Összes letöltés a DEA-ból: 107
Ország | Letöltések |
---|---|
Egyesült Államok (US) | 64 |
Kína (CN) | 9 |
Magyarország (HU) | 6 |
Oroszország (RU) | 2 |
Kanada (CA) | 1 |
Egyesült Királyság (GB) | 1 |
Fülöp-szigetek (PH) | 1 |
Ukrajna (UA) | 1 |
n.a. | 22 |
Megjelenés | Publikáció | Fájlletöltések |
---|---|---|
2023 | Csoma, H., Ács-Szabó, L., Papp, L., Kállai, Z., Miklós, I., Sipiczki, M.: Characterization of Zygosaccharomyces lentus Yeast in Hungarian Botrytized Wines. Microorganisms. 11 (4), 1-17, 2023. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/348514 Folyóirat-mutatók:
Q2 Microbiology (2022) Q2 Microbiology (medical) (2022) Q2 Virology (2022) | kiadói változat-szabadon hozzáférhető: 8 |
2022 | Plaszkó, T., Szűcs, Z., Cziáky, Z., Ács-Szabó, L., Csoma, H., Géczi, L., Vasas, G., Gonda, S.: Correlations between the metabolome and the endophytic fungal metagenome suggests importance of various metabolite classes in community assembly in horseradish (Armoracia rusticana L., Brassicaceae) roots. Front. Plant Sci. 13 1-34, 2022. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/333862 Folyóirat-mutatók:
D1 Plant Science | kiadói változat: 3 |
2022 | Ács-Szabó, L., Papp, L., Csoma, H., Miklós, I., Sipiczki, M.: New Strain of Cyphellophora olivacea Exhibits Striking Tolerance to Sodium Bicarbonate. Diversity. 14 (12), 1023-, 2022. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/341310 Folyóirat-mutatók:
Q1 Agricultural and Biological Sciences (miscellaneous) Q3 Ecological Modeling Q2 Ecology Q2 Nature and Landscape Conservation | Kiadói változat: 3 |
2021 | Horváth, E., Dályai, L., Szabó, E., Barna, T., Kalmár, L., Posta, J., Sipiczki, M., Csoma, H., Miklós, I.: The antagonistic Metschnikowia andauensis produces extracellular enzymes and pulcherrimin, whose production can be promoted by the culture factors. Sci. Rep. 11 10593-10603, 2021. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/310183 Folyóirat-mutatók:
D1 Multidisciplinary | kiadói változat: 29 |
2021 | Csoma, H., Kállai, Z., Antunovics, Z., Czentye, K., Sipiczki, M.: Vinification without Saccharomyces: Interacting Osmotolerant and "Spoilage" Yeast Communities in Fermenting and Ageing Botrytised High-Sugar Wines (Tokaj Essence). Microorganisms. 9 (1), 1-28, 2021. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/322381 Folyóirat-mutatók:
Q2 Microbiology Q2 Microbiology (medical) Q3 Virology | kiadói változat: 27 |
2020 | Plaszkó, T., Szűcs, Z., Kállai, Z., Csoma, H., Vasas, G., Gonda, S.: Volatile Organic Compounds (VOCs) of Endophytic Fungi Growing on Extracts of the Host, Horseradish (Armoracia rusticana). Metabolites. 10 (11), 1-15, 2020. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/321617 Folyóirat-mutatók:
Q2 Biochemistry Q2 Endocrinology, Diabetes and Metabolism Q2 Molecular Biology | kiadói változat: 36 |
2013 | Siesto, G., Capece, A., Sipiczki, M., Csoma, H., Romano, P.: Polymorphism detection among wild Saccharomyces cerevisiae strains of different wine origin. Ann. Microbiol. 63 (2), 661-668, 2013. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/341771 Folyóirat-mutatók:
Q3 Applied Microbiology and Biotechnology | kiadói változat: 1 |