Jelenlegi hely

Statisztika

Stündl László

Open Access publikációk letöltési adatai a DE intézményi repozitóriumából
Dátum: -
OA publikációk száma a DEA-ban: 20

Összes letöltés a DEA-ból: 387

OrszágLetöltések
Magyarország (HU)41
Egyesült Államok (US)274
Németország (DE)16
Irak (IQ)1
Oroszország (RU)2
Olaszország (IT)4
Egyesült Királyság (GB)3
Chile (CL)2
Spanyolország (ES)2
Bulgária (BG)1
Indonézia (ID)5
Vietnám (VN)5
Franciaország (FR)2
Kína (CN)5
Dél-Afrika (ZA)3
Románia (RO)1
Lengyelország (PL)1
n.a.19
Megjelenés Publikáció Fájlletöltések
2020Biró, A., Markovics, A., Fazekas, M., Fidler, G., Szalóki, G., Paholcsek, M., Lukács, J., Stündl, L., Gálné Remenyik, J.: Allithiamine Alleviates Hyperglycaemia-Induced Endothelial Dysfunction.
Nutrients. 12 (6), 1-13, 2020.
Folyóirat-mutatók:
D1 Food Science (2019)
Q1 Nutrition and Dietetics (2019)
kiadói változat: 2
2020Csernus, B., Biró, S., Babinszky, L., Komlósi, I., Jávor, A., Stündl, L., Gálné Remenyik, J., Bai, P., Oláh, J., Pesti-Asbóth, G., Czeglédi, L.: Effect of Carotenoids, Oligosaccharides and Anthocyanins on Growth Performance, Immunological Parameters and Intestinal Morphology in Broiler Chickens Challenged with Escherichia coli Lipopolysaccharide.
Animals (Basel). 10 (347), 1-20, 2020.
Folyóirat-mutatók:
Q1 Animal Science and Zoology (2019)
Q1 Veterinary (miscellaneous) (2019)
kiadói változat: 18
2020Fidler, G., Tolnai, E., Stágel, A., Gálné Remenyik, J., Stündl, L., Gál, F., Biró, S., Paholcsek, M.: Tendentious effects of automated and manual metagenomic DNA purification protocols on broiler gut microbiome taxonomic profiling.
Sci. Rep. 10 (1), 1-16, 2020.
Folyóirat-mutatók:
D1 Multidisciplinary (2019)
kiadói változat: 2
2019Biró, A., Markovics, A., Homoki, J., Szőllősi, E., Hegedűs, C., Tarapcsák, S., Lukács, J., Stündl, L., Gálné Remenyik, J.: Anthocyanin-Rich Sour Cherry Extract Attenuates the Lipopolysaccharide-Induced Endothelial Inflammatory Response.
Molecules. 24 (19), 3427-3441, 2019.
Folyóirat-mutatók:
Q2 Analytical Chemistry
Q2 Chemistry (miscellaneous)
Q2 Drug Discovery
Q2 Medicine (miscellaneous)
Q3 Molecular Medicine
Q2 Organic Chemistry
Q1 Pharmaceutical Science
Q2 Physical and Theoretical Chemistry
kiadói változat: 24
2019Kiss, R., Pesti-Asbóth, G., Szarvas, M., Stündl, L., Cziáky, Z., Hegedűs, C., Kovács, D., Badale, A., Máthé, E., Szilvássy, Z., Gálné Remenyik, J.: Diosgenin and Its Fenugreek Based Biological Matrix Affect Insulin Resistance and Anabolic Hormones in a Rat Based Insulin Resistance Model.
Biomed Res. Int. 2019 1-13, 2019.
Folyóirat-mutatók:
Q2 Biochemistry, Genetics and Molecular Biology (miscellaneous)
Q2 Immunology and Microbiology (miscellaneous)
Q2 Medicine (miscellaneous)
Kiadói változat: 66
2019Kun-Nemes, A., Homoki, J., Kiss, R., Hegedűs, C., Kovács, D., Peitl, B., Gál, F., Stündl, L., Szilvássy, Z., Gálné Remenyik, J.: Effect of Anthocyanin-Rich Tart Cherry Extract on Inflammatory Mediators and Adipokines Involved in Type 2 Diabetes in a High Fat Diet Induced Obesity Mouse Model.
Nutrients. 11 (9), 1-17, 2019.
Folyóirat-mutatók:
D1 Food Science
Q1 Nutrition and Dietetics
kiadói változat: 20
2018Kun-Nemes, A., Szőllősi, E., Stündl, L., Biró, A., Homoki, J., Szarvas, M., Balogh, P., Cziáky, Z., Gálné Remenyik, J.: Determination of Flavonoid and Proanthocyanidin Profile of Hungarian Sour Cherry.
Molecules. 23 (12), 1-20, 2018.
Folyóirat-mutatók:
Q2 Analytical Chemistry
