Jelenlegi hely

Statisztika

Győri Zoltán

Open Access publikációk letöltési adatai a DE intézményi repozitóriumából
Dátum: -
OA publikációk száma a DEA-ban: 51

Összes letöltés a DEA-ból: 3969

OrszágLetöltések
Magyarország (HU)1787
Egyesült Államok (US)952
Kína (CN)197
Franciaország (FR)142
Németország (DE)129
Hong Kong SAR (Kínai Népköztársaság) (HK)86
Románia (RO)62
Oroszország (RU)26
Egyesült Királyság (GB)23
Törökország (TR)23
Szerbia (RS)22
Fülöp-szigetek (PH)20
Japán (JP)15
Ukrajna (UA)13
Hollandia (NL)12
Ausztria (AT)9
India (IN)9
Svédország (SE)9
Szlovákia (SK)9
Vietnám (VN)9
Csehország (CZ)8
Írország (IE)8
Kanada (CA)7
Indonézia (ID)7
Olaszország (IT)7
Lettország (LV)7
Egyiptom (EG)6
Lengyelország (PL)6
Egyesült Arab Emírségek (AE)5
Nigéria (NG)5
Pakisztán (PK)5
Brazília (BR)4
Svájc (CH)4
Thaiföld (TH)4
Dél-Afrika (ZA)4
Elefántcsontpart (CI)3
Finnország (FI)3
Ausztrália (AU)2
Bulgária (BG)2
Spanyolország (ES)2
Kenya (KE)2
Litvánia (LT)2
Portugália (PT)2
Szingapur (SG)2
Uganda (UG)2
Albánia (AL)1
Bosznia-Hercegovina (BA)1
Burkina Faso (BF)1
Chile (CL)1
Dánia (DK)1
Algéria (DZ)1
Guatemala (GT)1
Horvátország (HR)1
Srí Lanka (LK)1
Luxemburg (LU)1
Norvégia (NO)1
Új-Zéland (NZ)1
Omán (OM)1
Panama (PA)1
Peru (PE)1
Szlovénia (SI)1
n.a.290
Megjelenés Publikáció Fájlletöltések
2024Répás, Z., Győri, Z.: Comparison of the nutrient content of commercially purchased medium seed brown lentils with the world's leading database.
Eur. Food Res. Technol. 250 1031-1042, 2024.
Folyóirat-mutatók:
Q2 Biochemistry (2022)
Q2 Biotechnology (2022)
Q2 Chemistry (miscellaneous) (2022)
Q2 Food Science (2022)
Q2 Industrial and Manufacturing Engineering (2022)
Kiadói változat: 28
2024Khalfalla, M., Zsombik, L., Nagy, R., Győri, Z.: Promoting the elemental profile of sorghum grain: Driving factors affecting nutritional properties under nitrogen fertilizer conditions.
Heliyon. 10 (7), 1-21, 2024.
Folyóirat-mutatók:
Q1 Multidisciplinary (2022)
Kiadói változat: 12
2024Khalfalla, M., Zsombik, L., Győri, Z.: Revealing Consequences of the Husking Process on Nutritional Profiles of Two Sorghum Races on the Male Sterility Line.
Foods. 13 (7(2024),), 1-18, 2024.
Folyóirat-mutatók:
Q1 Food Science (2022)
Q1 Health Professions (miscellaneous) (2022)
Q2 Health (social science) (2022)
Q2 Microbiology (2022)
Q1 Plant Science (2022)
Kiadói változat: 28
2023Nagy, R., Murányi, E., Bíróné Molnár, P., Szepesi, J., Győri, Z., Veres, S., Gálné Remenyik, J., Sipos, P.: Assessment of Bioactive Profile of Sorghum Brans under the Effect of Growing Conditions and Nitrogen Fertilization.
Agriculture-Basel. 13 (4), 1-17, 2023.
Folyóirat-mutatók:
Q2 Agronomy and Crop Science (2022)
Q2 Food Science (2022)
Q2 Plant Science (2022)
kiadói változat: 21
2023Nokhoijav, E., Guba, A., Vadadokhau, U., Tőzsér, J., Győri, Z., Kalló, G., Csősz, É.: Comparative Analysis of Amino Acid and Biogenic Amine Compositions of Fermented Grape Beverages.
Metabolites. 13 (8), 1-13, 2023.
Folyóirat-mutatók:
Q2 Biochemistry (2022)
Q2 Endocrinology, Diabetes and Metabolism (2022)
Q2 Molecular Biology (2022)
Kiadói változat: 5
2023Répás, Z., Prokisch, J., Győri, Z., Sipos, P.: The Relationship between Rehydration Time and Tenderness at Different Rehydrating Water Temperatures in Freeze-Dried Pork Loin.
