Jelenlegi hely

Statisztika

Kovács Szilvia

Open Access publikációk letöltési adatai a DE intézményi repozitóriumából
Dátum: -
OA publikációk száma a DEA-ban: 15

Összes letöltés a DEA-ból: 659

OrszágLetöltések
Egyesült Államok (US)391
Magyarország (HU)72
Németország (DE)21
Kína (CN)17
Oroszország (RU)10
Franciaország (FR)6
Törökország (TR)5
Hollandia (NL)4
Csehország (CZ)3
Egyesült Királyság (GB)3
Írország (IE)3
India (IN)3
Fülöp-szigetek (PH)3
Svédország (SE)3
Ukrajna (UA)3
Egyesült Arab Emírségek (AE)2
Brazília (BR)2
Finnország (FI)2
Hong Kong SAR (Kínai Népköztársaság) (HK)2
Románia (RO)2
Szlovákia (SK)2
Argentína (AR)1
Ausztria (AT)1
Kanada (CA)1
Olaszország (IT)1
Japán (JP)1
Litvánia (LT)1
Norvégia (NO)1
Pápua Új-Guinea (PG)1
Szerbia (RS)1
Thaiföld (TH)1
n.a.90
Megjelenés Publikáció Fájlletöltések
2023Csatári, G., Koroknai, J., Basal, O., Görögh, P., Kovács, S.: Investigating the above-ground biomass values of sweet potatoes (Ipomoea batatas).
Agrártud. közl. 1 35-39, 2023.
kiadói változat: 8
2023Nagy, A., Ősz, A., Tóth, M., Rácz, I., Kovács, S., Szanyi, S.: Nontarget catches of traps with chemical lures may refer to the flower-visitation, probable pollination, and feeding of bush crickets (Ensifera: Tettigoniidae).
Ecol. Evol. 13 (7), 1-10, 2023.
Folyóirat-mutatók:
Q1 Ecology (2022)
Q1 Ecology, Evolution, Behavior and Systematics (2022)
Q1 Nature and Landscape Conservation (2022)
Kiadói változat: 14
2023Domokos-Szabolcsy, É., Alshaal, T., Koroknai, J., Kovács, S., Tóth, C., Csilléry, G., Jókai, Z., Matkovits, A., Makleit, P., Veres, S., Fári, M.: Phytochemical evaluation of the fruits and green biomass of determinate-type sweet pepper ( Capsicum annuum L. fasciculatum) grown in terrestrial bioregenerative life-support research facilities.
J. Plant Interact. 18 (1), 1-21, 2023.
Folyóirat-mutatók:
Q2 Ecology, Evolution, Behavior and Systematics (2022)
Q1 Plant Science (2022)
Kiadói változat: 17
2022Csatári, G., Kovács, S.: Dietary fibre prevalence and its role in human nutrition.
Agrártud. közl. 1 (1), 9-13, 2022.
Kiadói változat: 16
2022Csatári, G., Eged, B., Fehér, C., Fári, M., Kovács, S.: Investigation of Content Parameters in Wet-Fractionated Fibre from Various Plants for Potential Use in Human Nutrition.
Foods. 11 (19), 1-13, 2022.
Folyóirat-mutatók:
Q1 Food Science
Q1 Health Professions (miscellaneous)
Q2 Health (social science)
Q2 Microbiology
Q1 Plant Science
Kiadói változat: 6
2022Kovács, S., Kutasy, E., Csajbók, J.: The Multiple Role of Silicon Nutrition in Alleviating Environmental Stresses in Sustainable Crop Production.
Plants-Basel. 11 (9), 1-22, 2022.
Folyóirat-mutatók:
Q1 Ecology
Q1 Ecology, Evolution, Behavior and Systematics
Q1 Plant Science
kiadói változat: 6
2021Barna, D., Kisvarga, S., Kovács, S., Csatári, G., Tóth, I., Fári, M., Alshaal, T., Bákonyi, N.: Raw and Fermented Alfalfa Brown Juice Induces Changes in the Germination and Development of French Marigold (Tagetes patula L.) Plants.
Plants-Basel. 10 (6), 1-15, 2021.
Folyóirat-mutatók:
Q2 Ecology
Q1 Ecology, Evolution, Behavior and Systematics
Q1 Plant Science
kiadói változat: 42
2021Kovács, R., Daróczi, L., Barkóczy, P., Baradács, E., Szatmáriné Bakonyi, E., Kovács, S., Erdélyi, Z.: Water vapor transmission properties of acrylic organic coatings.
J. Coat. Technol. Res. 18 (2), 523-534, 2021.
Folyóirat-mutatók:
Q2 Chemistry (miscellaneous)
Q3 Colloid and Surface Chemistry
Q3 Surfaces and Interfaces
Q2 Surfaces, Coatings and Films
kiadói változat: 12
2020Bákonyi, N., Kisvarga, S., Barna, D., Tóth, O., El-Ramady, H., Abdalla, N., Kovács, S., Rozbach, M., Fehér, C., Elhawat, N., Alshaal, T., Fári, M.: Chemical Traits of Fermented Alfalfa Brown Juice: Its Implications on Physiological, Biochemical, Anatomical, and Growth Parameters of Celosia.
Agronomy-Basel. 10 (2), 1-22, 2020.
Folyóirat-mutatók:
Q1 Agronomy and Crop Science
Kiadói változat: 71
2020Kisvarga, S., Barna, D., Kovács, S., Csatári, G., Tóth, I., Fári, M., Makleit, P., Veres, S., Alshaal, T., Bákonyi, N.: Fermented Alfalfa Brown Juice Significantly Stimulates the Growth and Development of Sweet Basil (Ocimum basilicum L.) Plants.
Agronomy-Basel. 10 (5), 1-16, 2020.
Folyóirat-mutatók:
Q1 Agronomy and Crop Science
kiadói változat: 46
2015Lisztes-Szabó, Z., Kovács, S., Balogh, P., Daróczi, L., Penksza, K., Pető, Á.: Quantifiable differences between phytolith assemblages detected at species level: analysis of the leaves of nine Poa species (Poaceae).
Acta Soc. Bot. Pol. 84 (3), 369-383, 2015.
Folyóirat-mutatók:
Q2 Plant Science
kiadói változat: 167
2012Győri, J., Kovács, S., Rédei, K., Juhász, L., Szendrei, L.: Egy vadaskert részleges botanikai hatásvizsgálata.
Agrártud. közl. 48 27-30, 2012.
kiadói változat: 36
2011Kovács, S.: Agri-product evaluation and biodiversity measurement.
Apstract. 5 (1-2), 105-109, 2011.
kiadói változat: 50
2010Bákonyi, N., Gajdos, É., Tóth, B., Marozsán, M., Kovács, S., Veres, S., Lévai, L.: A közeg pH-jának szerepe a látens tápanyaghiány kialakulásában fiatal kukorica és uborka növényeknél.
Növénytermelés. 59 (2), 5-23, 2010.
pre-print: 145
2009Lisztes-Szabó, Z., Kovács, S., Tanyi, P.: Erdőfelújítási típusok botanikai értékelése a debreceni Nagyerdő gyöngyvirágos-tölgyesében.
Termvéd. Közl. 15 534-540, 2009.
Kiadói változat: 23