Összes letöltés a DEA-ból: 1321
Ország | Letöltések |
---|---|
Egyesült Államok (US) | 776 |
Magyarország (HU) | 90 |
Oroszország (RU) | 54 |
Kína (CN) | 38 |
Németország (DE) | 30 |
Indonézia (ID) | 30 |
Szingapur (SG) | 10 |
Hong Kong SAR (Kínai Népköztársaság) (HK) | 9 |
Hollandia (NL) | 9 |
Egyesült Arab Emírségek (AE) | 6 |
Finnország (FI) | 6 |
Olaszország (IT) | 6 |
Románia (RO) | 6 |
Dél-Afrika (ZA) | 5 |
Brazília (BR) | 4 |
Spanyolország (ES) | 4 |
Egyesült Királyság (GB) | 4 |
Horvátország (HR) | 4 |
India (IN) | 4 |
Malajzia (MY) | 4 |
Tunézia (TN) | 4 |
Egyiptom (EG) | 3 |
Pakisztán (PK) | 3 |
Svédország (SE) | 3 |
Ukrajna (UA) | 3 |
Kanada (CA) | 2 |
Chile (CL) | 2 |
Kolumbia (CO) | 2 |
Csehország (CZ) | 2 |
Lengyelország (PL) | 2 |
Vietnám (VN) | 2 |
Belgium (BE) | 1 |
Franciaország (FR) | 1 |
Görögország (GR) | 1 |
Izland (IS) | 1 |
Japán (JP) | 1 |
Új-Zéland (NZ) | 1 |
Szlovénia (SI) | 1 |
Szlovákia (SK) | 1 |
Thaiföld (TH) | 1 |
Törökország (TR) | 1 |
Uganda (UG) | 1 |
n.a. | 183 |
Megjelenés | Publikáció | Fájlletöltések |
---|---|---|
2024 | Domokos-Szabolcsy, É., Alshaal, T., Elhawat, N., Kovács, Z., Kaszás, L., Béni, Á., Kiss, A.: Enhanced Oligopeptide and Free Tryptophan Release from Chickpea and Lentil Proteins: A Comparative Study of Enzymatic Modification with Bromelain, Ficin, and Papain. Plants-Basel. 13 (21), 1-22, 2024. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/381636 Folyóirat-mutatók:
Q1 Ecology (2023) Q1 Ecology, Evolution, Behavior and Systematics (2023) Q1 Plant Science (2023) | Kiadói változat: 17 |
2024 | Kaszás, L., Kovács, Z., Koroknai, J., Elhawat, N., Fári, M., Cziáky, Z., Alshaal, T., Domokos-Szabolcsy, É.: Identification of key parameters and phytochemical composition of fiber and brown juice by-products from green biomass of Jerusalem artichoke (Helianthus tuberosus L.). Biomass Bioenerg. 188 1-11, 2024. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/378998 Folyóirat-mutatók:
D1 Agronomy and Crop Science (2023) D1 Forestry (2023) Q2 Renewable Energy, Sustainability and the Environment (2023) Q1 Waste Management and Disposal (2023) | Kiadói változat: 17 |
2024 | Elhawat, N., Balláné Kovács, A., Antal, G., Kurucz, E., Domokos-Szabolcsy, É., Fári, M., Alshaal, T.: Living mulch enhances soil enzyme activities, nitrogen pools and water retention in giant reed (Arundo donax L.) plantations. Sci. Rep. 14 (1), 1-11, 2024. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/365341 Folyóirat-mutatók:
D1 Multidisciplinary (2023) | Kiadói változat: 39 |
2024 | Domokos-Szabolcsy, É., Soós, Á., Kovács, B., Kovács, Z., Dernovics, M.: Water-soluble organic selenometabolites of alfalfa (Medicago sativa L.) green biomass-derived fractions. J. Trace Elem. Med. Biol. 86 1-14, 2024. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/381566 Folyóirat-mutatók:
Q2 Biochemistry (2023) Q1 Inorganic Chemistry (2023) Q3 Molecular Medicine (2023) | Kiadói változat: 13 |
2023 | Domokos-Szabolcsy, É., Yavuz, S., Picoli, E., Fári, M., Kovács, Z., Tóth, C., Kaszás, L., Alshaal, T., Elhawat, N.: Green biomass-based protein for sustainable feed and food supply: An overview of current and future prospective. Life (Basel). 13 (2), 1-37, 2023. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/344468 Folyóirat-mutatók:
