Jelenlegi hely

Statisztika

Takácsné Hájos Mária

Open Access publikációk letöltési adatai a DE intézményi repozitóriumából
Dátum: -
OA publikációk száma a DEA-ban: 41

Összes letöltés a DEA-ból: 1947

OrszágLetöltések
Egyesült Államok (US)1041
Magyarország (HU)239
Németország (DE)59
Kína (CN)55
Oroszország (RU)40
India (IN)32
Hong Kong SAR (Kínai Népköztársaság) (HK)28
Fülöp-szigetek (PH)27
Irak (IQ)24
Litvánia (LT)18
Kanada (CA)17
Egyesült Királyság (GB)15
Horvátország (HR)15
Indonézia (ID)13
Pakisztán (PK)13
Románia (RO)13
Dél-Afrika (ZA)13
Hollandia (NL)11
Mexikó (MX)10
Chile (CL)8
Finnország (FI)8
Japán (JP)8
Franciaország (FR)7
Egyesült Arab Emírségek (AE)6
Ausztrália (AU)6
Törökország (TR)6
Olaszország (IT)5
Svájc (CH)4
Spanyolország (ES)4
Szingapur (SG)4
Brazília (BR)3
Csehország (CZ)3
Egyiptom (EG)3
Görögország (GR)3
Írország (IE)3
Peru (PE)3
Lengyelország (PL)3
Szerbia (RS)3
Svédország (SE)3
Elefántcsontpart (CI)2
Ecuador (EC)2
Ghána (GH)2
Luxemburg (LU)2
Marokkó (MA)2
Mauritius (MU)2
Nepál (NP)2
Szlovákia (SK)2
Thaiföld (TH)2
Ukrajna (UA)2
Azerbajdzsán (AZ)1
Srí Lanka (LK)1
Norfolk-sziget (NF)1
Nigéria (NG)1
Új-Zéland (NZ)1
Portugália (PT)1
Szaud-Arábia (SA)1
Tunézia (TN)1
Vietnám (VN)1
n.a.142
Megjelenés Publikáció Fájlletöltések
2023Yaseen, A., Kovácsné Madar, Á., Vojnovic, D., Takácsné Hájos, M.: Examining the Optimal Amount of Moringa Leaf Extract to Improve the Morphological and Inner Quality of Cabbage (Brassica oleracea var. capitata).
J. Food Qual. 2023 1-9, 2023.
Folyóirat-mutatók:
Q2 Food Science
Q2 Safety, Risk, Reliability and Quality
Kiadói változat: 22
2023Kaczur, D., Moloi, M., Takácsné Hájos, M., Tóth, B.: Investigation of the impacts of the by-product of sewage treatment on some characteristics of maize in the early growth stage.
Agrártud. közl. 2023 (2), 77-82, 2023.
Kiadói változat: 3
2022Kovácsné Madar, Á., Takácsné Hájos, M.: Agronomic evaluation of different lettuce (Lactuca sativa L.) varieties under unheated plastic tunnel.
Int. j. hortic. sci. 28 50-56, 2022.
Kiadói változat: 5
2022Takácsné Hájos, M., Rubóczki, T.: Evaluation of bioactive compounds in leaf and root of five beetroot varieties.
Journal of Agriculture and Food Research. 7 1-8, 2022.
Folyóirat-mutatók:
Q1 Agricultural and Biological Sciences (miscellaneous)
Q1 Agronomy and Crop Science
Q2 Food Science
kiadói változat: 115
2022Yaseen, A., Takácsné Hájos, M.: Evaluation of moringa (Moringa oleifera Lam.) leaf extract on bioactive compounds of lettuce (Lactuca sativa L.) grown under glasshouse environment.
Journal of King Saud University - Science. 34 (4), 1-8, 2022.
Folyóirat-mutatók:
Q1 Multidisciplinary
kiadói változat: 48
2022Kovácsné Madar, Á., Rubóczki, T., Takácsné Hájos, M.: Microgreen leaf vegetable production by different wavelengths.
Agrártud. közl. 1 79-84, 2022.
kiadói változat: 12
2022Yaseen, A., Takácsné Hájos, M.: The effect of plant biostimulants on the macronutrient content and ion ratio of several lettuce (Lactuca sativa L.) cultivars grown in a plastic house.
S. Afr. J. Bot. 147 223-230, 2022.
Folyóirat-mutatók:
Q2 Plant Science
kiadói változat: 85
2021Yaseen, A., Takácsné Hájos, M.: Effect of biostimulants on some bioactive compounds and nitrate level in lettuce (Lactuca sativa L.) grown under unheated plastic tunnel.
Iraqi J. Agric. Sci. 52 (6), 1318-1325, 2021.
Folyóirat-mutatók:
Q2 Agricultural and Biological Sciences (miscellaneous)
Q3 Animal Science and Zoology
Q3 Environmental Science (miscellaneous)
Q3 Food Animals
Q3 Food Science
Q3 Horticulture
Q2 Veterinary (miscellaneous)
kiadói változat: 43
