Jelenlegi hely

Statisztika

Csoma Hajnalka

Open Access publikációk letöltési adatai a DE intézményi repozitóriumából
Dátum: -
OA publikációk száma a DEA-ban: 9

Összes letöltés a DEA-ból: 227

OrszágLetöltések
Egyesült Államok (US)117
Kína (CN)34
Magyarország (HU)13
Horvátország (HR)5
Egyesült Arab Emírségek (AE)4
Hong Kong SAR (Kínai Népköztársaság) (HK)4
Brazília (BR)3
Oroszország (RU)2
Kanada (CA)1
Németország (DE)1
Finnország (FI)1
Franciaország (FR)1
Egyesült Királyság (GB)1
Fülöp-szigetek (PH)1
Szingapur (SG)1
Törökország (TR)1
Ukrajna (UA)1
n.a.36
Megjelenés Publikáció Fájlletöltések
2023Szűcs, Z., Plaszkó, T., Bódor, E., Csoma, H., Ács-Szabó, L., Kiss-Szikszai, A., Vasas, G., Gonda, S.: Antifungal Activity of Glucosinolate-Derived Nitriles and Their Synergistic Activity with Glucosinolate-Derived Isothiocyanates Distinguishes Various Taxa of Brassicaceae Endophytes and Soil Fungi.
Plants-Basel. 12 (14), 1-13, 2023.
Folyóirat-mutatók:
Q1 Ecology
Q1 Ecology, Evolution, Behavior and Systematics
Q1 Plant Science
Kiadói változat: 9
2023Csoma, H., Ács-Szabó, L., Papp, L., Kállai, Z., Miklós, I., Sipiczki, M.: Characterization of Zygosaccharomyces lentus Yeast in Hungarian Botrytized Wines.
Microorganisms. 11 (4), 1-17, 2023.
Folyóirat-mutatók:
Q2 Microbiology
Q2 Microbiology (medical)
Q2 Virology
kiadói változat-szabadon hozzáférhető: 12
2023Csoma, H., Kállai, Z., Czentye, K., Sipiczki, M.: Starmerella lactis-condensi, a yeast that has adapted to the conditions in the oenological environment.
Int. J. Food. Microbiol. 401 (1), 1-10, 2023.
Folyóirat-mutatók:
Q1 Food Science
Q1 Medicine (miscellaneous)
Q2 Microbiology
Q1 Safety, Risk, Reliability and Quality
Kiadói változat: 19
2022Plaszkó, T., Szűcs, Z., Cziáky, Z., Ács-Szabó, L., Csoma, H., Géczi, L., Vasas, G., Gonda, S.: Correlations between the metabolome and the endophytic fungal metagenome suggests importance of various metabolite classes in community assembly in horseradish (Armoracia rusticana L., Brassicaceae) roots.
Front. Plant Sci. 13 1-34, 2022.
Folyóirat-mutatók:
D1 Plant Science
kiadói változat: 17
2022Ács-Szabó, L., Papp, L., Csoma, H., Miklós, I., Sipiczki, M.: New Strain of Cyphellophora olivacea Exhibits Striking Tolerance to Sodium Bicarbonate.
Diversity. 14 (12), 1-17, 2022.
Folyóirat-mutatók:
Q1 Agricultural and Biological Sciences (miscellaneous)
Q3 Ecological Modeling
Q2 Ecology
Q2 Nature and Landscape Conservation
Kiadói változat: 7
2021Horváth, E., Dályai, L., Szabó, E., Barna, T., Kalmár, L., Posta, J., Sipiczki, M., Csoma, H., Miklós, I.: The antagonistic Metschnikowia andauensis produces extracellular enzymes and pulcherrimin, whose production can be promoted by the culture factors.
Sci. Rep. 11 10593-10603, 2021.
Folyóirat-mutatók:
D1 Multidisciplinary
kiadói változat: 56
2021Csoma, H., Kállai, Z., Antunovics, Z., Czentye, K., Sipiczki, M.: Vinification without Saccharomyces: Interacting Osmotolerant and "Spoilage" Yeast Communities in Fermenting and Ageing Botrytised High-Sugar Wines (Tokaj Essence).
Microorganisms. 9 (1), 1-28, 2021.
Folyóirat-mutatók:
Q2 Microbiology
Q2 Microbiology (medical)
Q3 Virology
kiadói változat: 57
2020Plaszkó, T., Szűcs, Z., Kállai, Z., Csoma, H., Vasas, G., Gonda, S.: Volatile Organic Compounds (VOCs) of Endophytic Fungi Growing on Extracts of the Host, Horseradish (Armoracia rusticana).
Metabolites. 10 (11), 1-15, 2020.
Folyóirat-mutatók:
Q2 Biochemistry
Q2 Endocrinology, Diabetes and Metabolism
Q2 Molecular Biology
kiadói változat: 48
2013Siesto, G., Capece, A., Sipiczki, M., Csoma, H., Romano, P.: Polymorphism detection among wild Saccharomyces cerevisiae strains of different wine origin.
Ann. Microbiol. 63 (2), 661-668, 2013.
Folyóirat-mutatók:
Q3 Applied Microbiology and Biotechnology
kiadói változat: 2