Q2 Biochemistry, Genetics and Molecular Biology (miscellaneous) Q2 Ecology, Evolution, Behavior and Systematics Q1 Paleontology Q2 Space and Planetary Science | kiadói változat: 35 |
2023 | Kovács, Z., Soós, Á., Kovács, B., Kaszás, L., Elhawat, N., Razem, M., Veres, S., Fári, M., Koroknai, J., Alshaal, T., Domokos-Szabolcsy, É.: Nutrichemical alterations in different fractions of multiple-harvest alfalfa (Medicago sativa L.) green biomass fortified with various selenium forms. Plant Soil. 487 (1-2), 173-195, 2023. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/345879 Folyóirat-mutatók:
D1 Plant Science Q1 Soil Science | Kiadói változat: 9 |
2023 | Elhawat, N., Csajbók, J., Kovács, S., Veres, S., Fári, M., Domokos-Szabolcsy, É., Alshaal, T.: Phosphorus fertilization rate and dynamics in early development of three giant reed (Arundo donax L.) ecotypes. Biomass Bioenerg. 173 1-14, 2023. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/351002 Folyóirat-mutatók:
D1 Agronomy and Crop Science D1 Forestry Q2 Renewable Energy, Sustainability and the Environment Q1 Waste Management and Disposal | Kiadói változat: 11 |
2023 | Domokos-Szabolcsy, É., Alshaal, T., Koroknai, J., Kovács, S., Tóth, C., Csilléry, G., Jókai, Z., Matkovits, A., Makleit, P., Veres, S., Fári, M.: Phytochemical evaluation of the fruits and green biomass of determinate-type sweet pepper ( Capsicum annuum L. fasciculatum) grown in terrestrial bioregenerative life-support research facilities. J. Plant Interact. 18 (1), 1-21, 2023. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/359766 Folyóirat-mutatók:
Q2 Ecology, Evolution, Behavior and Systematics Q2 Plant Science | Kiadói változat: 32 |
2022 | Barna, D., Alshaal, T., Tóth, I., Cziáky, Z., Fári, M., Domokos-Szabolcsy, É., Bákonyi, N.: Bioactive metabolite profile and antioxidant properties of brown juice, a processed alfalfa (Medicago sativa) by-product. Heliyon. 8 (11), 1-9, 2022. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/341259 Folyóirat-mutatók:
Q1 Multidisciplinary | Kiadói változat: 35 |
2022 | Domokos-Szabolcsy, É., Elhawat, N., Domingos, G., Kovács, Z., Koroknai, J., Bodó, E., Fári, M., Alshaal, T., Bákonyi, N.: Comparison of Wet Fractionation Methods for Processing Broccoli Agricultural Wastes and Evaluation of the Nutri-Chemical Values of Obtained Products. Foods. 11 (16), 1-18, 2022. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/336989 Folyóirat-mutatók:
Q1 Food Science Q1 Health Professions (miscellaneous) Q2 Health (social science) Q2 Microbiology Q1 Plant Science | kiadói változat: 22 |
2021 | Kovács, Z., Soós, Á., Kovács, B., Kaszás, L., Elhawat, N., Bákonyi, N., Razem, M., Fári, M., Prokisch, J., Domokos-Szabolcsy, É., Alshaal, T.: Uptake Dynamics of Ionic and Elemental Selenium Forms and Their Metabolism in Multiple-Harvested Alfalfa (Medicago sativa L.). Plants-Basel. 10 (7), 1-24, 2021. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/312781 Folyóirat-mutatók:
Q2 Ecology Q1 Ecology, Evolution, Behavior and Systematics Q1 Plant Science | kiadói változat: 54 |
2020 | Kaszás, L., Alshaal, T., El-Ramady, H., Kovács, Z., Koroknai, J., Elhawat, N., Nagy, É., Cziáky, Z., Fári, M., Domokos-Szabolcsy, É.: Identification of Bioactive Phytochemicals in Leaf Protein Concentrate of Jerusalem Artichoke (Helianthus tuberosus L.). Plants-Basel. 9 (7), 1-17, 2020. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/291281 Folyóirat-mutatók:
Q1 Ecology Q1 Ecology, Evolution, Behavior and Systematics Q1 Plant Science | kiadói változat: 54 |
2020 | Kaszás, L., Alshaal, T., Kovács, Z., Koroknai, J., Elhawat, N., Nagy, É., El-Ramady, H., Fári, M., Domokos-Szabolcsy, É.: Refining high-quality leaf protein and valuable co-products from green biomass of Jerusalem artichoke (Helianthus tuberosus L.) for sustainable protein supply. Biomass Conv. Bioref. 10 1-16, 2020. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/283698 Folyóirat-mutatók:
Q2 Renewable Energy, Sustainability and the Environment | kiadói változat: 81 |
2020 | El-Ramady, H., Faizy, S., Abdalla, N., Taha, H., Domokos-Szabolcsy, É., Fári, M., Elsakhawy, T., Omara, A., Shalaby, T., Bayoumi, Y., Shehata, S., Geilfus, C., Brevik, E.: Selenium and Nano-Selenium Biofortification for Human Health: Opportunities and Challenges. Soil Syst. 4 (3), 1-24, 2020. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/329262 | kiadói változat: 59 |
2019 | Kaszás, L., Alshaal, T., El-Ramady, H., Kovács, Z., Koroknai, J., Elhawat, N., Nagy, É., Cziáky, Z., Fári, M., Domokos-Szabolcsy, É.: Finding valuable bioactive components from Jerusalem artichoke (Helianthus tuberosus L.) 2 leaf protein concentrate in a green biorefinery concept. bioRxiv Plant Biology [Epub ahead of print]2019. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/338339 | pre-print: 16 |
2018 | Antal, G., Fári, M., Domokos-Szabolcsy, É.: Obtention of new ornamental leaf variants of giant reed (Arundo donax L.) originated from somatic embryogenesis and their photosynthetic parameters. Int. J. Hortic. Sci. 24 (1-2), 18-24, 2018. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/256071 | kiadói változat: 35 |
2017 | Fári, M., Kurucz, E., Domokos-Szabolcsy, É.: Újabb adatok a magyar genetika történetéhez I .: Oláh László emlékezete. Debr. Szle. 3 364-375, 2017. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/245159 | Kiadói változat: 44 |
2016 | Kaszás, L., Fári, M., Hodossi, S., Domokos-Szabolcsy, É.: Levélfehérje-vizsgálatok a csicsóka leveles hajtásának hasznosítása érdekében. Agrártud. közl. 67 43-47, 2016. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/247648 | Kiadói változat: 11 |
2016 | Fári, M., Domokos-Szabolcsy, É., Popp, J.: Magyar szójaliszt története: új adatok Berczeller László (1885-1955) életrajzához. In: Baranyi Béla 70. : a kapocs. Szerk.: Tamás János, Popp József, DE GVK; DE MÉK, Debrecen, 132-144, 2016. ISBN: 9789634739319 Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/228583 | teljes szöveg: 25 |
2014 | Gerőcs, A., Alshaal, T., Elhawat, N., Fári, M., Domokos-Szabolcsy, É.: Boistimulator effect of stress tolerant rhizobacteria on horticultural models. Int. j. hortic. sci. 20 (1-2), 83-87, 2014. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/344952 | Kiadói változat: 23 |
2014 | Domokos-Szabolcsy, É., Alla, N., Akshaal, T., Sztrik, A., Márton, L., El-Ramady, H.: In vitro comparative study of two Arundo donax L. ecotypes' selenium tolerance. Int. J. Hortic. Sci. 20 (3-4), 119-122, 2014. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/219609 | kiadói változat: 96 |
2014 | Alla, N., Domokos-Szabolcsy, É., El-Ramady, H., Hodossi, S., Fári, M., Ragab, M., Taha, H., Domokos-Szabolcsy, É., Fári, M.: Jerusalem artichoke (Helianthus tuberosus L.): a review of in vivo and in vitro propagation. Int. j. hortic. sci. 20 (3-4), 131-136, 2014. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/301570 | kiadói változat: 26 |
