Összes letöltés a DEA-ból: 1957
Ország | Letöltések |
---|---|
Egyesült Államok (US) | 937 |
Németország (DE) | 148 |
Magyarország (HU) | 143 |
Kína (CN) | 109 |
Oroszország (RU) | 55 |
India (IN) | 31 |
Hollandia (NL) | 30 |
Törökország (TR) | 24 |
Ukrajna (UA) | 22 |
Pakisztán (PK) | 19 |
Franciaország (FR) | 16 |
Hong Kong SAR (Kínai Népköztársaság) (HK) | 16 |
Indonézia (ID) | 16 |
Olaszország (IT) | 14 |
Románia (RO) | 14 |
Csehország (CZ) | 13 |
Fülöp-szigetek (PH) | 13 |
Brazília (BR) | 12 |
Egyesült Királyság (GB) | 11 |
Japán (JP) | 11 |
Dél-Afrika (ZA) | 11 |
Kanada (CA) | 10 |
Írország (IE) | 10 |
Svájc (CH) | 8 |
Chile (CL) | 8 |
Lengyelország (PL) | 8 |
Ciprus (CY) | 7 |
Vietnám (VN) | 7 |
Belgium (BE) | 6 |
Algéria (DZ) | 6 |
Görögország (GR) | 6 |
Szingapur (SG) | 6 |
Ausztrália (AU) | 5 |
Malajzia (MY) | 5 |
Szudán (SD) | 5 |
Spanyolország (ES) | 4 |
Kazahsztán (KZ) | 4 |
Lettország (LV) | 4 |
Ausztria (AT) | 2 |
Banglades (BD) | 2 |
Bulgária (BG) | 2 |
Horvátország (HR) | 2 |
Nigéria (NG) | 2 |
Szerbia (RS) | 2 |
Thaiföld (TH) | 2 |
Albánia (AL) | 1 |
Argentína (AR) | 1 |
Benin (BJ) | 1 |
Bhután (BT) | 1 |
Elefántcsontpart (CI) | 1 |
Egyiptom (EG) | 1 |
Grúzia (GE) | 1 |
Ghána (GH) | 1 |
Guinea (GN) | 1 |
Izrael (IL) | 1 |
Irak (IQ) | 1 |
Mexikó (MX) | 1 |
Új-Zéland (NZ) | 1 |
Portugália (PT) | 1 |
Szlovénia (SI) | 1 |
Szíria (SY) | 1 |
n.a. | 153 |
Megjelenés | Publikáció | Fájlletöltések |
---|---|---|
2024 | Várallyay, S., Bódi, É., Balláné Kovács, A., Soós, Á., Shaikh, A., Kovács, B.: Arsenic Uptake and Distribution in Green Pea Plants Under Arsenite and Arsenate Treatments. Horticulturae. 10 (11), 1-13, 2024. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/381372 Folyóirat-mutatók:
Q1 Horticulture (2023) Q2 Plant Science (2023) | Kiadói változat: 18 |
2022 | Soós, Á., Bódi, É., Várallyay, S., Molnár, S., Kovács, B.: Element composition of propolis tinctures prepared from Hungarian raw propolis. LWT-Food Sci. Technol. 154 1-8, 2022. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/359484 Folyóirat-mutatók:
D1 Food Science | Kiadói változat: 17 |
2021 | Soós, Á., Bódi, É., Várallyay, S., Molnár, S., Kovács, B.: Microwave-assisted sample preparation of Hungarian raw propolis in quartz vessels and element analysis by ICP-OES and ICP-MS for geographical identification. Talanta. 233 1-13, 2021. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/322048 Folyóirat-mutatók:
Q1 Analytical Chemistry Q2 Biochemistry Q1 Spectroscopy | kiadói változat: 79 |
2019 | Soós, Á., Bódi, É., Várallyay, S., Molnár, S., Kovács, B.: Mineral content of propolis tinctures in relation to the extraction time and the ethanol content of the extraction solvent. LWT-Food Sci. Technol. 111 719-726, 2019. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/268468 Folyóirat-mutatók:
D1 Food Science | pre-print: 123 |
2018 | Kovács, B., Czipa, N., Peles, F., Bódi, É., Kántor, A., Petróczki, F., Alexa, L.: Scientific researches in food production, University of Debrecen: Proceedings of abstracts. University of Debrecen, Debrecen, 30 p., 2018. ISBN: 9789634900412 Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/258196 | teljes szöveg: 49 |
2018 | Kovács, B., Czipa, N., Peles, F., Bódi, É., Kántor, A., Petróczki, F., Alexa, L.: Scientific researches in food production - 3rd meeting of young researchers from V4 countries. University of Debrecen, Debrecen, 58 p., 2018. ISBN: 9789634900320 Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/263090 | teljes szöveg: 275 |
