Jelenlegi hely

Statisztika

Soós Áron

Open Access publikációk letöltési adatai a DE intézményi repozitóriumából
Dátum: -
OA publikációk száma a DEA-ban: 17

Összes letöltés a DEA-ból: 779

OrszágLetöltések
Egyesült Államok (US)413
Magyarország (HU)92
Németország (DE)28
Kína (CN)14
Hong Kong SAR (Kínai Népköztársaság) (HK)10
Pakisztán (PK)10
Ukrajna (UA)8
Algéria (DZ)6
Franciaország (FR)6
Hollandia (NL)6
Kanada (CA)5
Indonézia (ID)5
Japán (JP)5
Fülöp-szigetek (PH)5
Törökország (TR)5
Lettország (LV)4
Oroszország (RU)4
Írország (IE)3
Kazahsztán (KZ)3
Románia (RO)3
Ausztrália (AU)2
India (IN)2
Brazília (BR)1
Chile (CL)1
Finnország (FI)1
Egyesült Királyság (GB)1
Luxemburg (LU)1
Portugália (PT)1
Svédország (SE)1
Szingapur (SG)1
Szlovákia (SK)1
Vietnám (VN)1
Dél-Afrika (ZA)1
n.a.129
Megjelenés Publikáció Fájlletöltések
2024Várallyay, S., Bódi, É., Balláné Kovács, A., Soós, Á., Shaikh, A., Kovács, B.: Arsenic Uptake and Distribution in Green Pea Plants Under Arsenite and Arsenate Treatments.
Horticulturae. 10 (11), 1-13, 2024.
Folyóirat-mutatók:
Q1 Horticulture (2023)
Q2 Plant Science (2023)
Kiadói változat: 18
2024Ragályi, P., Takács, T., Soós, Á., Kovács, B., Dernovics, M., Lončarić, Z., Dobosy, P., Záray, G., Rékási, M.: Quantitative analysis of selenium species in the edible parts of cabbage, carrot, tomato and green pea treated with selenate-enriched irrigation water.
Plant Soil. 496 (1-2), 341-360, 2024.
Folyóirat-mutatók:
D1 Plant Science (2023)
Q1 Soil Science (2023)
Kiadói változat: 20
2024Domokos-Szabolcsy, É., Soós, Á., Kovács, B., Kovács, Z., Dernovics, M.: Water-soluble organic selenometabolites of alfalfa (Medicago sativa L.) green biomass-derived fractions.
J. Trace Elem. Med. Biol. 86 1-14, 2024.
Folyóirat-mutatók:
Q2 Biochemistry (2023)
Q1 Inorganic Chemistry (2023)
Q3 Molecular Medicine (2023)
Kiadói változat: 12
2023Kovács, Z., Soós, Á., Kovács, B., Kaszás, L., Elhawat, N., Razem, M., Veres, S., Fári, M., Koroknai, J., Alshaal, T., Domokos-Szabolcsy, É.: Nutrichemical alterations in different fractions of multiple-harvest alfalfa (Medicago sativa L.) green biomass fortified with various selenium forms.
Plant Soil. 487 (1-2), 173-195, 2023.
Folyóirat-mutatók:
D1 Plant Science
Q1 Soil Science
Kiadói változat: 7
2022Soós, Á., Bódi, É., Várallyay, S., Molnár, S., Kovács, B.: Element composition of propolis tinctures prepared from Hungarian raw propolis.
LWT-Food Sci. Technol. 154 1-8, 2022.
Folyóirat-mutatók:
D1 Food Science
Kiadói változat: 17
2021Soós, Á., Bódi, É., Várallyay, S., Molnár, S., Kovács, B.: Microwave-assisted sample preparation of Hungarian raw propolis in quartz vessels and element analysis by ICP-OES and ICP-MS for geographical identification.
Talanta. 233 1-13, 2021.
Folyóirat-mutatók:
Q1 Analytical Chemistry
Q2 Biochemistry
Q1 Spectroscopy
kiadói változat: 79
2021Kovács, Z., Soós, Á., Kovács, B., Kaszás, L., Elhawat, N., Bákonyi, N., Razem, M., Fári, M., Prokisch, J., Domokos-Szabolcsy, É., Alshaal, T.: Uptake Dynamics of Ionic and Elemental Selenium Forms and Their Metabolism in Multiple-Harvested Alfalfa (Medicago sativa L.).