2021Sinka, L., Zsembeli, J., Ragán, P., Duzs, L., Takácsné Hájos, M., Sinka, L.: Effect of different seedling growing methods on the SPAD, NDVI values and some morphological parameters of four sweet corn (Zea mays L.) hybrids.
Agriculture 67 (4), 177-190, 2021.
Folyóirat-mutatók:
Q3 Agronomy and Crop Science
Q3 Horticulture
Q3 Plant Science
Q4 Soil Science
Kiadói változat: 29
2021Kovácsné Madar, Á., Takácsné Hájos, M.: Evolution of quality parameters of different lettuce (Lactuca sativa L.) varieties under unheated plastic tunnel.
Acta Univ. Sapientiae, Agric. Environ. 13 (1), 88-99, 2021.
kiadói változat: 43
2021Szőke, L., Moloi, M., Kovács, G., Biró, G., Radócz, L., Takácsné Hájos, M., Kovács, B., Rácz, D., Danter, M., Tóth, B.: The Application of Phytohormones as Biostimulants in Corn Smut Infected Hungarian Sweet and Fodder Corn Hybrids.
Plants-Basel. 10 (9), 1-23, 2021.
Folyóirat-mutatók:
Q2 Ecology
Q1 Ecology, Evolution, Behavior and Systematics
Q1 Plant Science
kiadói változat: 56
2021Yaseen, A., Takácsné Hájos, M.: The effect of Willow extract, Bistep and their combination on some quality parameters of lettuce (Lactuca sativa L.).
Agrártud. Közl. 1 239-247, 2021.
kiadói változat: 30
2021Szilágyi, A., Radócz, L., Takácsné Hájos, M., Juhász, C., Kovács, B., Kovács, G., Bódi, E., Radványi, C., Moloi, M., Szőke, L.: The Impacts of Woolly Cupgrass on the Antioxidative System and Growth of a Maize Hybrid.
Plants-Basel. 10 (5), 1-13, 2021.
Folyóirat-mutatók:
Q2 Ecology
Q1 Ecology, Evolution, Behavior and Systematics
Q1 Plant Science
kiadói változat: 72
2020Yaseen, A., Takácsné Hájos, M.: Effect of Moringa leaf extract and set size on the bulb weight, diameter and yield of onions (Allium cepa L.).
Acta agrar. Debr. 2 127-131, 2020.
kiadói változat: 71
2020Szőke, L., Kovács, G., Radócz, L., Takácsné Hájos, M., Kovács, B., Tóth, B.: Investigation of Ustilago maydis Infection on Some Physiological Parameters and Phenotypic Traits of Maize.
IJIAAR. 4 (4), 396-406, 2020.
kiadói változat: 131
2020Tóth, A., Tóthné Bogárdi, A., Rubóczki, T., Takácsné Hájos, M.: Rheological evaluation of industrial tomato in raw and processed condition.
Int. j. hortic. sci. 26 60-64, 2020.
kiadói változat: 19
2019Gulyás, G., Tóth, A., Takácsné Hájos, M.: Evaluation of cauliflower genotypes by different growing method.
Int. J. Hortic. Sci 25 (1-2.), 11-14, 2019.
kiadói változat: 40
2019Tóth, A., Rubóczki, T., Takácsné Hájos, M.: Evaluation of industrial tomato genotypes in open-field production.
Acta Univ. Sapientiae. Agric. Environ. 11 (1), 109-116, 2019.
kiadói változat: 62
2019Rubóczki, T., Takácsné Hájos, M.: Folic acid content of beetroot leaf and root by different growing stages and genotypes.
Agrártud. Közl. 1 (2), 115-119, 2019.
kiadói változat: 55
2019Sinka, L., Takácsné Hájos, M., Czellér, K., Tuba, G., Zsembeli, J.: Investigation of the possibility of green bean production under unfavourable agro-ecological conditions in lysimeters.
Acta Univ. Sapientiae, Agric. Environ. 11 (1), 72-82, 2019.
kiadói változat: 37
2019Tóth, A., Takácsné Hájos, M.: Rheological evaluation of industrial tomato.
Agrártud. Közl. 2 137-140, 2019.
kiadói változat: 32
2018Takácsné Hájos, M., Rubóczki, T.: Evaluation of mineral element content of beetroot during the different stages of the growing season.
Agrártud. Közl. 74 459-469, 2018.
kiadói változat: 56
2018Rubóczki, T., Takácsné Hájos, M.: Leaf and root evaluation of bioactive compounds of different beetroot varieties.
Agrártud. Közl. 74 135-139, 2018.
kiadói változat: 68
2017Kiss, A., Takácsné Hájos, M.: A sztívia (Stevia rebaudiana B.) hozamának alakulása a termesztéstechnológia függvényében.
Agrártud. közl. 72 71-77, 2017.
