Összes letöltés a DEA-ból: 4690
Ország | Letöltések |
---|---|
Magyarország (HU) | 2004 |
Egyesült Államok (US) | 1140 |
Kína (CN) | 205 |
Németország (DE) | 144 |
Franciaország (FR) | 143 |
Hong Kong SAR (Kínai Népköztársaság) (HK) | 98 |
Románia (RO) | 88 |
Indonézia (ID) | 64 |
Oroszország (RU) | 57 |
Egyesült Királyság (GB) | 28 |
Szerbia (RS) | 24 |
Törökország (TR) | 24 |
India (IN) | 23 |
Pakisztán (PK) | 21 |
Fülöp-szigetek (PH) | 20 |
Ukrajna (UA) | 16 |
Japán (JP) | 15 |
Hollandia (NL) | 15 |
Szlovákia (SK) | 14 |
Ausztria (AT) | 10 |
Svédország (SE) | 9 |
Vietnám (VN) | 9 |
Kanada (CA) | 8 |
Csehország (CZ) | 8 |
Írország (IE) | 8 |
Olaszország (IT) | 8 |
Brazília (BR) | 7 |
Egyiptom (EG) | 7 |
Lettország (LV) | 7 |
Nigéria (NG) | 6 |
Lengyelország (PL) | 6 |
Egyesült Arab Emírségek (AE) | 5 |
Peru (PE) | 5 |
Svájc (CH) | 4 |
Elefántcsontpart (CI) | 4 |
Szingapur (SG) | 4 |
Thaiföld (TH) | 4 |
Dél-Afrika (ZA) | 4 |
Ausztrália (AU) | 3 |
Dánia (DK) | 3 |
Algéria (DZ) | 3 |
Finnország (FI) | 3 |
Görögország (GR) | 3 |
Uganda (UG) | 3 |
Bulgária (BG) | 2 |
Spanyolország (ES) | 2 |
Kenya (KE) | 2 |
Litvánia (LT) | 2 |
Panama (PA) | 2 |
Portugália (PT) | 2 |
Albánia (AL) | 1 |
Bosznia-Hercegovina (BA) | 1 |
Burkina Faso (BF) | 1 |
Chile (CL) | 1 |
Kuba (CU) | 1 |
Guatemala (GT) | 1 |
Horvátország (HR) | 1 |
Srí Lanka (LK) | 1 |
Luxemburg (LU) | 1 |
Mexikó (MX) | 1 |
Malajzia (MY) | 1 |
Norvégia (NO) | 1 |
Új-Zéland (NZ) | 1 |
Omán (OM) | 1 |
Szlovénia (SI) | 1 |
Togo (TG) | 1 |
n.a. | 378 |
Megjelenés | Publikáció | Fájlletöltések |
---|---|---|
2024 | Khalfalla, M., Zsombik, L., Győri, Z.: Assessing Crude Protein Levels and Microelement Concentrations of Flour Grain Yield of Sorghum bicolor (L .) Moench Cultivars. Agrobiodivers Improv Nutr, Health Life Qual. 8 (1), 9-16, 2024. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/370734 | Kiadói változat: 26 |
2024 | Répás, Z., Győri, Z.: Comparison of the nutrient content of commercially purchased medium seed brown lentils with the world's leading database. Eur. Food Res. Technol. 250 1031-1042, 2024. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/365246 Folyóirat-mutatók:
Q2 Biochemistry (2023) Q2 Biotechnology (2023) Q2 Chemistry (miscellaneous) (2023) Q1 Food Science (2023) Q2 Industrial and Manufacturing Engineering (2023) | Kiadói változat: 33 |
2024 | Khalfalla, M., Zsombik, L., Győri, Z.: Cultivating Crops as Alternative Protein Sources: Exploring Three Diverse Cereal Grain Varieties. Georgikon Agricul. 28 (Suppl.2), 2024. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/380715 | Kiadói változat: 7 |
2024 | Khalfalla, M., Zsombik, L., Diósi, G., Győri, Z.: Implications of husking process on the nutritional composition of sorghum grains: diverse varieties and regions. Int. J. Food Sci. Technol. 59 (6), 3760-3772, 2024. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/368730 Folyóirat-mutatók:
Q1 Food Science (2023) Q2 Industrial and Manufacturing Engineering (2023) | Kiadói változat: 13 |
2024 | Khalfalla, M., Zsombik, L., Nagy, R., Győri, Z.: Promoting the elemental profile of sorghum grain: Driving factors affecting nutritional properties under nitrogen fertilizer conditions. Heliyon. 10 (7), 1-21, 2024. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/368219 Folyóirat-mutatók:
Q1 Multidisciplinary (2023) | Kiadói változat: 15 |
2024 | Khalfalla, M., Zsombik, L., Győri, Z.: Revealing Consequences of the Husking Process on Nutritional Profiles of Two Sorghum Races on the Male Sterility Line. Foods. 13 (7), 1-18, 2024. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/368118 Folyóirat-mutatók:
Q1 Food Science (2023) Q1 Health Professions (miscellaneous) (2023) Q1 Health (social science) (2023) Q2 Microbiology (2023) Q1 Plant Science (2023) | Kiadói változat: 76 |
