You are here

Baginé Hunyadi Ágnes

Baginé Hunyadi Ágnes

Baginé Hunyadi Ágnes
Name: Baginé Hunyadi Ágnes
Other profiles: MTMT

Publication list

Uploaded publications:
15
Publications in DEA:
14
OA:
6
Date range:
2008-2016
2016
  1. Baginé Hunyadi, Á., Balogh, P., Nagy, K., Kusza, S.: Association and polymorphism study of seven candidate genes with reproductive traits in three pig breeds in Hungary.
    Acta Biochim. Pol. 63 (2), 359-364, 2016.
    Journal metrics:
    Q2 Biochemistry, Genetics and Molecular Biology (miscellaneous)
  2. Baginé Hunyadi, Á., Kusza, S., Balogh, P.: Study of lifetime performance in three pig breeds on a Hungarian commercial farm.
    In: Book of Abstracts of the 67th Annual Meeting of the European Association for Animal Production, Wageningen Academic Publishers, Wageningen, 686, 2016 ISBN: 9789086868308
  3. Baginé Hunyadi, Á., Balogh, P., Nagy, K., Kusza, S.: Three candidate gene association study for eleven economically important traits in Hungarian pig breeds.
    In: 1st International and 9th National Biotechnology Congress of Islamic Republic of Iran, Sahid Beheshti University, Tehran, 1, 2016.
2015
2010
  1. Baginé Hunyadi, Á.: Eltérő életkorban vágott brojlerek mell-és combhúsának érzékszervi vizsgálata.
    In: "A magyar élelmiszergazdaság jövője a KAP reform tükrében" [elektronikus dokumentum] : XXXIII. Óvári Tudományos Nap, 2010. október 7.. Szerk.: Varga László, Nyugat-Magyarországi Egyetem, Mezőgazdaság- és Élelmiszertudományi Kar, Mosonmagyaróvár, 1-6, 2010. ISBN: 9789639883550
2009
  1. Benk, Á., Vidács, L., Baginé Hunyadi, Á., Mucsi, I.: A magyar nemesített kendermagos tyúk értékmérő tulajdonságainak elemzése.
    Agrártud. közl. 37 17-23, 2009.
2008
  1. Baginé Hunyadi, Á., Jankóné Forgács, J.: A kendermagos magyar tyúk tojóival előállított genotípusok vágási teljesítménye és húsminőségi vizsgálata.
    In: XXXII. Óvári Tudományos Napok : Élelmiszergazdaságunk kérdőjelei napjainkban : Mosonmagyaróvár, Magyarország, 2008.10.09 : [elektronikus dokumentum], [Nyugat-magyarországi Egyetem Mezőgazdaság- és Élelmiszertudományi Kar], Mosonmagyaróvár, 1-6, 2008. ISBN: 97896398883055
  2. Mihók, S., Komlósi, I., Bleyer, F., Hegyi, A., Baginé Hunyadi, Á., Mezőszentgyörgyi, D.: Néhány brojlercsirke genotípus növekedési erélyének, vágási kihozatalának értékelése, és vágott testének érzékszervi bírálata.
    In: XXXII. Óvári Tudományos Napok : Élelmiszergazdaságunk kérdőjelei napjainkban : Mosonmagyaróvár, Magyarország, 2008.10.09 : [elektronikus dokumentum], [Nyugat-magyarországi Egyetem Mezőgazdaság- és Élelmiszertudományi Kar], Mosonmagyaróvár, 7-14, 2008. ISBN: 9789639883055
updated: 2024-04-14, 01:23

SCImago quartiles of
scientific journal articles

Number of scientific articles: 10
Q2 1 (10%)
N/A 9 (90%)
-
OK

SCImago subject areas and categories

Biochemistry, Genetics and Molecular Biology (1)
Biochemistry, Genetics and Molecular Biology (miscellaneous) (1)

Genre chart

Year chart

Language chart