Jelenlegi hely

Statisztika

Fári Miklós Gábor

Open Access publikációk letöltési adatai a DE intézményi repozitóriumából
Dátum: -
OA publikációk száma a DEA-ban: 59

Összes letöltés a DEA-ból: 2338

OrszágLetöltések
Egyesült Államok (US)1501
Magyarország (HU)205
Németország (DE)145
Kína (CN)33
Írország (IE)17
Japán (JP)14
Ukrajna (UA)13
Franciaország (FR)12
India (IN)12
Hollandia (NL)12
Brazília (BR)11
Egyesült Királyság (GB)11
Oroszország (RU)10
Egyesült Arab Emírségek (AE)9
Törökország (TR)8
Dél-Afrika (ZA)8
Hong Kong SAR (Kínai Népköztársaság) (HK)7
Kanada (CA)6
Chile (CL)6
Csehország (CZ)6
Románia (RO)6
Fülöp-szigetek (PH)5
Lengyelország (PL)5
Kolumbia (CO)4
Finnország (FI)4
Ghána (GH)4
Svédország (SE)4
Görögország (GR)3
Horvátország (HR)3
Indonézia (ID)3
Mexikó (MX)3
Pakisztán (PK)3
Banglades (BD)2
Belgium (BE)2
Dánia (DK)2
Spanyolország (ES)2
Olaszország (IT)2
Litvánia (LT)2
Nigéria (NG)2
Portugália (PT)2
Paraguay (PY)2
Szlovákia (SK)2
Vietnám (VN)2
Algéria (DZ)1
Izland (IS)1
Kenya (KE)1
Luxemburg (LU)1
Lettország (LV)1
Peru (PE)1
Szerbia (RS)1
Thaiföld (TH)1
Zambia (ZM)1
n.a.214
Megjelenés Publikáció Fájlletöltések
2024Elhawat, N., Balláné Kovács, A., Antal, G., Kurucz, E., Domokos-Szabolcsy, É., Fári, M., Alshaal, T.: Living mulch enhances soil enzyme activities, nitrogen pools and water retention in giant reed (Arundo donax L.) plantations.
Sci. Rep. 14 (1), 1-11, 2024.
Folyóirat-mutatók:
D1 Multidisciplinary (2022)
Kiadói változat: 22
2023Kurucz, E., Antal, G., Kincses, S., Sipos, M., Fári, M., Holb, I.: Effect of Light Treatment and Maturity Stage on Biomass Production and Bioactive Compounds of Two Pepper Cultivars under a Deep Water Culture Hydroponic System.
Sustainability. 15 1-20, 2023.
Folyóirat-mutatók:
Q2 Computer Networks and Communications (2022)
Q2 Energy Engineering and Power Technology (2022)
Q2 Environmental Science (miscellaneous) (2022)
Q1 Geography, Planning and Development (2022)
Q2 Hardware and Architecture (2022)
Q2 Management, Monitoring, Policy and Law (2022)
Q2 Renewable Energy, Sustainability and the Environment (2022)
Kiadói változat: 33
2023Domokos-Szabolcsy, É., Yavuz, S., Picoli, E., Fári, M., Kovács, Z., Tóth, C., Kaszás, L., Alshaal, T., Elhawat, N.: Green biomass-based protein for sustainable feed and food supply: An overview of current and future prospective.
Life (Basel). 13 (2), 1-37, 2023.
Folyóirat-mutatók:
Q2 Biochemistry, Genetics and Molecular Biology (miscellaneous) (2022)
Q2 Ecology, Evolution, Behavior and Systematics (2022)
Q2 Paleontology (2022)
Q2 Space and Planetary Science (2022)
kiadói változat: 23
2023Domokos-Szabolcsy, É., Alshaal, T., Koroknai, J., Kovács, S., Tóth, C., Csilléry, G., Jókai, Z., Matkovits, A., Makleit, P., Veres, S., Fári, M.: Phytochemical evaluation of the fruits and green biomass of determinate-type sweet pepper ( Capsicum annuum L. fasciculatum) grown in terrestrial bioregenerative life-support research facilities.