2024 | Répás, Z., Nagy, R., Polgár, Z., Győri, Z.: Study to Determine the Nutritional Characteristics of Potato Varieties that Are Suitable for the Application of the Freeze-Drying Process. Potato Res. [Epub ahead of print] (-), 1-23, 2024. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/382827 Folyóirat-mutatók:
Q2 Agronomy and Crop Science (2023) Q2 Food Science (2023) | Kiadói változat: 13 |
2023 | Répás, Z., Bakos, C., Hajdú, F., Buzás, -., Győri, Z.: A Magyar Honvédség élelmezésellátásának modernizációs lehetőségei. Honvédségi Szemle. 151 (5), 103-114, 2023. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/360971 | Kiadói változat: 8 |
2023 | Nagy, R., Murányi, E., Bíróné Molnár, P., Szepesi, J., Győri, Z., Veres, S., Gálné Remenyik, J., Sipos, P.: Assessment of Bioactive Profile of Sorghum Brans under the Effect of Growing Conditions and Nitrogen Fertilization. Agriculture-Basel. 13 (4), 1-17, 2023. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/348505 Folyóirat-mutatók:
Q1 Agronomy and Crop Science Q2 Food Science Q2 Plant Science | kiadói változat: 26 |
2023 | Nokhoijav, E., Guba, A., Vadadokhau, U., Tőzsér, J., Győri, Z., Kalló, G., Csősz, É.: Comparative Analysis of Amino Acid and Biogenic Amine Compositions of Fermented Grape Beverages. Metabolites. 13 (8), 1-13, 2023. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/357948 Folyóirat-mutatók:
Q2 Biochemistry Q2 Endocrinology, Diabetes and Metabolism Q2 Molecular Biology | Kiadói változat: 13 |
2023 | Répás, Z., Prokisch, J., Győri, Z., Sipos, P.: The Relationship between Rehydration Time and Tenderness at Different Rehydrating Water Temperatures in Freeze-Dried Pork Loin. Processes. 11 (10), 1-11, 2023. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/359175 Folyóirat-mutatók:
Q3 Bioengineering Q2 Chemical Engineering (miscellaneous) Q3 Process Chemistry and Technology | kadói változat: 7 |
2022 | Farkas, Z., Országh, E., Engelhardt, T., Csorba, S., Kerekes, K., Zentai, A., Süth, M., Nagy, A., Miklós, G., Molnár, K., Rácz, C., Dövényi-Nagy, T., Ambrus, Á., Győri, Z., Dobos, A., Pusztahelyi, T., Pócsi, I., Jóźwiak, Á.: A Systematic Review of the Efficacy of Interventions to Control Aflatoxins in the Dairy Production Chain-Feed Production and Animal Feeding Interventions. Toxins. 14 (2), 1-39, 2022. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/328566 Folyóirat-mutatók:
Q2 Health, Toxicology and Mutagenesis Q1 Toxicology | kiadói változat: 80 |
2022 | Adácsi, C., Kovács, S., Pócsi, I., Győri, Z., Dombrádi, Z., Pusztahelyi, T.: Microbiological and Toxicological Evaluation of Fermented Forages. Agriculture-Basel. 12 (3), 1-11, 2022. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/329312 Folyóirat-mutatók:
Q2 Agronomy and Crop Science Q2 Food Science Q2 Plant Science | kiadói változat: 43 |
2022 | Győri, Z., Sipos, P., Szepesi, J., Boros, N.: Study of the heavy metal content of floodplain soils along the upper Tisza River by sequential BCR extraction in Hungary. Agrokém. talajt. 71 (1), 59-76, 2022. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/337350 Folyóirat-mutatók:
Q4 Agronomy and Crop Science Q4 Soil Science | Kiadói változat: 8 |
2021 | Peles, F., Sipos, P., Kovács, S., Győri, Z., Pócsi, I., Pusztahelyi, T.: Biological Control and Mitigation of Aflatoxin Contamination in Commodities. Toxins. 13 (2), 1-19, 2021. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/301962 Folyóirat-mutatók:
Q1 Health, Toxicology and Mutagenesis Q1 Toxicology | kiadói változat: 147 |
2021 | Kovács, K., Horváth, M., Halász, G., Takács, A., Heltai, G., Boros, N., Sipos, P., Győri, Z.: Néhány potenciálisan mérgező fém frakcióinak meghatározására alkalmazott analitikai módszerértékelése eltérő fizikai talajféleségű mintákon. Agrokém. talajt. 70 (2), 137-153, 2021. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/320581 Folyóirat-mutatók:
