Jelenlegi hely

Statisztika

Stündl László

Open Access publikációk letöltési adatai a DE intézményi repozitóriumából
Dátum: -
OA publikációk száma a DEA-ban: 44

Összes letöltés a DEA-ból: 1855

OrszágLetöltések
Egyesült Államok (US)1152
Magyarország (HU)98
Kína (CN)73
Németország (DE)65
Írország (IE)25
Oroszország (RU)20
Hong Kong SAR (Kínai Népköztársaság) (HK)13
Egyesült Királyság (GB)11
Hollandia (NL)11
Csehország (CZ)10
Vietnám (VN)9
Dél-Afrika (ZA)9
Finnország (FI)8
Indonézia (ID)8
Egyesült Arab Emírségek (AE)7
India (IN)7
Kanada (CA)6
Franciaország (FR)6
Ukrajna (UA)6
Chile (CL)5
Románia (RO)5
Olaszország (IT)4
Spanyolország (ES)3
Fülöp-szigetek (PH)3
Ausztrália (AU)2
Benin (BJ)2
Brazília (BR)2
Kolumbia (CO)2
Malajzia (MY)2
Nigéria (NG)2
Lengyelország (PL)2
Szerbia (RS)2
Azerbajdzsán (AZ)1
Banglades (BD)1
Bulgária (BG)1
Elefántcsontpart (CI)1
Ciprus (CY)1
Dánia (DK)1
Ecuador (EC)1
Egyiptom (EG)1
Görögország (GR)1
Irak (IQ)1
Jordánia (JO)1
Japán (JP)1
Lettország (LV)1
Mexikó (MX)1
Pakisztán (PK)1
Törökország (TR)1
Uganda (UG)1
n.a.258
Megjelenés Publikáció Fájlletöltések
2024Skopkó, B., Homoki, J., Fazekas, M., Paholcsek, M., Fauszt, P., Dávid, P., Stündl, L., Bíróné Molnár, P., Forgács, I., Váradi, J., Bágyi, K., Gálné Remenyik, J.: Changes in the Composition of Unstimulated and Stimulated Saliva Due to Chewing Sour Cherry Gum and a Toothbrush Change.
Cells. 13 (3), 1-29, 2024.
Folyóirat-mutatók:
Q1 Biochemistry, Genetics and Molecular Biology (miscellaneous) (2022)
kiadói változat: 5
2024Feketéné Posta, E., Fekete, I., Gyarmati, É., Stündl, L., Zöld, É., Barta, Z.: The Effects of Artificial Sweeteners on Intestinal Nutrient-Sensing Receptors: Dr. Jekyll or Mr. Hyde?.
Life (Basel). 14 (1), 1-21, 2024.
Folyóirat-mutatók:
Q2 Biochemistry, Genetics and Molecular Biology (miscellaneous) (2022)
Q2 Ecology, Evolution, Behavior and Systematics (2022)
Q2 Paleontology (2022)
Q2 Space and Planetary Science (2022)
kiadói változat: 20
2023Skopkó, B., Paholcsek, M., Szilágyi-Rácz, A., Fauszt, P., Dávid, P., Stündl, L., Váradi, J., Kovács, R., Bágyi, K., Gálné Remenyik, J.: High-Throughput Sequencing Analysis of the Changes in the Salivary Microbiota of Hungarian Young and Adult Subpopulation by an Anthocyanin Chewing Gum and Toothbrush Change.
Dentistry Journal. 11 (2), 1-16, 2023.
Folyóirat-mutatók:
Q2 Dentistry (miscellaneous) (2022)
kiadói változat: 7
2023Markovics, A., Csige, L., Szőllősi, E., Matyi, H., Lukács, A., Perez, N., Bacsó, Z., Stündl, L., Gálné Remenyik, J., Biró, A.: HPLC Analysis of Polyphenols Derived from Hungarian Aszú from Tokaj Wine Region and Its Effect on Inflammation in an In Vitro Model System of Endothelial Cells.
Int. J. Mol. Sci. 24 (7), 1-14, 2023.
