Q4 Agronomy and Crop Science
Q4 Soil Science
kiadói változat: 13
2021Sipos, P., Peles, F., Brassó, D., Béri, B., Pusztahelyi, T., Pócsi, I., Győri, Z.: Physical and Chemical Methods for Reduction in Aflatoxin Content of Feed and Food.
Toxins. 13 (3), 1-17, 2021.
Folyóirat-mutatók:
Q1 Health, Toxicology and Mutagenesis
Q1 Toxicology
kiadói változat: 78
2020Csapó, J., Albert, C., Sipos, P.: The aflatoxin content of milk and dairy products as well as breast milk and the possibilities of detoxification.
Acta Univ. Sapientiae, Alim. 13 (1), 99-117, 2020.
kiadói változat: 39
2019Peles, F., Sipos, P., Győri, Z., Pfliegler, V., Giacometti, F., Serraino, A., Pagliuca, G., Gazzotti, T., Pócsi, I.: Adverse Effects, Transformation and Channeling of Aflatoxins Into Food Raw Materials in Livestock.
Front. Microbiol. 10 1-26, 2019.
Folyóirat-mutatók:
Q1 Microbiology
Q1 Microbiology (medical)
kiadói változat: 75
2019Bojtor, C., Győri, Z., Sipos, P., Radócz, L., Tóth, B.: Effect of bean rust (Uromyces appendiculatus (pers.) strauss) on photosynthetic characteristics, superoxide-dismutase activity and lipid peroxidation of common bean (Phaseolus vulgaris L.).
Acta Aliment. 48 (2), 253-259, 2019.
Folyóirat-mutatók:
Q3 Food Science
Kiadói változat: 81
2019Csapó, J., Prokisch, J., Albert, C., Sipos, P.: Effect of UV light on food quality and safety.
Acta Univ. Sapientiae, Alim. 12 (1), 21-41, 2019.
kiadói változat: 199
2019Jevcsák, S., Sipos, P.: Pszeudocereáliákból készített innovatív próbatermékek vizsgálata és fogyasztói értékelése.
Táplálkozásmarketing. 6 (1), 57-68, 2019.
kiadói változat: 37
2017Jevcsák, S., Sipos, P.: Az agrotechnikai kezelések hatása a közönséges köles beltartalmi paramétereire.
Agrártud. Közl. 72 65-69, 2017.
Kiadói változat: 14
2017Jevcsák, S., Murányi, E., Stündl, L., Jóvér, J., Sipos, P.: Effect of different levels of nitrogen on the total polyphenol and total flavonoid content of sorghum and millet flours.
Acta Univ. Sapientiae. Alimentaria. 10 107-115, 2017.
kiadói változat: 78
2017Sipos, P., Horváth, M., Adácsi, C., Horváth, B., Babka, B., Győri, Z.: Enrichment of pasta products using beetroot.
Food and Environment Safety. 16 (4), 209-215, 2017.
Kiadói változat: 17
2016Jevcsák, S., Sipos, P.: A cirok és a köles - mint alternatív gabonafélék - táplálkozás-élettani hatásai.
Agrártud. Közl. 69 91-95, 2016.
Kiadói változat: 146
2016Jevcsák, S., Sipos, P.: Alternative grains in nutrition.
Acta Univ. Sapientiae. Alimentaria. 9 (1), 69-76, 2016.
kiadói változat: 102
2016Diósi, G., Sipos, P.: Megosztott nitrogén és kén fejtrágyás hatása az őszi búza minőségére.
Agrártud. közl. 67 27-31, 2016.
Kiadói változat: 21
2016Győri, Z., Sipos, P.: The Role of Salt Form and Concentration on the Rheological Properties of Bakery Products.
Anal. Tech. Szeged. 10 (1), 64-70, 2016.
kiadói változat: 41
2015Sipos, P.: Hungarikumok és tájjellegű élelmiszerek előállítása.
Debreceni Egyetem Mezőgazdaság-, Élelmiszertudományi és Környezetgazdálkodási Kar Élelmiszertudományi Intézet, Debrecen, 97 p., 2015. ISBN: 9789634738336
könyv: 1262
2015Móré, M., Diósi, G., Sipos, P., Győri, Z.: Investigation of rheological properties winter wheat varieties during storage.
Acta Univ. Sapientiae. Alimentaria. 8 63-69, 2015.
Kiadói változat: 85
2015Diósi, G., Móré, M., Sipos, P.: Role of the farinograph test in the wheat flour quality determination.
Acta Univ. Sapientiae. Alimentaria. 8 104-110, 2015.
Kiadói változat: 129
2014Móré, M., Diósi, G., Győri, Z., Sipos, P.: Őszi búza fajták reológiai tulajdonságainak változása rövid idejű tárolás során.
Agrártud. közl. 56 83-86, 2014.
Kiadói változat: 21
2013Fekete, I., Sipos, P., Peles, F., Kovács, B.: A Debreceni Egyetem Élelmiszertudományi, Minőségbiztosítási és Mikrobiológiai Intézetének múltja és jelene.
Debr. szle. 21 (3), 52-58, 2013.
Kiadói változat: 52
2013Győri, Z., Bertáné Szabó, E., Sipos, P., Boros, N.: Long term effect of metal pollution in the catchment area of Tisza River.
Eurasian J. Soil Sci. 2 7-11, 2013.
kiadói változat: 47
2012Móré, M., Győri, Z., Sipos, P.: A gabonafehérjék és a sütőipari minőség kapcsolata.
Agrártud. közl. 48 117-122, 2012.
post-print: 713
2012Kelemen, V., Sipos, P.: Comparison of breads made by different leavening technologies.
Rev. Fac. Eng. analecta tech. Szeged. 3-4 91-94, 2012.
kiadói változat: 9
2012Sipos, P., Győri, Z.: Evaluation of Food Additives on the Rheologic Properties of Winter Wheat Flours.
Rev. Fac. Eng. analecta tech. Szeged. 1-2 74-79, 2012.
kiadói változat: 16
2012Győri, Z., Boros, N., Bertáné Szabó, E., Sipos, P.: Heavy Metal Distribution of Floodplain Soils and Pastures of the Tisza River.
European Chemical Bulletin. 1 (10), 407-409, 2012.
kiadói változat: 37
2012Győri, Z., Sipos, P., Ungai, D., Boros, N.: Microelement content of herb varieties on a Floodplain Pasture of Upper Tisza River.
Eur. Chem. Bull. 1 (11), 485-488, 2012.
kiadói változat: 38
2009Mezei, Z., Pongráczné Barancsi, Á., Csapó, J., Sipos, P., Győri, Z.: Közepes és takarmány minőségű búzafajták nyersfehérje- és aminosavtartalma közötti összefüggések.
Agrártud. közl. 36 101-107, 2009.
kiadói változat: 48
2009Mars, É., Boros, N., Tarján, Z., Sipos, P., Győri, Z.: Különböző kéntartalommal jellemezhető műtrágyák alkalmazásának hatása az őszi búza termésének alakulására kisparcellán.
Agrártud. közl. 36 97-100, 2009.
kiadói változat: 15
2009Pongráczné Barancsi, Á., Mezei, Z., Győri, Z., Sipos, P.: Research on Alveographical parameters of winter wheat (T. aestivum) varieties.
Rev. Fac. Eng. analecta tech. Szeged. 11-16, 2009.
kiadói változat: 28