Összes letöltés a DEA-ból: 2317
Ország | Letöltések |
---|---|
Egyesült Államok (US) | 1365 |
Magyarország (HU) | 118 |
Kína (CN) | 98 |
Németország (DE) | 85 |
Indonézia (ID) | 56 |
Oroszország (RU) | 43 |
Hong Kong SAR (Kínai Népköztársaság) (HK) | 26 |
Írország (IE) | 25 |
Hollandia (NL) | 13 |
Egyesült Királyság (GB) | 12 |
Szingapur (SG) | 11 |
Csehország (CZ) | 10 |
Vietnám (VN) | 9 |
Dél-Afrika (ZA) | 9 |
Kanada (CA) | 8 |
Finnország (FI) | 8 |
Franciaország (FR) | 8 |
Egyesült Arab Emírségek (AE) | 7 |
India (IN) | 7 |
Románia (RO) | 7 |
Japán (JP) | 6 |
Ukrajna (UA) | 6 |
Chile (CL) | 5 |
Spanyolország (ES) | 5 |
Olaszország (IT) | 5 |
Nigéria (NG) | 3 |
Fülöp-szigetek (PH) | 3 |
Ausztrália (AU) | 2 |
Banglades (BD) | 2 |
Benin (BJ) | 2 |
Brazília (BR) | 2 |
Kolumbia (CO) | 2 |
Egyiptom (EG) | 2 |
Malajzia (MY) | 2 |
Lengyelország (PL) | 2 |
Szerbia (RS) | 2 |
Azerbajdzsán (AZ) | 1 |
Bulgária (BG) | 1 |
Elefántcsontpart (CI) | 1 |
Ciprus (CY) | 1 |
Dánia (DK) | 1 |
Ecuador (EC) | 1 |
Görögország (GR) | 1 |
Irak (IQ) | 1 |
Jordánia (JO) | 1 |
Lettország (LV) | 1 |
Mexikó (MX) | 1 |
Norvégia (NO) | 1 |
Pakisztán (PK) | 1 |
Törökország (TR) | 1 |
Uganda (UG) | 1 |
n.a. | 326 |
Megjelenés | Publikáció | Fájlletöltések |
---|---|---|
2024 | Skopkó, B., Homoki, J., Fazekas, M., Paholcsek, M., Fauszt, P., Dávid, P., Stündl, L., Bíróné Molnár, P., Forgács, I., Váradi, J., Bágyi, K., Gálné Remenyik, J.: Changes in the Composition of Unstimulated and Stimulated Saliva Due to Chewing Sour Cherry Gum and a Toothbrush Change. Cells. 13 (3), 1-29, 2024. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/366114 Folyóirat-mutatók:
Q1 Biochemistry, Genetics and Molecular Biology (miscellaneous) (2023) | kiadói változat: 15 |
2024 | Petrilla, A., Németh, P., Fauszt, P., Szilágyi-Rácz, A., Mikolás, M., Szilágyi-Tolnai, E., Dávid, P., Stágel, A., Gál, F., Gál, K., Siposné Sohajda, R., Pham, T., Stündl, L., Biró, S., Gálné Remenyik, J., Paholcsek, M.: Comparative analysis of the postadmission and antemortem oropharyngeal and rectal swab microbiota of ICU patients. Sci. Rep. 14 (1), 1-17, 2024. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/382039 Folyóirat-mutatók:
D1 Multidisciplinary (2023) | kiadói változat: 5 |
2024 | Gálné Remenyik, J., Csige, L., Dávid, P., Fauszt, P., Szilágyi-Rácz, A., Szőllősi, E., Bacsó, Z., Szepsy, I., Molnár, K., Rácz, C., Fidler, G., Kállai, Z., Stündl, L., Dobos, A., Paholcsek, M.: Exploring the interplay between the core microbiota, physicochemical factors, agrobiochemical cycles in the soil of the historic tokaj mád wine region. PLoS One. 19 (4), 1-24, 2024. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/369355 Folyóirat-mutatók:
Q1 Multidisciplinary (2023) | Kiadói változat: 21 |
2024 | Feketéné Posta, E., Fekete, I., Gyarmati, É., Stündl, L., Zöld, É., Barta, Z.: The Effects of Artificial Sweeteners on Intestinal Nutrient-Sensing Receptors: Dr. Jekyll or Mr. Hyde?. Life (Basel). 14 (1), 1-21, 2024. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/364165 Folyóirat-mutatók:
Q2 Biochemistry, Genetics and Molecular Biology (miscellaneous) (2023) Q2 Ecology, Evolution, Behavior and Systematics (2023) Q1 Paleontology (2023) Q2 Space and Planetary Science (2023) | kiadói változat: 40 |