J. Plant Interact. 18 (1), 1-21, 2023.
Folyóirat-mutatók:
Q2 Ecology, Evolution, Behavior and Systematics (2022)
Q1 Plant Science (2022)
Kiadói változat: 17
2022Barna, D., Alshaal, T., Tóth, I., Cziáky, Z., Fári, M., Domokos-Szabolcsy, É., Bákonyi, N.: Bioactive metabolite profile and antioxidant properties of brown juice, a processed alfalfa (Medicago sativa) by-product.
Heliyon. 8 (11), 1-9, 2022.
Folyóirat-mutatók:
Q1 Multidisciplinary
Kiadói változat: 21
2022Domokos-Szabolcsy, É., Elhawat, N., Domingos, G., Kovács, Z., Koroknai, J., Bodó, E., Fári, M., Alshaal, T., Bákonyi, N.: Comparison of Wet Fractionation Methods for Processing Broccoli Agricultural Wastes and Evaluation of the Nutri-Chemical Values of Obtained Products.
Foods. 11 (16), 1-18, 2022.
Folyóirat-mutatók:
Q1 Food Science
Q1 Health Professions (miscellaneous)
Q2 Health (social science)
Q2 Microbiology
Q1 Plant Science
kiadói változat: 11
2022Csatári, G., Eged, B., Fehér, C., Fári, M., Kovács, S.: Investigation of Content Parameters in Wet-Fractionated Fibre from Various Plants for Potential Use in Human Nutrition.
Foods. 11 (19), 1-13, 2022.
Folyóirat-mutatók:
Q1 Food Science
Q1 Health Professions (miscellaneous)
Q2 Health (social science)
Q2 Microbiology
Q1 Plant Science
Kiadói változat: 6
2021Barna, D., Kisvarga, S., Kovács, S., Csatári, G., Tóth, I., Fári, M., Alshaal, T., Bákonyi, N.: Raw and Fermented Alfalfa Brown Juice Induces Changes in the Germination and Development of French Marigold (Tagetes patula L.) Plants.
Plants-Basel. 10 (6), 1-15, 2021.
Folyóirat-mutatók:
Q2 Ecology
Q1 Ecology, Evolution, Behavior and Systematics
Q1 Plant Science
kiadói változat: 42
2021Kovács, Z., Soós, Á., Kovács, B., Kaszás, L., Elhawat, N., Bákonyi, N., Razem, M., Fári, M., Prokisch, J., Domokos-Szabolcsy, É., Alshaal, T.: Uptake Dynamics of Ionic and Elemental Selenium Forms and Their Metabolism in Multiple-Harvested Alfalfa (Medicago sativa L.).
Plants-Basel. 10 (7), 1-24, 2021.
Folyóirat-mutatók:
Q2 Ecology
Q1 Ecology, Evolution, Behavior and Systematics
Q1 Plant Science
kiadói változat: 44
2020Bákonyi, N., Kisvarga, S., Barna, D., Tóth, O., El-Ramady, H., Abdalla, N., Kovács, S., Rozbach, M., Fehér, C., Elhawat, N., Alshaal, T., Fári, M.: Chemical Traits of Fermented Alfalfa Brown Juice: Its Implications on Physiological, Biochemical, Anatomical, and Growth Parameters of Celosia.
Agronomy-Basel. 10 (2), 1-22, 2020.
Folyóirat-mutatók:
Q1 Agronomy and Crop Science
Kiadói változat: 71
2020Barna, D., Tóth, I., Fári, M., Bákonyi, N.: Deproteinized plant juice as part of circular economy: A short review and brief experimental data.