Q4 Agronomy and Crop Science Q4 Soil Science | kiadói változat: 14 |
2021 | Sipos, P., Peles, F., Brassó, D., Béri, B., Pusztahelyi, T., Pócsi, I., Győri, Z.: Physical and Chemical Methods for Reduction in Aflatoxin Content of Feed and Food. Toxins. 13 (3), 1-17, 2021. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/304153 Folyóirat-mutatók:
Q1 Health, Toxicology and Mutagenesis Q1 Toxicology | kiadói változat: 83 |
2021 | Shavcina, E., Borta, A., Csige, L., Győri, Z., Szepesi, J., Máthé, E.: The comparative analysis of some Hungarian and Moldavian vines: The promise of protected geographical indication. Acta Univ. Sapientiae, Alim. 14 (1), 95-116, 2021. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/328485 | kiadói változat: 30 |
2020 | Kalló, G., Kunkli, B., Győri, Z., Szilvássy, Z., Csősz, É., Tőzsér, J.: Compounds with Antiviral, Anti-Inflammatory and Anticancer Activity Identified in Wine from Hungary's Tokaj Region via High Resolution Mass Spectrometry and Bioinformatics Analyses. Int. J. Mol. Sci. 21 (24), 1-20, 2020. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/300755 Folyóirat-mutatók:
Q2 Catalysis D1 Computer Science Applications D1 Inorganic Chemistry Q1 Medicine (miscellaneous) Q2 Molecular Biology D1 Organic Chemistry D1 Physical and Theoretical Chemistry D1 Spectroscopy | kiadói változat: 51 |
2019 | Peles, F., Sipos, P., Győri, Z., Pfliegler, V., Giacometti, F., Serraino, A., Pagliuca, G., Gazzotti, T., Pócsi, I.: Adverse Effects, Transformation and Channeling of Aflatoxins Into Food Raw Materials in Livestock. Front. Microbiol. 10 1-26, 2019. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/278089 Folyóirat-mutatók:
Q1 Microbiology Q1 Microbiology (medical) | kiadói változat: 79 |
2019 | Bojtor, C., Győri, Z., Sipos, P., Radócz, L., Tóth, B.: Effect of bean rust (Uromyces appendiculatus (pers.) strauss) on photosynthetic characteristics, superoxide-dismutase activity and lipid peroxidation of common bean (Phaseolus vulgaris L.). Acta Aliment. 48 (2), 253-259, 2019. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/267895 Folyóirat-mutatók:
Q3 Food Science | Kiadói változat: 84 |
2018 | Heltai, G., Győri, Z., Fekete, I., Halász, G., Kovács, K., Takács, A., Horváth, M., Boros, N.: Longterm study of transformation of potentially toxic element pollution in soil/water/sediment system by means of fractionation with sequential extraction procedures. Microchem. J. 136 85-93, 2018. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/234991 Folyóirat-mutatók:
Q2 Analytical Chemistry Q2 Spectroscopy | post-print: 228 |
2017 | Kaczur, D., Illés, Á., Bojtor, C., Győri, Z., Tóth, B.: Az alumínium toxicitás mérséklése baktérium készítménnyel a kukorica kezdeti növekedési stádiumában. Gradus. 4 (2), 279-283, 2017. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/247861 | Kiadói változat: 24 |
2017 | Illés, Á., Bojtor, C., Kaczur, D., Győri, Z., Tóth, B.: Az ólom toxicitás hatásának vizsgálata a kukorica kezdeti növekedési stádiumában. Gradus. 4 (2), 274-278, 2017. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/247862 | Kiadói változat: 17 |
2017 | Sipos, P., Horváth, M., Adácsi, C., Horváth, B., Babka, B., Győri, Z.: Enrichment of pasta products using beetroot. Food and Environment Safety. 16 (4), 209-215, 2017. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/354273 | Kiadói változat: 37 |
2017 | Győri, Z.: Evaluation of the Mineral Content of Winter Wheat. MOJ Food Processing & Technology. 4 (4), 101-102, 2017. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/301131 | kiadói változat: 29 |
2017 | Tóth, B., Győri, Z., Neumann, G.: Pseudomonas sp. és Laminaria sp. hatása a kukorica növekedésére. Gradus. 4 (2), 269-273, 2017. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/248027 | kiadói változat: 6 |
