Összes letöltés a DEA-ból: 1947
Ország | Letöltések |
---|---|
Egyesült Államok (US) | 1041 |
Magyarország (HU) | 239 |
Németország (DE) | 59 |
Kína (CN) | 55 |
Oroszország (RU) | 40 |
India (IN) | 32 |
Hong Kong SAR (Kínai Népköztársaság) (HK) | 28 |
Fülöp-szigetek (PH) | 27 |
Irak (IQ) | 24 |
Litvánia (LT) | 18 |
Kanada (CA) | 17 |
Egyesült Királyság (GB) | 15 |
Horvátország (HR) | 15 |
Indonézia (ID) | 13 |
Pakisztán (PK) | 13 |
Románia (RO) | 13 |
Dél-Afrika (ZA) | 13 |
Hollandia (NL) | 11 |
Mexikó (MX) | 10 |
Chile (CL) | 8 |
Finnország (FI) | 8 |
Japán (JP) | 8 |
Franciaország (FR) | 7 |
Egyesült Arab Emírségek (AE) | 6 |
Ausztrália (AU) | 6 |
Törökország (TR) | 6 |
Olaszország (IT) | 5 |
Svájc (CH) | 4 |
Spanyolország (ES) | 4 |
Szingapur (SG) | 4 |
Brazília (BR) | 3 |
Csehország (CZ) | 3 |
Egyiptom (EG) | 3 |
Görögország (GR) | 3 |
Írország (IE) | 3 |
Peru (PE) | 3 |
Lengyelország (PL) | 3 |
Szerbia (RS) | 3 |
Svédország (SE) | 3 |
Elefántcsontpart (CI) | 2 |
Ecuador (EC) | 2 |
Ghána (GH) | 2 |
Luxemburg (LU) | 2 |
Marokkó (MA) | 2 |
Mauritius (MU) | 2 |
Nepál (NP) | 2 |
Szlovákia (SK) | 2 |
Thaiföld (TH) | 2 |
Ukrajna (UA) | 2 |
Azerbajdzsán (AZ) | 1 |
Srí Lanka (LK) | 1 |
Norfolk-sziget (NF) | 1 |
Nigéria (NG) | 1 |
Új-Zéland (NZ) | 1 |
Portugália (PT) | 1 |
Szaud-Arábia (SA) | 1 |
Tunézia (TN) | 1 |
Vietnám (VN) | 1 |
n.a. | 142 |
Megjelenés | Publikáció | Fájlletöltések |
---|---|---|
2023 | Yaseen, A., Kovácsné Madar, Á., Vojnovic, D., Takácsné Hájos, M.: Examining the Optimal Amount of Moringa Leaf Extract to Improve the Morphological and Inner Quality of Cabbage (Brassica oleracea var. capitata). J. Food Qual. 2023 1-9, 2023. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/370637 Folyóirat-mutatók:
Q2 Food Science Q2 Safety, Risk, Reliability and Quality | Kiadói változat: 22 |
2023 | Kaczur, D., Moloi, M., Takácsné Hájos, M., Tóth, B.: Investigation of the impacts of the by-product of sewage treatment on some characteristics of maize in the early growth stage. Agrártud. közl. 2023 (2), 77-82, 2023. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/362144 | Kiadói változat: 3 |
2022 | Kovácsné Madar, Á., Takácsné Hájos, M.: Agronomic evaluation of different lettuce (Lactuca sativa L.) varieties under unheated plastic tunnel. Int. j. hortic. sci. 28 50-56, 2022. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/337342 | Kiadói változat: 5 |
2022 | Takácsné Hájos, M., Rubóczki, T.: Evaluation of bioactive compounds in leaf and root of five beetroot varieties. Journal of Agriculture and Food Research. 7 1-8, 2022. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/328639 Folyóirat-mutatók:
Q1 Agricultural and Biological Sciences (miscellaneous) Q1 Agronomy and Crop Science Q2 Food Science | kiadói változat: 115 |
2022 | Yaseen, A., Takácsné Hájos, M.: Evaluation of moringa (Moringa oleifera Lam.) leaf extract on bioactive compounds of lettuce (Lactuca sativa L.) grown under glasshouse environment. Journal of King Saud University - Science. 34 (4), 1-8, 2022. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/328869 Folyóirat-mutatók:
Q1 Multidisciplinary | kiadói változat: 48 |
2022 | Kovácsné Madar, Á., Rubóczki, T., Takácsné Hájos, M.: Microgreen leaf vegetable production by different wavelengths. Agrártud. közl. 1 79-84, 2022. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/333762 | kiadói változat: 12 |