Agrártud. Közl. 2 23-26, 2020.
kiadói változat: 48
2020Kisvarga, S., Barna, D., Kovács, S., Csatári, G., Tóth, I., Fári, M., Makleit, P., Veres, S., Alshaal, T., Bákonyi, N.: Fermented Alfalfa Brown Juice Significantly Stimulates the Growth and Development of Sweet Basil (Ocimum basilicum L.) Plants.
Agronomy-Basel. 10 (5), 1-16, 2020.
Folyóirat-mutatók:
Q1 Agronomy and Crop Science
kiadói változat: 46
2020Kaszás, L., Alshaal, T., El-Ramady, H., Kovács, Z., Koroknai, J., Elhawat, N., Nagy, É., Cziáky, Z., Fári, M., Domokos-Szabolcsy, É.: Identification of Bioactive Phytochemicals in Leaf Protein Concentrate of Jerusalem Artichoke (Helianthus tuberosus L.).
Plants-Basel. 9 (7), 1-17, 2020.
Folyóirat-mutatók:
Q1 Ecology
Q1 Ecology, Evolution, Behavior and Systematics
Q1 Plant Science
kiadói változat: 40
2020Kaszás, L., Alshaal, T., Kovács, Z., Koroknai, J., Elhawat, N., Nagy, É., El-Ramady, H., Fári, M., Domokos-Szabolcsy, É.: Refining high-quality leaf protein and valuable co-products from green biomass of Jerusalem artichoke (Helianthus tuberosus L.) for sustainable protein supply.
Biomass Conv. Bioref. 10 1-16, 2020.
Folyóirat-mutatók:
Q2 Renewable Energy, Sustainability and the Environment
kiadói változat: 64
2020El-Ramady, H., Faizy, S., Abdalla, N., Taha, H., Domokos-Szabolcsy, É., Fári, M., Elsakhawy, T., Omara, A., Shalaby, T., Bayoumi, Y., Shehata, S., Geilfus, C., Brevik, E.: Selenium and Nano-Selenium Biofortification for Human Health: Opportunities and Challenges.
Soil Syst. 4 (3), 1-24, 2020.
kiadói változat: 45
2019Kaszás, L., Alshaal, T., El-Ramady, H., Kovács, Z., Koroknai, J., Elhawat, N., Nagy, É., Cziáky, Z., Fári, M., Domokos-Szabolcsy, É.: Finding valuable bioactive components from Jerusalem artichoke (Helianthus tuberosus L.) 2 leaf protein concentrate in a green biorefinery concept.
bioRxiv Plant Biology [Epub ahead of print]2019.
pre-print: 4
2019Kaprinyák, T., Fári, M.: Horticultural uses of botanical variations of woodland sage (Salvia nemorosa L.).
Ecocycles. 5 (2), 24-32, 2019.
kiadói változat: 36
2019Enkhbileg, E., Fári, M., Kurucz, E.: In vitro effect of different cytokinin types (BAP, TDZ) on two different Ocimum basilicum cultivars explants.
Int. j. hortic. sci. 25 (3-4), 15-20, 2019.
Kiadói változat: 2
2019Enkhbileg, E., Fenyvesi, A., Bíró, B., Fári, M., Kurucz, E.: Mutation induction in sweet basil (Ocimum basilicum L.) by fast neutron irradiation.
Int. J. Hortic. Sci. 25 (1-2), 30-38, 2019.
kiadói változat: 31
2018Fári, M.: Baranyi Béla: Compendium: Válogatott tanulmányok a regionális tudomány köréből.
Debr. Szle. 2 212-216, 2018.
(Ismertetett mű: Baranyi Béla. -Compendium : Válogatott tanulmányok a regionális tudomány köréből /Debrecen : Debreceni Egyetemi Kiadó, 2017. -458 p.)
kiadói változat: 12
2018Kaprinyák, T., Fári, M.: Ligeti zsálya (Salvia nemorosa L.) változatok kertészeti célú felhasználása.
