Összes letöltés a DEA-ból: 2746
Ország | Letöltések |
---|---|
Egyesült Államok (US) | 1673 |
Magyarország (HU) | 235 |
Németország (DE) | 151 |
Oroszország (RU) | 70 |
Kína (CN) | 62 |
Hong Kong SAR (Kínai Népköztársaság) (HK) | 21 |
Írország (IE) | 17 |
Franciaország (FR) | 14 |
India (IN) | 14 |
Japán (JP) | 14 |
Hollandia (NL) | 14 |
Ukrajna (UA) | 13 |
Egyesült Királyság (GB) | 12 |
Brazília (BR) | 11 |
Lengyelország (PL) | 11 |
Románia (RO) | 11 |
Egyesült Arab Emírségek (AE) | 9 |
Dél-Afrika (ZA) | 9 |
Törökország (TR) | 8 |
Kanada (CA) | 6 |
Chile (CL) | 6 |
Csehország (CZ) | 6 |
Finnország (FI) | 6 |
Olaszország (IT) | 6 |
Fülöp-szigetek (PH) | 5 |
Kolumbia (CO) | 4 |
Ghána (GH) | 4 |
Horvátország (HR) | 4 |
Malajzia (MY) | 4 |
Svédország (SE) | 4 |
Görögország (GR) | 3 |
Indonézia (ID) | 3 |
Mexikó (MX) | 3 |
Pakisztán (PK) | 3 |
Tunézia (TN) | 3 |
Banglades (BD) | 2 |
Belgium (BE) | 2 |
Dánia (DK) | 2 |
Spanyolország (ES) | 2 |
Litvánia (LT) | 2 |
Nigéria (NG) | 2 |
Portugália (PT) | 2 |
Paraguay (PY) | 2 |
Szlovákia (SK) | 2 |
Vietnám (VN) | 2 |
Ausztrália (AU) | 1 |
Algéria (DZ) | 1 |
Egyiptom (EG) | 1 |
Izland (IS) | 1 |
Kenya (KE) | 1 |
Luxemburg (LU) | 1 |
Lettország (LV) | 1 |
Norvégia (NO) | 1 |
Új-Zéland (NZ) | 1 |
Peru (PE) | 1 |
Szerbia (RS) | 1 |
Szlovénia (SI) | 1 |
Thaiföld (TH) | 1 |
Zambia (ZM) | 1 |
n.a. | 273 |
Megjelenés | Publikáció | Fájlletöltések |
---|---|---|
2024 | Kaszás, L., Kovács, Z., Koroknai, J., Elhawat, N., Fári, M., Cziáky, Z., Alshaal, T., Domokos-Szabolcsy, É.: Identification of key parameters and phytochemical composition of fiber and brown juice by-products from green biomass of Jerusalem artichoke (Helianthus tuberosus L.). Biomass Bioenerg. 188 1-11, 2024. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/378998 Folyóirat-mutatók:
D1 Agronomy and Crop Science (2023) D1 Forestry (2023) Q2 Renewable Energy, Sustainability and the Environment (2023) Q1 Waste Management and Disposal (2023) | Kiadói változat: 16 |
2024 | Elhawat, N., Balláné Kovács, A., Antal, G., Kurucz, E., Domokos-Szabolcsy, É., Fári, M., Alshaal, T.: Living mulch enhances soil enzyme activities, nitrogen pools and water retention in giant reed (Arundo donax L.) plantations. Sci. Rep. 14 (1), 1-11, 2024. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/365341 Folyóirat-mutatók:
D1 Multidisciplinary (2023) | Kiadói változat: 38 |
2023 | Kurucz, E., Antal, G., Kincses, S., Sipos, M., Fári, M., Holb, I.: Effect of Light Treatment and Maturity Stage on Biomass Production and Bioactive Compounds of Two Pepper Cultivars under a Deep Water Culture Hydroponic System. Sustainability. 15 1-20, 2023. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/359113 Folyóirat-mutatók:
Q2 Computer Networks and Communications Q2 Energy Engineering and Power Technology Q2 Environmental Science (miscellaneous) Q1 Geography, Planning and Development Q2 Hardware and Architecture Q2 Management, Monitoring, Policy and Law Q2 Renewable Energy, Sustainability and the Environment | Kiadói változat: 35 |
2023 | Domokos-Szabolcsy, É., Yavuz, S., Picoli, E., Fári, M., Kovács, Z., Tóth, C., Kaszás, L., Alshaal, T., Elhawat, N.: Green biomass-based protein for sustainable feed and food supply: An overview of current and future prospective. Life (Basel). 13 (2), 1-37, 2023. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/344468 Folyóirat-mutatók:
