Összes letöltés a DEA-ból: 148
Ország | Letöltések |
---|---|
Egyesült Államok (US) | 73 |
Oroszország (RU) | 9 |
Magyarország (HU) | 8 |
Indonézia (ID) | 5 |
Németország (DE) | 4 |
Törökország (TR) | 4 |
Fülöp-szigetek (PH) | 3 |
Szingapur (SG) | 3 |
Kína (CN) | 2 |
Hollandia (NL) | 2 |
Ukrajna (UA) | 2 |
Finnország (FI) | 1 |
Hong Kong SAR (Kínai Népköztársaság) (HK) | 1 |
India (IN) | 1 |
Olaszország (IT) | 1 |
Pápua Új-Guinea (PG) | 1 |
Románia (RO) | 1 |
Svédország (SE) | 1 |
n.a. | 26 |
Megjelenés | Publikáció | Fájlletöltések |
---|---|---|
2023 | Csatári, G., Koroknai, J., Basal, O., Görögh, P., Kovács, S.: Investigating the above-ground biomass values of sweet potatoes (Ipomoea batatas). Agrártud. közl. 1 35-39, 2023. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/354809 | kiadói változat: 15 |
2022 | Csatári, G., Kovács, S.: Dietary fibre prevalence and its role in human nutrition. Agrártud. közl. 1 (1), 9-13, 2022. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/337377 | Kiadói változat: 17 |
2022 | Csatári, G., Eged, B., Fehér, C., Fári, M., Kovács, S.: Investigation of Content Parameters in Wet-Fractionated Fibre from Various Plants for Potential Use in Human Nutrition. Foods. 11 (19), 1-13, 2022. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/337395 Folyóirat-mutatók:
Q1 Food Science Q1 Health Professions (miscellaneous) Q2 Health (social science) Q2 Microbiology Q1 Plant Science | Kiadói változat: 7 |
2021 | Barna, D., Kisvarga, S., Kovács, S., Csatári, G., Tóth, I., Fári, M., Alshaal, T., Bákonyi, N.: Raw and Fermented Alfalfa Brown Juice Induces Changes in the Germination and Development of French Marigold (Tagetes patula L.) Plants. Plants-Basel. 10 (6), 1-15, 2021. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/310472 Folyóirat-mutatók:
Q2 Ecology Q1 Ecology, Evolution, Behavior and Systematics Q1 Plant Science | kiadói változat: 52 |
2020 | Kisvarga, S., Barna, D., Kovács, S., Csatári, G., Tóth, I., Fári, M., Makleit, P., Veres, S., Alshaal, T., Bákonyi, N.: Fermented Alfalfa Brown Juice Significantly Stimulates the Growth and Development of Sweet Basil (Ocimum basilicum L.) Plants. Agronomy-Basel. 10 (5), 1-16, 2020. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/286419 Folyóirat-mutatók:
Q1 Agronomy and Crop Science | kiadói változat: 57 |