Jelenlegi hely

Statisztika

Domokos-Szabolcsy Éva

Open Access publikációk letöltési adatai a DE intézményi repozitóriumából
Dátum: -
OA publikációk száma a DEA-ban: 32

Összes letöltés a DEA-ból: 1321

OrszágLetöltések
Egyesült Államok (US)776
Magyarország (HU)90
Oroszország (RU)54
Kína (CN)38
Németország (DE)30
Indonézia (ID)30
Szingapur (SG)10
Hong Kong SAR (Kínai Népköztársaság) (HK)9
Hollandia (NL)9
Egyesült Arab Emírségek (AE)6
Finnország (FI)6
Olaszország (IT)6
Románia (RO)6
Dél-Afrika (ZA)5
Brazília (BR)4
Spanyolország (ES)4
Egyesült Királyság (GB)4
Horvátország (HR)4
India (IN)4
Malajzia (MY)4
Tunézia (TN)4
Egyiptom (EG)3
Pakisztán (PK)3
Svédország (SE)3
Ukrajna (UA)3
Kanada (CA)2
Chile (CL)2
Kolumbia (CO)2
Csehország (CZ)2
Lengyelország (PL)2
Vietnám (VN)2
Belgium (BE)1
Franciaország (FR)1
Görögország (GR)1
Izland (IS)1
Japán (JP)1
Új-Zéland (NZ)1
Szlovénia (SI)1
Szlovákia (SK)1
Thaiföld (TH)1
Törökország (TR)1
Uganda (UG)1
n.a.183
Megjelenés Publikáció Fájlletöltések
2024Domokos-Szabolcsy, É., Alshaal, T., Elhawat, N., Kovács, Z., Kaszás, L., Béni, Á., Kiss, A.: Enhanced Oligopeptide and Free Tryptophan Release from Chickpea and Lentil Proteins: A Comparative Study of Enzymatic Modification with Bromelain, Ficin, and Papain.
Plants-Basel. 13 (21), 1-22, 2024.
Folyóirat-mutatók:
Q1 Ecology (2023)
Q1 Ecology, Evolution, Behavior and Systematics (2023)
Q1 Plant Science (2023)
Kiadói változat: 17
2024Kaszás, L., Kovács, Z., Koroknai, J., Elhawat, N., Fári, M., Cziáky, Z., Alshaal, T., Domokos-Szabolcsy, É.: Identification of key parameters and phytochemical composition of fiber and brown juice by-products from green biomass of Jerusalem artichoke (Helianthus tuberosus L.).
Biomass Bioenerg. 188 1-11, 2024.
Folyóirat-mutatók:
D1 Agronomy and Crop Science (2023)
D1 Forestry (2023)
Q2 Renewable Energy, Sustainability and the Environment (2023)
Q1 Waste Management and Disposal (2023)
Kiadói változat: 17
2024Elhawat, N., Balláné Kovács, A., Antal, G., Kurucz, E., Domokos-Szabolcsy, É., Fári, M., Alshaal, T.: Living mulch enhances soil enzyme activities, nitrogen pools and water retention in giant reed (Arundo donax L.) plantations.
Sci. Rep. 14 (1), 1-11, 2024.
Folyóirat-mutatók:
D1 Multidisciplinary (2023)
Kiadói változat: 39
2024Domokos-Szabolcsy, É., Soós, Á., Kovács, B., Kovács, Z., Dernovics, M.: Water-soluble organic selenometabolites of alfalfa (Medicago sativa L.) green biomass-derived fractions.
J. Trace Elem. Med. Biol. 86 1-14, 2024.
Folyóirat-mutatók:
Q2 Biochemistry (2023)
Q1 Inorganic Chemistry (2023)
Q3 Molecular Medicine (2023)
Kiadói változat: 13
2023Domokos-Szabolcsy, É., Yavuz, S., Picoli, E., Fári, M., Kovács, Z., Tóth, C., Kaszás, L., Alshaal, T., Elhawat, N.: Green biomass-based protein for sustainable feed and food supply: An overview of current and future prospective.