2014 | El-Ramady, H., Abd Alla, N., Fári, M., Domokos-Szabolcsy, É.: Selenium enriched vegetables as biofortification alternative for alleviating micronutrient malnutrition. Int. J. Hortic. Sci. 20 (1-2), 75-81, 2014. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/300782 | kiadói változat: 21 |
2013 | Elhawat, N., Alshaal, T., Kratz, S., Domokos-Szabolcsy, É., El-Ramady, H., Prokisch, J., Eszenyi, P., Sztrik, A., Babka, B., Fári, M.: Ecotoxicology of Copper in Horticultural Soils: a Review. Int. J. Hortic. Sci. 19 (1-2), 7-18, 2013. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/209505 | kiadói változat: 103 |
2013 | Shehata, S., Hashem, M., Mahmoud, G., Abd El, -., El-Ramady, H., Alshaal, T., Domokos-Szabolcsy, É., Elhawat, N., Prokisch, J., Fári, M.: Effect of Foliar Nutrition on Post-Harvest of Onion Seed under Sandy Soil and Saline Irrigation Water Conditions. Int. J. Hortic. Sci. 19 (1-2), 85-92, 2013. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/209510 | Kiadói változat: 13 |
2013 | Shehata, S., Hashem, M., Mahmoud, G., Abd El, -., El-Ramady, H., Alshaal, T., Domokos-Szabolcsy, É., Elhawat, N., Prokisch, J., Fári, M.: Effects of Foliar Nutrition on Onion Seed Storage under Controlled Atmosphere. Int. J. Hortic. Sci. 19 (1-2), 101-110, 2013. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/209507 | kiadói változat: 93 |
2013 | Shehata, S., Hashem, M., Mahmoud, G., Abd El, -., El-Ramady, H., Alshaal, T., Domokos-Szabolcsy, É., Elhawat, N., Prokisch, J., Fári, M.: Effects of Foliar Nutrition on Onion Seed Storage under Modified Atmosphere Packages. Int. J. Hortic. Sci. 10 (1-2), 93-100, 2013. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/209511 | kiadói változat: 104 |
2013 | Shehata, S., Hashem, M., Mahmoud, G., Abd El, -., El-Ramady, H., Alshaal, T., Domokos-Szabolcsy, É., Elhawat, N., Prokisch, J., Fári, M.: Foliar Nutrition and Post-Harvest of Onion Seed: effects of storage temperatures, storage period and foliar nutrition. Int. J. Hortic. Sci. 19 (1-2), 29-47, 2013. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/209512 | kiadói változat: 94 |
2011 | Domokos-Szabolcsy, É., Barnóczki, A., Prokisch, J., Sztrik, A., Fári, M.: Variation in selenium tolerance among two onion cultivars in closed fortificatin system. Int. J. Hortic. Sci. 17 (1-2), 75-77, 2011. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/220141 | kiadói változat: 24 |
2005 | Domokos-Szabolcsy, É., Holb, I., Prokisch, J., Kovács, B., Veres, Z., Fári, M.: Impact of sodium-selenate on the growth of radish (Raphanus sativus L.) seedlings in vitro. Int. J. Hortic. Sci. 11 (2), 109-111, 2005. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/258754 | kiadói változat: 75 |
2004 | Bisztray, G., Fári, M., Domokos-Szabolcsy, É., Holb, I., Veres, Z.: Actual state of research concerning vitamin C as reflected in the literature. Int. J. Hortic. Sci. 10 (1), 8-15, 2004. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/258750 | kiadói változat: 12 |
2003 | Veres, Z., Domokos-Szabolcsy, É., Koroknai, J., Dudás, L., Holb, I., Nyéki, J., Fári, M.: Hungarian fruits and vegetables of anti-oxidant activity as functional foods. Int. J. Hortic. Sci. 9 (3-4), 14-22, 2003. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/273450 | kiadói változat: 28 |