Q2 Biochemistry, Genetics and Molecular Biology (miscellaneous) Q2 Ecology, Evolution, Behavior and Systematics Q1 Paleontology Q2 Space and Planetary Science | kiadói változat: 34 |
2023 | Kovács, Z., Soós, Á., Kovács, B., Kaszás, L., Elhawat, N., Razem, M., Veres, S., Fári, M., Koroknai, J., Alshaal, T., Domokos-Szabolcsy, É.: Nutrichemical alterations in different fractions of multiple-harvest alfalfa (Medicago sativa L.) green biomass fortified with various selenium forms. Plant Soil. 487 (1-2), 173-195, 2023. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/345879 Folyóirat-mutatók:
D1 Plant Science Q1 Soil Science | Kiadói változat: 7 |
2023 | Elhawat, N., Csajbók, J., Kovács, S., Veres, S., Fári, M., Domokos-Szabolcsy, É., Alshaal, T.: Phosphorus fertilization rate and dynamics in early development of three giant reed (Arundo donax L.) ecotypes. Biomass Bioenerg. 173 1-14, 2023. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/351002 Folyóirat-mutatók:
D1 Agronomy and Crop Science D1 Forestry Q2 Renewable Energy, Sustainability and the Environment Q1 Waste Management and Disposal | Kiadói változat: 10 |
2023 | Domokos-Szabolcsy, É., Alshaal, T., Koroknai, J., Kovács, S., Tóth, C., Csilléry, G., Jókai, Z., Matkovits, A., Makleit, P., Veres, S., Fári, M.: Phytochemical evaluation of the fruits and green biomass of determinate-type sweet pepper ( Capsicum annuum L. fasciculatum) grown in terrestrial bioregenerative life-support research facilities. J. Plant Interact. 18 (1), 1-21, 2023. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/359766 Folyóirat-mutatók:
Q2 Ecology, Evolution, Behavior and Systematics Q2 Plant Science | Kiadói változat: 31 |
2022 | Barna, D., Alshaal, T., Tóth, I., Cziáky, Z., Fári, M., Domokos-Szabolcsy, É., Bákonyi, N.: Bioactive metabolite profile and antioxidant properties of brown juice, a processed alfalfa (Medicago sativa) by-product. Heliyon. 8 (11), 1-9, 2022. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/341259 Folyóirat-mutatók:
Q1 Multidisciplinary | Kiadói változat: 31 |
2022 | Domokos-Szabolcsy, É., Elhawat, N., Domingos, G., Kovács, Z., Koroknai, J., Bodó, E., Fári, M., Alshaal, T., Bákonyi, N.: Comparison of Wet Fractionation Methods for Processing Broccoli Agricultural Wastes and Evaluation of the Nutri-Chemical Values of Obtained Products. Foods. 11 (16), 1-18, 2022. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/336989 Folyóirat-mutatók:
Q1 Food Science Q1 Health Professions (miscellaneous) Q2 Health (social science) Q2 Microbiology Q1 Plant Science | kiadói változat: 20 |
2022 | Csatári, G., Eged, B., Fehér, C., Fári, M., Kovács, S.: Investigation of Content Parameters in Wet-Fractionated Fibre from Various Plants for Potential Use in Human Nutrition. Foods. 11 (19), 1-13, 2022. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/337395 Folyóirat-mutatók:
Q1 Food Science Q1 Health Professions (miscellaneous) Q2 Health (social science) Q2 Microbiology Q1 Plant Science | Kiadói változat: 6 |
2021 | Antal, G., Kurucz, E., Koncz, K., Kaszás, L., Fári, M.: Effect of hydroponic and peat-free media in transplant production of Rudbeckia hirta varieties under different photoperiodic lighting and their photosynthetic parameters. Int. J. Hortic. Sci. 27 110-117, 2021. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/321825 | Kiadói változat: 9 |