2022 | Yaseen, A., Takácsné Hájos, M.: The effect of plant biostimulants on the macronutrient content and ion ratio of several lettuce (Lactuca sativa L.) cultivars grown in a plastic house. S. Afr. J. Bot. 147 223-230, 2022. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/328020 Folyóirat-mutatók:
Q2 Plant Science | kiadói változat: 85 |
2021 | Yaseen, A., Takácsné Hájos, M.: Effect of biostimulants on some bioactive compounds and nitrate level in lettuce (Lactuca sativa L.) grown under unheated plastic tunnel. Iraqi J. Agric. Sci. 52 (6), 1318-1325, 2021. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/327181 Folyóirat-mutatók:
Q2 Agricultural and Biological Sciences (miscellaneous) Q3 Animal Science and Zoology Q3 Environmental Science (miscellaneous) Q3 Food Animals Q3 Food Science Q3 Horticulture Q2 Veterinary (miscellaneous) | kiadói változat: 43 |
2021 | Sinka, L., Zsembeli, J., Ragán, P., Duzs, L., Takácsné Hájos, M., Sinka, L.: Effect of different seedling growing methods on the SPAD, NDVI values and some morphological parameters of four sweet corn (Zea mays L.) hybrids. Agriculture 67 (4), 177-190, 2021. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/366110 Folyóirat-mutatók:
Q3 Agronomy and Crop Science Q3 Horticulture Q3 Plant Science Q4 Soil Science | Kiadói változat: 29 |
2021 | Kovácsné Madar, Á., Takácsné Hájos, M.: Evolution of quality parameters of different lettuce (Lactuca sativa L.) varieties under unheated plastic tunnel. Acta Univ. Sapientiae, Agric. Environ. 13 (1), 88-99, 2021. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/328019 | kiadói változat: 43 |
2021 | Szőke, L., Moloi, M., Kovács, G., Biró, G., Radócz, L., Takácsné Hájos, M., Kovács, B., Rácz, D., Danter, M., Tóth, B.: The Application of Phytohormones as Biostimulants in Corn Smut Infected Hungarian Sweet and Fodder Corn Hybrids. Plants-Basel. 10 (9), 1-23, 2021. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/321532 Folyóirat-mutatók:
Q2 Ecology Q1 Ecology, Evolution, Behavior and Systematics Q1 Plant Science | kiadói változat: 56 |
2021 | Yaseen, A., Takácsné Hájos, M.: The effect of Willow extract, Bistep and their combination on some quality parameters of lettuce (Lactuca sativa L.). Agrártud. Közl. 1 239-247, 2021. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/310963 | kiadói változat: 30 |
2021 | Szilágyi, A., Radócz, L., Takácsné Hájos, M., Juhász, C., Kovács, B., Kovács, G., Bódi, E., Radványi, C., Moloi, M., Szőke, L.: The Impacts of Woolly Cupgrass on the Antioxidative System and Growth of a Maize Hybrid. Plants-Basel. 10 (5), 1-13, 2021. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/309641 Folyóirat-mutatók:
Q2 Ecology Q1 Ecology, Evolution, Behavior and Systematics Q1 Plant Science | kiadói változat: 72 |
2020 | Yaseen, A., Takácsné Hájos, M.: Effect of Moringa leaf extract and set size on the bulb weight, diameter and yield of onions (Allium cepa L.). Acta agrar. Debr. 2 127-131, 2020. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/299132 | kiadói változat: 71 |
2020 | Szőke, L., Kovács, G., Radócz, L., Takácsné Hájos, M., Kovács, B., Tóth, B.: Investigation of Ustilago maydis Infection on Some Physiological Parameters and Phenotypic Traits of Maize. IJIAAR. 4 (4), 396-406, 2020. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/300691 | kiadói változat: 131 |
2020 | Tóth, A., Tóthné Bogárdi, A., Rubóczki, T., Takácsné Hájos, M.: Rheological evaluation of industrial tomato in raw and processed condition. Int. j. hortic. sci. 26 60-64, 2020. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/291636 | kiadói változat: 19 |