2024 | Szőke, Z., Szilágyi-Tolnai, E., Dávid, P., Fauszt, P., Szilágyi, E., Szilágyi-Rácz, A., Stündl, L., Gál, F., Gálné Remenyik, J., Paholcsek, M.: Unraveling changes in the duck microbiome and inflammatory processes due to allithiamine-enriched feed. Acta agrar. Debr. 2024 (1), 163-171, 2024. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/374525 | Kiadói változat: 21 |
2023 | Skopkó, B., Paholcsek, M., Szilágyi-Rácz, A., Fauszt, P., Dávid, P., Stündl, L., Váradi, J., Kovács, R., Bágyi, K., Gálné Remenyik, J.: High-Throughput Sequencing Analysis of the Changes in the Salivary Microbiota of Hungarian Young and Adult Subpopulation by an Anthocyanin Chewing Gum and Toothbrush Change. Dentistry Journal. 11 (2), 1-16, 2023. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/345882 Folyóirat-mutatók:
Q2 Dentistry (miscellaneous) | kiadói változat: 14 |
2023 | Markovics, A., Csige, L., Szőllősi, E., Matyi, H., Lukács, A., Perez, N., Bacsó, Z., Stündl, L., Gálné Remenyik, J., Biró, A.: HPLC Analysis of Polyphenols Derived from Hungarian Aszú from Tokaj Wine Region and Its Effect on Inflammation in an In Vitro Model System of Endothelial Cells. Int. J. Mol. Sci. 24 (7), 1-14, 2023. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/357819 Folyóirat-mutatók:
Q2 Catalysis Q1 Computer Science Applications D1 Inorganic Chemistry Q1 Medicine (miscellaneous) Q2 Molecular Biology D1 Organic Chemistry Q1 Physical and Theoretical Chemistry D1 Spectroscopy | Kiadói változat: 27 |
2023 | Szőke, Z., Dávid, P., Fauszt, P., Szilágyi-Tolnai, E., Szilágyi, E., Szilágyi-Rácz, A., Stündl, L., Gál, F., Gálné Remenyik, J., Paholcsek, M.: Investigation of the effect of allithiamine-enriched feed on the poultry gut microbiome composition and resistome.. Agrártud. közl. 2023 (2), 149-155, 2023. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/365477 | Kiadói változat: 34 |
2023 | Pesti-Asbóth, G., Szilágyi, E., Bíróné Molnár, P., Oláh, J., Babinszky, L., Czeglédi, L., Cziáky, Z., Paholcsek, M., Stündl, L., Gálné Remenyik, J.: Monitoring physiological processes of fast-growing broilers during the whole life cycle: Changes of redox-homeostasis effected to trassulfuration pathway predicting the development of non-alcoholic fatty liver disease. PLoS One. 18 (8), 1-28, 2023. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/360968 Folyóirat-mutatók:
Q1 Multidisciplinary | Kiadói változat: 12 |
2023 | Maghfira, L., Stündl, L., Fehér, M., Asmediana, A.: Review on the fatty acid profile and free fatty acid of common carp (Cyprinus carpio). Agrártud. közl. 2023 - 2 99-105, 2023. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/364973 | Kiadói változat: 42 |
2022 | Balog, K., Bagi, Z., Tóth, B., Hegedűs, B., Fehér, M., Stündl, L., Kusza, S.: Association study between relative expression levels of eight genes and growth rate in Hungarian common carp (Cyprinus carpio). Saudi Journal of Biological Sciences. 29 (1), 630-639, 2022. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/321866 Folyóirat-mutatók:
Q1 Agricultural and Biological Sciences (miscellaneous) | kiadói változat: 66 |
2022 | Gálné Remenyik, J., Biró, A., Klusóczki, Á., Juhász, K., Szendi-Szatmári, T., Kenesei, Á., Szőllősi, E., Vasvári, G., Stündl, L., Fenyvesi, F., Váradi, J., Markovics, A.: Comparison of the Modulating Effect of Anthocyanin-Rich Sour Cherry Extract on Occludin and ZO-1 on Caco-2 and HUVEC Cultures. Int. J. Mol. Sci. 23 (16), 1-13, 2022. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/337337 Folyóirat-mutatók:
Q2 Catalysis Q1 Computer Science Applications D1 Inorganic Chemistry Q1 Medicine (miscellaneous) Q2 Molecular Biology Q1 Organic Chemistry Q1 Physical and Theoretical Chemistry D1 Spectroscopy | Kiadói változat: 33 |
2022 | Bagi, Z., Balog, K., Tóth, B., Fehér, M., Bársony, P., Baranyai, E., Harangi, S., Ashrafzadeh, M., Hegedűs, B., Stündl, L., Kusza, S.: Genes and elements involved in the regulation of the nervous system and growth affect the development of spinal deformity in Cyprinus carpio. PLoS One. 17 (4), 1-21, 2022. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/330382 Folyóirat-mutatók:
Q1 Multidisciplinary | kiadói változat: 35 |
2021 | Stündl, L.: Debreceni Egyetem Mezőgazdaság-, Élelmiszertudományi és Környezetgazdálkodási kara 50 éves. Gerundium. 12 (1-2), 246-255, 2021. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/321613 | kiadói változat: 33 |
2021 | Homoki, D., Toviho, O., Minya, D., Kovács, L., Lelesz, J., Bársony, P., Fehér, M., Kövics, G., Stündl, L.: Effect of dissolved oxygen on common carp (Cyprinus carpio) and basil (Ocimum basilicum) in the aquaponics system. Agrártud. Közl. 2021 (1), 89-96, 2021. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/328822 | Kiadói változat: 28 |
2021 | Fehér, M., Fauszt, P., Szilágyi-Tolnai, E., Fidler, G., Pesti-Asbóth, G., Stágel, A., Szűcs, I., Biró, S., Gálné Remenyik, J., Paholcsek, M., Stündl, L.: Effects of phytonutrient-supplemented diets on the intestinal microbiota of Cyprinus carpio. PLoS One. 16 (4), 1-24, 2021. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/306993 Folyóirat-mutatók:
Q1 Multidisciplinary | kiadói változat: 55 |
2021 | Herman, P., Fehér, M., Molnár, Á., Harangi, S., Sajtos, Z., Stündl, L., Fábián, I., Baranyai, E.: Iron and Manganese Retention of Juvenile Zebrafish (Danio rerio) Exposed to Contaminated Dietary Zooplankton (Daphnia pulex)-a Model Experiment. Biol. Trace Elem. Res. 199 (2), 732-743, 2021. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/320918 Folyóirat-mutatók:
Q3 Biochemistry Q3 Biochemistry (medical) Q2 Clinical Biochemistry Q2 Endocrinology, Diabetes and Metabolism Q1 Inorganic Chemistry Q2 Medicine (miscellaneous) | kiadói változat: 52 |
2021 | Sajtos, Z., Fehér, M., Molnár, Á., Stündl, L., Naszályi Nagy, L., Martins, J., Harangi, S., Magyar, I., Fehér, K., Baranyai, E.: The retention of Zr from potential therapeutic silica-zirconia core-shell nanoparticles in aquatic organisms. Environmental Nanotechnology, Monitoring & Management. 16 1-10, 2021. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/326219 Folyóirat-mutatók:
Q1 Management, Monitoring, Policy and Law Q1 Materials Science (miscellaneous) Q1 Pollution Q2 Waste Management and Disposal Q1 Water Science and Technology | kiadói változat: 57 |
2020 | Biró, A., Markovics, A., Fazekas, M., Fidler, G., Szalóki, G., Paholcsek, M., Lukács, J., Stündl, L., Gálné Remenyik, J.: Allithiamine Alleviates Hyperglycaemia-Induced Endothelial Dysfunction. Nutrients. 12 (6), 1-13, 2020. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/290334 Folyóirat-mutatók:
D1 Food Science Q1 Nutrition and Dietetics | kiadói változat: 69 |
2020 | Kovács, L., Minya, D., Homoki, D., Toviho, O., Molnár, Á., Fehér, M., Stündl, L., Bársony, P.: Comparision of growth of mature all-female and mixed-sex Common carp (Cyprinus carpio L.) stocks in RAS. Agrártud. Közl. 1 (1), 65-68, 2020. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/305265 | kiadói változat: 41 |