2021 | Barna, D., Kisvarga, S., Kovács, S., Csatári, G., Tóth, I., Fári, M., Alshaal, T., Bákonyi, N.: Raw and Fermented Alfalfa Brown Juice Induces Changes in the Germination and Development of French Marigold (Tagetes patula L.) Plants. Plants-Basel. 10 (6), 1-15, 2021. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/310472 Folyóirat-mutatók:
Q2 Ecology Q1 Ecology, Evolution, Behavior and Systematics Q1 Plant Science | kiadói változat: 51 |
2021 | Kovács, Z., Soós, Á., Kovács, B., Kaszás, L., Elhawat, N., Bákonyi, N., Razem, M., Fári, M., Prokisch, J., Domokos-Szabolcsy, É., Alshaal, T.: Uptake Dynamics of Ionic and Elemental Selenium Forms and Their Metabolism in Multiple-Harvested Alfalfa (Medicago sativa L.). Plants-Basel. 10 (7), 1-24, 2021. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/312781 Folyóirat-mutatók:
Q2 Ecology Q1 Ecology, Evolution, Behavior and Systematics Q1 Plant Science | kiadói változat: 53 |
2020 | Bákonyi, N., Kisvarga, S., Barna, D., Tóth, O., El-Ramady, H., Abdalla, N., Kovács, S., Rozbach, M., Fehér, C., Elhawat, N., Alshaal, T., Fári, M.: Chemical Traits of Fermented Alfalfa Brown Juice: Its Implications on Physiological, Biochemical, Anatomical, and Growth Parameters of Celosia. Agronomy-Basel. 10 (2), 1-22, 2020. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/281019 Folyóirat-mutatók:
Q1 Agronomy and Crop Science | Kiadói változat: 77 |
2020 | Barna, D., Tóth, I., Fári, M., Bákonyi, N.: Deproteinized plant juice as part of circular economy: A short review and brief experimental data. Agrártud. Közl. 2 23-26, 2020. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/303447 | kiadói változat: 53 |
2020 | Kisvarga, S., Barna, D., Kovács, S., Csatári, G., Tóth, I., Fári, M., Makleit, P., Veres, S., Alshaal, T., Bákonyi, N.: Fermented Alfalfa Brown Juice Significantly Stimulates the Growth and Development of Sweet Basil (Ocimum basilicum L.) Plants. Agronomy-Basel. 10 (5), 1-16, 2020. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/286419 Folyóirat-mutatók:
Q1 Agronomy and Crop Science | kiadói változat: 55 |
2020 | Kaszás, L., Alshaal, T., El-Ramady, H., Kovács, Z., Koroknai, J., Elhawat, N., Nagy, É., Cziáky, Z., Fári, M., Domokos-Szabolcsy, É.: Identification of Bioactive Phytochemicals in Leaf Protein Concentrate of Jerusalem Artichoke (Helianthus tuberosus L.). Plants-Basel. 9 (7), 1-17, 2020. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/291281 Folyóirat-mutatók:
Q1 Ecology Q1 Ecology, Evolution, Behavior and Systematics Q1 Plant Science | kiadói változat: 51 |
2020 | Kaszás, L., Alshaal, T., Kovács, Z., Koroknai, J., Elhawat, N., Nagy, É., El-Ramady, H., Fári, M., Domokos-Szabolcsy, É.: Refining high-quality leaf protein and valuable co-products from green biomass of Jerusalem artichoke (Helianthus tuberosus L.) for sustainable protein supply. Biomass Conv. Bioref. 10 1-16, 2020. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/283698 Folyóirat-mutatók:
Q2 Renewable Energy, Sustainability and the Environment | kiadói változat: 79 |
2020 | El-Ramady, H., Faizy, S., Abdalla, N., Taha, H., Domokos-Szabolcsy, É., Fári, M., Elsakhawy, T., Omara, A., Shalaby, T., Bayoumi, Y., Shehata, S., Geilfus, C., Brevik, E.: Selenium and Nano-Selenium Biofortification for Human Health: Opportunities and Challenges. Soil Syst. 4 (3), 1-24, 2020. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/329262 | kiadói változat: 56 |
