Jelenlegi hely

Statisztika

Bacskainé Bódi Éva

Open Access publikációk letöltési adatai a DE intézményi repozitóriumából
Dátum: -
OA publikációk száma a DEA-ban: 28

Összes letöltés a DEA-ból: 1957

OrszágLetöltések
Egyesült Államok (US)937
Németország (DE)148
Magyarország (HU)143
Kína (CN)109
Oroszország (RU)55
India (IN)31
Hollandia (NL)30
Törökország (TR)24
Ukrajna (UA)22
Pakisztán (PK)19
Franciaország (FR)16
Hong Kong SAR (Kínai Népköztársaság) (HK)16
Indonézia (ID)16
Olaszország (IT)14
Románia (RO)14
Csehország (CZ)13
Fülöp-szigetek (PH)13
Brazília (BR)12
Egyesült Királyság (GB)11
Japán (JP)11
Dél-Afrika (ZA)11
Kanada (CA)10
Írország (IE)10
Svájc (CH)8
Chile (CL)8
Lengyelország (PL)8
Ciprus (CY)7
Vietnám (VN)7
Belgium (BE)6
Algéria (DZ)6
Görögország (GR)6
Szingapur (SG)6
Ausztrália (AU)5
Malajzia (MY)5
Szudán (SD)5
Spanyolország (ES)4
Kazahsztán (KZ)4
Lettország (LV)4
Ausztria (AT)2
Banglades (BD)2
Bulgária (BG)2
Horvátország (HR)2
Nigéria (NG)2
Szerbia (RS)2
Thaiföld (TH)2
Albánia (AL)1
Argentína (AR)1
Benin (BJ)1
Bhután (BT)1
Elefántcsontpart (CI)1
Egyiptom (EG)1
Grúzia (GE)1
Ghána (GH)1
Guinea (GN)1
Izrael (IL)1
Irak (IQ)1
Mexikó (MX)1
Új-Zéland (NZ)1
Portugália (PT)1
Szlovénia (SI)1
Szíria (SY)1
n.a.153
Megjelenés Publikáció Fájlletöltések
2024Várallyay, S., Bódi, É., Balláné Kovács, A., Soós, Á., Shaikh, A., Kovács, B.: Arsenic Uptake and Distribution in Green Pea Plants Under Arsenite and Arsenate Treatments.
Horticulturae. 10 (11), 1-13, 2024.
Folyóirat-mutatók:
Q1 Horticulture (2023)
Q2 Plant Science (2023)
Kiadói változat: 18
2022Soós, Á., Bódi, É., Várallyay, S., Molnár, S., Kovács, B.: Element composition of propolis tinctures prepared from Hungarian raw propolis.
LWT-Food Sci. Technol. 154 1-8, 2022.
Folyóirat-mutatók:
D1 Food Science
Kiadói változat: 17
2021Soós, Á., Bódi, É., Várallyay, S., Molnár, S., Kovács, B.: Microwave-assisted sample preparation of Hungarian raw propolis in quartz vessels and element analysis by ICP-OES and ICP-MS for geographical identification.
Talanta. 233 1-13, 2021.
Folyóirat-mutatók:
Q1 Analytical Chemistry
Q2 Biochemistry
Q1 Spectroscopy
kiadói változat: 79
2019Soós, Á., Bódi, É., Várallyay, S., Molnár, S., Kovács, B.: Mineral content of propolis tinctures in relation to the extraction time and the ethanol content of the extraction solvent.
LWT-Food Sci. Technol. 111 719-726, 2019.
Folyóirat-mutatók:
D1 Food Science
pre-print: 123
2018Kovács, B., Czipa, N., Peles, F., Bódi, É., Kántor, A., Petróczki, F., Alexa, L.: Scientific researches in food production, University of Debrecen: Proceedings of abstracts.
University of Debrecen, Debrecen, 30 p., 2018. ISBN: 9789634900412
teljes szöveg: 49
2018Kovács, B., Czipa, N., Peles, F., Bódi, É., Kántor, A., Petróczki, F., Alexa, L.: Scientific researches in food production - 3rd meeting of young researchers from V4 countries.
University of Debrecen, Debrecen, 58 p., 2018. ISBN: 9789634900320
teljes szöveg: 275
2018Soós, Á., Tóth, N., Bódi, É., Várallyay, S., Molnár, S., Kovács, B.: The effect of the preparation method on the physical and chemical characteristics of propolis tinctures.
Agrártud. Közl. 74 163-168, 2018.
Kiadói változat: 98
2017Bódi, É., Várallyay, S., Soós, Á., Kovács, B.: Effect of molybdenum tratments on growth and molybdenum uptake of green pea.
Annals of Academy of Romanian Scientists Series on Agriculture, Silviculture and Veterinary Medicine Sciences. 6 (1), 130-135, 2017.
Kiadói változat: 43
2017Soós, Á., Reichenbach, R., Várallyay, S., Bódi, É., Kovács, B.: Pest, Zala és Bács-Kiskun megyékből származó propolisz minták elemtartalmi összetétele.
Agrártud. Közl. 72 149-153, 2017.
pre-print: 32
2016Garousi, F., Veres, S., Bódi, É., Várallyay, S., Kovács, B.: Assessment and comparison of selenium-enriched maize with sodium selenite and sodium selenate.
Agrártud. közl. 68 11-15, 2016.
kiadói változat: 59
2015Várallyay, S., Veres, S., Garousi, F., Bódi, É., Kovács, B.: Arzénkezelés hatása kukorica és napraforgó csíranövények fiziológiai paramétereire.
Agrártud. közl. 64 81-84, 2015.
kiadói változat: 11
2015Várallyay, S., Bódi, É., Garousi, F., Veres, S., Kovács, B.: Effect of arsenic on dry weight and relative chlorophyll content in greeningmaize and sunflower tissues.
