You are here

Statistics

Rakonczás Nándor

Open Access publikációk letöltési adatai a DE intézményi repozitóriumából
Dátum: -
OA publikációk száma a DEA-ban: 12

Összes letöltés a DEA-ból: 505

countrydownloads
United States (US)265
Hungary (HU)92
China (CN)29
Germany (DE)22
Indonesia (ID)11
Hong Kong S.A.R., China (HK)6
Romania (RO)5
Ivory Coast (CI)3
Netherlands (NL)3
South Africa (ZA)3
Canada (CA)2
Spain (ES)2
Finland (FI)2
United Kingdom (GB)2
Greece (GR)2
Italy (IT)2
Japan (JP)2
Russia (RU)2
Turkey (TR)2
Ukraine (UA)2
Australia (AU)1
Portugal (PT)1
Serbia (RS)1
Slovenia (SI)1
n.a.42
Megjelenés Publication Fájlletöltések
2023Rakonczás, N., Kállai, Z., Kovács, B., Antal, G., Szabó, S., Holb, I.: Comparison and Intercorrelation of Various Bentonite Products for Oenological Properties, Elemental Compositions, Volatile Compounds and Organoleptic Attributes of White Wine.
Foods. 12 (2), 1-30, 2023.
Folyóirat-mutatók:
Q1 Food Science
Q1 Health Professions (miscellaneous)
Q1 Health (social science)
Q2 Microbiology
Q1 Plant Science
Kiadói változat - szabadon hozzáférhető: 27
2023Csótó, A., Nagy, A., Laurinyecz, N., Nagy, Z., Németh, C., Németh, E., Csikászné Krizsics, A., Rakonczás, N., Fontaine, F., Fekete, E., Flipphi, M., Karaffa, L., Karaffa, E.: Hybrid Vitis Cultivars with American or Asian Ancestries Show Higher Tolerance towards Grapevine Trunk Diseases.
Plants-Basel. 12 (12), 1-16, 2023.
Folyóirat-mutatók:
Q1 Ecology
Q1 Ecology, Evolution, Behavior and Systematics
Q1 Plant Science
kiadói változat: 7
2019Rakonczás, N.: Production data of wine grape gene bank (Vitis spp.) of University of Debrecen, east Hungary.
Int. J. Hortic. Sci. 25 (3-4), 32-36, 2019.
kiadói változat: 27
2018Rakonczás, N.: Historical background and constraints of a grapevine germplasm foundation in Hajdú-Bihar county, Eastern Hungary.
Int. J. Hortic. Sci. 24 (1-2), 11-17, 2018.
kiadói változat: 27
2017Takácsné Hájos, M., Zsiláné André, A., Csihon, Á., Rakonczás, N.: Kertészeti alapismeretek I. és II.: Gyakorlati jegyzet Kertészmérnöki BSc hallgatók részére.
Debreceni Egyetemi Kiadó, Debrecen, 64 p., 2017. ISBN: 9789633186893
kiadói változat: 97
2015Rakonczás, N.: Biological performance of grape varieties in Eastern Hungary.
Int. j. hortic. sci. 21 (1-2), 31-35, 2015.
Kiadói változat: 5
2015Rakonczás, N., Rakonczás, N., Andrási, D., Murányi, Z.: Maceration affects mineral composition and pH of wines.
Int. j. hortic. sci. 21 (3-4), 25-29, 2015.
Kiadói változat: 6
2013Fekete, I., Rakonczás, N., Andrási, D., Bódi, É., Szilágyi, S., Kovács, B.: A különböző szőlő alanyfajták hatása a szőlőbogyó (must, mag) As, Cu, Co és Zn tartalmára.
Agrártud. közl. 52 39-44, 2013.
kiadói változat: 26
2013Fekete, I., Kovács, B., Andrási, D., Bódi, É., Rakonczás, N.: Effect of the different grape rootstocks an berry skin B, Cu, Fe, Mn and Zn contents of' Cserszegi fűszeres cultivar.
Sci. P. Ser. B. Horticult. 57 55-60, 2013.
kiadói változat: 29
2012Fekete, I., Rakonczás, N., Andrási, D., Bódi, É., Kovács, B.: Effects of various grape rootstocks on macro and microelement uptake of 'Cserszegi Fűszeres' grape cultivar.
Eur. Chem. Bull. 12 (1), 524-527, 2012.
Kiadói változat: 40
2009Rakonczás, N., Dremák, P., Gonda, I.: Specialities of the vegetation start and level of primary fruit set affect fruit quality.
Int. J. Hortic. Sci. 15 (1-2), 17-22, 2009.
kiadói változat: 86
2007Gonda, I., Rakonczás, N., Holb, I.: Evaluation of crop yield and fruit quality in organic apple production.
Int. J. Hortic. Sci. 13 (1), 7-10, 2007.
kiadói változat: 128