Folyóirat-mutatók:
Q2 Catalysis (2022)
Q1 Computer Science Applications (2022)
D1 Inorganic Chemistry (2022)
Q1 Medicine (miscellaneous) (2022)
Q2 Molecular Biology (2022)
Q1 Organic Chemistry (2022)
Q1 Physical and Theoretical Chemistry (2022)
D1 Spectroscopy (2022)
Kiadói változat: 17
2023Szőke, Z., Dávid, P., Fauszt, P., Szilágyi-Tolnai, E., Szilágyi, E., Szilágyi-Rácz, A., Stündl, L., Gál, F., Gálné Remenyik, J., Paholcsek, M.: Investigation of the effect of allithiamine-enriched feed on the poultry gut microbiome composition and resistome..
Agrártud. közl. 2023 (2), 149-155, 2023.
Kiadói változat: 27
2023Pesti-Asbóth, G., Szilágyi, E., Bíróné Molnár, P., Oláh, J., Babinszky, L., Czeglédi, L., Cziáky, Z., Paholcsek, M., Stündl, L., Gálné Remenyik, J.: Monitoring physiological processes of fast-growing broilers during the whole life cycle: Changes of redox-homeostasis effected to trassulfuration pathway predicting the development of non-alcoholic fatty liver disease.
PLoS One. 18 (8), 1-28, 2023.
Folyóirat-mutatók:
Q1 Multidisciplinary (2022)
Kiadói változat: 7
2023Maghfira, L., Stündl, L., Fehér, M., Asmediana, A.: Review on the fatty acid profile and free fatty acid of common carp (Cyprinus carpio).
Agrártud. közl. 2023 - 2 99-105, 2023.
Kiadói változat: 35
2022Balog, K., Bagi, Z., Tóth, B., Hegedűs, B., Fehér, M., Stündl, L., Kusza, S.: Association study between relative expression levels of eight genes and growth rate in Hungarian common carp (Cyprinus carpio).
Saudi Journal of Biological Sciences. 29 (1), 630-639, 2022.
Folyóirat-mutatók:
Q1 Agricultural and Biological Sciences (miscellaneous)
kiadói változat: 58
2022Gálné Remenyik, J., Biró, A., Klusóczki, Á., Juhász, K., Szendi-Szatmári, T., Kenesei, Á., Szőllősi, E., Vasvári, G., Stündl, L., Fenyvesi, F., Váradi, J., Markovics, A.: Comparison of the Modulating Effect of Anthocyanin-Rich Sour Cherry Extract on Occludin and ZO-1 on Caco-2 and HUVEC Cultures.
Int. J. Mol. Sci. 23 (16), 1-13, 2022.
Folyóirat-mutatók:
Q2 Catalysis
Q1 Computer Science Applications
D1 Inorganic Chemistry
Q1 Medicine (miscellaneous)
Q2 Molecular Biology
Q1 Organic Chemistry
Q1 Physical and Theoretical Chemistry
D1 Spectroscopy
Kiadói változat: 15
2022Bagi, Z., Balog, K., Tóth, B., Fehér, M., Bársony, P., Baranyai, E., Harangi, S., Ashrafzadeh, M., Hegedűs, B., Stündl, L., Kusza, S.: Genes and elements involved in the regulation of the nervous system and growth affect the development of spinal deformity in Cyprinus carpio.
PLoS One. 17 (4), 1-21, 2022.
Folyóirat-mutatók:
Q1 Multidisciplinary
kiadói változat: 23
2021Stündl, L.: Debreceni Egyetem Mezőgazdaság-, Élelmiszertudományi és Környezetgazdálkodási kara 50 éves.
Gerundium. 12 (1-2), 246-255, 2021.
kiadói változat: 29
2021Homoki, D., Toviho, O., Minya, D., Kovács, L., Lelesz, J., Bársony, P., Fehér, M., Kövics, G., Stündl, L.: Effect of dissolved oxygen on common carp (Cyprinus carpio) and basil (Ocimum basilicum) in the aquaponics system.
Agrártud. Közl. 2021 (1), 89-96, 2021.
Kiadói változat: 23
2021Fehér, M., Fauszt, P., Szilágyi-Tolnai, E., Fidler, G., Pesti-Asbóth, G., Stágel, A., Szűcs, I., Biró, S., Gálné Remenyik, J., Paholcsek, M., Stündl, L.: Effects of phytonutrient-supplemented diets on the intestinal microbiota of Cyprinus carpio.
PLoS One. 16 (4), 1-24, 2021.
Folyóirat-mutatók:
Q1 Multidisciplinary
kiadói változat: 46
2021Herman, P., Fehér, M., Molnár, Á., Harangi, S., Sajtos, Z., Stündl, L., Fábián, I., Baranyai, E.: Iron and Manganese Retention of Juvenile Zebrafish (Danio rerio) Exposed to Contaminated Dietary Zooplankton (Daphnia pulex)-a Model Experiment.