Processes. 11 (10), 1-11, 2023.
Folyóirat-mutatók:
Q3 Bioengineering (2022)
Q2 Chemical Engineering (miscellaneous) (2022)
Q2 Process Chemistry and Technology (2022)
kadói változat: 5
2022Farkas, Z., Országh, E., Engelhardt, T., Csorba, S., Kerekes, K., Zentai, A., Süth, M., Nagy, A., Miklós, G., Molnár, K., Rácz, C., Dövényi-Nagy, T., Ambrus, Á., Győri, Z., Dobos, A., Pusztahelyi, T., Pócsi, I., Jóźwiak, Á.: A Systematic Review of the Efficacy of Interventions to Control Aflatoxins in the Dairy Production Chain-Feed Production and Animal Feeding Interventions.
Toxins. 14 (2), 1-39, 2022.
Folyóirat-mutatók:
Q2 Health, Toxicology and Mutagenesis
Q1 Toxicology
kiadói változat: 55
2022Adácsi, C., Kovács, S., Pócsi, I., Győri, Z., Dombrádi, Z., Pusztahelyi, T.: Microbiological and Toxicological Evaluation of Fermented Forages.
Agriculture-Basel. 12 (3), 1-11, 2022.
Folyóirat-mutatók:
Q2 Agronomy and Crop Science
Q2 Food Science
Q2 Plant Science
kiadói változat: 30
2022Győri, Z., Sipos, P., Szepesi, J., Boros, N.: Study of the heavy metal content of floodplain soils along the upper Tisza River by sequential BCR extraction in Hungary.
Agrokém. talajt. 71 (1), 59-76, 2022.
Folyóirat-mutatók:
Q4 Agronomy and Crop Science
Q4 Soil Science
Kiadói változat: 6
2021Peles, F., Sipos, P., Kovács, S., Győri, Z., Pócsi, I., Pusztahelyi, T.: Biological Control and Mitigation of Aflatoxin Contamination in Commodities.
Toxins. 13 (2), 1-19, 2021.
Folyóirat-mutatók:
Q1 Health, Toxicology and Mutagenesis
Q1 Toxicology
kiadói változat: 129
2021Kovács, K., Horváth, M., Halász, G., Takács, A., Heltai, G., Boros, N., Sipos, P., Győri, Z.: Néhány potenciálisan mérgező fém frakcióinak meghatározására alkalmazott analitikai módszerértékelése eltérő fizikai talajféleségű mintákon.
Agrokém. talajt. 70 (2), 137-153, 2021.
Folyóirat-mutatók:
Q4 Agronomy and Crop Science
Q4 Soil Science
kiadói változat: 6
2021Sipos, P., Peles, F., Brassó, D., Béri, B., Pusztahelyi, T., Pócsi, I., Győri, Z.: Physical and Chemical Methods for Reduction in Aflatoxin Content of Feed and Food.
Toxins. 13 (3), 1-17, 2021.
Folyóirat-mutatók:
Q1 Health, Toxicology and Mutagenesis
Q1 Toxicology
kiadói változat: 59
2021Shavcina, E., Borta, A., Csige, L., Győri, Z., Szepesi, J., Máthé, E.: The comparative analysis of some Hungarian and Moldavian vines: The promise of protected geographical indication.
Acta Univ. Sapientiae, Alim. 14 (1), 95-116, 2021.
kiadói változat: 27
2020Kalló, G., Kunkli, B., Győri, Z., Szilvássy, Z., Csősz, É., Tőzsér, J.: Compounds with Antiviral, Anti-Inflammatory and Anticancer Activity Identified in Wine from Hungary's Tokaj Region via High Resolution Mass Spectrometry and Bioinformatics Analyses.
Int. J. Mol. Sci. 21 (24), 1-20, 2020.
Folyóirat-mutatók:
Q2 Catalysis
D1 Computer Science Applications
D1 Inorganic Chemistry
Q1 Medicine (miscellaneous)
Q2 Molecular Biology
D1 Organic Chemistry
D1 Physical and Theoretical Chemistry
D1 Spectroscopy
kiadói változat: 42
2019Peles, F., Sipos, P., Győri, Z., Pfliegler, V., Giacometti, F., Serraino, A., Pagliuca, G., Gazzotti, T., Pócsi, I.: Adverse Effects, Transformation and Channeling of Aflatoxins Into Food Raw Materials in Livestock.
Front. Microbiol. 10 1-26, 2019.
Folyóirat-mutatók:
Q1 Microbiology
Q1 Microbiology (medical)
kiadói változat: 71
2019Bojtor, C., Győri, Z., Sipos, P., Radócz, L., Tóth, B.: Effect of bean rust (Uromyces appendiculatus (pers.) strauss) on photosynthetic characteristics, superoxide-dismutase activity and lipid peroxidation of common bean (Phaseolus vulgaris L.).