2019 | Kaszás, L., Alshaal, T., El-Ramady, H., Kovács, Z., Koroknai, J., Elhawat, N., Nagy, É., Cziáky, Z., Fári, M., Domokos-Szabolcsy, É.: Finding valuable bioactive components from Jerusalem artichoke (Helianthus tuberosus L.) 2 leaf protein concentrate in a green biorefinery concept. bioRxiv Plant Biology [Epub ahead of print]2019. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/338339 | pre-print: 13 |
2019 | Kaprinyák, T., Fári, M.: Horticultural uses of botanical variations of woodland sage (Salvia nemorosa L.). Ecocycles. 5 (2), 24-32, 2019. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/300630 | kiadói változat: 43 |
2019 | Enkhbileg, E., Fári, M., Kurucz, E.: In vitro effect of different cytokinin types (BAP, TDZ) on two different Ocimum basilicum cultivars explants. Int. j. hortic. sci. 25 (3-4), 15-20, 2019. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/338346 | Kiadói változat: 5 |
2019 | Enkhbileg, E., Fenyvesi, A., Bíró, B., Fári, M., Kurucz, E.: Mutation induction in sweet basil (Ocimum basilicum L.) by fast neutron irradiation. Int. J. Hortic. Sci. 25 (1-2), 30-38, 2019. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/300583 | kiadói változat: 36 |
2018 | Fári, M.: Baranyi Béla: Compendium: Válogatott tanulmányok a regionális tudomány köréből. Debr. Szle. 2 212-216, 2018. (Ismertetett mű: Baranyi Béla. -Compendium : Válogatott tanulmányok a regionális tudomány köréből /Debrecen : Debreceni Egyetemi Kiadó, 2017. -458 p.) Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/255309 | kiadói változat: 15 |
2018 | Kaprinyák, T., Fári, M.: Ligeti zsálya (Salvia nemorosa L.) változatok kertészeti célú felhasználása. Acta Carolus Robertus. 8 (1), 115-128, 2018. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/269719 | kiadói változat: 6 |
2018 | Antal, G., Fári, M., Domokos-Szabolcsy, É.: Obtention of new ornamental leaf variants of giant reed (Arundo donax L.) originated from somatic embryogenesis and their photosynthetic parameters. Int. J. Hortic. Sci. 24 (1-2), 18-24, 2018. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/256071 | kiadói változat: 34 |
2018 | Kurucz, E., Fári, M., Antal, G., Gabnai, Z., Popp, J., Bai, A.: Opportunities for the production and economics of Virginia fanpetals (Sida hermaphrodita). Renew. Sust. Energ. Rev. 90 824-834, 2018. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/256234 Folyóirat-mutatók:
D1 Renewable Energy, Sustainability and the Environment | pre-print: 132 |
2018 | Popp, J., Oláh, J., Fári, M., Balogh, P., Lakner, Z.: The GM-regulation game: the case of Hungary. Int. Food Agribus. Manag. Rev. 21 (7), 945-967, 2018. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/265281 Folyóirat-mutatók:
Q2 Business and International Management Q2 Food Science | Kiadói változat: 107 |
2017 | Fári, M.: A liszenkóizmus előzményei, tündöklése, bukása és utóélete napjainkig a magyar növénygenetikában. Debr. szle. 2 147-169, 2017. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/245177 | Kiadói változat: 12 |
2017 | Fári, M., Kurucz, E., Domokos-Szabolcsy, É.: Újabb adatok a magyar genetika történetéhez I .: Oláh László emlékezete. Debr. Szle. 3 364-375, 2017. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/245159 | Kiadói változat: 41 |