Biol. Trace Elem. Res. 199 (2), 732-743, 2021.
Folyóirat-mutatók:
Q3 Biochemistry
Q3 Biochemistry (medical)
Q2 Clinical Biochemistry
Q2 Endocrinology, Diabetes and Metabolism
Q1 Inorganic Chemistry
Q2 Medicine (miscellaneous)
kiadói változat: 45
2021Sajtos, Z., Fehér, M., Molnár, Á., Stündl, L., Naszályi Nagy, L., Martins, J., Harangi, S., Magyar, I., Fehér, K., Baranyai, E.: The retention of Zr from potential therapeutic silica-zirconia core-shell nanoparticles in aquatic organisms.
Environmental Nanotechnology, Monitoring & Management. 16 1-10, 2021.
Folyóirat-mutatók:
Q1 Management, Monitoring, Policy and Law
Q1 Materials Science (miscellaneous)
Q1 Pollution
Q2 Waste Management and Disposal
Q1 Water Science and Technology
kiadói változat: 48
2020Biró, A., Markovics, A., Fazekas, M., Fidler, G., Szalóki, G., Paholcsek, M., Lukács, J., Stündl, L., Gálné Remenyik, J.: Allithiamine Alleviates Hyperglycaemia-Induced Endothelial Dysfunction.
Nutrients. 12 (6), 1-13, 2020.
Folyóirat-mutatók:
D1 Food Science
Q1 Nutrition and Dietetics
kiadói változat: 50
2020Kovács, L., Minya, D., Homoki, D., Toviho, O., Molnár, Á., Fehér, M., Stündl, L., Bársony, P.: Comparision of growth of mature all-female and mixed-sex Common carp (Cyprinus carpio L.) stocks in RAS.
Agrártud. Közl. 1 (1), 65-68, 2020.
kiadói változat: 35
2020Homoki, D., Minya, D., Kovács, L., Molnár, Á., Balogh, K., Bársony, P., Fehér, M., Kövics, G., Stündl, L.: Comparison of the technological background of aquaponic systems.
Agrártud. Közl. 1 47-52, 2020.
kiadói változat: 37
2020Markovics, A., Biró, A., Kun-Nemes, A., Fazekas, M., Szilágyi-Rácz, A., Paholcsek, M., Lukács, J., Stündl, L., Gálné Remenyik, J.: Effect of Anthocyanin-Rich Extract of Sour Cherry for Hyperglycemia-Induced Inflammatory Response and Impaired Endothelium-Dependent Vasodilation.
Nutrients. 12 (11), 1-13, 2020.
Folyóirat-mutatók:
D1 Food Science
Q1 Nutrition and Dietetics
kiadói változat: 38
2020Biró, A., Markovics, A., Stündl, L., Gálné Remenyik, J.: Effect of anthocyanin-rich sour cherry extract on the level of IL-8 in LPS-induced endothelial cell.
Agrártud. Közl. 2 27-30, 2020.
kiadói változat: 35
2020Csernus, B., Biró, S., Babinszky, L., Komlósi, I., Jávor, A., Stündl, L., Gálné Remenyik, J., Bai, P., Oláh, J., Pesti-Asbóth, G., Czeglédi, L.: Effect of Carotenoids, Oligosaccharides and Anthocyanins on Growth Performance, Immunological Parameters and Intestinal Morphology in Broiler Chickens Challenged with Escherichia coli Lipopolysaccharide.
Animals (Basel). 10 (2), 1-20, 2020.
Folyóirat-mutatók:
Q2 Animal Science and Zoology
Q1 Veterinary (miscellaneous)
kiadói változat: 85
2020Csernus, B., Biró, S., Stündl, L., Gálné Remenyik, J., Bai, P., Fehér, M., Minya, D., Czeglédi, L.: Effects of bioactive plant extracts on immune-related gene expression of common carp (Cyprinus carpio).
Acta agraria Debreceniensis. 2 49-56, 2020.
kiadói változat: 41
2020Fidler, G., Szilágyi-Tolnai, E., Stágel, A., Gálné Remenyik, J., Stündl, L., Gál, F., Biró, S., Paholcsek, M.: Tendentious effects of automated and manual metagenomic DNA purification protocols on broiler gut microbiome taxonomic profiling.