2017 | Győri, Z.: Talajvizsgálatok a felső tiszai ártereken a nehézfém szennyezések után (2000-2015). In: A talajok gyógyítója : Blaskó Lajos 70 éves. Szerk.: Tamás János, Zsembeli József, Debreceni Egyetem mezőgazdaság, Élelmiszertudományi és Környezetgazdálkodási Kar, Debrecen, 129-139, 2017. ISBN: 9789634739661 Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/243947 | teljes szöveg: 3 |
2016 | Győri, Z., Sipos, P.: The Role of Salt Form and Concentration on the Rheological Properties of Bakery Products. Anal. Tech. Szeged. 10 (1), 64-70, 2016. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/296282 | kiadói változat: 44 |
2015 | Móré, M., Diósi, G., Sipos, P., Győri, Z.: Investigation of rheological properties winter wheat varieties during storage. Acta Univ. Sapientiae. Alimentaria. 8 63-69, 2015. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/241976 | Kiadói változat: 86 |
2014 | Móré, M., Diósi, G., Győri, Z., Sipos, P.: Őszi búza fajták reológiai tulajdonságainak változása rövid idejű tárolás során. Agrártud. közl. 56 83-86, 2014. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/241981 | Kiadói változat: 25 |
2013 | Győri, Z., Bertáné Szabó, E., Sipos, P., Boros, N.: Long term effect of metal pollution in the catchment area of Tisza River. Eurasian J. Soil Sci. 2 7-11, 2013. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/214618 | kiadói változat: 49 |
2012 | Móré, M., Győri, Z., Sipos, P.: A gabonafehérjék és a sütőipari minőség kapcsolata. Agrártud. közl. 48 117-122, 2012. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/164958 | post-print: 718 |
2012 | Kónya, É., Kovács, G., Győri, Z.: Búza minták közeli infravörös spektrumainak minőségi vizsgálata. Agrártud. közl. 48 97-100, 2012. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/214626 | kiadói változat: 26 |
2012 | Kónya, É., Győri, Z.: Búza reológiai tulajdonságok vizsgálata közeli infravörös spektroszkópiával. Agrártud. közl. 50 99-104, 2012. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/214627 | kiadói változat: 14 |
2012 | Sipos, P., Győri, Z.: Evaluation of Food Additives on the Rheologic Properties of Winter Wheat Flours. Rev. Fac. Eng. analecta tech. Szeged. 1-2 74-79, 2012. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/122835 | kiadói változat: 17 |
2012 | Győri, Z., Boros, N., Bertáné Szabó, E., Sipos, P.: Heavy Metal Distribution of Floodplain Soils and Pastures of the Tisza River. European Chemical Bulletin. 1 (10), 407-409, 2012. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/164921 | kiadói változat: 38 |
2012 | Győri, Z., Sipos, P., Ungai, D., Boros, N.: Microelement content of herb varieties on a Floodplain Pasture of Upper Tisza River. Eur. Chem. Bull. 1 (11), 485-488, 2012. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/214578 | kiadói változat: 39 |
2012 | Burján, Z., Móré, M., Kovács, B., Győri, Z.: The effect of different growing area on the Cu, Mn and Zn content of winter wheat. Eur. Chem. Bull. 1 (9), 375-377, 2012. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/229965 | Kiadói változat: 41 |
2011 | Andrási, D., Puskás-Preszner, A., Tarján, Z., Kovács, B., Győri, Z.: Parameter optimization of an inductively coupled plasma mass spectrometer for measuring arsenic and selenium. J. Agric. Sci. 44 81-85, 2011. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/229728 | Kiadói változat: 21 |
2010 | Boros, N., Borbélyné Varga, M., Győri, Z.: A fajta és a műtrágyázás hatása a búzalisztek extenzográfos paramétereire. Agrártud. közl. 41 19-24, 2010. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/104993 | kiadói változat: 24 |
2010 | Czipa, N., Borbélyné Varga, M., Győri, Z.: Mézek összes antioxidáns és flavonoid tartalma. Agrártud. közl. 41 25-25, 2010. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/225190 | kiadói változat: 333 |