2016 | Kaszás, L., Fári, M., Hodossi, S., Domokos-Szabolcsy, É.: Levélfehérje-vizsgálatok a csicsóka leveles hajtásának hasznosítása érdekében. Agrártud. közl. 67 43-47, 2016. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/247648 | Kiadói változat: 10 |
2016 | Fári, M., Domokos-Szabolcsy, É., Popp, J.: Magyar szójaliszt története: új adatok Berczeller László (1885-1955) életrajzához. In: Baranyi Béla 70. : a kapocs. Szerk.: Tamás János, Popp József, DE GVK; DE MÉK, Debrecen, 132-144, 2016. ISBN: 9789634739319 Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/228583 | teljes szöveg: 24 |
2014 | Gerőcs, A., Alshaal, T., Elhawat, N., Fári, M., Domokos-Szabolcsy, É.: Boistimulator effect of stress tolerant rhizobacteria on horticultural models. Int. j. hortic. sci. 20 (1-2), 83-87, 2014. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/344952 | Kiadói változat: 21 |
2014 | Kurucz, E., Antal, G., Popp, J., Fári, M.: Cost-effective plantlet production and wintering method of virginia fanpetals (Sida hermaphrodita L. Rusby). Int. j. hortic. sci. 20 (3-4), 137-141, 2014. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/301571 | kiadói változat: 29 |
2014 | Alla, N., Domokos-Szabolcsy, É., El-Ramady, H., Hodossi, S., Fári, M., Ragab, M., Taha, H., Domokos-Szabolcsy, É., Fári, M.: Jerusalem artichoke (Helianthus tuberosus L.): a review of in vivo and in vitro propagation. Int. j. hortic. sci. 20 (3-4), 131-136, 2014. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/301570 | kiadói változat: 25 |
2014 | Kaprinyák, T., Kurucz, E., Koroknai, J., Fári, M.: Rippl-Rónai színei a hazai közparkokban: új, szintetikus mezei zsálya színkeverék előállítása és felhasználása. Agrártud. Közl. 55 59-64, 2014. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/204506 | kiadói változat: 21 |
2014 | El-Ramady, H., Abd Alla, N., Fári, M., Domokos-Szabolcsy, É.: Selenium enriched vegetables as biofortification alternative for alleviating micronutrient malnutrition. Int. J. Hortic. Sci. 20 (1-2), 75-81, 2014. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/300782 | kiadói változat: 20 |
2013 | Kaprinyák, T., Koroknai, J., Kováts, Z., Fári, M.: A ligeti zsálya (Salvia nemorosa L.) populáció és szelektált klónok virágzásbiológiájának összehasonlító vizsgálata. Agrártud. közl. 51 113-118, 2013. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/204509 | kiadói változat: 29 |
2013 | Elhawat, N., Alshaal, T., Kratz, S., Domokos-Szabolcsy, É., El-Ramady, H., Prokisch, J., Eszenyi, P., Sztrik, A., Babka, B., Fári, M.: Ecotoxicology of Copper in Horticultural Soils: a Review. Int. J. Hortic. Sci. 19 (1-2), 7-18, 2013. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/209505 | kiadói változat: 100 |
2013 | Shehata, S., Hashem, M., Mahmoud, G., Abd El, -., El-Ramady, H., Alshaal, T., Domokos-Szabolcsy, É., Elhawat, N., Prokisch, J., Fári, M.: Effect of Foliar Nutrition on Post-Harvest of Onion Seed under Sandy Soil and Saline Irrigation Water Conditions. Int. J. Hortic. Sci. 19 (1-2), 85-92, 2013. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/209510 | Kiadói változat: 12 |
2013 | Shehata, S., Hashem, M., Mahmoud, G., Abd El, -., El-Ramady, H., Alshaal, T., Domokos-Szabolcsy, É., Elhawat, N., Prokisch, J., Fári, M.: Effects of Foliar Nutrition on Onion Seed Storage under Controlled Atmosphere. Int. J. Hortic. Sci. 19 (1-2), 101-110, 2013. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/209507 | kiadói változat: 91 |
