Összes letöltés a DEA-ból: 141
Ország | Letöltések |
---|---|
Egyesült Államok (US) | 60 |
Magyarország (HU) | 12 |
Nigéria (NG) | 7 |
Németország (DE) | 6 |
Egyiptom (EG) | 6 |
Indonézia (ID) | 5 |
Peru (PE) | 4 |
Egyesült Királyság (GB) | 3 |
Japán (JP) | 3 |
Ukrajna (UA) | 3 |
Vietnám (VN) | 3 |
Afganisztán (AF) | 2 |
Banglades (BD) | 2 |
Dánia (DK) | 2 |
Kenya (KE) | 2 |
Pakisztán (PK) | 2 |
Etiópia (ET) | 1 |
Líbia (LY) | 1 |
Panama (PA) | 1 |
Lengyelország (PL) | 1 |
Szaud-Arábia (SA) | 1 |
Thaiföld (TH) | 1 |
n.a. | 13 |
Megjelenés | Publikáció | Fájlletöltések |
---|---|---|
2019 | Horváth, M., Babinszky, L.: Impact of selected antioxidant vitamins (Vitamin A, E and C) and micro minerals (Zn, Se) on the antioxidant status and performance under high environmental temperature in poultry. A review. Acta Agric. Scand. Sect. A-Anim. Sci. 68 (3), 152-160, 2019. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/299711 Folyóirat-mutatók:
Q3 Animal Science and Zoology Q3 Food Animals | kiadói változat: 86 |
2017 | Sipos, P., Horváth, M., Adácsi, C., Horváth, B., Babka, B., Győri, Z.: Enrichment of pasta products using beetroot. Food and Environment Safety. 16 (4), 209-215, 2017. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/354273 | Kiadói változat: 18 |
2017 | Horváth, M., Babinszky, L.: Impact of chronic heat stress on digestibility of nutrients and performance of meat type ducks. Agrártud. Közl. 73 51-55, 2017. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/243694 | Kiadói változat: 31 |