2019 | Gulyás, G., Tóth, A., Takácsné Hájos, M.: Evaluation of cauliflower genotypes by different growing method. Int. J. Hortic. Sci 25 (1-2.), 11-14, 2019. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/300584 | kiadói változat: 40 |
2019 | Tóth, A., Rubóczki, T., Takácsné Hájos, M.: Evaluation of industrial tomato genotypes in open-field production. Acta Univ. Sapientiae. Agric. Environ. 11 (1), 109-116, 2019. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/278479 | kiadói változat: 62 |
2019 | Rubóczki, T., Takácsné Hájos, M.: Folic acid content of beetroot leaf and root by different growing stages and genotypes. Agrártud. Közl. 1 (2), 115-119, 2019. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/278103 | kiadói változat: 55 |
2019 | Sinka, L., Takácsné Hájos, M., Czellér, K., Tuba, G., Zsembeli, J.: Investigation of the possibility of green bean production under unfavourable agro-ecological conditions in lysimeters. Acta Univ. Sapientiae, Agric. Environ. 11 (1), 72-82, 2019. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/280405 | kiadói változat: 37 |
2019 | Tóth, A., Takácsné Hájos, M.: Rheological evaluation of industrial tomato. Agrártud. Közl. 2 137-140, 2019. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/300580 | kiadói változat: 32 |
2018 | Takácsné Hájos, M., Rubóczki, T.: Evaluation of mineral element content of beetroot during the different stages of the growing season. Agrártud. Közl. 74 459-469, 2018. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/257034 | kiadói változat: 56 |
2018 | Rubóczki, T., Takácsné Hájos, M.: Leaf and root evaluation of bioactive compounds of different beetroot varieties. Agrártud. Közl. 74 135-139, 2018. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/255226 | kiadói változat: 68 |
2017 | Kiss, A., Takácsné Hájos, M.: A sztívia (Stevia rebaudiana B.) hozamának alakulása a termesztéstechnológia függvényében. Agrártud. közl. 72 71-77, 2017. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/301022 | kiadói változat: 49 |
2017 | Rubóczki, T., Takácsné Hájos, M.: Cékla fajták gazdasági értékmérő tulajdonságainak értékelése. Agrártud. Közl. 72 137-142, 2017. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/241551 | Kiadói változat: 25 |
2017 | Takácsné Hájos, M., Zsiláné André, A., Csihon, Á., Rakonczás, N.: Kertészeti alapismeretek I. és II.: Gyakorlati jegyzet Kertészmérnöki BSc hallgatók részére. Debreceni Egyetemi Kiadó, Debrecen, 64 p., 2017. ISBN: 9789633186893 Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/246757 | kiadói változat: 94 |
2016 | Takácsné Hájos, M., Rubóczki, T., Kiss, A.: Possibility of stevia (Stevia rebaudiana B.) production in Hungary. Int. J. Hortic. Sci. 22 (1-2), 29-32, 2016. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/233025 | kiadói változat: 58 |
2016 | Takácsné Hájos, M., Rubóczki, T., Szutor, M.: Sensory evaluation of white asparagus (Asparagus officinalis L.) hybrids. Int. J. Hortic. Sci. 22 (3-4), 51-55, 2016. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/252030 | kiadói változat: 44 |
2015 | Takácsné Hájos, M.: A termesztési mód és a bioaktív anyagok vizsgálatának eredményei különböző gyökérzöldség fajoknál. Debr. Szle. 1 20-29, 2015. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/296350 | kiadói változat: 55 |
