Összes letöltés a DEA-ból: 216
Ország | Letöltések |
---|---|
Egyesült Államok (US) | 137 |
Magyarország (HU) | 20 |
Németország (DE) | 7 |
Törökország (TR) | 5 |
Oroszország (RU) | 4 |
Ukrajna (UA) | 3 |
Kína (CN) | 2 |
Hong Kong SAR (Kínai Népköztársaság) (HK) | 1 |
Fülöp-szigetek (PH) | 1 |
Románia (RO) | 1 |
Svédország (SE) | 1 |
n.a. | 34 |
Megjelenés | Publikáció | Fájlletöltések |
---|---|---|
2022 | Barna, D., Alshaal, T., Tóth, I., Cziáky, Z., Fári, M., Domokos-Szabolcsy, É., Bákonyi, N.: Bioactive metabolite profile and antioxidant properties of brown juice, a processed alfalfa (Medicago sativa) by-product. Heliyon. 8 (11), 1-9, 2022. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/341259 Folyóirat-mutatók:
Q1 Multidisciplinary | Kiadói változat: 10 |
2021 | Barna, D., Kisvarga, S., Kovács, S., Csatári, G., Tóth, I., Fári, M., Alshaal, T., Bákonyi, N.: Raw and Fermented Alfalfa Brown Juice Induces Changes in the Germination and Development of French Marigold (Tagetes patula L.) Plants. Plants-Basel. 10 (6), 1-15, 2021. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/310472 Folyóirat-mutatók:
Q2 Ecology Q1 Ecology, Evolution, Behavior and Systematics Q1 Plant Science | kiadói változat: 36 |
2020 | Bákonyi, N., Kisvarga, S., Barna, D., Tóth, O., El-Ramady, H., Abdalla, N., Kovács, S., Rozbach, M., Fehér, C., Elhawat, N., Alshaal, T., Fári, M.: Chemical Traits of Fermented Alfalfa Brown Juice: Its Implications on Physiological, Biochemical, Anatomical, and Growth Parameters of Celosia. Agronomy-Basel. 10 (2), 1-22, 2020. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/281019 Folyóirat-mutatók:
Q1 Agronomy and Crop Science | Kiadói változat: 52 |
2020 | Barna, D., Tóth, I., Fári, M., Bákonyi, N.: Deproteinized plant juice as part of circular economy: A short review and brief experimental data. Agrártud. Közl. 2 23-26, 2020. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/303447 | kiadói változat: 29 |
2020 | Kisvarga, S., Barna, D., Kovács, S., Csatári, G., Tóth, I., Fári, M., Makleit, P., Veres, S., Alshaal, T., Bákonyi, N.: Fermented Alfalfa Brown Juice Significantly Stimulates the Growth and Development of Sweet Basil (Ocimum basilicum L.) Plants. Agronomy-Basel. 10 (5), 1-16, 2020. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/286419 Folyóirat-mutatók:
Q1 Agronomy and Crop Science | kiadói változat: 44 |
2019 | Csihon, Á., Gonda, I., Vámos, P., Barna, D., Holb, I.: A preliminary study on some features of two new resistant apple cultivars in a multi-row planting system. Int. J. Hortic. Sci. 25 (3-4), 11-14, 2019. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/278318 | kiadói változat: 45 |