Összes letöltés a DEA-ból: 504
Ország | Letöltések |
---|---|
Egyesült Államok (US) | 342 |
Kína (CN) | 20 |
Magyarország (HU) | 19 |
Németország (DE) | 15 |
Oroszország (RU) | 8 |
Egyesült Arab Emírségek (AE) | 5 |
Franciaország (FR) | 3 |
Hollandia (NL) | 3 |
Ausztria (AT) | 2 |
Kanada (CA) | 2 |
Egyesült Királyság (GB) | 2 |
Írország (IE) | 2 |
Ausztrália (AU) | 1 |
Fehéroroszország (BY) | 1 |
Csehország (CZ) | 1 |
Egyiptom (EG) | 1 |
Spanyolország (ES) | 1 |
Finnország (FI) | 1 |
Görögország (GR) | 1 |
Indonézia (ID) | 1 |
Románia (RO) | 1 |
Törökország (TR) | 1 |
Ukrajna (UA) | 1 |
Dél-Afrika (ZA) | 1 |
n.a. | 69 |
Megjelenés | Publikáció | Fájlletöltések |
---|---|---|
2024 | Murguia-Romero, M., Calderón-Torres, C., Uribe-García, A., Garrido-Garduno, T., Serrand-Estrada, B., Pérez-Calderón, D., Ávila-Lavara, A., Antunovics, Z.: Design of a Website to Support the Teaching-Learning Process of Genetics. ETiE. 7 (1), 59-74, 2024. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/380714 | Kiadói változat: 13 |
2024 | Drezek, K., Grabiec, A., Antunovics, Z.: Novel Saccharomyces uvarum x Saccharomyces kudriavzevii synthetic hybrid with enhanced 2-phenylethanol production. Microb Cell Fact. 23 (1), 203-213, 2024. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/379958 Folyóirat-mutatók:
Q1 Applied Microbiology and Biotechnology (2023) Q1 Bioengineering (2023) Q1 Biotechnology (2023) | Kiadói változat: 15 |
2024 | Murvai, K., Rácz, H., Horváth, E., Németh, B., Imre, A., Pereira, K., Antunovics, Z., Peles, F., Sipos, P., Béri, B., Pusztahelyi, T., Pócsi, I., Pfliegler, V.: The bacterial and yeast microbiota in livestock forages in Hungary. BMC Microbiol. 24 (1), 1-11, 2024. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/380276 Folyóirat-mutatók:
Q2 Microbiology (2023) Q2 Microbiology (medical) (2023) | Kiadói változat: 10 |
2023 | Antunovics, Z., Szabó, A., Heistinger, L., Mattanovich, D., Sipiczki, M.: Synthetic two-species allodiploid and three-species allotetraploid Saccharomyces hybrids with euploid (complete) parental subgenomes. Sci. Rep. 13 (1), 1-13, 2023. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/345298 Folyóirat-mutatók:
D1 Multidisciplinary | Kiadói változat: 8 |
2021 | Csoma, H., Kállai, Z., Antunovics, Z., Czentye, K., Sipiczki, M.: Vinification without Saccharomyces: Interacting Osmotolerant and "Spoilage" Yeast Communities in Fermenting and Ageing Botrytised High-Sugar Wines (Tokaj Essence). Microorganisms. 9 (1), 1-28, 2021. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/322381 Folyóirat-mutatók:
Q2 Microbiology Q2 Microbiology (medical) Q3 Virology | kiadói változat: 60 |
2020 | Szabó, A., Antunovics, Z., Karanyicz, E., Sipiczki, M.: Diversity and Postzygotic Evolution of the Mitochondrial Genome in Hybrids of Saccharomyces Species Isolated by Double Sterility Barrier. Front. Microbiol. 11 1-22, 2020. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/335826 Folyóirat-mutatók:
Q1 Microbiology Q1 Microbiology (medical) | kiadói változat: 9 |
2020 | Sipiczki, M., Antunovics, Z., Szabó, A.: MAT heterozygosity and the second sterility barrier in the reproductive isolation of Saccharomyces species. Curr. Genet. 66 (5), 957-969, 2020. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/335827 Folyóirat-mutatók:
Q1 Genetics D1 Medicine (miscellaneous) | kiadói változat: 23 |
2018 | Ács-Szabó, L., Papp, L., Antunovics, Z., Sipiczki, M., Miklós, I.: Assembly of Schizosaccharomyces cryophilus chromosomes and their comparative genomic analyses revealed principles of genome evolution of the haploid fission yeasts. Sci Rep. 8 (1), 1-12, 2018. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/261433 Folyóirat-mutatók:
D1 Multidisciplinary | Kiadói változat: 152 |
2018 | Hegedűs, É., Kókai, E., Nánási, P., Imre, L., Halász, L., Jossé, R., Antunovics, Z., Webb, M., El Hage, A., Pommier, Y., Székvölgyi, L., Dombrádi, V., Szabó, G.: Endogenous single-strand DNA breaks at RNA polymerase II promoters in Saccharomyces cerevisiae. Nucleic Acids Res. 46 (20), 10649-10668, 2018. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/256223 Folyóirat-mutatók:
D1 Genetics | open access article: 124 |
2017 | Pfliegler, V., Boros, E., Pázmándi, K., Jakab, Á., Zsuga, I., Kovács, R., Urbán, E., Antunovics, Z., Bácsi, A., Sipiczki, M., Majoros, L., Pócsi, I.: Commercial strain-derived clinical Saccharomyces cerevisiae can evolve new phenotypes without higher pathogenicity. Mol. Nutr. Food Res. 61 (11), 1601099-1 - 1601099-8, 2017. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/242870 Folyóirat-mutatók:
Q1 Biotechnology D1 Food Science | pre-print: 90 |