2018 | Soós, Á., Tóth, N., Bódi, É., Várallyay, S., Molnár, S., Kovács, B.: The effect of the preparation method on the physical and chemical characteristics of propolis tinctures. Agrártud. Közl. 74 163-168, 2018. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/268465 | Kiadói változat: 98 |
2017 | Bódi, É., Várallyay, S., Soós, Á., Kovács, B.: Effect of molybdenum tratments on growth and molybdenum uptake of green pea. Annals of Academy of Romanian Scientists Series on Agriculture, Silviculture and Veterinary Medicine Sciences. 6 (1), 130-135, 2017. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/239634 | Kiadói változat: 43 |
2017 | Soós, Á., Reichenbach, R., Várallyay, S., Bódi, É., Kovács, B.: Pest, Zala és Bács-Kiskun megyékből származó propolisz minták elemtartalmi összetétele. Agrártud. Közl. 72 149-153, 2017. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/239148 | pre-print: 32 |
2016 | Garousi, F., Veres, S., Bódi, É., Várallyay, S., Kovács, B.: Assessment and comparison of selenium-enriched maize with sodium selenite and sodium selenate. Agrártud. közl. 68 11-15, 2016. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/228523 | kiadói változat: 59 |
2015 | Várallyay, S., Veres, S., Garousi, F., Bódi, É., Kovács, B.: Arzénkezelés hatása kukorica és napraforgó csíranövények fiziológiai paramétereire. Agrártud. közl. 64 81-84, 2015. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/229432 | kiadói változat: 11 |
2015 | Várallyay, S., Bódi, É., Garousi, F., Veres, S., Kovács, B.: Effect of arsenic on dry weight and relative chlorophyll content in greeningmaize and sunflower tissues. J. Microbiol. Biotech. Food Sci. 4 (3), 167-169, 2015. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/222989 | kiadói változat: 97 |
2015 | Kovács, B., Puskás-Preszner, A., Huzsvai, L., Lévai, L., Bódi, É.: Effect of molybdenum treatment on molybdenum concentration and nitrate reduction in maize seedlings. Plant Physiol. Bioch. 96 38-44, 2015. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/232948 Folyóirat-mutatók:
Q2 Genetics Q2 Physiology Q1 Plant Science | pre-print: 339 |
2015 | Garousi, F., Veres, S., Bódi, É., Várallyay, S., Kovács, B.: Effect of selenite and selenate uptake by maize plants on specific leaf area. World Academy of Science, Engineering and Technology : International Journal of Biological, Food, Veterinary and Agricultural Engineering. 5 (9), 379-382, 2015. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/222961 | Kiadói változat: 13 |
2015 | Bódi, É., Veres, S., Garousi, F., Várallyay, S., Kovács, B.: Effects of molybdenum treatments on maize and sunflower seedlings. World Academy of Science, Engineering and Technology : International Journal of Biological, Food, Veterinary and Agricultural Engineering. 5 (9), 375-378, 2015. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/222965 | Kiadói változat: 154 |
2015 | Bódi, É., Veres, S., Andrási, D., Garousi, F., Várallyay, S., Kovács, B.: Molibdénnel kezelt kukorica és napraforgó növények vizsgálata rizoboxos kísérletben. Agrártud. közl. 64 11-14, 2015. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/229431 | kiadói változat: 27 |
2015 | Garousi, F., Kovács, B., Bódi, É., Várallyay, S., Veres, S.: Physiological reactions of sunflower plants to different spices of selenium. Bull. of Univ. of Agr. Sci. and Vet. Med. 72 (2), 403-408, 2015. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/222959 | Kiadói változat: 61 |