Sci. Rep. 10 (1), 1-16, 2020.
Folyóirat-mutatók:
D1 Multidisciplinary
kiadói változat: 31
2019Biró, A., Markovics, A., Homoki, J., Szőllősi, E., Hegedűs, C., Tarapcsák, S., Lukács, J., Stündl, L., Gálné Remenyik, J.: Anthocyanin-Rich Sour Cherry Extract Attenuates the Lipopolysaccharide-Induced Endothelial Inflammatory Response.
Molecules. 24 (19), 3427-3441, 2019.
Folyóirat-mutatók:
Q2 Analytical Chemistry
Q2 Chemistry (miscellaneous)
Q2 Drug Discovery
Q2 Medicine (miscellaneous)
Q3 Molecular Medicine
Q2 Organic Chemistry
Q1 Pharmaceutical Science
Q2 Physical and Theoretical Chemistry
kiadói változat: 87
2019Kiss, R., Pesti-Asbóth, G., Szarvas, M., Stündl, L., Cziáky, Z., Hegedűs, C., Kovács, D., Badale, A., Máthé, E., Szilvássy, Z., Gálné Remenyik, J.: Diosgenin and Its Fenugreek Based Biological Matrix Affect Insulin Resistance and Anabolic Hormones in a Rat Based Insulin Resistance Model.
Biomed Res. Int. 2019 1-13, 2019.
Folyóirat-mutatók:
Q2 Biochemistry, Genetics and Molecular Biology (miscellaneous)
Q2 Immunology and Microbiology (miscellaneous)
Q2 Medicine (miscellaneous)
Kiadói változat: 146
2019Kun-Nemes, A., Homoki, J., Kiss, R., Hegedűs, C., Kovács, D., Peitl, B., Gál, F., Stündl, L., Szilvássy, Z., Gálné Remenyik, J.: Effect of Anthocyanin-Rich Tart Cherry Extract on Inflammatory Mediators and Adipokines Involved in Type 2 Diabetes in a High Fat Diet Induced Obesity Mouse Model.
Nutrients. 11 (9), 1-17, 2019.
Folyóirat-mutatók:
D1 Food Science
Q1 Nutrition and Dietetics
kiadói változat: 75
2018Kun-Nemes, A., Szőllősi, E., Stündl, L., Biró, A., Homoki, J., Szarvas, M., Balogh, P., Cziáky, Z., Gálné Remenyik, J.: Determination of Flavonoid and Proanthocyanidin Profile of Hungarian Sour Cherry.
Molecules. 23 (12), 1-20, 2018.
Folyóirat-mutatók:
Q2 Analytical Chemistry
Q1 Chemistry (miscellaneous)
Q2 Drug Discovery
Q2 Medicine (miscellaneous)
Q3 Molecular Medicine
Q2 Organic Chemistry
Q1 Pharmaceutical Science
Q2 Physical and Theoretical Chemistry
kiadói változat: 104
2018Kun-Nemes, A., Homoki, J., Kiss, R., Stündl, L., Gálné Remenyik, J.: Effect of anthocyanin-rich Hungarian tart cherry extract on blood antioxidant status in C57BL/6J mice.
Agrártud. Közl. 150th Anniversary Issue 335-341, 2018.
kiadói változat: 28
2018Minya, D., Kovács, L., Homoki, D., Fehér, M., Bársony, P., Stündl, L.: Effect of different weaning time on the growth and survival of Common carp (Cyprinus carpio L.) larvae.
Agrártud. Közl. 75 55-59, 2018.
kiadói változat: 32
2018Kovács, L., Simon, Á., Minya, D., Homoki, D., Kertész, A., Fehér, M., Stündl, L., Bársony, P.: Influence of 17-alpha methyl testosterone on the production parameters of common carp (Cyprinus carpio L.) fry.
Agrártud. Közl. 75 37-43, 2018.
kiadói változat: 22
2018Biró, A., Gál, F., Hegedűs, C., Batta, G., Cziáky, Z., Peitl, B., Stündl, L., Gyémánt, G., Gálné Remenyik, J.: Isolation of allithiamine from Hungarian red sweet pepper seed (Capsicum annuum L.).
Heliyon. 4 (12), 1-17, 2018.
Folyóirat-mutatók:
Q1 Multidisciplinary
kiadói változat: 72
2018Szűcs, I., Tikász, I., Fehér, M., Stündl, L.: Testing for Consumer Preferences of Smoked Asian Sea Bass (Barramundi) Filet Products in Hungary.