Life (Basel). 13 (2), 1-37, 2023.
Folyóirat-mutatók:
Q2 Biochemistry, Genetics and Molecular Biology (miscellaneous)
Q2 Ecology, Evolution, Behavior and Systematics
Q1 Paleontology
Q2 Space and Planetary Science
kiadói változat: 35
2023Kovács, Z., Soós, Á., Kovács, B., Kaszás, L., Elhawat, N., Razem, M., Veres, S., Fári, M., Koroknai, J., Alshaal, T., Domokos-Szabolcsy, É.: Nutrichemical alterations in different fractions of multiple-harvest alfalfa (Medicago sativa L.) green biomass fortified with various selenium forms.
Plant Soil. 487 (1-2), 173-195, 2023.
Folyóirat-mutatók:
D1 Plant Science
Q1 Soil Science
Kiadói változat: 9
2023Elhawat, N., Csajbók, J., Kovács, S., Veres, S., Fári, M., Domokos-Szabolcsy, É., Alshaal, T.: Phosphorus fertilization rate and dynamics in early development of three giant reed (Arundo donax L.) ecotypes.
Biomass Bioenerg. 173 1-14, 2023.
Folyóirat-mutatók:
D1 Agronomy and Crop Science
D1 Forestry
Q2 Renewable Energy, Sustainability and the Environment
Q1 Waste Management and Disposal
Kiadói változat: 11
2023Domokos-Szabolcsy, É., Alshaal, T., Koroknai, J., Kovács, S., Tóth, C., Csilléry, G., Jókai, Z., Matkovits, A., Makleit, P., Veres, S., Fári, M.: Phytochemical evaluation of the fruits and green biomass of determinate-type sweet pepper ( Capsicum annuum L. fasciculatum) grown in terrestrial bioregenerative life-support research facilities.
J. Plant Interact. 18 (1), 1-21, 2023.
Folyóirat-mutatók:
Q2 Ecology, Evolution, Behavior and Systematics
Q2 Plant Science
Kiadói változat: 32
2022Barna, D., Alshaal, T., Tóth, I., Cziáky, Z., Fári, M., Domokos-Szabolcsy, É., Bákonyi, N.: Bioactive metabolite profile and antioxidant properties of brown juice, a processed alfalfa (Medicago sativa) by-product.
Heliyon. 8 (11), 1-9, 2022.
Folyóirat-mutatók:
Q1 Multidisciplinary
Kiadói változat: 35
2022Domokos-Szabolcsy, É., Elhawat, N., Domingos, G., Kovács, Z., Koroknai, J., Bodó, E., Fári, M., Alshaal, T., Bákonyi, N.: Comparison of Wet Fractionation Methods for Processing Broccoli Agricultural Wastes and Evaluation of the Nutri-Chemical Values of Obtained Products.
Foods. 11 (16), 1-18, 2022.
Folyóirat-mutatók:
Q1 Food Science
Q1 Health Professions (miscellaneous)
Q2 Health (social science)
Q2 Microbiology
Q1 Plant Science
kiadói változat: 22
2021Kovács, Z., Soós, Á., Kovács, B., Kaszás, L., Elhawat, N., Bákonyi, N., Razem, M., Fári, M., Prokisch, J., Domokos-Szabolcsy, É., Alshaal, T.: Uptake Dynamics of Ionic and Elemental Selenium Forms and Their Metabolism in Multiple-Harvested Alfalfa (Medicago sativa L.).
Plants-Basel. 10 (7), 1-24, 2021.
Folyóirat-mutatók:
Q2 Ecology
Q1 Ecology, Evolution, Behavior and Systematics
Q1 Plant Science
kiadói változat: 54
2020Kaszás, L., Alshaal, T., El-Ramady, H., Kovács, Z., Koroknai, J., Elhawat, N., Nagy, É., Cziáky, Z., Fári, M., Domokos-Szabolcsy, É.: Identification of Bioactive Phytochemicals in Leaf Protein Concentrate of Jerusalem Artichoke (Helianthus tuberosus L.).