2020 | Homoki, D., Minya, D., Kovács, L., Molnár, Á., Balogh, K., Bársony, P., Fehér, M., Kövics, G., Stündl, L.: Comparison of the technological background of aquaponic systems. Agrártud. Közl. 1 47-52, 2020. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/308494 | kiadói változat: 49 |
2020 | Markovics, A., Biró, A., Kun-Nemes, A., Fazekas, M., Szilágyi-Rácz, A., Paholcsek, M., Lukács, J., Stündl, L., Gálné Remenyik, J.: Effect of Anthocyanin-Rich Extract of Sour Cherry for Hyperglycemia-Induced Inflammatory Response and Impaired Endothelium-Dependent Vasodilation. Nutrients. 12 (11), 1-13, 2020. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/302389 Folyóirat-mutatók:
D1 Food Science Q1 Nutrition and Dietetics | kiadói változat: 54 |
2020 | Biró, A., Markovics, A., Stündl, L., Gálné Remenyik, J.: Effect of anthocyanin-rich sour cherry extract on the level of IL-8 in LPS-induced endothelial cell. Agrártud. Közl. 2 27-30, 2020. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/302388 | kiadói változat: 42 |
2020 | Csernus, B., Biró, S., Babinszky, L., Komlósi, I., Jávor, A., Stündl, L., Gálné Remenyik, J., Bai, P., Oláh, J., Pesti-Asbóth, G., Czeglédi, L.: Effect of Carotenoids, Oligosaccharides and Anthocyanins on Growth Performance, Immunological Parameters and Intestinal Morphology in Broiler Chickens Challenged with Escherichia coli Lipopolysaccharide. Animals (Basel). 10 (2), 1-20, 2020. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/281238 Folyóirat-mutatók:
Q2 Animal Science and Zoology Q1 Veterinary (miscellaneous) | kiadói változat: 99 |
2020 | Csernus, B., Biró, S., Stündl, L., Gálné Remenyik, J., Bai, P., Fehér, M., Minya, D., Czeglédi, L.: Effects of bioactive plant extracts on immune-related gene expression of common carp (Cyprinus carpio). Acta agraria Debreceniensis. 2 49-56, 2020. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/299332 | kiadói változat: 48 |
2020 | Fidler, G., Szilágyi-Tolnai, E., Stágel, A., Gálné Remenyik, J., Stündl, L., Gál, F., Biró, S., Paholcsek, M.: Tendentious effects of automated and manual metagenomic DNA purification protocols on broiler gut microbiome taxonomic profiling. Sci. Rep. 10 (1), 1-16, 2020. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/290333 Folyóirat-mutatók:
D1 Multidisciplinary | kiadói változat: 37 |
2019 | Biró, A., Markovics, A., Homoki, J., Szőllősi, E., Hegedűs, C., Tarapcsák, S., Lukács, J., Stündl, L., Gálné Remenyik, J.: Anthocyanin-Rich Sour Cherry Extract Attenuates the Lipopolysaccharide-Induced Endothelial Inflammatory Response. Molecules. 24 (19), 3427-3441, 2019. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/276087 Folyóirat-mutatók:
Q2 Analytical Chemistry Q2 Chemistry (miscellaneous) Q2 Drug Discovery Q2 Medicine (miscellaneous) Q3 Molecular Medicine Q2 Organic Chemistry Q1 Pharmaceutical Science Q2 Physical and Theoretical Chemistry | kiadói változat: 104 |
2019 | Kiss, R., Pesti-Asbóth, G., Szarvas, M., Stündl, L., Cziáky, Z., Hegedűs, C., Kovács, D., Badale, A., Máthé, E., Szilvássy, Z., Gálné Remenyik, J.: Diosgenin and Its Fenugreek Based Biological Matrix Affect Insulin Resistance and Anabolic Hormones in a Rat Based Insulin Resistance Model. Biomed Res. Int. 2019 1-13, 2019. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/269892 Folyóirat-mutatók:
Q2 Biochemistry, Genetics and Molecular Biology (miscellaneous) Q2 Immunology and Microbiology (miscellaneous) Q2 Medicine (miscellaneous) | Kiadói változat: 153 |
2019 | Kun-Nemes, A., Homoki, J., Kiss, R., Hegedűs, C., Kovács, D., Peitl, B., Gál, F., Stündl, L., Szilvássy, Z., Gálné Remenyik, J.: Effect of Anthocyanin-Rich Tart Cherry Extract on Inflammatory Mediators and Adipokines Involved in Type 2 Diabetes in a High Fat Diet Induced Obesity Mouse Model. Nutrients. 11 (9), 1-17, 2019. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/273568 Folyóirat-mutatók:
D1 Food Science Q1 Nutrition and Dietetics | kiadói változat: 89 |
2018 | Kun-Nemes, A., Szőllősi, E., Stündl, L., Biró, A., Homoki, J., Szarvas, M., Balogh, P., Cziáky, Z., Gálné Remenyik, J.: Determination of Flavonoid and Proanthocyanidin Profile of Hungarian Sour Cherry. Molecules. 23 (12), 1-20, 2018. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/263107 Folyóirat-mutatók:
Q2 Analytical Chemistry Q1 Chemistry (miscellaneous) Q2 Drug Discovery Q2 Medicine (miscellaneous) Q3 Molecular Medicine Q2 Organic Chemistry Q1 Pharmaceutical Science Q2 Physical and Theoretical Chemistry | kiadói változat: 115 |
2018 | Kun-Nemes, A., Homoki, J., Kiss, R., Stündl, L., Gálné Remenyik, J.: Effect of anthocyanin-rich Hungarian tart cherry extract on blood antioxidant status in C57BL/6J mice. Agrártud. Közl. 150th Anniversary Issue 335-341, 2018. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/296636 | kiadói változat: 39 |
2018 | Minya, D., Kovács, L., Homoki, D., Fehér, M., Bársony, P., Stündl, L.: Effect of different weaning time on the growth and survival of Common carp (Cyprinus carpio L.) larvae. Agrártud. Közl. 75 55-59, 2018. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/300628 | kiadói változat: 35 |
2018 | Kovács, L., Simon, Á., Minya, D., Homoki, D., Kertész, A., Fehér, M., Stündl, L., Bársony, P.: Influence of 17-alpha methyl testosterone on the production parameters of common carp (Cyprinus carpio L.) fry. Agrártud. Közl. 75 37-43, 2018. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/300629 | kiadói változat: 24 |
2018 | Biró, A., Gál, F., Hegedűs, C., Batta, G., Cziáky, Z., Peitl, B., Stündl, L., Gyémánt, G., Gálné Remenyik, J.: Isolation of allithiamine from Hungarian red sweet pepper seed (Capsicum annuum L.). Heliyon. 4 (12), 1-17, 2018. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/262779 Folyóirat-mutatók:
Q1 Multidisciplinary | kiadói változat: 81 |
2018 | Szűcs, I., Tikász, I., Fehér, M., Stündl, L.: Testing for Consumer Preferences of Smoked Asian Sea Bass (Barramundi) Filet Products in Hungary. Cogent Business & Management. 5 (1), 1-19, 2018. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/248102 Folyóirat-mutatók:
Q3 Accounting Q3 Business and International Management Q3 Business, Management and Accounting (miscellaneous) Q4 Management Science and Operations Research Q3 Marketing Q3 Organizational Behavior and Human Resource Management Q3 Strategy and Management | Kiadói változat: 130 |
2018 | Pesti-Asbóth, G., Novotniné Dankó, G., Győri, Z., Stündl, L., Szarvas, M., Gálné Remenyik, J.: The effect of supplemental pig milk replacer on carbohydrate metabolism: a review. Agrártud. közl. 75 (2), 67-71, 2018. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/329229 | kiadói változat: 34 |
