Összes letöltés a DEA-ból: 836
Ország | Letöltések |
---|---|
Egyesült Államok (US) | 514 |
Magyarország (HU) | 98 |
Kína (CN) | 36 |
Németország (DE) | 22 |
Pakisztán (PK) | 16 |
Indonézia (ID) | 10 |
Brazília (BR) | 7 |
Franciaország (FR) | 7 |
Hong Kong SAR (Kínai Népköztársaság) (HK) | 7 |
India (IN) | 7 |
Algéria (DZ) | 6 |
Japán (JP) | 6 |
Hollandia (NL) | 6 |
Ukrajna (UA) | 6 |
Törökország (TR) | 5 |
Dél-Afrika (ZA) | 5 |
Lettország (LV) | 4 |
Kanada (CA) | 3 |
Írország (IE) | 3 |
Chile (CL) | 2 |
Spanyolország (ES) | 2 |
Görögország (GR) | 2 |
Oroszország (RU) | 2 |
Vietnám (VN) | 2 |
Bulgária (BG) | 1 |
Egyesült Királyság (GB) | 1 |
Guinea (GN) | 1 |
Irak (IQ) | 1 |
Nigéria (NG) | 1 |
Fülöp-szigetek (PH) | 1 |
Lengyelország (PL) | 1 |
Románia (RO) | 1 |
Szlovákia (SK) | 1 |
n.a. | 49 |
Megjelenés | Publikáció | Fájlletöltések |
---|---|---|
2021 | Soós, Á., Bódi, É., Várallyay, S., Molnár, S., Kovács, B.: Microwave-assisted sample preparation of Hungarian raw propolis in quartz vessels and element analysis by ICP-OES and ICP-MS for geographical identification. Talanta. 233 1-13, 2021. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/322048 Folyóirat-mutatók:
Q1 Analytical Chemistry Q2 Biochemistry Q1 Spectroscopy | kiadói változat: 58 |
2019 | Soós, Á., Bódi, É., Várallyay, S., Molnár, S., Kovács, B.: Mineral content of propolis tinctures in relation to the extraction time and the ethanol content of the extraction solvent. LWT-Food Sci. Technol. 111 719-726, 2019. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/268468 Folyóirat-mutatók:
D1 Food Science | pre-print: 97 |
2018 | Soós, Á., Tóth, N., Bódi, É., Várallyay, S., Molnár, S., Kovács, B.: The effect of the preparation method on the physical and chemical characteristics of propolis tinctures. Agrártud. Közl. 74 163-168, 2018. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/268465 | Kiadói változat: 94 |
2017 | Várallyay, S., Balláné Kovács, A., Soós, Á., Kovács, B.: Effect of different arsenic-treatments on the dry weight of vegetative plant parts of green pea in the different phenophase of the plant development. Annals of Academy of Romanian Scientists Series on Agriculture, Silviculture and Veterinary Medicine Sciences. 6 (1), 144-151, 2017. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/239626 | kiadói változat: 17 |
2017 | Bódi, É., Várallyay, S., Soós, Á., Kovács, B.: Effect of molybdenum tratments on growth and molybdenum uptake of green pea. Annals of Academy of Romanian Scientists Series on Agriculture, Silviculture and Veterinary Medicine Sciences. 6 (1), 130-135, 2017. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/239634 | Kiadói változat: 39 |
2017 | Várallyay, S., Balláné Kovács, A., Soós, Á., Kovács, B.: Élelmiszeripari felhasználásra szánt zöldborsó ásványi anyag összetételének vizsgálata növekvő koncentrációjú arzénkezelések függvényében. Agrártud. Közl. 72 203-208, 2017. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/239143 | Kiadói változat: 18 |
2017 | Soós, Á., Reichenbach, R., Várallyay, S., Bódi, É., Kovács, B.: Pest, Zala és Bács-Kiskun megyékből származó propolisz minták elemtartalmi összetétele. Agrártud. Közl. 72 149-153, 2017. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/239148 | pre-print: 26 |
2016 | Garousi, F., Veres, S., Bódi, É., Várallyay, S., Kovács, B.: Assessment and comparison of selenium-enriched maize with sodium selenite and sodium selenate. Agrártud. közl. 68 11-15, 2016. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/228523 | kiadói változat: 54 |
2016 | Soós, Á., Várallyay, S., Kovács, B.: Hazai kékfrankos borok toxikus elem koncentrációja. Agrártud. Közl. 68 87-90, 2016. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/228558 | kiadói változat: 14 |
2016 | Várallyay, S., Szilva, D., Soós, Á., Kovács, B.: Talaj- és növényminta arzéntartalmának meghatározására irányuló minta-előkészítési módszerek összehasonlító vizsgálata. Agrártud. Közl. 69 167-170, 2016. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/228539 | kiadói változat: 53 |
2015 | Várallyay, S., Veres, S., Garousi, F., Bódi, É., Kovács, B.: Arzénkezelés hatása kukorica és napraforgó csíranövények fiziológiai paramétereire. Agrártud. közl. 64 81-84, 2015. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/229432 | kiadói változat: 6 |
2015 | Várallyay, S., Bódi, É., Garousi, F., Veres, S., Kovács, B.: Effect of arsenic on dry weight and relative chlorophyll content in greeningmaize and sunflower tissues. J. Microbiol. Biotech. Food Sci. 4 (3), 167-169, 2015. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/222989 | kiadói változat: 86 |
2015 | Garousi, F., Veres, S., Bódi, É., Várallyay, S., Kovács, B.: Effect of selenite and selenate uptake by maize plants on specific leaf area. World Academy of Science, Engineering and Technology : International Journal of Biological, Food, Veterinary and Agricultural Engineering. 5 (9), 379-382, 2015. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/222961 | Kiadói változat: 9 |
2015 | Bódi, É., Veres, S., Garousi, F., Várallyay, S., Kovács, B.: Effects of molybdenum treatments on maize and sunflower seedlings. World Academy of Science, Engineering and Technology : International Journal of Biological, Food, Veterinary and Agricultural Engineering. 5 (9), 375-378, 2015. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/222965 | Kiadói változat: 61 |
2015 | Bódi, É., Veres, S., Andrási, D., Garousi, F., Várallyay, S., Kovács, B.: Molibdénnel kezelt kukorica és napraforgó növények vizsgálata rizoboxos kísérletben. Agrártud. közl. 64 11-14, 2015. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/229431 | kiadói változat: 8 |
2015 | Garousi, F., Kovács, B., Bódi, É., Várallyay, S., Veres, S.: Physiological reactions of sunflower plants to different spices of selenium. Bull. of Univ. of Agr. Sci. and Vet. Med. 72 (2), 403-408, 2015. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/222959 | Kiadói változat: 55 |
2015 | Garousi, F., Kovács, B., Várallyay, S., Bódi, É., Veres, S.: Relative chlorophyll content changes during uptaking of selenite and selenate by maize plants grown in nutrient solution. J. Microbiol. Biotech. Food Sci. 4 (3), 44-47, 2015. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/222968 | kiadói változat: 98 |
2015 | Garousi, F., Veres, S., Bódi, É., Várallyay, S., Kovács, B.: Role of selenite and selenate uptake by maize plants in chlorophyll A and B content. World Academy of Science, Engineering and Technology : International Journal of Biological, Food, Veterinary and Agricultural Engineering. 9 (6), 549-552, 2015. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/222988 | Kiadói változat: 43 |