Plants-Basel. 9 (7), 1-17, 2020.
Folyóirat-mutatók:
Q1 Ecology
Q1 Ecology, Evolution, Behavior and Systematics
Q1 Plant Science
kiadói változat: 54
2020Kaszás, L., Alshaal, T., Kovács, Z., Koroknai, J., Elhawat, N., Nagy, É., El-Ramady, H., Fári, M., Domokos-Szabolcsy, É.: Refining high-quality leaf protein and valuable co-products from green biomass of Jerusalem artichoke (Helianthus tuberosus L.) for sustainable protein supply.
Biomass Conv. Bioref. 10 1-16, 2020.
Folyóirat-mutatók:
Q2 Renewable Energy, Sustainability and the Environment
kiadói változat: 81
2020El-Ramady, H., Faizy, S., Abdalla, N., Taha, H., Domokos-Szabolcsy, É., Fári, M., Elsakhawy, T., Omara, A., Shalaby, T., Bayoumi, Y., Shehata, S., Geilfus, C., Brevik, E.: Selenium and Nano-Selenium Biofortification for Human Health: Opportunities and Challenges.
Soil Syst. 4 (3), 1-24, 2020.
kiadói változat: 59
2019Kaszás, L., Alshaal, T., El-Ramady, H., Kovács, Z., Koroknai, J., Elhawat, N., Nagy, É., Cziáky, Z., Fári, M., Domokos-Szabolcsy, É.: Finding valuable bioactive components from Jerusalem artichoke (Helianthus tuberosus L.) 2 leaf protein concentrate in a green biorefinery concept.
bioRxiv Plant Biology [Epub ahead of print]2019.
pre-print: 16
2018Antal, G., Fári, M., Domokos-Szabolcsy, É.: Obtention of new ornamental leaf variants of giant reed (Arundo donax L.) originated from somatic embryogenesis and their photosynthetic parameters.
Int. J. Hortic. Sci. 24 (1-2), 18-24, 2018.
kiadói változat: 35
2017Fári, M., Kurucz, E., Domokos-Szabolcsy, É.: Újabb adatok a magyar genetika történetéhez I .: Oláh László emlékezete.
Debr. Szle. 3 364-375, 2017.
Kiadói változat: 44
2016Kaszás, L., Fári, M., Hodossi, S., Domokos-Szabolcsy, É.: Levélfehérje-vizsgálatok a csicsóka leveles hajtásának hasznosítása érdekében.
Agrártud. közl. 67 43-47, 2016.
Kiadói változat: 11
2016Fári, M., Domokos-Szabolcsy, É., Popp, J.: Magyar szójaliszt története: új adatok Berczeller László (1885-1955) életrajzához.
In: Baranyi Béla 70. : a kapocs. Szerk.: Tamás János, Popp József, DE GVK; DE MÉK, Debrecen, 132-144, 2016. ISBN: 9789634739319
teljes szöveg: 25
2014Gerőcs, A., Alshaal, T., Elhawat, N., Fári, M., Domokos-Szabolcsy, É.: Boistimulator effect of stress tolerant rhizobacteria on horticultural models.
Int. j. hortic. sci. 20 (1-2), 83-87, 2014.
Kiadói változat: 23
2014Domokos-Szabolcsy, É., Alla, N., Akshaal, T., Sztrik, A., Márton, L., El-Ramady, H.: In vitro comparative study of two Arundo donax L. ecotypes' selenium tolerance.
Int. J. Hortic. Sci. 20 (3-4), 119-122, 2014.
kiadói változat: 96
2014Alla, N., Domokos-Szabolcsy, É., El-Ramady, H., Hodossi, S., Fári, M., Ragab, M., Taha, H., Domokos-Szabolcsy, É., Fári, M.: Jerusalem artichoke (Helianthus tuberosus L.): a review of in vivo and in vitro propagation.