Acta Carolus Robertus. 8 (1), 115-128, 2018.
kiadói változat: 2
2018Antal, G., Fári, M., Domokos-Szabolcsy, É.: Obtention of new ornamental leaf variants of giant reed (Arundo donax L.) originated from somatic embryogenesis and their photosynthetic parameters.
Int. J. Hortic. Sci. 24 (1-2), 18-24, 2018.
kiadói változat: 31
2018Kurucz, E., Fári, M., Antal, G., Gabnai, Z., Popp, J., Bai, A.: Opportunities for the production and economics of Virginia fanpetals (Sida hermaphrodita).
Renew. Sust. Energ. Rev. 90 824-834, 2018.
Folyóirat-mutatók:
D1 Renewable Energy, Sustainability and the Environment
pre-print: 116
2018Popp, J., Oláh, J., Fári, M., Balogh, P., Lakner, Z.: The GM-regulation game: the case of Hungary.
Int. Food Agribus. Manag. Rev. 21 (7), 945-967, 2018.
Folyóirat-mutatók:
Q2 Business and International Management
Q2 Food Science
Kiadói változat: 97
2017Fári, M.: A liszenkóizmus előzményei, tündöklése, bukása és utóélete napjainkig a magyar növénygenetikában.
Debr. szle. 2 147-169, 2017.
Kiadói változat: 12
2017Fári, M., Kurucz, E., Domokos-Szabolcsy, É.: Újabb adatok a magyar genetika történetéhez I .: Oláh László emlékezete.
Debr. Szle. 3 364-375, 2017.
Kiadói változat: 30
2016Kaszás, L., Fári, M., Hodossi, S., Domokos-Szabolcsy, É.: Levélfehérje-vizsgálatok a csicsóka leveles hajtásának hasznosítása érdekében.
Agrártud. közl. 67 43-47, 2016.
Kiadói változat: 10
2016Fári, M., Domokos-Szabolcsy, É., Popp, J.: Magyar szójaliszt története: új adatok Berczeller László (1885-1955) életrajzához.
In: Baranyi Béla 70. : a kapocs. Szerk.: Tamás János, Popp József, DE GVK; DE MÉK, Debrecen, 132-144, 2016. ISBN: 9789634739319
teljes szöveg: 22
2014Gerőcs, A., Alshaal, T., Elhawat, N., Fári, M., Domokos-Szabolcsy, É.: Boistimulator effect of stress tolerant rhizobacteria on horticultural models.
Int. j. hortic. sci. 20 (1-2), 83-87, 2014.
Kiadói változat: 16
2014Kurucz, E., Antal, G., Popp, J., Fári, M.: Cost-effective plantlet production and wintering method of virginia fanpetals (Sida hermaphrodita L. Rusby).
Int. j. hortic. sci. 20 (3-4), 137-141, 2014.
kiadói változat: 28
2014Alla, N., Domokos-Szabolcsy, É., El-Ramady, H., Hodossi, S., Fári, M., Ragab, M., Taha, H., Domokos-Szabolcsy, É., Fári, M.: Jerusalem artichoke (Helianthus tuberosus L.): a review of in vivo and in vitro propagation.
Int. j. hortic. sci. 20 (3-4), 131-136, 2014.
kiadói változat: 20
2014Kaprinyák, T., Kurucz, E., Koroknai, J., Fári, M.: Rippl-Rónai színei a hazai közparkokban: új, szintetikus mezei zsálya színkeverék előállítása és felhasználása.
Agrártud. Közl. 55 59-64, 2014.
kiadói változat: 17
2014El-Ramady, H., Abd Alla, N., Fári, M., Domokos-Szabolcsy, É.: Selenium enriched vegetables as biofortification alternative for alleviating micronutrient malnutrition.
