Összes letöltés a DEA-ból: 603
Ország | Letöltések |
---|---|
Egyesült Államok (US) | 359 |
Magyarország (HU) | 61 |
Németország (DE) | 39 |
Kína (CN) | 13 |
Oroszország (RU) | 9 |
Egyesült Királyság (GB) | 4 |
Olaszország (IT) | 4 |
Csehország (CZ) | 3 |
India (IN) | 3 |
Franciaország (FR) | 2 |
Hong Kong SAR (Kínai Népköztársaság) (HK) | 2 |
Japán (JP) | 2 |
Hollandia (NL) | 2 |
Szerbia (RS) | 2 |
Törökország (TR) | 2 |
Dél-Afrika (ZA) | 2 |
Azerbajdzsán (AZ) | 1 |
Banglades (BD) | 1 |
Brazília (BR) | 1 |
Chile (CL) | 1 |
Egyiptom (EG) | 1 |
Spanyolország (ES) | 1 |
Finnország (FI) | 1 |
Görögország (GR) | 1 |
Lettország (LV) | 1 |
Nigéria (NG) | 1 |
Portugália (PT) | 1 |
Szlovákia (SK) | 1 |
Ukrajna (UA) | 1 |
n.a. | 81 |
Megjelenés | Publikáció | Fájlletöltések |
---|---|---|
2024 | Skopkó, B., Homoki, J., Fazekas, M., Paholcsek, M., Fauszt, P., Dávid, P., Stündl, L., Bíróné Molnár, P., Forgács, I., Váradi, J., Bágyi, K., Gálné Remenyik, J.: Changes in the Composition of Unstimulated and Stimulated Saliva Due to Chewing Sour Cherry Gum and a Toothbrush Change. Cells. 13 (3), 1-29, 2024. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/366114 Folyóirat-mutatók:
Q1 Biochemistry, Genetics and Molecular Biology (miscellaneous) (2023) | kiadói változat: 12 |
2024 | Váradi, J., Oláh, B., Hosszú, D., Fenyvesi, F., Gálné Remenyik, J., Homoki, J., Nagy, B., Fejes, Z., Bácskay, I., Klusóczki, Á.: Development of Imiquimod-induced HaCaT-THP-1 co-culture for modeling of psoriasis. Eur. J. Pharm. Sci. 200 1-10, 2024. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/375527 Folyóirat-mutatók:
Q1 Pharmaceutical Science (2023) | kiadói változat: 10 |
2023 | Klusóczki, Á., Oláh, B., Hosszú, D., Fenyvesi, F., Gálné Remenyik, J., Homoki, J., Gyöngyösi, A., Bácskay, I., Váradi, J.: Effectiveness of Anthocyanin-Rich Sour Cherry Extract on Gliadin-Induced Caco-2 Barrier Damage. Nutrients. 15 (18), 1-16, 2023. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/359109 Folyóirat-mutatók:
D1 Food Science D1 Nutrition and Dietetics | kiadói változat: 6 |
2022 | Gál, K., Pesti-Asbóth, G., Vass, M., Biró, A., Markovics, A., Homoki, J., Fidler, G., Paholcsek, M., Cziáky, Z., Németh, N., Gálné Remenyik, J., Soltész, P.: Monitoring and recovery of hyperglycaemia-induced endothelial dysfunction with rheopheresis in diabetic lower extremity ulceration with hyperviscosity. Diabetes and Vascular Disease Research. 19 (6), 1-14, 2022. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/339522 Folyóirat-mutatók:
Q2 Cardiology and Cardiovascular Medicine Q2 Endocrinology, Diabetes and Metabolism Q2 Internal Medicine | Kiadói változat: 27 |
2019 | Biró, A., Markovics, A., Homoki, J., Szőllősi, E., Hegedűs, C., Tarapcsák, S., Lukács, J., Stündl, L., Gálné Remenyik, J.: Anthocyanin-Rich Sour Cherry Extract Attenuates the Lipopolysaccharide-Induced Endothelial Inflammatory Response. Molecules. 24 (19), 3427-3441, 2019. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/276087 Folyóirat-mutatók:
Q2 Analytical Chemistry Q2 Chemistry (miscellaneous) Q2 Drug Discovery Q2 Medicine (miscellaneous) Q3 Molecular Medicine Q2 Organic Chemistry Q1 Pharmaceutical Science Q2 Physical and Theoretical Chemistry | kiadói változat: 103 |
2019 | Kun-Nemes, A., Homoki, J., Kiss, R., Hegedűs, C., Kovács, D., Peitl, B., Gál, F., Stündl, L., Szilvássy, Z., Gálné Remenyik, J.: Effect of Anthocyanin-Rich Tart Cherry Extract on Inflammatory Mediators and Adipokines Involved in Type 2 Diabetes in a High Fat Diet Induced Obesity Mouse Model. Nutrients. 11 (9), 1-17, 2019. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/273568 Folyóirat-mutatók:
D1 Food Science Q1 Nutrition and Dietetics | kiadói változat: 85 |
2018 | Kun-Nemes, A., Szőllősi, E., Stündl, L., Biró, A., Homoki, J., Szarvas, M., Balogh, P., Cziáky, Z., Gálné Remenyik, J.: Determination of Flavonoid and Proanthocyanidin Profile of Hungarian Sour Cherry. Molecules. 23 (12), 1-20, 2018. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/263107 Folyóirat-mutatók:
Q2 Analytical Chemistry Q1 Chemistry (miscellaneous) Q2 Drug Discovery Q2 Medicine (miscellaneous) Q3 Molecular Medicine Q2 Organic Chemistry Q1 Pharmaceutical Science Q2 Physical and Theoretical Chemistry | kiadói változat: 114 |
2018 | Kun-Nemes, A., Homoki, J., Kiss, R., Stündl, L., Gálné Remenyik, J.: Effect of anthocyanin-rich Hungarian tart cherry extract on blood antioxidant status in C57BL/6J mice. Agrártud. Közl. 150th Anniversary Issue 335-341, 2018. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/296636 | kiadói változat: 35 |
2018 | Nguyen, T., Fenyvesi, F., Gálné Remenyik, J., Homoki, J., Gogolák, P., Bácskay, I., Fehér, P., Ujhelyi, Z., Vasvári, G., Vecsernyés, M., Váradi, J.: Protective Effect of Pure Sour Cherry Anthocyanin Extract on Cytokine-Induced Inflammatory Caco-2 Monolayers. Nutrients. 10 (7), 1-14, 2018. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/255382 Folyóirat-mutatók:
D1 Food Science Q1 Nutrition and Dietetics | kiadói változat: 117 |
2015 | Homoki, J., Gyémánt, G., Gálné Remenyik, J.: Régi hormon új csodája: magyarországi meggyfajták mint természetes melatonin források. Agrártud. Közl. 63 65-72, 2015. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/235429 | kiadói változat: 31 |
2014 | Homoki, J., Kun-Nemes, A., Gálné Remenyik, J.: A meggy mint funkcionális élelmiszer. Agrártud. Közl. 55 41-47, 2014. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/235428 | kiadói változat: 33 |
2013 | Bódi, É., Gálné Remenyik, J., Kun-Nemes, A., Homoki, J., Peles, F., Fekete, I., Kovács, B.: Szelénnel dúsított étkezési csírák antioxidáns aktivitásának meghatározása, valamint mikrobiológiai vizsgálatuk. Agrártud. Közl. 52 25-30, 2013. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/233131 | kiadói változat: 11 |
2013 | Bódi, É., Gálné Remenyik, J., Kun-Nemes, A., Homoki, J., Peles, F., Fekete, I., Kovács, B.: The determination of antioxidant activity of selenium-enriched wheat and pea sprouts, as well as their microbiological analysis. Scientific papers. Series A., Agronomy. 56. 196-201, 2013. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/171871 | post-print: 19 |