Jelenlegi hely

Statisztika

Kovácsné Madar Ágota

Open Access publikációk letöltési adatai a DE intézményi repozitóriumából
Dátum: -
OA publikációk száma a DEA-ban: 4

Összes letöltés a DEA-ból: 82

OrszágLetöltések
Egyesült Államok (US)25
Fülöp-szigetek (PH)8
India (IN)5
Kína (CN)4
Ausztrália (AU)3
Chile (CL)2
Németország (DE)1
Ghána (GH)1
Görögország (GR)1
Hong Kong SAR (Kínai Népköztársaság) (HK)1
Magyarország (HU)1
Olaszország (IT)1
Mexikó (MX)1
Szerbia (RS)1
n.a.27
Megjelenés Publikáció Fájlletöltések
2023Yaseen, A., Kovácsné Madar, Á., Vojnovic, D., Takácsné Hájos, M.: Examining the Optimal Amount of Moringa Leaf Extract to Improve the Morphological and Inner Quality of Cabbage (Brassica oleracea var. capitata).
J. Food Qual. 2023 1-9, 2023.
Folyóirat-mutatók:
Q2 Food Science
Q2 Safety, Risk, Reliability and Quality
Kiadói változat: 22
2022Kovácsné Madar, Á., Takácsné Hájos, M.: Agronomic evaluation of different lettuce (Lactuca sativa L.) varieties under unheated plastic tunnel.
Int. j. hortic. sci. 28 50-56, 2022.
Kiadói változat: 5
2022Kovácsné Madar, Á., Rubóczki, T., Takácsné Hájos, M.: Microgreen leaf vegetable production by different wavelengths.
Agrártud. közl. 1 79-84, 2022.
kiadói változat: 12
2021Kovácsné Madar, Á., Takácsné Hájos, M.: Evolution of quality parameters of different lettuce (Lactuca sativa L.) varieties under unheated plastic tunnel.
Acta Univ. Sapientiae, Agric. Environ. 13 (1), 88-99, 2021.
kiadói változat: 43