2013 | Shehata, S., Hashem, M., Mahmoud, G., Abd El, -., El-Ramady, H., Alshaal, T., Domokos-Szabolcsy, É., Elhawat, N., Prokisch, J., Fári, M.: Effects of Foliar Nutrition on Onion Seed Storage under Modified Atmosphere Packages. Int. J. Hortic. Sci. 10 (1-2), 93-100, 2013. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/209511 | kiadói változat: 103 |
2013 | Kaprinyák, T., Koroknai, J., Zsiláné André, A., Szakadát, G., Lévai, P., Kováts, Z., Fári, M.: Evaluation of colour versions of wild sage (Salvia nemorosa L.). Int. J. Hortic. Sci. 19 (1-2), 111-115, 2013. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/204514 | kiadói változat: 81 |
2013 | Shehata, S., Hashem, M., Mahmoud, G., Abd El, -., El-Ramady, H., Alshaal, T., Domokos-Szabolcsy, É., Elhawat, N., Prokisch, J., Fári, M.: Foliar Nutrition and Post-Harvest of Onion Seed: effects of storage temperatures, storage period and foliar nutrition. Int. J. Hortic. Sci. 19 (1-2), 29-47, 2013. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/209512 | kiadói változat: 94 |
2013 | Kurucz, E., El-Ramady, H., Fári, M.: Industrial-scale plantlet production by seed priming and nursery tray seeding method in Sida hermaphrodita L. Rushby. Int. J. Hortic. Sci. 19 (3-4), 71-74, 2013. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/215408 | kiadói változat: 88 |
2013 | Kurucz, E., Szarvas, P., Fári, M.: Relation between the germination and infection ratio on Sida hermaphrodita L. Rusby seeds under hot water treatment. Int. J. Hortic. Sci. 19 (1-2), 117-121, 2013. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/215406 | kiadói változat: 88 |
2012 | Kurucz, E., Szarvas, P., Fári, M.: Az amerikai bársonymályva (Sida hermaphrodita L. Rusby), mint mérsékelt égövi cserjepótló mályvaféle többcélú hasznosításának lehetőségei. Agrártud. Közl. 46 51-56, 2012. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/132351 | kiadói változat: 56 |
2012 | Kaprinyák, T., Koroknai, J., Zsiláné André, A., Fári, M., Kováts, Z., Lévai, P., Szakadát, G.: Új ligeti zsálya (Salvia nemorosa L.) színváltozatok kiemelése és jellemzése. Agrártud. közl. 46 41-44, 2012. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/171122 | kiadói változat: 31 |
2011 | Fári, M., Kralovánszky, U.: The founding father of biotechnology: Károly (Karl) Ereky. Int. J. Hortic. Sci. 12 (1), 9-12, 2011. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/114989 | kiadói változat: 113 |
2011 | Domokos-Szabolcsy, É., Barnóczki, A., Prokisch, J., Sztrik, A., Fári, M.: Variation in selenium tolerance among two onion cultivars in closed fortificatin system. Int. J. Hortic. Sci. 17 (1-2), 75-77, 2011. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/220141 | kiadói változat: 23 |
2010 | Oláh, J., Balla, Z., Fári, M., Miskei, M.: A dohány kloroplaszt transzformációs technika adaptálása Magyarországon. Agrártud. közl. 42 73-77, 2010. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/204284 | kiadói változat: 79 |
2010 | Szemán-Nagy, G., Pintér, G., Prokisch, J., Tornyai, J., Nyéki, J., Szabó, Z., Szabó, T., Fári, M.: Comparative study of sour cherry samples for their anthocyanin content measured by tools of the laboratory and by portable equipments. Int. j. hortic. sci. 16 (3), 29-31, 2010. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/268467 | Kiadói változat: 107 |