Int. J. Hortic. Sci. 20 (1-2), 75-81, 2014.
kiadói változat: 18
2013Kaprinyák, T., Koroknai, J., Kováts, Z., Fári, M.: A ligeti zsálya (Salvia nemorosa L.) populáció és szelektált klónok virágzásbiológiájának összehasonlító vizsgálata.
Agrártud. közl. 51 113-118, 2013.
kiadói változat: 28
2013Elhawat, N., Alshaal, T., Kratz, S., Domokos-Szabolcsy, É., El-Ramady, H., Prokisch, J., Eszenyi, P., Sztrik, A., Babka, B., Fári, M.: Ecotoxicology of Copper in Horticultural Soils: a Review.
Int. J. Hortic. Sci. 19 (1-2), 7-18, 2013.
kiadói változat: 95
2013Shehata, S., Hashem, M., Mahmoud, G., Abd El, -., El-Ramady, H., Alshaal, T., Domokos-Szabolcsy, É., Elhawat, N., Prokisch, J., Fári, M.: Effects of Foliar Nutrition on Onion Seed Storage under Controlled Atmosphere.
Int. J. Hortic. Sci. 19 (1-2), 101-110, 2013.
kiadói változat: 87
2013Shehata, S., Hashem, M., Mahmoud, G., Abd El, -., El-Ramady, H., Alshaal, T., Domokos-Szabolcsy, É., Elhawat, N., Prokisch, J., Fári, M.: Effects of Foliar Nutrition on Onion Seed Storage under Modified Atmosphere Packages.
Int. J. Hortic. Sci. 10 (1-2), 93-100, 2013.
kiadói változat: 98
2013Kaprinyák, T., Koroknai, J., Zsiláné André, A., Szakadát, G., Lévai, P., Kováts, Z., Fári, M.: Evaluation of colour versions of wild sage (Salvia nemorosa L.).
Int. J. Hortic. Sci. 19 (1-2), 111-115, 2013.
kiadói változat: 80
2013Shehata, S., Hashem, M., Mahmoud, G., Abd El, -., El-Ramady, H., Alshaal, T., Domokos-Szabolcsy, É., Elhawat, N., Prokisch, J., Fári, M.: Foliar Nutrition and Post-Harvest of Onion Seed: effects of storage temperatures, storage period and foliar nutrition.
Int. J. Hortic. Sci. 19 (1-2), 29-47, 2013.
kiadói változat: 91
2013Kurucz, E., El-Ramady, H., Fári, M.: Industrial-scale plantlet production by seed priming and nursery tray seeding method in Sida hermaphrodita L. Rushby.
Int. J. Hortic. Sci. 19 (3-4), 71-74, 2013.
kiadói változat: 80
2013Kurucz, E., Szarvas, P., Fári, M.: Relation between the germination and infection ratio on Sida hermaphrodita L. Rusby seeds under hot water treatment.
Int. J. Hortic. Sci. 19 (1-2), 117-121, 2013.
kiadói változat: 86
2012Kurucz, E., Szarvas, P., Fári, M.: Az amerikai bársonymályva (Sida hermaphrodita L. Rusby), mint mérsékelt égövi cserjepótló mályvaféle többcélú hasznosításának lehetőségei.
Agrártud. Közl. 46 51-56, 2012.
kiadói változat: 50
2012Kaprinyák, T., Koroknai, J., Zsiláné André, A., Fári, M., Kováts, Z., Lévai, P., Szakadát, G.: Új ligeti zsálya (Salvia nemorosa L.) színváltozatok kiemelése és jellemzése.
Agrártud. közl. 46 41-44, 2012.
kiadói változat: 17
2011Fári, M., Kralovánszky, U.: The founding father of biotechnology: Károly (Karl) Ereky.
Int. J. Hortic. Sci. 12 (1), 9-12, 2011.
kiadói változat: 108
2011Domokos-Szabolcsy, É., Barnóczki, A., Prokisch, J., Sztrik, A., Fári, M.: Variation in selenium tolerance among two onion cultivars in closed fortificatin system.