2017 | Jevcsák, S., Murányi, E., Stündl, L., Jóvér, J., Sipos, P.: Effect of different levels of nitrogen on the total polyphenol and total flavonoid content of sorghum and millet flours. Acta Univ. Sapientiae. Alimentaria. 10 107-115, 2017. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/246997 | kiadói változat: 80 |
2017 | Juhász, P., Lengyel, S., Udvari, Z., Nagy, S., Stündl, L.: Optimised selenium enrichment of Artemia Sp. Feed to improve red drum (Sciaenops Ocellatus) larvae rearing. Acta Biol. Hung. 68 (3), 255-266, 2017. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/245134 Folyóirat-mutatók:
Q3 Biochemistry, Genetics and Molecular Biology (miscellaneous) Q3 Environmental Science (miscellaneous) Q4 Neurology | pre-print: 113 |
2016 | Szűcs, I., Tikász, I., Karnai, L., Stündl, L.: Füstölt barramundi filé termékek hazai fogyasztói megítélésének vizsgálata. Táplálkozásmarketing. 3 (1), 21-36, 2016. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/303114 | kiadói változat: 9 |
2015 | Csipkés, R., Stündl, L.: A Hernád halfaunáját érő emberi hatások. Agrártud. közl. 65 21-27, 2015. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/213599 | kiadói változat: 54 |
2015 | Csorvási, É., Zaheri, A., Fehér, M., Juhász, P., Stündl, L., Bársony, P.: Bioaktív takarmány-kiegészítők hatása intenzíven nevelt pontyivadék (Cyprinus carpio) termelési paramétereire. Agrártud. közl. 65 35-41, 2015. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/213613 | kiadói változat: 27 |
2014 | Csorvási, É., Juhász, P., Fehér, M., Nemes, I., Stündl, L., Takácsné Hájos, M., Bársony, P.: A kísérleti akvapónia rendszer tervezésének és működtetésének gyakorlati tapasztalatai. Agrártud. közl. 57 27-32, 2014. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/243259 | Kiadói változat: 58 |
2014 | Juhász, P., Fehér, M., Csorvási, É., Bársony, P., Gálné Remenyik, J., Sztrik, A., Prokisch, J., Stündl, L.: A nanoszelén kiegészítés hatása a vörös árnyékhal (Sciaenops ocellatus) termelési paramétereire és nyomelem felvételére. Agrártud. közl. 57 43-48, 2014. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/242911 | Kiadói változat: 56 |
2014 | Fehér, M., Baranyai, E., Simon, E., Juhász, P., Csorvási, É., Bársony, P., Stündl, L.: Esszenciális nyomelemek alkalmazása a barramundi (Lates calcarifer) ivadéknevelésében. Agrártud. Közl. 57 33-38, 2014. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/242916 | Kiadói változat: 18 |
2013 | Fehér, M., Baranyai, E., Bársony, P., Simon, E., Posta, J., Stündl, L.: A kobalt-klorid hatása a barramundi lárva (Lates calcarifer) termelési paramétereire és egyöntetűségére. Agrártud. Közl. 51 21-25, 2013. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/168768 | kiadói változat: 22 |
2013 | Juhász, P., Bársony, P., Csorvási, É., Szűcs, I., Gálné Remenyik, J., Stündl, L.: Különböző zsírtartalmú tápok etetésének hatása a hibrid csíkos sügér termelési paramétereire és húsminőségére. Agrártud. közl. 51 33-37, 2013. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/168770 | kiadói változat: 25 |
2012 | Fehér, M., Bársony, P., Baranyai, E., Posta, J., Stündl, L.: Kedvező biológiai hatású mikroelemekkel dúsított Artemia alkalmazása a barramundi (Lates calcarifer) lárvanevelésében. Agrártud. közl. 48 11-16, 2012. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/132580 | kiadói változat: 22 |