Acta Aliment. 48 (2), 253-259, 2019.
Folyóirat-mutatók:
Q3 Food Science
Kiadói változat: 74
2018Heltai, G., Győri, Z., Fekete, I., Halász, G., Kovács, K., Takács, A., Horváth, M., Boros, N.: Longterm study of transformation of potentially toxic element pollution in soil/water/sediment system by means of fractionation with sequential extraction procedures.
Microchem. J. 136 85-93, 2018.
Folyóirat-mutatók:
Q2 Analytical Chemistry
Q2 Spectroscopy
post-print: 200
2017Kaczur, D., Illés, Á., Bojtor, C., Győri, Z., Tóth, B.: Az alumínium toxicitás mérséklése baktérium készítménnyel a kukorica kezdeti növekedési stádiumában.
Gradus. 4 (2), 279-283, 2017.
Kiadói változat: 15
2017Illés, Á., Bojtor, C., Kaczur, D., Győri, Z., Tóth, B.: Az ólom toxicitás hatásának vizsgálata a kukorica kezdeti növekedési stádiumában.
Gradus. 4 (2), 274-278, 2017.
Kiadói változat: 11
2017Sipos, P., Horváth, M., Adácsi, C., Horváth, B., Babka, B., Győri, Z.: Enrichment of pasta products using beetroot.
Food and Environment Safety. 16 (4), 209-215, 2017.
Kiadói változat: 6
2017Győri, Z.: Evaluation of the Mineral Content of Winter Wheat.
MOJ Food Processing & Technology. 4 (4), 101-102, 2017.
kiadói változat: 20
2017Tóth, B., Győri, Z., Neumann, G.: Pseudomonas sp. és Laminaria sp. hatása a kukorica növekedésére.
Gradus. 4 (2), 269-273, 2017.
kiadói változat: 2
2017Győri, Z.: Talajvizsgálatok a felső tiszai ártereken a nehézfém szennyezések után (2000-2015).
In: A talajok gyógyítója : Blaskó Lajos 70 éves. Szerk.: Tamás János, Zsembeli József, Debreceni Egyetem mezőgazdaság, Élelmiszertudományi és Környezetgazdálkodási Kar, Debrecen, 129-139, 2017. ISBN: 9789634739661
teljes szöveg: 2
2016Győri, Z., Sipos, P.: The Role of Salt Form and Concentration on the Rheological Properties of Bakery Products.
Anal. Tech. Szeged. 10 (1), 64-70, 2016.
kiadói változat: 38
2015Móré, M., Diósi, G., Sipos, P., Győri, Z.: Investigation of rheological properties winter wheat varieties during storage.
Acta Univ. Sapientiae. Alimentaria. 8 63-69, 2015.
Kiadói változat: 80
2014Móré, M., Diósi, G., Győri, Z., Sipos, P.: Őszi búza fajták reológiai tulajdonságainak változása rövid idejű tárolás során.
Agrártud. közl. 56 83-86, 2014.
Kiadói változat: 10
2013Győri, Z., Bertáné Szabó, E., Sipos, P., Boros, N.: Long term effect of metal pollution in the catchment area of Tisza River.
Eurasian J. Soil Sci. 2 7-11, 2013.
kiadói változat: 39
2012Móré, M., Győri, Z., Sipos, P.: A gabonafehérjék és a sütőipari minőség kapcsolata.
Agrártud. közl. 48 117-122, 2012.
post-print: 712
2012Kónya, É., Kovács, G., Győri, Z.: Búza minták közeli infravörös spektrumainak minőségi vizsgálata.
Agrártud. közl. 48 97-100, 2012.
kiadói változat: 14
2012Kónya, É., Győri, Z.: Búza reológiai tulajdonságok vizsgálata közeli infravörös spektroszkópiával.
Agrártud. közl. 50 99-104, 2012.
kiadói változat: 12
2012Sipos, P., Győri, Z.: Evaluation of Food Additives on the Rheologic Properties of Winter Wheat Flours.
Rev. Fac. Eng. analecta tech. Szeged. 1-2 74-79, 2012.
kiadói változat: 14
2012Győri, Z., Boros, N., Bertáné Szabó, E., Sipos, P.: Heavy Metal Distribution of Floodplain Soils and Pastures of the Tisza River.
European Chemical Bulletin. 1 (10), 407-409, 2012.
kiadói változat: 30
2012Győri, Z., Sipos, P., Ungai, D., Boros, N.: Microelement content of herb varieties on a Floodplain Pasture of Upper Tisza River.
Eur. Chem. Bull. 1 (11), 485-488, 2012.
kiadói változat: 34
2012Burján, Z., Móré, M., Kovács, B., Győri, Z.: The effect of different growing area on the Cu, Mn and Zn content of winter wheat.