kiadói változat: 49
2017Rubóczki, T., Takácsné Hájos, M.: Cékla fajták gazdasági értékmérő tulajdonságainak értékelése.
Agrártud. Közl. 72 137-142, 2017.
Kiadói változat: 25
2017Takácsné Hájos, M., Zsiláné André, A., Csihon, Á., Rakonczás, N.: Kertészeti alapismeretek I. és II.: Gyakorlati jegyzet Kertészmérnöki BSc hallgatók részére.
Debreceni Egyetemi Kiadó, Debrecen, 64 p., 2017. ISBN: 9789633186893
kiadói változat: 94
2016Takácsné Hájos, M., Rubóczki, T., Kiss, A.: Possibility of stevia (Stevia rebaudiana B.) production in Hungary.
Int. J. Hortic. Sci. 22 (1-2), 29-32, 2016.
kiadói változat: 58
2016Takácsné Hájos, M., Rubóczki, T., Szutor, M.: Sensory evaluation of white asparagus (Asparagus officinalis L.) hybrids.
Int. J. Hortic. Sci. 22 (3-4), 51-55, 2016.
kiadói változat: 44
2015Takácsné Hájos, M.: A termesztési mód és a bioaktív anyagok vizsgálatának eredményei különböző gyökérzöldség fajoknál.
Debr. Szle. 1 20-29, 2015.
kiadói változat: 55
2015Raczkó, V., Rubóczki, T., Borbélyné Varga, M., Takácsné Hájos, M.: Cékla (Beta vulgaris L. ssp. esculenta Gurke var. rubra L.) beltartalmi paramétereinek változása tárolás hatására.
Agrártud. Közl. 63 113-119, 2015.
kiadói változat: 50
2015Nagy, A., Jávor, A., Takácsné Hájos, M., Borbélyné Varga, M., Soltész, P., Csiki, Z.: Céklalé készítése során fellépő beltartalmi változások, alkalmazhatósága állati eredetű funkcionális élelmiszer fejlesztésére.
Agrártud. közl. 65 53-57, 2015.
kiadói változat: 47
2015Rubóczki, T., Raczkó, V., Takácsné Hájos, M.: Evaluation of morphological parameters and bioactive compounds in different varieties of beetroot (Beta vulgaris L. ssp. esculenta GURKE var. rubra L.).
Int. J. Hortic. Sci. 21 (3-4), 31-35, 2015.
kiadói változat: 54
2015Takácsné Hájos, M., Zsombik, L.: Total Polyphenol, Flavonoid and Other Bioactive Materials in Different Asparagus Cultivars.
Not Bot Horti Agrobo. 43 (1), 59-63, 2015.
Folyóirat-mutatók:
Q3 Agronomy and Crop Science
Q3 Horticulture
Q3 Plant Science
kiadói változat: 54
2014Csorvási, É., Juhász, P., Fehér, M., Nemes, I., Stündl, L., Takácsné Hájos, M., Bársony, P.: A kísérleti akvapónia rendszer tervezésének és működtetésének gyakorlati tapasztalatai.
Agrártud. közl. 57 27-32, 2014.
Kiadói változat: 51
2014Dobos, A., Vig, R., Nagy, J., Takácsné Hájos, M.: A normalizált vegetációs index (NDVI) és a terméseredmények közötti összefüggések értékelése fűszerpaprika (Capsicum annuum L. var. longum) állományban.
Agrártud. Közl. 61 45-49, 2014.
kiadói változat: 10
2014Kiss, P., Takácsné Hájos, M.: A termesztési mód és a sorok tájolásának hatása a sárgarépa minőségére különböző fajtáknál.
Agrártud. közl. 55 65-69, 2014.
kiadói változat: 32
2014Takácsné Hájos, M., Borbélyné Varga, M.: Effects of growing factors on the formation of bioactive compounds in celery (Apium Graveolens L. Convar. Rapaceum).
Eur. Chem. Bull. 3 (6), 605-608, 2014.
kiadói változat: 12
2012Takácsné Hájos, M., Rubóczki, T.: Effects of environmental factors on morphological and quality parameters of table beet root.
Int. J. Hortic. Sci. 18 (2), 139-146, 2012.
kiadói változat: 100
2011Takácsné Hájos, M., Nyéki, J., Lukácsné Veres, E., Fieszl, C., Szabó, Z.: Organoleptic evaluation of sweet cherry varieties.
Int. j. hortic. sci. 17 (4-5), 7-13, 2011.
kiadói változat: 20
2011Takácsné Hájos, M.: The effect of drying process on the pigment content and composition of table beet varieties.
Int. j. hortic. sci. 17 (4-5), 115-117, 2011.
kiadói változat: 34
2010Takácsné Hájos, M., Nyéki, J., Szabó, Z.: Organoleptic evaluation of pear varieties grown at different sites.
Int. J. Hortic. Sci. 16 (3), 33-37, 2010.
kiadói változat: 24