2010 | Kovács, B., Horváth, J., Pálmány, B., Németh, T., Győri, Z.: Soil analysis (for plant nutrition) in Hungary: Practice and results. Agrokém. Talajt. 59 (1), 125-134, 2010. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/113559 Folyóirat-mutatók:
Q3 Agronomy and Crop Science Q3 Soil Science | pre-print: 99 |
2010 | Boros, N., Kónya, É., Fórián, S., Győri, Z.: The effect of climatic change on the rheological properties of winter wheat doughs. Agrártud. Közl. [Debrecen]. 10 96-100, 2010. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/104994 | post-print: 51 |
2010 | Kónya, É., Győri, Z.: Új lehetőség a búza minőségi paramétereinek meghatározásához közeli infravörös spektroszkópiával. Agrártud. közl. 41 65-69, 2010. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/214625 | kiadói változat: 13 |
2009 | Salamon, R., Mándoki, Z., Csapóné Kiss, Z., Győri, A., Győri, Z., Csapó, J.: Changes in fatty acid composition of different milk products caused by different technology. Acta Univ. Sapientiae, Alim. 2 (1), 101-109, 2009. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/249258 | Kiadói változat: 169 |
2009 | Mezei, Z., Pongráczné Barancsi, Á., Csapó, J., Sipos, P., Győri, Z.: Közepes és takarmány minőségű búzafajták nyersfehérje- és aminosavtartalma közötti összefüggések. Agrártud. közl. 36 101-107, 2009. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/94934 | kiadói változat: 51 |
2009 | Mars, É., Boros, N., Tarján, Z., Sipos, P., Győri, Z.: Különböző kéntartalommal jellemezhető műtrágyák alkalmazásának hatása az őszi búza termésének alakulására kisparcellán. Agrártud. közl. 36 97-100, 2009. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/94933 | kiadói változat: 16 |
2009 | Pongráczné Barancsi, Á., Mezei, Z., Győri, Z., Sipos, P.: Research on Alveographical parameters of winter wheat (T. aestivum) varieties. Rev. Fac. Eng. analecta tech. Szeged. 11-16, 2009. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/94717 | kiadói változat: 29 |
2009 | Salamon, R., Vargáné Visi, É., Csapóné Kiss, Z., Győri, A., Győri, Z., Csapó, J.: The influence of the season on the fatty acid composition and conjugated linoleic acid content of the milk. Acta Univ. Sapientiae, Alim. 2 (1), 89-100, 2009. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/249212 | Kiadói változat: 17 |
2008 | Czipa, N., Borbélyné Varga, M., Győri, Z.: A méz minősítéséhez és nyomonkövethetőségéhez szükséges vizsgálatok. Agrártud. közl. 32 25-32, 2008. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/225185 | kiadói változat: 1324 |
2007 | Széles, É., Tóth, Á., Nagy, A., Prokisch, J., Kovács, B., Győri, Z.: A szelén jelentősége az élővilágban és a kutatásban. Agrártud. közl. 26 278-286, 2007. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/229719 | kiadói változat: 62 |
2007 | Széles, É., Tóth, Á., Nagy, A., Prokisch, J., Kovács, B., Győri, Z.: A szelén jelentősége napjainkban. Agrártud. közl. 26 278-286, 2007. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/3484 | post-print: 70 |
2007 | Ungai, D., Győri, Z.: Cukorrépa (Beta vulgaris L.) lombtrágyázási kísérlet eredményei. Agrártud. közl. 26 303-308, 2007. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/3952 | post-print: 51 |
2006 | Bódi, Z., Pepó, P., Zubor, Á., Tóth, S., Prokisch, J., Győri, Z.: A genetikai diverzitás vizsgálata sugárkezelt kukoricavonalakban és kapcsolata hibridjeik teljesítményével. Agrártud. közl. 23 (Különsz.), 20-26, 2006. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/155237 | kiadói változat: 50 |
1997 | Péter, D., Kovács, B., Prokisch, J., Győri, Z.: Heavy metal dispersion detected in soils and plants alongside roads in Hungary. Chem. Speciation Bioavail. 9 83-93, 1997. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/300360 | kiadói változat: 13 |