Q1 Chemistry (miscellaneous)
Q2 Drug Discovery
Q2 Medicine (miscellaneous)
Q3 Molecular Medicine
Q2 Organic Chemistry
Q1 Pharmaceutical Science
Q2 Physical and Theoretical Chemistry
kiadói változat: 41
2018Biró, A., Gál, F., Hegedűs, C., Batta, G., Cziáky, Z., Peitl, B., Stündl, L., Gyémánt, G., Gálné Remenyik, J.: Isolation of allithiamine from Hungarian red sweet pepper seed (Capsicum annuum L.).
Heliyon. 4 (12), 1-17, 2018.
Folyóirat-mutatók:
Q1 Multidisciplinary
kiadói változat: 15
2018Szűcs, I., Tikász, I., Fehér, M., Stündl, L.: Testing for Consumer Preferences of Smoked Asian Sea Bass (Barramundi) Filet Products in Hungary.
Cogent Business & Management. 5 (1), 1-19, 2018.
Folyóirat-mutatók:
Q3 Accounting
Q3 Business and International Management
Q3 Business, Management and Accounting (miscellaneous)
Q4 Management Science and Operations Research
Q3 Marketing
Q3 Organizational Behavior and Human Resource Management
Q3 Strategy and Management
Kiadói változat: 59
2017Jevcsák, S., Murányi, E., Stündl, L., Jóvér, J., Sipos, P.: Effect of different levels of nitrogen on the total polyphenol and total flavonoid content of sorghum and millet flours.
Acta Univ. Sapientiae. Alimentaria. 10 107-115, 2017.
kiadói változat: 63
2017Juhász, P., Lengyel, S., Udvari, Z., Nagy, S., Stündl, L.: Optimised selenium enrichment of Artemia Sp. Feed to improve red drum (Sciaenops Ocellatus) larvae rearing.
Acta Biol. Hung. 68 (3), 255-266, 2017.
Folyóirat-mutatók:
Q3 Biochemistry, Genetics and Molecular Biology (miscellaneous)
Q3 Environmental Science (miscellaneous)
Q4 Neurology
pre-print: 36
2015Csipkés, R., Stündl, L.: A Hernád halfaunáját érő emberi hatások.
Agrártud. közl. 65 21-27, 2015.
kiadói változat: 5
2015Csorvási, É., Zaheri, A., Fehér, M., Juhász, P., Stündl, L., Bársony, P.: Bioaktív takarmány-kiegészítők hatása intenzíven nevelt pontyivadék (Cyprinus carpio) termelési paramétereire.
Agrártud. közl. 65 35-41, 2015.
kiadói változat: 9
2014Csorvási, É., Juhász, P., Fehér, M., Nemes, I., Stündl, L., Takácsné Hájos, M., Bársony, P.: A kísérleti akvapónia rendszer tervezésének és működtetésének gyakorlati tapasztalatai.
Agrártud. közl. 57 27-32, 2014.
Kiadói változat: 7
2014Juhász, P., Fehér, M., Csorvási, É., Bársony, P., Gálné Remenyik, J., Sztrik, A., Prokisch, J., Stündl, L.: A nanoszelén kiegészítés hatása a vörös árnyékhal (Sciaenops ocellatus) termelési paramétereire és nyomelem felvételére.
Agrártud. közl. 57 43-48, 2014.
Kiadói változat: 2
2014Fehér, M., Fehérné Baranyai, E., Simon, E., Juhász, P., Csorvási, É., Bársony, P., Stündl, L.: Esszenciális nyomelemek alkalmazása a barramundi (Lates calcarifer) ivadéknevelésében.
Agrártud. Közl. 57 33-38, 2014.
Kiadói változat: 1
2013Fehér, M., Fehérné Baranyai, E., Bársony, P., Simon, E., Posta, J., Stündl, L.: A kobalt-klorid hatása a barramundi lárva (Lates calcarifer) termelési paramétereire és egyöntetűségére.
Agrártud. Közl. 51 21-25, 2013.
kiadói változat: 4
2013Juhász, P., Bársony, P., Csorvási, É., Szűcs, I., Gálné Remenyik, J., Stündl, L.: Különböző zsírtartalmú tápok etetésének hatása a hibrid csíkos sügér termelési paramétereire és húsminőségére.
Agrártud. közl. 51 33-37, 2013.
kiadói változat: 6
2012Fehér, M., Bársony, P., Fehérné Baranyai, E., Posta, J., Stündl, L.: Kedvező biológiai hatású mikroelemekkel dúsított Artemia alkalmazása a barramundi (Lates calcarifer) lárvanevelésében.
Agrártud. közl. 48 11-16, 2012.
kiadói változat: 7