Jelenlegi hely

Statisztika

Nagy Róbert

Open Access publikációk letöltési adatai a DE intézményi repozitóriumából
Dátum: -
OA publikációk száma a DEA-ban: 4

Összes letöltés a DEA-ból: 201

OrszágLetöltések
Malajzia (MY)84
Egyesült Államok (US)45
Magyarország (HU)9
Japán (JP)6
Németország (DE)5
Ciprus (CY)3
India (IN)3
Thaiföld (TH)3
Ukrajna (UA)3
Benin (BJ)2
Kína (CN)2
Spanyolország (ES)2
Nigéria (NG)2
Egyesült Arab Emírségek (AE)1
Egyesült Királyság (GB)1
Ghána (GH)1
Indonézia (ID)1
Olaszország (IT)1
Fülöp-szigetek (PH)1
Pakisztán (PK)1
Románia (RO)1
Törökország (TR)1
Dél-Afrika (ZA)1
n.a.22
Megjelenés Publikáció Fájlletöltések
2024Khalfalla, M., Zsombik, L., Nagy, R., Győri, Z.: Promoting the elemental profile of sorghum grain: Driving factors affecting nutritional properties under nitrogen fertilizer conditions.
Heliyon. 10 (7), 1-21, 2024.
Folyóirat-mutatók:
Q1 Multidisciplinary (2022)
Kiadói változat: 12
2023Nagy, R., Murányi, E., Bíróné Molnár, P., Szepesi, J., Győri, Z., Veres, S., Gálné Remenyik, J., Sipos, P.: Assessment of Bioactive Profile of Sorghum Brans under the Effect of Growing Conditions and Nitrogen Fertilization.
Agriculture-Basel. 13 (4), 1-17, 2023.
Folyóirat-mutatók:
Q2 Agronomy and Crop Science (2022)
Q2 Food Science (2022)
Q2 Plant Science (2022)
kiadói változat: 21
2023Nagy, R., Neji, C., Gálné Remenyik, J., Sipos, P.: Evaluation of functional properties of physically treated Sorghum flours and development of gluten-free Sorghum breads.
J. Microbiol. Biotech. Food Sci. 13 (3), 1-6, 2023.
Folyóirat-mutatók:
Q4 Biotechnology (2022)
Q3 Food Science (2022)
Q4 Microbiology (2022)
Q4 Molecular Biology (2022)
30
kiadói változat: 4
2021Nagy, R., Máthé, E., Csapó, J., Sipos, P.: Modifying Effects of Physical Processes on Starch and Dietary Fiber Content of Foodstuffs.
Processes. 9 (1), 1-16, 2021.
Folyóirat-mutatók:
Q3 Bioengineering
Q2 Chemical Engineering (miscellaneous)
Q3 Process Chemistry and Technology
kiadói változat: 134