Eur. Chem. Bull. 1 (9), 375-377, 2012.
Kiadói változat: 36
2011Andrási, D., Puskás-Preszner, A., Tarján, Z., Kovács, B., Győri, Z.: Parameter optimization of an inductively coupled plasma mass spectrometer for measuring arsenic and selenium.
J. Agric. Sci. 44 81-85, 2011.
Kiadói változat: 19
2010Boros, N., Borbélyné Varga, M., Győri, Z.: A fajta és a műtrágyázás hatása a búzalisztek extenzográfos paramétereire.
Agrártud. közl. 41 19-24, 2010.
kiadói változat: 19
2010Czipa, N., Borbélyné Varga, M., Győri, Z.: Mézek összes antioxidáns és flavonoid tartalma.
Agrártud. közl. 41 25-25, 2010.
kiadói változat: 323
2010Kovács, B., Horváth, J., Pálmány, B., Németh, T., Győri, Z.: Soil analysis (for plant nutrition) in Hungary: Practice and results.
Agrokém. Talajt. 59 (1), 125-134, 2010.
Folyóirat-mutatók:
Q3 Agronomy and Crop Science
Q3 Soil Science
pre-print: 85
2010Boros, N., Kónya, É., Fórián, S., Győri, Z.: The effect of climatic change on the rheological properties of winter wheat doughs.
Agrártud. Közl. [Debrecen]. 10 96-100, 2010.
post-print: 46
2010Kónya, É., Győri, Z.: Új lehetőség a búza minőségi paramétereinek meghatározásához közeli infravörös spektroszkópiával.
Agrártud. közl. 41 65-69, 2010.
kiadói változat: 10
2009Salamon, R., Mándoki, Z., Csapóné Kiss, Z., Győri, A., Győri, Z., Csapó, J.: Changes in fatty acid composition of different milk products caused by different technology.
Acta Univ. Sapientiae, Alim. 2 (1), 101-109, 2009.
Kiadói változat: 167
2009Mezei, Z., Pongráczné Barancsi, Á., Csapó, J., Sipos, P., Győri, Z.: Közepes és takarmány minőségű búzafajták nyersfehérje- és aminosavtartalma közötti összefüggések.
Agrártud. közl. 36 101-107, 2009.
kiadói változat: 47
2009Mars, É., Boros, N., Tarján, Z., Sipos, P., Győri, Z.: Különböző kéntartalommal jellemezhető műtrágyák alkalmazásának hatása az őszi búza termésének alakulására kisparcellán.
Agrártud. közl. 36 97-100, 2009.
kiadói változat: 12
2009Pongráczné Barancsi, Á., Mezei, Z., Győri, Z., Sipos, P.: Research on Alveographical parameters of winter wheat (T. aestivum) varieties.
Rev. Fac. Eng. analecta tech. Szeged. 11-16, 2009.
kiadói változat: 22
2009Salamon, R., Vargáné Visi, É., Csapóné Kiss, Z., Győri, A., Győri, Z., Csapó, J.: The influence of the season on the fatty acid composition and conjugated linoleic acid content of the milk.
Acta Univ. Sapientiae, Alim. 2 (1), 89-100, 2009.
Kiadói változat: 13
2008Czipa, N., Borbélyné Varga, M., Győri, Z.: A méz minősítéséhez és nyomonkövethetőségéhez szükséges vizsgálatok.
Agrártud. közl. 32 25-32, 2008.
kiadói változat: 1126
2007Széles, É., Tóth, Á., Nagy, A., Prokisch, J., Kovács, B., Győri, Z.: A szelén jelentősége az élővilágban és a kutatásban.
Agrártud. közl. 26 278-286, 2007.
kiadói változat: 48
2007Széles, É., Tóth, Á., Nagy, A., Prokisch, J., Kovács, B., Győri, Z.: A szelén jelentősége napjainkban.
Agrártud. közl. 26 278-286, 2007.
post-print: 63
2007Ungai, D., Győri, Z.: Cukorrépa (Beta vulgaris L.) lombtrágyázási kísérlet eredményei.
Agrártud. közl. 26 303-308, 2007.
post-print: 43
2006Bódi, Z., Pepó, P., Zubor, Á., Tóth, S., Prokisch, J., Győri, Z.: A genetikai diverzitás vizsgálata sugárkezelt kukoricavonalakban és kapcsolata hibridjeik teljesítményével.
Agrártud. közl. 23 (Különsz.), 20-26, 2006.
kiadói változat: 44
1997Péter, D., Kovács, B., Prokisch, J., Győri, Z.: Heavy metal dispersion detected in soils and plants alongside roads in Hungary.
Chem. Speciation Bioavail. 9 83-93, 1997.
kiadói változat: 9