2015 | Raczkó, V., Rubóczki, T., Borbélyné Varga, M., Takácsné Hájos, M.: Cékla (Beta vulgaris L. ssp. esculenta Gurke var. rubra L.) beltartalmi paramétereinek változása tárolás hatására. Agrártud. Közl. 63 113-119, 2015. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/215626 | kiadói változat: 50 |
2015 | Nagy, A., Jávor, A., Takácsné Hájos, M., Borbélyné Varga, M., Soltész, P., Csiki, Z.: Céklalé készítése során fellépő beltartalmi változások, alkalmazhatósága állati eredetű funkcionális élelmiszer fejlesztésére. Agrártud. közl. 65 53-57, 2015. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/216678 | kiadói változat: 47 |
2015 | Rubóczki, T., Raczkó, V., Takácsné Hájos, M.: Evaluation of morphological parameters and bioactive compounds in different varieties of beetroot (Beta vulgaris L. ssp. esculenta GURKE var. rubra L.). Int. J. Hortic. Sci. 21 (3-4), 31-35, 2015. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/225300 | kiadói változat: 54 |
2015 | Takácsné Hájos, M., Zsombik, L.: Total Polyphenol, Flavonoid and Other Bioactive Materials in Different Asparagus Cultivars. Not Bot Horti Agrobo. 43 (1), 59-63, 2015. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/296413 Folyóirat-mutatók:
Q3 Agronomy and Crop Science Q3 Horticulture Q3 Plant Science | kiadói változat: 54 |
2014 | Csorvási, É., Juhász, P., Fehér, M., Nemes, I., Stündl, L., Takácsné Hájos, M., Bársony, P.: A kísérleti akvapónia rendszer tervezésének és működtetésének gyakorlati tapasztalatai. Agrártud. közl. 57 27-32, 2014. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/243259 | Kiadói változat: 51 |
2014 | Dobos, A., Vig, R., Nagy, J., Takácsné Hájos, M.: A normalizált vegetációs index (NDVI) és a terméseredmények közötti összefüggések értékelése fűszerpaprika (Capsicum annuum L. var. longum) állományban. Agrártud. Közl. 61 45-49, 2014. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/301543 | kiadói változat: 10 |
2014 | Kiss, P., Takácsné Hájos, M.: A termesztési mód és a sorok tájolásának hatása a sárgarépa minőségére különböző fajtáknál. Agrártud. közl. 55 65-69, 2014. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/301518 | kiadói változat: 32 |
2014 | Takácsné Hájos, M., Borbélyné Varga, M.: Effects of growing factors on the formation of bioactive compounds in celery (Apium Graveolens L. Convar. Rapaceum). Eur. Chem. Bull. 3 (6), 605-608, 2014. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/301559 | kiadói változat: 12 |
2012 | Takácsné Hájos, M., Rubóczki, T.: Effects of environmental factors on morphological and quality parameters of table beet root. Int. J. Hortic. Sci. 18 (2), 139-146, 2012. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/206236 | kiadói változat: 100 |
2011 | Takácsné Hájos, M., Nyéki, J., Lukácsné Veres, E., Fieszl, C., Szabó, Z.: Organoleptic evaluation of sweet cherry varieties. Int. j. hortic. sci. 17 (4-5), 7-13, 2011. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/308068 | kiadói változat: 20 |
2011 | Takácsné Hájos, M.: The effect of drying process on the pigment content and composition of table beet varieties. Int. j. hortic. sci. 17 (4-5), 115-117, 2011. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/308045 | kiadói változat: 34 |
2010 | Takácsné Hájos, M., Nyéki, J., Szabó, Z.: Organoleptic evaluation of pear varieties grown at different sites. Int. J. Hortic. Sci. 16 (3), 33-37, 2010. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/295946 | kiadói változat: 24 |