Jelenlegi hely

Statisztika

Vargas-Rubóczki Tímea

Open Access publikációk letöltési adatai a DE intézményi repozitóriumából
Dátum: -
OA publikációk száma a DEA-ban: 13

Összes letöltés a DEA-ból: 645

OrszágLetöltések
Egyesült Államok (US)431
Magyarország (HU)41
Németország (DE)23
Kína (CN)21
Oroszország (RU)15
India (IN)12
Dél-Afrika (ZA)9
Egyesült Királyság (GB)8
Hollandia (NL)7
Kanada (CA)6
Chile (CL)5
Ausztrália (AU)3
Japán (JP)3
Svédország (SE)3
Brazília (BR)2
Franciaország (FR)2
Luxemburg (LU)2
Mexikó (MX)2
Pakisztán (PK)2
Lengyelország (PL)2
Románia (RO)2
Törökország (TR)2
Egyesült Arab Emírségek (AE)1
Svájc (CH)1
Csehország (CZ)1
Finnország (FI)1
Hong Kong SAR (Kínai Népköztársaság) (HK)1
Horvátország (HR)1
Indonézia (ID)1
Írország (IE)1
Nepál (NP)1
Fülöp-szigetek (PH)1
Portugália (PT)1
Szaud-Arábia (SA)1
Thaiföld (TH)1
Vietnám (VN)1
n.a.28
Megjelenés Publikáció Fájlletöltések
2022Takácsné Hájos, M., Rubóczki, T.: Evaluation of bioactive compounds in leaf and root of five beetroot varieties.
Journal of Agriculture and Food Research. 7 1-8, 2022.
Folyóirat-mutatók:
Q1 Agricultural and Biological Sciences (miscellaneous)
Q1 Agronomy and Crop Science
Q2 Food Science
kiadói változat: 93
2022Kovácsné Madar, Á., Rubóczki, T., Takácsné Hájos, M.: Microgreen leaf vegetable production by different wavelengths.
Agrártud. közl. 1 79-84, 2022.
kiadói változat: 10
2020Tóth, A., Tóthné Bogárdi, A., Rubóczki, T., Takácsné Hájos, M.: Rheological evaluation of industrial tomato in raw and processed condition.
Int. j. hortic. sci. 26 60-64, 2020.
kiadói változat: 17
2019Tóth, A., Rubóczki, T., Takácsné Hájos, M.: Evaluation of industrial tomato genotypes in open-field production.
Acta Univ. Sapientiae. Agric. Environ. 11 (1), 109-116, 2019.
kiadói változat: 57
2019Rubóczki, T., Takácsné Hájos, M.: Folic acid content of beetroot leaf and root by different growing stages and genotypes.
Agrártud. Közl. 1 (2), 115-119, 2019.
kiadói változat: 49
2018Takácsné Hájos, M., Rubóczki, T.: Evaluation of mineral element content of beetroot during the different stages of the growing season.
Agrártud. Közl. 74 459-469, 2018.
kiadói változat: 38
2018Rubóczki, T., Takácsné Hájos, M.: Leaf and root evaluation of bioactive compounds of different beetroot varieties.
Agrártud. Közl. 74 135-139, 2018.
kiadói változat: 63
2017Rubóczki, T., Takácsné Hájos, M.: Cékla fajták gazdasági értékmérő tulajdonságainak értékelése.
Agrártud. Közl. 72 137-142, 2017.
Kiadói változat: 24
2016Takácsné Hájos, M., Rubóczki, T., Kiss, A.: Possibility of stevia (Stevia rebaudiana B.) production in Hungary.
Int. J. Hortic. Sci. 22 (1-2), 29-32, 2016.
kiadói változat: 56
2016Takácsné Hájos, M., Rubóczki, T., Szutor, M.: Sensory evaluation of white asparagus (Asparagus officinalis L.) hybrids.
Int. J. Hortic. Sci. 22 (3-4), 51-55, 2016.
kiadói változat: 44
2015Raczkó, V., Rubóczki, T., Borbélyné Varga, M., Takácsné Hájos, M.: Cékla (Beta vulgaris L. ssp. esculenta Gurke var. rubra L.) beltartalmi paramétereinek változása tárolás hatására.
Agrártud. Közl. 63 113-119, 2015.
kiadói változat: 49
2015Rubóczki, T., Raczkó, V., Takácsné Hájos, M.: Evaluation of morphological parameters and bioactive compounds in different varieties of beetroot (Beta vulgaris L. ssp. esculenta GURKE var. rubra L.).
Int. J. Hortic. Sci. 21 (3-4), 31-35, 2015.
kiadói változat: 50
2012Takácsné Hájos, M., Rubóczki, T.: Effects of environmental factors on morphological and quality parameters of table beet root.
Int. J. Hortic. Sci. 18 (2), 139-146, 2012.
kiadói változat: 95