Jelenlegi hely

Statisztika

Nagy Róbert

Open Access publikációk letöltési adatai a DE intézményi repozitóriumából
Dátum: -
OA publikációk száma a DEA-ban: 6

Összes letöltés a DEA-ból: 250

OrszágLetöltések
Malajzia (MY)84
Egyesült Államok (US)55
Magyarország (HU)10
Oroszország (RU)7
Japán (JP)6
Németország (DE)5
Thaiföld (TH)4
Kína (CN)3
Ciprus (CY)3
India (IN)3
Ukrajna (UA)3
Benin (BJ)2
Spanyolország (ES)2
Nigéria (NG)2
Egyesült Arab Emírségek (AE)1
Egyesült Királyság (GB)1
Ghána (GH)1
Hong Kong SAR (Kínai Népköztársaság) (HK)1
Indonézia (ID)1
Olaszország (IT)1
Fülöp-szigetek (PH)1
Pakisztán (PK)1
Románia (RO)1
Törökország (TR)1
Dél-Afrika (ZA)1
n.a.50
Megjelenés Publikáció Fájlletöltések
2024Nagy, R., Kun-Nemes, A., Szőllősi, E., Bíróné Molnár, P., Cziáky, Z., Murányi, E., Sipos, P., Gálné Remenyik, J.: Physiological potential of different Sorghum bicolor varieties depending on their bioactive characteristics and antioxidant potential as well as different extraction methods.
Heliyon. 10 (16), 1-17, 2024.
Folyóirat-mutatók:
Q1 Multidisciplinary (2023)
Kiadói változat: 13
2024Khalfalla, M., Zsombik, L., Nagy, R., Győri, Z.: Promoting the elemental profile of sorghum grain: Driving factors affecting nutritional properties under nitrogen fertilizer conditions.
Heliyon. 10 (7), 1-21, 2024.
Folyóirat-mutatók:
Q1 Multidisciplinary (2023)
Kiadói változat: 12
2024Törős, G., Prokisch, J., Peles, F., Nagy, R., Nagy, J., Béni, Á.: The effect of sous-vide cooking on the antioxidant properties of oyster mushroom (Pleurotus ostreatus L.).
Acta agrar. Debr. 2024 (1), 177-184, 2024.
Kiadói változat: 19
2023Nagy, R., Murányi, E., Bíróné Molnár, P., Szepesi, J., Győri, Z., Veres, S., Gálné Remenyik, J., Sipos, P.: Assessment of Bioactive Profile of Sorghum Brans under the Effect of Growing Conditions and Nitrogen Fertilization.
Agriculture-Basel. 13 (4), 1-17, 2023.
Folyóirat-mutatók:
Q1 Agronomy and Crop Science
Q2 Food Science
Q2 Plant Science
kiadói változat: 25
2023Nagy, R., Neji, C., Gálné Remenyik, J., Sipos, P.: Evaluation of functional properties of physically treated Sorghum flours and development of gluten-free Sorghum breads.
J. Microbiol. Biotech. Food Sci. 13 (3), 1-6, 2023.
Folyóirat-mutatók:
Q3 Biotechnology
Q3 Food Science
Q4 Microbiology
Q4 Molecular Biology
kiadói változat: 7
34
2021Nagy, R., Máthé, E., Csapó, J., Sipos, P.: Modifying Effects of Physical Processes on Starch and Dietary Fiber Content of Foodstuffs.
Processes. 9 (1), 1-16, 2021.
Folyóirat-mutatók:
Q3 Bioengineering
Q2 Chemical Engineering (miscellaneous)
Q3 Process Chemistry and Technology
kiadói változat: 140