Jelenlegi hely

Statisztika

Baranyi József

Open Access publikációk letöltési adatai a DE intézményi repozitóriumából
Dátum: -
OA publikációk száma a DEA-ban: 11

Összes letöltés a DEA-ból: 219

OrszágLetöltések
Egyesült Államok (US)94
Magyarország (HU)14
Indonézia (ID)11
Oroszország (RU)4
Ausztrália (AU)3
Németország (DE)3
Egyesült Királyság (GB)3
Írország (IE)2
India (IN)2
Finnország (FI)1
Franciaország (FR)1
Görögország (GR)1
Izrael (IL)1
Hollandia (NL)1
Seychelle-szigetek (SC)1
Szingapur (SG)1
Dél-Afrika (ZA)1
n.a.75
Megjelenés Publikáció Fájlletöltések
2024Baranyi, J., Rockaya, M., Ellouze, M.: From data to models and predictions in food microbiology.
Current Opinion in Food Science. 57 1-6, 2024.
Folyóirat-mutatók:
D1 Applied Microbiology and Biotechnology (2023)
D1 Food Science (2023)
Kiadói változat: 20
2024Baranyi, J., Csorba, S., Farkas, Z., Pacza, T., Jóźwiak, Á.: Internal dynamics of patent reference networks using the Bray-Curtis dissimilarity measure.
J Big Data. 11 (1), 1-10, 2024.
Folyóirat-mutatók:
D1 Computer Networks and Communications (2023)
D1 Hardware and Architecture (2023)
D1 Information Systems (2023)
Q1 Information Systems and Management (2023)
Kiadói változat: 38
2024Baranyi, J., Pacza, T., Martins, M., Thakkar, S., Samuel, T.: Modelling the temporal trajectories of human milk components.
BMC Pregnancy Childbirth. 24 (1), 1-13, 2024.
Folyóirat-mutatók:
Q1 Obstetrics and Gynecology (2023)
kiadói változat: 17
2022Martins, M., Pacza, T., Müller, K., Baranyi, J.: A computational approach to nutrition science reveals the dynamics of the protein content of human milk.
Innovative Food Science & Emerging Technologies. 82 1-5, 2022.
Folyóirat-mutatók:
Q1 Chemistry (miscellaneous)
D1 Food Science
Q1 Industrial and Manufacturing Engineering
Kiadói változat: 19
2022Jánosity, A., Vajna, B., Kiskó, G., Baranyi, J.: Distribution of bacterial single cell parameters and their estimation from turbidity detection times.
Food Microbiol. 104 1-7, 2022.
Folyóirat-mutatók:
D1 Food Science
Q2 Microbiology
Kiadói változat: 7
2022Pacza, T., Martins, M., Rockaya, M., Müller, K., Chatterjee, A., Barabási, A., Baranyi, J.: MilkyBase, a database of human milk composition as a function of maternal-, infant- and measurement conditions.
Sci Data. 9 (1), 1-7, 2022.
Folyóirat-mutatók:
D1 Computer Science Applications
D1 Education
D1 Information Systems
D1 Library and Information Sciences
D1 Statistics and Probability
D1 Statistics, Probability and Uncertainty
Kiadói változat: 13
2022Olbei, M., Bohár, B., Fazekas, D., Madgwick, M., Sudhakar, P., Hautefort, I., Métris, A., Baranyi, J., Kingsley, R., Korcsmáros, T.: Multilayered networks of SalmoNet2 enable strain comparisons of the Salmonella genus on a molecular level.
mSystems. 7 (4), 1-13, 2022.
Folyóirat-mutatók:
Q1 Biochemistry
D1 Computer Science Applications
D1 Ecology, Evolution, Behavior and Systematics
Q1 Genetics
Q1 Microbiology
D1 Modeling and Simulation
Q1 Molecular Biology
D1 Physiology
Kiadói változat: 8
2022Rukit, J., Boonmee, A., Kijpornyongpan, T., Tulsook, K., Baranyi, J., Chaturongakul, S.: Roles of alternative sigma factors in invasion and growth characteristics of Listeria monocytogenes 10403S into human epithelial colorectal adenocarcinoma Caco-2 cell.
Front. Microbiol. 13 1-13, 2022.
Folyóirat-mutatók:
Q1 Microbiology
Q1 Microbiology (medical)
kiadói változat: 21
2021Ellouze, M., Buss da Silva, N., Rouzeau-Szynalski, K., Coisne, L., Cantergiani, F., Baranyi, J.: Corrigendum: Modeling Bacillus cereus Growth and Cereulide Formation in Cereal-, Dairy-, Meat-, Vegetable-Based Food and Culture Medium.
Front. Microbiol. 12 1, 2021.
Folyóirat-mutatók:
Q1 Microbiology
Q1 Microbiology (medical)
Kiadói változat: 4
2021Ellouze, M., Buss da Silva, N., Rouzeau-Szynalski, K., Coisne, L., Cantergiani, F., Baranyi, J.: Modeling Bacillus cereus Growth and Cereulide Formation in Cereal-, Dairy-, Meat-, Vegetable-Based Food and Culture Medium.
Front. Microbiol. 12 1-13, 2021.
Folyóirat-mutatók:
Q1 Microbiology
Q1 Microbiology (medical)
Kiadói változat: 4
2017Baranyi, J., Buss da Silva, N.: The use of predictive models to optimize risk of decisions.
Int. J. Food Microbiol. 240 19-23, 2017.
Folyóirat-mutatók:
D1 Food Science
Q1 Medicine (miscellaneous)
Q2 Microbiology
D1 Safety, Risk, Reliability and Quality
kiadói változat: 68