Összes letöltés a DEA-ból: 83
Ország | Letöltések |
---|---|
Egyesült Államok (US) | 24 |
Írország (IE) | 14 |
Magyarország (HU) | 7 |
Indonézia (ID) | 2 |
Kína (CN) | 1 |
Németország (DE) | 1 |
Görögország (GR) | 1 |
India (IN) | 1 |
n.a. | 32 |
Megjelenés | Publikáció | Fájlletöltések |
---|---|---|
2024 | Takács, I., Mazák, V., Fenyvesi, A., Bársony, R., Topa, E.: Analysis of activity structure in Szabolcs-Szatmár-Bereg County. Braz. J. Biol. 84 1-9, 2024. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/370572 Folyóirat-mutatók:
Q2 Agricultural and Biological Sciences (miscellaneous) (2023) | kiadói változat: 11 |
2024 | Czipa, N., Phillips, C., Topa, E., Kovács, B.: Release of elements and phenolic and favonoid compounds from herbs and spices into acacia honey during infusion. J. Food Sci. Technol.-Mysore. 61 1-11, 2024. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/373470 Folyóirat-mutatók:
Q2 Food Science (2023) | Kiadói változat: 26 |
2019 | Kántor, A., Alexa, L., Topa, E., Kovács, B., Czipa, N.: Change of antioxidant compounds of spices during drying. Agrártud. Közl. 2 77-81, 2019. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/300573 | kiadói változat: 46 |