Plants-Basel. 10 (7), 1-24, 2021.
Folyóirat-mutatók:
Q2 Ecology
Q1 Ecology, Evolution, Behavior and Systematics
Q1 Plant Science
kiadói változat: 53
2020Fejes, B., Ouedraogo, J., Fekete, E., Karaffa, E., Flipphi, M., Soós, Á., Molnár, Á., Kovács, B., Kubicek, C., Tsang, A., Karaffa, L.: The effects of external Mn2+ concentration on hyphal morphology and citric acid production are mediated primarily by the NRAMP-family transporter DmtA in Aspergillus niger.
Microb Cell Fact. 19 (1), 1-11, 2020.
Folyóirat-mutatók:
Q1 Applied Microbiology and Biotechnology
Q1 Bioengineering
Q1 Biotechnology
kiadói változat: 43
2019Kolláth, I., Molnár, Á., Soós, Á., Fekete, E., Karaffa, E., Kovács, B., Kubicek, C., Karaffa, L.: Manganese Deficiency Is Required for High Itaconic Acid Production From D-Xylose in Aspergillus terreus.
Front. Microbiol. 10 1-10, 2019.
Folyóirat-mutatók:
Q1 Microbiology
Q1 Microbiology (medical)
Kiadói változat: 114
2019Soós, Á., Bódi, É., Várallyay, S., Molnár, S., Kovács, B.: Mineral content of propolis tinctures in relation to the extraction time and the ethanol content of the extraction solvent.
LWT-Food Sci. Technol. 111 719-726, 2019.
Folyóirat-mutatók:
D1 Food Science
pre-print: 125
2018Soós, Á., Tóth, N., Bódi, É., Várallyay, S., Molnár, S., Kovács, B.: The effect of the preparation method on the physical and chemical characteristics of propolis tinctures.
Agrártud. Közl. 74 163-168, 2018.
Kiadói változat: 98
2017Várallyay, S., Balláné Kovács, A., Soós, Á., Kovács, B.: Effect of different arsenic-treatments on the dry weight of vegetative plant parts of green pea in the different phenophase of the plant development.
Annals of Academy of Romanian Scientists Series on Agriculture, Silviculture and Veterinary Medicine Sciences. 6 (1), 144-151, 2017.
kiadói változat: 20
2017Bódi, É., Várallyay, S., Soós, Á., Kovács, B.: Effect of molybdenum tratments on growth and molybdenum uptake of green pea.
Annals of Academy of Romanian Scientists Series on Agriculture, Silviculture and Veterinary Medicine Sciences. 6 (1), 130-135, 2017.
Kiadói változat: 43
2017Várallyay, S., Balláné Kovács, A., Soós, Á., Kovács, B.: Élelmiszeripari felhasználásra szánt zöldborsó ásványi anyag összetételének vizsgálata növekvő koncentrációjú arzénkezelések függvényében.
Agrártud. Közl. 72 203-208, 2017.
Kiadói változat: 28
2017Soós, Á., Reichenbach, R., Várallyay, S., Bódi, É., Kovács, B.: Pest, Zala és Bács-Kiskun megyékből származó propolisz minták elemtartalmi összetétele.
Agrártud. Közl. 72 149-153, 2017.
pre-print: 34
2016Soós, Á., Várallyay, S., Kovács, B.: Hazai kékfrankos borok toxikus elem koncentrációja.
Agrártud. Közl. 68 87-90, 2016.
kiadói változat: 14
2016Várallyay, S., Szilva, D., Soós, Á., Kovács, B.: Talaj- és növényminta arzéntartalmának meghatározására irányuló minta-előkészítési módszerek összehasonlító vizsgálata.
Agrártud. Közl. 69 167-170, 2016.
kiadói változat: 54