J. Microbiol. Biotech. Food Sci. 4 (3), 167-169, 2015.
kiadói változat: 97
2015Kovács, B., Puskás-Preszner, A., Huzsvai, L., Lévai, L., Bódi, É.: Effect of molybdenum treatment on molybdenum concentration and nitrate reduction in maize seedlings.
Plant Physiol. Bioch. 96 38-44, 2015.
Folyóirat-mutatók:
Q2 Genetics
Q2 Physiology
Q1 Plant Science
pre-print: 339
2015Garousi, F., Veres, S., Bódi, É., Várallyay, S., Kovács, B.: Effect of selenite and selenate uptake by maize plants on specific leaf area.
World Academy of Science, Engineering and Technology : International Journal of Biological, Food, Veterinary and Agricultural Engineering. 5 (9), 379-382, 2015.
Kiadói változat: 13
2015Bódi, É., Veres, S., Garousi, F., Várallyay, S., Kovács, B.: Effects of molybdenum treatments on maize and sunflower seedlings.
World Academy of Science, Engineering and Technology : International Journal of Biological, Food, Veterinary and Agricultural Engineering. 5 (9), 375-378, 2015.
Kiadói változat: 154
2015Bódi, É., Veres, S., Andrási, D., Garousi, F., Várallyay, S., Kovács, B.: Molibdénnel kezelt kukorica és napraforgó növények vizsgálata rizoboxos kísérletben.
Agrártud. közl. 64 11-14, 2015.
kiadói változat: 27
2015Garousi, F., Kovács, B., Bódi, É., Várallyay, S., Veres, S.: Physiological reactions of sunflower plants to different spices of selenium.
Bull. of Univ. of Agr. Sci. and Vet. Med. 72 (2), 403-408, 2015.
Kiadói változat: 61
2015Garousi, F., Kovács, B., Várallyay, S., Bódi, É., Veres, S.: Relative chlorophyll content changes during uptaking of selenite and selenate by maize plants grown in nutrient solution.
J. Microbiol. Biotech. Food Sci. 4 (3), 44-47, 2015.
kiadói változat: 101
2015Garousi, F., Veres, S., Bódi, É., Várallyay, S., Kovács, B.: Role of selenite and selenate uptake by maize plants in chlorophyll A and B content.
World Academy of Science, Engineering and Technology : International Journal of Biological, Food, Veterinary and Agricultural Engineering. 9 (6), 549-552, 2015.
Kiadói változat: 48
2014Bódi, É., Andrási, D., Kovács, B.: Szelénnel dúsított étkezési csírák szelénspeciációs vizsgálata.
Agrártud. közl. 56 23-28, 2014.
kiadói változat: 18
2013Fekete, I., Rakonczás, N., Andrási, D., Bódi, É., Szilágyi, S., Kovács, B.: A különböző szőlő alanyfajták hatása a szőlőbogyó (must, mag) As, Cu, Co és Zn tartalmára.
Agrártud. közl. 52 39-44, 2013.
kiadói változat: 25
2013Kovács, B., Bódi, É., Nagy, K., Tóth, B., Fekete, I., Andrási, D.: Effect of selenium and molybdenum content in rhizoboxes on element uptake of maize and sunflower.
Univ. Agron. Sci. Vet. Med. Bucharest Sci. P. Ser. E. Land Reclam. Earth Observ. Surv. Environ. Eng. 2 23-32, 2013.
kiadói változat: 116
2013Fekete, I., Kovács, B., Andrási, D., Bódi, É., Rakonczás, N.: Effect of the different grape rootstocks an berry skin B, Cu, Fe, Mn and Zn contents of' Cserszegi fűszeres cultivar.
Sci. P. Ser. B. Horticult. 57 55-60, 2013.
kiadói változat: 28
2013Bódi, É., Gálné Remenyik, J., Kun-Nemes, A., Homoki, J., Peles, F., Fekete, I., Kovács, B.: Szelénnel dúsított étkezési csírák antioxidáns aktivitásának meghatározása, valamint mikrobiológiai vizsgálatuk.
Agrártud. Közl. 52 25-30, 2013.
kiadói változat: 11
2013Bódi, É., Gálné Remenyik, J., Kun-Nemes, A., Homoki, J., Peles, F., Fekete, I., Kovács, B.: The determination of antioxidant activity of selenium-enriched wheat and pea sprouts, as well as their microbiological analysis.
Scientific papers. Series A., Agronomy. 56. 196-201, 2013.
post-print: 19
2013Bódi, É., Fekete, I., Andrási, D., Kovács, B.: The role of selenium-enriched food sprouts with respect to our daily selenium needs.
Eur. chem. bull. 2 (1), 46-48, 2013.
kiadói változat: 21
2012Fekete, I., Rakonczás, N., Andrási, D., Bódi, É., Kovács, B.: Effects of various grape rootstocks on macro and microelement uptake of 'Cserszegi Fűszeres' grape cultivar.
Eur. Chem. Bull. 12 (1), 524-527, 2012.
Kiadói változat: 39
2012Bódi, É., Peles, F., Andrási, D., Fekete, I., Kovács, B.: Funkcionális élelmiszerek előállítása étkezési csírákból molibdénnel, illetve szelén kezeléssel.
Növénytermelés. 61 (4), 5-34, 2012.
pre-print: 36