Jelenlegi hely

Statisztika

Garousi Farzaneh

Open Access publikációk letöltési adatai a DE intézményi repozitóriumából
Dátum: -
OA publikációk száma a DEA-ban: 12

Összes letöltés a DEA-ból: 689

OrszágLetöltések
Egyesült Államok (US)520
Kína (CN)32
Magyarország (HU)32
Németország (DE)14
Brazília (BR)7
Indonézia (ID)7
Dél-Afrika (ZA)7
Pakisztán (PK)6
India (IN)5
Kanada (CA)4
Spanyolország (ES)4
Franciaország (FR)2
Egyesült Királyság (GB)2
Görögország (GR)2
Bulgária (BG)1
Chile (CL)1
Guinea (GN)1
Hong Kong SAR (Kínai Népköztársaság) (HK)1
Írország (IE)1
Irak (IQ)1
Japán (JP)1
Litvánia (LT)1
Nigéria (NG)1
Hollandia (NL)1
Fülöp-szigetek (PH)1
Lengyelország (PL)1
Románia (RO)1
Szerbia (RS)1
Vietnám (VN)1
n.a.30
Megjelenés Publikáció Fájlletöltések
2016Garousi, F., Veres, S., Bódi, É., Várallyay, S., Kovács, B.: Assessment and comparison of selenium-enriched maize with sodium selenite and sodium selenate.
Agrártud. közl. 68 11-15, 2016.
kiadói változat: 54
2016Garousi, F., Kovács, B., Veres, S.: Investigation of photosynthesis status of sunflower plants up-taking different forms of Selenium.
Adv. Plants Agric. Res. 3 (1), 1-8, 2016.
kiadói változat: 126
2015Várallyay, S., Veres, S., Garousi, F., Bódi, É., Kovács, B.: Arzénkezelés hatása kukorica és napraforgó csíranövények fiziológiai paramétereire.
Agrártud. közl. 64 81-84, 2015.
kiadói változat: 6
2015Várallyay, S., Bódi, É., Garousi, F., Veres, S., Kovács, B.: Effect of arsenic on dry weight and relative chlorophyll content in greeningmaize and sunflower tissues.
J. Microbiol. Biotech. Food Sci. 4 (3), 167-169, 2015.
kiadói változat: 86
2015Garousi, F., Veres, S., Bódi, É., Várallyay, S., Kovács, B.: Effect of selenite and selenate uptake by maize plants on specific leaf area.
World Academy of Science, Engineering and Technology : International Journal of Biological, Food, Veterinary and Agricultural Engineering. 5 (9), 379-382, 2015.
Kiadói változat: 9
2015Bódi, É., Veres, S., Garousi, F., Várallyay, S., Kovács, B.: Effects of molybdenum treatments on maize and sunflower seedlings.
World Academy of Science, Engineering and Technology : International Journal of Biological, Food, Veterinary and Agricultural Engineering. 5 (9), 375-378, 2015.
Kiadói változat: 59
2015Bódi, É., Veres, S., Andrási, D., Garousi, F., Várallyay, S., Kovács, B.: Molibdénnel kezelt kukorica és napraforgó növények vizsgálata rizoboxos kísérletben.
Agrártud. közl. 64 11-14, 2015.
kiadói változat: 8
2015Garousi, F., Veres, S., Kovács, B.: Non-destructive and destructive measurements' chlorophyll content in sunflower and maize plants uptaken different chemical forms of selenium.
Columella. 2 (2), 9-15, 2015.
kiadói változat: 57
2015Garousi, F., Kovács, B., Bódi, É., Várallyay, S., Veres, S.: Physiological reactions of sunflower plants to different spices of selenium.
Bull. of Univ. of Agr. Sci. and Vet. Med. 72 (2), 403-408, 2015.
Kiadói változat: 55
2015Garousi, F., Kovács, B., Várallyay, S., Bódi, É., Veres, S.: Relative chlorophyll content changes during uptaking of selenite and selenate by maize plants grown in nutrient solution.
J. Microbiol. Biotech. Food Sci. 4 (3), 44-47, 2015.
kiadói változat: 98
2015Garousi, F., Veres, S., Bódi, É., Várallyay, S., Kovács, B.: Role of selenite and selenate uptake by maize plants in chlorophyll A and B content.
World Academy of Science, Engineering and Technology : International Journal of Biological, Food, Veterinary and Agricultural Engineering. 9 (6), 549-552, 2015.
Kiadói változat: 43
2015Garousi, F.: The toxicity of different selenium forms and compounds: Review.
Agrártud. közl. 64 33-38, 2015.
kiadói változat: 88