Cogent Business & Management. 5 (1), 1-19, 2018.
Folyóirat-mutatók:
Q3 Accounting
Q3 Business and International Management
Q3 Business, Management and Accounting (miscellaneous)
Q4 Management Science and Operations Research
Q3 Marketing
Q3 Organizational Behavior and Human Resource Management
Q3 Strategy and Management
Kiadói változat: 123
2018Pesti-Asbóth, G., Novotniné Dankó, G., Győri, Z., Stündl, L., Szarvas, M., Gálné Remenyik, J.: The effect of supplemental pig milk replacer on carbohydrate metabolism: a review.
Agrártud. közl. 75 (2), 67-71, 2018.
kiadói változat: 29
2017Jevcsák, S., Murányi, E., Stündl, L., Jóvér, J., Sipos, P.: Effect of different levels of nitrogen on the total polyphenol and total flavonoid content of sorghum and millet flours.
Acta Univ. Sapientiae. Alimentaria. 10 107-115, 2017.
kiadói változat: 77
2017Juhász, P., Lengyel, S., Udvari, Z., Nagy, S., Stündl, L.: Optimised selenium enrichment of Artemia Sp. Feed to improve red drum (Sciaenops Ocellatus) larvae rearing.
Acta Biol. Hung. 68 (3), 255-266, 2017.
Folyóirat-mutatók:
Q3 Biochemistry, Genetics and Molecular Biology (miscellaneous)
Q3 Environmental Science (miscellaneous)
Q4 Neurology
pre-print: 94
2016Szűcs, I., Tikász, I., Karnai, L., Stündl, L.: Füstölt barramundi filé termékek hazai fogyasztói megítélésének vizsgálata.
Táplálkozásmarketing. 3 (1), 21-36, 2016.
kiadói változat: 5
2015Csipkés, R., Stündl, L.: A Hernád halfaunáját érő emberi hatások.
Agrártud. közl. 65 21-27, 2015.
kiadói változat: 32
2015Csorvási, É., Zaheri, A., Fehér, M., Juhász, P., Stündl, L., Bársony, P.: Bioaktív takarmány-kiegészítők hatása intenzíven nevelt pontyivadék (Cyprinus carpio) termelési paramétereire.
Agrártud. közl. 65 35-41, 2015.
kiadói változat: 17
2014Csorvási, É., Juhász, P., Fehér, M., Nemes, I., Stündl, L., Takácsné Hájos, M., Bársony, P.: A kísérleti akvapónia rendszer tervezésének és működtetésének gyakorlati tapasztalatai.
Agrártud. közl. 57 27-32, 2014.
Kiadói változat: 41
2014Juhász, P., Fehér, M., Csorvási, É., Bársony, P., Gálné Remenyik, J., Sztrik, A., Prokisch, J., Stündl, L.: A nanoszelén kiegészítés hatása a vörös árnyékhal (Sciaenops ocellatus) termelési paramétereire és nyomelem felvételére.
Agrártud. közl. 57 43-48, 2014.
Kiadói változat: 44
2014Fehér, M., Baranyai, E., Simon, E., Juhász, P., Csorvási, É., Bársony, P., Stündl, L.: Esszenciális nyomelemek alkalmazása a barramundi (Lates calcarifer) ivadéknevelésében.
Agrártud. Közl. 57 33-38, 2014.
Kiadói változat: 12
2013Fehér, M., Baranyai, E., Bársony, P., Simon, E., Posta, J., Stündl, L.: A kobalt-klorid hatása a barramundi lárva (Lates calcarifer) termelési paramétereire és egyöntetűségére.
Agrártud. Közl. 51 21-25, 2013.
kiadói változat: 18
2013Juhász, P., Bársony, P., Csorvási, É., Szűcs, I., Gálné Remenyik, J., Stündl, L.: Különböző zsírtartalmú tápok etetésének hatása a hibrid csíkos sügér termelési paramétereire és húsminőségére.
Agrártud. közl. 51 33-37, 2013.
kiadói változat: 23
2012Fehér, M., Bársony, P., Baranyai, E., Posta, J., Stündl, L.: Kedvező biológiai hatású mikroelemekkel dúsított Artemia alkalmazása a barramundi (Lates calcarifer) lárvanevelésében.
Agrártud. közl. 48 11-16, 2012.
kiadói változat: 17