2015 | Garousi, F., Kovács, B., Várallyay, S., Bódi, É., Veres, S.: Relative chlorophyll content changes during uptaking of selenite and selenate by maize plants grown in nutrient solution. J. Microbiol. Biotech. Food Sci. 4 (3), 44-47, 2015. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/222968 | kiadói változat: 101 |
2015 | Garousi, F., Veres, S., Bódi, É., Várallyay, S., Kovács, B.: Role of selenite and selenate uptake by maize plants in chlorophyll A and B content. World Academy of Science, Engineering and Technology : International Journal of Biological, Food, Veterinary and Agricultural Engineering. 9 (6), 549-552, 2015. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/222988 | Kiadói változat: 48 |
2014 | Bódi, É., Andrási, D., Kovács, B.: Szelénnel dúsított étkezési csírák szelénspeciációs vizsgálata. Agrártud. közl. 56 23-28, 2014. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/233070 | kiadói változat: 18 |
2013 | Fekete, I., Rakonczás, N., Andrási, D., Bódi, É., Szilágyi, S., Kovács, B.: A különböző szőlő alanyfajták hatása a szőlőbogyó (must, mag) As, Cu, Co és Zn tartalmára. Agrártud. közl. 52 39-44, 2013. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/233135 | kiadói változat: 25 |
2013 | Kovács, B., Bódi, É., Nagy, K., Tóth, B., Fekete, I., Andrási, D.: Effect of selenium and molybdenum content in rhizoboxes on element uptake of maize and sunflower. Univ. Agron. Sci. Vet. Med. Bucharest Sci. P. Ser. E. Land Reclam. Earth Observ. Surv. Environ. Eng. 2 23-32, 2013. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/233087 | kiadói változat: 116 |
2013 | Fekete, I., Kovács, B., Andrási, D., Bódi, É., Rakonczás, N.: Effect of the different grape rootstocks an berry skin B, Cu, Fe, Mn and Zn contents of' Cserszegi fűszeres cultivar. Sci. P. Ser. B. Horticult. 57 55-60, 2013. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/233088 | kiadói változat: 28 |
2013 | Bódi, É., Gálné Remenyik, J., Kun-Nemes, A., Homoki, J., Peles, F., Fekete, I., Kovács, B.: Szelénnel dúsított étkezési csírák antioxidáns aktivitásának meghatározása, valamint mikrobiológiai vizsgálatuk. Agrártud. Közl. 52 25-30, 2013. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/233131 | kiadói változat: 11 |
2013 | Bódi, É., Gálné Remenyik, J., Kun-Nemes, A., Homoki, J., Peles, F., Fekete, I., Kovács, B.: The determination of antioxidant activity of selenium-enriched wheat and pea sprouts, as well as their microbiological analysis. Scientific papers. Series A., Agronomy. 56. 196-201, 2013. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/171871 | post-print: 19 |
2013 | Bódi, É., Fekete, I., Andrási, D., Kovács, B.: The role of selenium-enriched food sprouts with respect to our daily selenium needs. Eur. chem. bull. 2 (1), 46-48, 2013. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/164759 | kiadói változat: 21 |
2012 | Fekete, I., Rakonczás, N., Andrási, D., Bódi, É., Kovács, B.: Effects of various grape rootstocks on macro and microelement uptake of 'Cserszegi Fűszeres' grape cultivar. Eur. Chem. Bull. 12 (1), 524-527, 2012. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/233072 | Kiadói változat: 39 |
2012 | Bódi, É., Peles, F., Andrási, D., Fekete, I., Kovács, B.: Funkcionális élelmiszerek előállítása étkezési csírákból molibdénnel, illetve szelén kezeléssel. Növénytermelés. 61 (4), 5-34, 2012. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/164756 | pre-print: 36 |