Összes letöltés a DEA-ból: 715
Ország | Letöltések |
---|---|
Egyesült Államok (US) | 469 |
Magyarország (HU) | 43 |
Oroszország (RU) | 29 |
Németország (DE) | 28 |
Kína (CN) | 22 |
India (IN) | 12 |
Dél-Afrika (ZA) | 9 |
Egyesült Királyság (GB) | 8 |
Hollandia (NL) | 8 |
Kanada (CA) | 6 |
Chile (CL) | 5 |
Ausztrália (AU) | 4 |
Japán (JP) | 3 |
Lengyelország (PL) | 3 |
Svédország (SE) | 3 |
Brazília (BR) | 2 |
Elefántcsontpart (CI) | 2 |
Franciaország (FR) | 2 |
Luxemburg (LU) | 2 |
Mauritius (MU) | 2 |
Mexikó (MX) | 2 |
Pakisztán (PK) | 2 |
Románia (RO) | 2 |
Törökország (TR) | 2 |
Egyesült Arab Emírségek (AE) | 1 |
Azerbajdzsán (AZ) | 1 |
Svájc (CH) | 1 |
Csehország (CZ) | 1 |
Ecuador (EC) | 1 |
Finnország (FI) | 1 |
Hong Kong SAR (Kínai Népköztársaság) (HK) | 1 |
Horvátország (HR) | 1 |
Indonézia (ID) | 1 |
Írország (IE) | 1 |
Norfolk-sziget (NF) | 1 |
Nepál (NP) | 1 |
Fülöp-szigetek (PH) | 1 |
Portugália (PT) | 1 |
Szaud-Arábia (SA) | 1 |
Thaiföld (TH) | 1 |
Vietnám (VN) | 1 |
n.a. | 28 |
Megjelenés | Publikáció | Fájlletöltések |
---|---|---|
2022 | Takácsné Hájos, M., Rubóczki, T.: Evaluation of bioactive compounds in leaf and root of five beetroot varieties. Journal of Agriculture and Food Research. 7 1-8, 2022. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/328639 Folyóirat-mutatók:
Q1 Agricultural and Biological Sciences (miscellaneous) Q1 Agronomy and Crop Science Q2 Food Science | kiadói változat: 114 |
2022 | Kovácsné Madar, Á., Rubóczki, T., Takácsné Hájos, M.: Microgreen leaf vegetable production by different wavelengths. Agrártud. közl. 1 79-84, 2022. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/333762 | kiadói változat: 12 |
2020 | Tóth, A., Tóthné Bogárdi, A., Rubóczki, T., Takácsné Hájos, M.: Rheological evaluation of industrial tomato in raw and processed condition. Int. j. hortic. sci. 26 60-64, 2020. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/291636 | kiadói változat: 19 |
2019 | Tóth, A., Rubóczki, T., Takácsné Hájos, M.: Evaluation of industrial tomato genotypes in open-field production. Acta Univ. Sapientiae. Agric. Environ. 11 (1), 109-116, 2019. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/278479 | kiadói változat: 62 |
2019 | Rubóczki, T., Takácsné Hájos, M.: Folic acid content of beetroot leaf and root by different growing stages and genotypes. Agrártud. Közl. 1 (2), 115-119, 2019. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/278103 | kiadói változat: 54 |
2018 | Takácsné Hájos, M., Rubóczki, T.: Evaluation of mineral element content of beetroot during the different stages of the growing season. Agrártud. Közl. 74 459-469, 2018. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/257034 | kiadói változat: 55 |
2018 | Rubóczki, T., Takácsné Hájos, M.: Leaf and root evaluation of bioactive compounds of different beetroot varieties. Agrártud. Közl. 74 135-139, 2018. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/255226 | kiadói változat: 68 |
2017 | Rubóczki, T., Takácsné Hájos, M.: Cékla fajták gazdasági értékmérő tulajdonságainak értékelése. Agrártud. Közl. 72 137-142, 2017. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/241551 | Kiadói változat: 25 |
2016 | Takácsné Hájos, M., Rubóczki, T., Kiss, A.: Possibility of stevia (Stevia rebaudiana B.) production in Hungary. Int. J. Hortic. Sci. 22 (1-2), 29-32, 2016. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/233025 | kiadói változat: 58 |
2016 | Takácsné Hájos, M., Rubóczki, T., Szutor, M.: Sensory evaluation of white asparagus (Asparagus officinalis L.) hybrids. Int. J. Hortic. Sci. 22 (3-4), 51-55, 2016. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/252030 | kiadói változat: 44 |
2015 | Raczkó, V., Rubóczki, T., Borbélyné Varga, M., Takácsné Hájos, M.: Cékla (Beta vulgaris L. ssp. esculenta Gurke var. rubra L.) beltartalmi paramétereinek változása tárolás hatására. Agrártud. Közl. 63 113-119, 2015. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/215626 | kiadói változat: 50 |
2015 | Rubóczki, T., Raczkó, V., Takácsné Hájos, M.: Evaluation of morphological parameters and bioactive compounds in different varieties of beetroot (Beta vulgaris L. ssp. esculenta GURKE var. rubra L.). Int. J. Hortic. Sci. 21 (3-4), 31-35, 2015. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/225300 | kiadói változat: 54 |
2012 | Takácsné Hájos, M., Rubóczki, T.: Effects of environmental factors on morphological and quality parameters of table beet root. Int. J. Hortic. Sci. 18 (2), 139-146, 2012. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/206236 | kiadói változat: 100 |