Int. J. Hortic. Sci. 17 (1-2), 75-77, 2011.
kiadói változat: 17
2010Oláh, J., Balla, Z., Fári, M., Miskei, M.: A dohány kloroplaszt transzformációs technika adaptálása Magyarországon.
Agrártud. közl. 42 73-77, 2010.
kiadói változat: 76
2010Szemán-Nagy, G., Pintér, G., Prokisch, J., Tornyai, J., Nyéki, J., Szabó, Z., Szabó, T., Fári, M.: Comparative study of sour cherry samples for their anthocyanin content measured by tools of the laboratory and by portable equipments.
Int. j. hortic. sci. 16 (3), 29-31, 2010.
Kiadói változat: 104
2010Fári, M.: Génmódosított növények és növény-biotechnológia Debrecenben.
Debr. Szle. 18 (4), 242-253, 2010.
kiadói változat: 32
2010Oláh, J., Balla, Z., Fári, M., Miskei, M.: Penicillium chrysogenum antifungális fehérje (PAF) termeltetése transzgénikus dohány (Nicotiana tabacum) növényben.
Agrártud. közl. 42 77-82, 2010.
kiadói változat: 51
2007Oláh, J., Ledóné Darázsi, H., Krecz, Á., Parragh, D., Hodossi, S., Dudás, L., Fári, M.: Comparative study of heirloom tomato varietes.
Int. J. Hortic. Sci. 13 (4), 31-33, 2007.
kiadói változat: 6
2006Fári, M.: A biotechnológiai forradalom és a kertészet.
Magyar Tud. 167 (4), 488-491, 2006.
Kiadói változat: 23
2006Fári, M., Kralovánszky, U.: Founding father of biotechnoly: Károly (Karl) Ereky..
Int. J. Hortic. Sci. 12 (1), 9-12, 2006.
kiadói változat: 14
2005Veres, Z., Gálné Remenyik, J., Nyéki, J., Szabó, Z., Popovics, L., Holb, I., Fári, M.: A meggy (Prunus cerasus) bioaktív anyagai (különös tekintettel az antioxidáns aktivitásra és antioxidáns sűrűségre).
Agrártud. közl. : 17 (17), 83-87, 2005.
Kiadói változat: 5
2005Fári, M.: Dr. Ottó Orsós, the forgotten Hungarian pioneer in plant tissue culture..
Int. J. Hortic. Sci. 11 (1), 9-13, 2005.
kiadói változat: 37
2005Domokos-Szabolcsy, É., Holb, I., Prokisch, J., Kovács, B., Veres, Z., Fári, M.: Impact of sodium-selenate on the growth of radish (Raphanus sativus L.) seedlings in vitro.
Int. J. Hortic. Sci. 11 (2), 109-111, 2005.
kiadói változat: 72
2004Bisztray, G., Fári, M., Domokos-Szabolcsy, É., Holb, I., Veres, Z.: Actual state of research concerning vitamin C as reflected in the literature.
Int. J. Hortic. Sci. 10 (1), 8-15, 2004.
kiadói változat: 4
2003Veres, Z., Domokos-Szabolcsy, É., Koroknai, J., Dudás, L., Holb, I., Nyéki, J., Fári, M.: Hungarian fruits and vegetables of anti-oxidant activity as functional foods.
Int. J. Hortic. Sci. 9 (3-4), 14-22, 2003.
kiadói változat: 11
2001Fári, M., Otoni, W., Menezes, E., Nyéki, J.: Adaptation of temperate climate horticultural plants in tropical and subtropical developing countries: review paper.
Int. J. Hortic. Sci. 7 (1), 7-11, 2001.
kiadói változat: 19
2001Fári, M., Nyéki, J.: Adaptation of temperate climate horticultural plants in tropical and subtropical developing countries: review paper.
Int. J. Hortic. Sci. 7 (3-4), 5-11, 2001.
kiadói változat: 10