Összes letöltés a DEA-ból: 619
Ország | Letöltések |
---|---|
Egyesült Államok (US) | 373 |
Magyarország (HU) | 83 |
Németország (DE) | 23 |
Kína (CN) | 13 |
Pakisztán (PK) | 10 |
Hong Kong SAR (Kínai Népköztársaság) (HK) | 8 |
Ukrajna (UA) | 8 |
Algéria (DZ) | 6 |
Hollandia (NL) | 6 |
Kanada (CA) | 5 |
Franciaország (FR) | 5 |
Japán (JP) | 5 |
Törökország (TR) | 5 |
Lettország (LV) | 4 |
Írország (IE) | 3 |
India (IN) | 2 |
Oroszország (RU) | 2 |
Brazília (BR) | 1 |
Chile (CL) | 1 |
Finnország (FI) | 1 |
Egyesült Királyság (GB) | 1 |
Indonézia (ID) | 1 |
Luxemburg (LU) | 1 |
Svédország (SE) | 1 |
Szlovákia (SK) | 1 |
Vietnám (VN) | 1 |
Dél-Afrika (ZA) | 1 |
n.a. | 48 |
Megjelenés | Publikáció | Fájlletöltések |
---|---|---|
2024 | Ragályi, P., Takács, T., Soós, Á., Kovács, B., Dernovics, M., Lončarić, Z., Dobosy, P., Záray, G., Rékási, M.: Quantitative analysis of selenium species in the edible parts of cabbage, carrot, tomato and green pea treated with selenate-enriched irrigation water. Plant Soil. 496 (1-2), 341-360, 2024. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/361343 Folyóirat-mutatók:
D1 Plant Science (2022) Q1 Soil Science (2022) | Kiadói változat: 14 |
2021 | Soós, Á., Bódi, É., Várallyay, S., Molnár, S., Kovács, B.: Microwave-assisted sample preparation of Hungarian raw propolis in quartz vessels and element analysis by ICP-OES and ICP-MS for geographical identification. Talanta. 233 1-13, 2021. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/322048 Folyóirat-mutatók:
Q1 Analytical Chemistry Q2 Biochemistry Q1 Spectroscopy | kiadói változat: 58 |
2021 | Kovács, Z., Soós, Á., Kovács, B., Kaszás, L., Elhawat, N., Bákonyi, N., Razem, M., Fári, M., Prokisch, J., Domokos-Szabolcsy, É., Alshaal, T.: Uptake Dynamics of Ionic and Elemental Selenium Forms and Their Metabolism in Multiple-Harvested Alfalfa (Medicago sativa L.). Plants-Basel. 10 (7), 1-24, 2021. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/312781 Folyóirat-mutatók:
Q2 Ecology Q1 Ecology, Evolution, Behavior and Systematics Q1 Plant Science | kiadói változat: 44 |
2020 | Fejes, B., Ouedraogo, J., Fekete, E., Karaffa, E., Flipphi, M., Soós, Á., Molnár, Á., Kovács, B., Kubicek, C., Tsang, A., Karaffa, L.: The effects of external Mn2+ concentration on hyphal morphology and citric acid production are mediated primarily by the NRAMP-family transporter DmtA in Aspergillus niger. Microb Cell Fact. 19 (1), 1-11, 2020. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/291706 Folyóirat-mutatók:
Q1 Applied Microbiology and Biotechnology Q1 Bioengineering Q1 Biotechnology | kiadói változat: 39 |
2019 | Kolláth, I., Molnár, Á., Soós, Á., Fekete, E., Karaffa, E., Kovács, B., Kubicek, C., Karaffa, L.: Manganese Deficiency Is Required for High Itaconic Acid Production From D-Xylose in Aspergillus terreus. Front. Microbiol. 10 1-10, 2019. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/270372 Folyóirat-mutatók:
Q1 Microbiology Q1 Microbiology (medical) | Kiadói változat: 108 |
2019 | Soós, Á., Bódi, É., Várallyay, S., Molnár, S., Kovács, B.: Mineral content of propolis tinctures in relation to the extraction time and the ethanol content of the extraction solvent. LWT-Food Sci. Technol. 111 719-726, 2019. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/268468 Folyóirat-mutatók:
D1 Food Science | pre-print: 95 |
2018 | Soós, Á., Tóth, N., Bódi, É., Várallyay, S., Molnár, S., Kovács, B.: The effect of the preparation method on the physical and chemical characteristics of propolis tinctures. Agrártud. Közl. 74 163-168, 2018. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/268465 | Kiadói változat: 94 |
2017 | Várallyay, S., Balláné Kovács, A., Soós, Á., Kovács, B.: Effect of different arsenic-treatments on the dry weight of vegetative plant parts of green pea in the different phenophase of the plant development. Annals of Academy of Romanian Scientists Series on Agriculture, Silviculture and Veterinary Medicine Sciences. 6 (1), 144-151, 2017. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/239626 | kiadói változat: 17 |
2017 | Bódi, É., Várallyay, S., Soós, Á., Kovács, B.: Effect of molybdenum tratments on growth and molybdenum uptake of green pea. Annals of Academy of Romanian Scientists Series on Agriculture, Silviculture and Veterinary Medicine Sciences. 6 (1), 130-135, 2017. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/239634 | Kiadói változat: 39 |
2017 | Várallyay, S., Balláné Kovács, A., Soós, Á., Kovács, B.: Élelmiszeripari felhasználásra szánt zöldborsó ásványi anyag összetételének vizsgálata növekvő koncentrációjú arzénkezelések függvényében. Agrártud. Közl. 72 203-208, 2017. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/239143 | Kiadói változat: 18 |
2017 | Soós, Á., Reichenbach, R., Várallyay, S., Bódi, É., Kovács, B.: Pest, Zala és Bács-Kiskun megyékből származó propolisz minták elemtartalmi összetétele. Agrártud. Közl. 72 149-153, 2017. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/239148 | pre-print: 26 |
2016 | Soós, Á., Várallyay, S., Kovács, B.: Hazai kékfrankos borok toxikus elem koncentrációja. Agrártud. Közl. 68 87-90, 2016. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/228558 | kiadói változat: 14 |
2016 | Várallyay, S., Szilva, D., Soós, Á., Kovács, B.: Talaj- és növényminta arzéntartalmának meghatározására irányuló minta-előkészítési módszerek összehasonlító vizsgálata. Agrártud. Közl. 69 167-170, 2016. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/228539 | kiadói változat: 53 |