Int. j. hortic. sci. 20 (3-4), 131-136, 2014.
kiadói változat: 26
2014El-Ramady, H., Abd Alla, N., Fári, M., Domokos-Szabolcsy, É.: Selenium enriched vegetables as biofortification alternative for alleviating micronutrient malnutrition.
Int. J. Hortic. Sci. 20 (1-2), 75-81, 2014.
kiadói változat: 21
2013Elhawat, N., Alshaal, T., Kratz, S., Domokos-Szabolcsy, É., El-Ramady, H., Prokisch, J., Eszenyi, P., Sztrik, A., Babka, B., Fári, M.: Ecotoxicology of Copper in Horticultural Soils: a Review.
Int. J. Hortic. Sci. 19 (1-2), 7-18, 2013.
kiadói változat: 103
2013Shehata, S., Hashem, M., Mahmoud, G., Abd El, -., El-Ramady, H., Alshaal, T., Domokos-Szabolcsy, É., Elhawat, N., Prokisch, J., Fári, M.: Effect of Foliar Nutrition on Post-Harvest of Onion Seed under Sandy Soil and Saline Irrigation Water Conditions.
Int. J. Hortic. Sci. 19 (1-2), 85-92, 2013.
Kiadói változat: 13
2013Shehata, S., Hashem, M., Mahmoud, G., Abd El, -., El-Ramady, H., Alshaal, T., Domokos-Szabolcsy, É., Elhawat, N., Prokisch, J., Fári, M.: Effects of Foliar Nutrition on Onion Seed Storage under Controlled Atmosphere.
Int. J. Hortic. Sci. 19 (1-2), 101-110, 2013.
kiadói változat: 93
2013Shehata, S., Hashem, M., Mahmoud, G., Abd El, -., El-Ramady, H., Alshaal, T., Domokos-Szabolcsy, É., Elhawat, N., Prokisch, J., Fári, M.: Effects of Foliar Nutrition on Onion Seed Storage under Modified Atmosphere Packages.
Int. J. Hortic. Sci. 10 (1-2), 93-100, 2013.
kiadói változat: 104
2013Shehata, S., Hashem, M., Mahmoud, G., Abd El, -., El-Ramady, H., Alshaal, T., Domokos-Szabolcsy, É., Elhawat, N., Prokisch, J., Fári, M.: Foliar Nutrition and Post-Harvest of Onion Seed: effects of storage temperatures, storage period and foliar nutrition.
Int. J. Hortic. Sci. 19 (1-2), 29-47, 2013.
kiadói változat: 94
2011Domokos-Szabolcsy, É., Barnóczki, A., Prokisch, J., Sztrik, A., Fári, M.: Variation in selenium tolerance among two onion cultivars in closed fortificatin system.
Int. J. Hortic. Sci. 17 (1-2), 75-77, 2011.
kiadói változat: 24
2005Domokos-Szabolcsy, É., Holb, I., Prokisch, J., Kovács, B., Veres, Z., Fári, M.: Impact of sodium-selenate on the growth of radish (Raphanus sativus L.) seedlings in vitro.
Int. J. Hortic. Sci. 11 (2), 109-111, 2005.
kiadói változat: 75
2004Bisztray, G., Fári, M., Domokos-Szabolcsy, É., Holb, I., Veres, Z.: Actual state of research concerning vitamin C as reflected in the literature.
Int. J. Hortic. Sci. 10 (1), 8-15, 2004.
kiadói változat: 12
2003Veres, Z., Domokos-Szabolcsy, É., Koroknai, J., Dudás, L., Holb, I., Nyéki, J., Fári, M.: Hungarian fruits and vegetables of anti-oxidant activity as functional foods.
Int. J. Hortic. Sci. 9 (3-4), 14-22, 2003.
kiadói változat: 28