Összes letöltés a DEA-ból: 252
Ország | Letöltések |
---|---|
Malajzia (MY) | 84 |
Egyesült Államok (US) | 56 |
Magyarország (HU) | 10 |
Oroszország (RU) | 7 |
Japán (JP) | 6 |
Németország (DE) | 5 |
Thaiföld (TH) | 4 |
Kína (CN) | 3 |
Ciprus (CY) | 3 |
India (IN) | 3 |
Ukrajna (UA) | 3 |
Benin (BJ) | 2 |
Spanyolország (ES) | 2 |
Nigéria (NG) | 2 |
Egyesült Arab Emírségek (AE) | 1 |
Egyesült Királyság (GB) | 1 |
Ghána (GH) | 1 |
Hong Kong SAR (Kínai Népköztársaság) (HK) | 1 |
Indonézia (ID) | 1 |
Olaszország (IT) | 1 |
Fülöp-szigetek (PH) | 1 |
Pakisztán (PK) | 1 |
Románia (RO) | 1 |
Törökország (TR) | 1 |
Dél-Afrika (ZA) | 1 |
n.a. | 51 |
Megjelenés | Publikáció | Fájlletöltések |
---|---|---|
2024 | Nagy, R., Kun-Nemes, A., Szőllősi, E., Bíróné Molnár, P., Cziáky, Z., Murányi, E., Sipos, P., Gálné Remenyik, J.: Physiological potential of different Sorghum bicolor varieties depending on their bioactive characteristics and antioxidant potential as well as different extraction methods. Heliyon. 10 (16), 1-17, 2024. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/379187 Folyóirat-mutatók:
Q1 Multidisciplinary (2023) | Kiadói változat: 13 |
2024 | Khalfalla, M., Zsombik, L., Nagy, R., Győri, Z.: Promoting the elemental profile of sorghum grain: Driving factors affecting nutritional properties under nitrogen fertilizer conditions. Heliyon. 10 (7), 1-21, 2024. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/368219 Folyóirat-mutatók:
Q1 Multidisciplinary (2023) | Kiadói változat: 12 |
2024 | Törős, G., Prokisch, J., Peles, F., Nagy, R., Nagy, J., Béni, Á.: The effect of sous-vide cooking on the antioxidant properties of oyster mushroom (Pleurotus ostreatus L.). Acta agrar. Debr. 2024 (1), 177-184, 2024. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/371029 | Kiadói változat: 19 |
2023 | Nagy, R., Murányi, E., Bíróné Molnár, P., Szepesi, J., Győri, Z., Veres, S., Gálné Remenyik, J., Sipos, P.: Assessment of Bioactive Profile of Sorghum Brans under the Effect of Growing Conditions and Nitrogen Fertilization. Agriculture-Basel. 13 (4), 1-17, 2023. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/348505 Folyóirat-mutatók:
Q1 Agronomy and Crop Science Q2 Food Science Q2 Plant Science | kiadói változat: 25 |
2023 | Nagy, R., Neji, C., Gálné Remenyik, J., Sipos, P.: Evaluation of functional properties of physically treated Sorghum flours and development of gluten-free Sorghum breads. J. Microbiol. Biotech. Food Sci. 13 (3), 1-6, 2023. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/359788 Folyóirat-mutatók:
Q3 Biotechnology Q3 Food Science Q4 Microbiology Q4 Molecular Biology | kiadói változat: 7 35 |
2021 | Nagy, R., Máthé, E., Csapó, J., Sipos, P.: Modifying Effects of Physical Processes on Starch and Dietary Fiber Content of Foodstuffs. Processes. 9 (1), 1-16, 2021. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/300829 Folyóirat-mutatók:
Q3 Bioengineering Q2 Chemical Engineering (miscellaneous) Q3 Process Chemistry and Technology | kiadói változat: 141 |