2010 | Fári, M.: Génmódosított növények és növény-biotechnológia Debrecenben. Debr. Szle. 18 (4), 242-253, 2010. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/293847 | kiadói változat: 49 |
2010 | Oláh, J., Balla, Z., Fári, M., Miskei, M.: Penicillium chrysogenum antifungális fehérje (PAF) termeltetése transzgénikus dohány (Nicotiana tabacum) növényben. Agrártud. közl. 42 77-82, 2010. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/201123 | kiadói változat: 54 |
2007 | Oláh, J., Ledóné Darázsi, H., Krecz, Á., Parragh, D., Hodossi, S., Dudás, L., Fári, M.: Comparative study of heirloom tomato varietes. Int. J. Hortic. Sci. 13 (4), 31-33, 2007. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/5647 | kiadói változat: 9 |
2006 | Fári, M.: A biotechnológiai forradalom és a kertészet. Magyar Tud. 167 (4), 488-491, 2006. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/114999 | Kiadói változat: 24 |
2006 | Fári, M., Kralovánszky, U.: Founding father of biotechnoly: Károly (Karl) Ereky.. Int. J. Hortic. Sci. 12 (1), 9-12, 2006. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/258762 | kiadói változat: 18 |
2005 | Veres, Z., Gálné Remenyik, J., Nyéki, J., Szabó, Z., Popovics, L., Holb, I., Fári, M.: A meggy (Prunus cerasus) bioaktív anyagai (különös tekintettel az antioxidáns aktivitásra és antioxidáns sűrűségre). Agrártud. közl. : 17 (17), 83-87, 2005. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/360255 | Kiadói változat: 7 |
2005 | Fári, M.: Dr. Ottó Orsós, the forgotten Hungarian pioneer in plant tissue culture.. Int. J. Hortic. Sci. 11 (1), 9-13, 2005. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/258761 | kiadói változat: 40 |
2005 | Domokos-Szabolcsy, É., Holb, I., Prokisch, J., Kovács, B., Veres, Z., Fári, M.: Impact of sodium-selenate on the growth of radish (Raphanus sativus L.) seedlings in vitro. Int. J. Hortic. Sci. 11 (2), 109-111, 2005. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/258754 | kiadói változat: 74 |
2004 | Bisztray, G., Fári, M., Domokos-Szabolcsy, É., Holb, I., Veres, Z.: Actual state of research concerning vitamin C as reflected in the literature. Int. J. Hortic. Sci. 10 (1), 8-15, 2004. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/258750 | kiadói változat: 10 |
2003 | Veres, Z., Domokos-Szabolcsy, É., Koroknai, J., Dudás, L., Holb, I., Nyéki, J., Fári, M.: Hungarian fruits and vegetables of anti-oxidant activity as functional foods. Int. J. Hortic. Sci. 9 (3-4), 14-22, 2003. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/273450 | kiadói változat: 25 |
2002 | Picoli, E., Cecon, P., Fári, M., Otoni, W.: Organogenesis in eggplant (Solanum melongena L. cv. Embú) as affected by antibiotics and growth regulators. Int. j. hortic. sci. 8 (2), 76-82, 2002. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/302400 | Kiadói változat: 3 |
2001 | Fári, M., Otoni, W., Menezes, E., Nyéki, J.: Adaptation of temperate climate horticultural plants in tropical and subtropical developing countries: review paper. Int. J. Hortic. Sci. 7 (1), 7-11, 2001. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/258769 | kiadói változat: 22 |
2001 | Fári, M., Nyéki, J.: Adaptation of temperate climate horticultural plants in tropical and subtropical developing countries: review paper. Int. J. Hortic. Sci. 7 (3-4), 5-11, 2001. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/258764 | kiadói változat: 10 |