Összes letöltés a DEA-ból: 571
Ország | Letöltések |
---|---|
Egyesült Államok (US) | 240 |
Magyarország (HU) | 30 |
Németország (DE) | 27 |
Kína (CN) | 22 |
Oroszország (RU) | 18 |
Törökország (TR) | 17 |
Ukrajna (UA) | 16 |
Indonézia (ID) | 12 |
Olaszország (IT) | 12 |
Hollandia (NL) | 12 |
Csehország (CZ) | 10 |
Hong Kong SAR (Kínai Népköztársaság) (HK) | 9 |
Románia (RO) | 9 |
Kanada (CA) | 8 |
Ciprus (CY) | 7 |
Egyesült Királyság (GB) | 7 |
Fülöp-szigetek (PH) | 7 |
Lengyelország (PL) | 7 |
India (IN) | 6 |
Belgium (BE) | 5 |
Svájc (CH) | 5 |
Szudán (SD) | 5 |
Bulgária (BG) | 4 |
Brazília (BR) | 4 |
Finnország (FI) | 4 |
Franciaország (FR) | 4 |
Japán (JP) | 4 |
Malajzia (MY) | 4 |
Szingapur (SG) | 4 |
Vietnám (VN) | 3 |
Elefántcsontpart (CI) | 2 |
Görögország (GR) | 2 |
Horvátország (HR) | 2 |
Lettország (LV) | 2 |
Dél-Afrika (ZA) | 2 |
Albánia (AL) | 1 |
Ausztrália (AU) | 1 |
Banglades (BD) | 1 |
Benin (BJ) | 1 |
Kolumbia (CO) | 1 |
Egyiptom (EG) | 1 |
Etiópia (ET) | 1 |
Kambodzsa (KH) | 1 |
Mauritius (MU) | 1 |
Pakisztán (PK) | 1 |
Portugália (PT) | 1 |
Szerbia (RS) | 1 |
Szíria (SY) | 1 |
n.a. | 26 |
Megjelenés | Publikáció | Fájlletöltések |
---|---|---|
2021 | Tonamo, A., Komlósi, I., Petróczki, F., Peles, F.: Coagulase-negative staphylococci in ewe udder surface and raw milk samples. Agrártud. Közl. 1 221-225, 2021. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/310618 | kiadói változat: 47 |
2021 | Petróczki, F., Pásztor, Á., Szűcs, K., Pál, K., Kardos, G., Albert, E., Horváth, B., Ungvári, E., Béri, B., Peles, F.: Occurrence and Characteristics of Staphylococcus aureus in a Hungarian Dairy Farm during a Control Program. Pathogens. 10 (2), 1-12, 2021. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/301464 Folyóirat-mutatók:
Q2 Immunology and Allergy Q2 Immunology and Microbiology (miscellaneous) Q2 Infectious Diseases Q2 Microbiology (medical) Q2 Molecular Biology | kiadói változat: 24 |
2020 | Petróczki, F., Béri, B., Peles, F.: The effect of season on the microbiological status of raw milk. Agrártud. Közl. 1 (1), 95-99, 2020. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/301388 | kiadói változat: 32 |
2019 | Petróczki, F., Tonamo, A., Béri, B., Peles, F.: The effect of breed and stage of lactation on the microbiological status of raw milk. Agrártud. Közl. 1 37-45, 2019. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/300672 | kiadói változat: 36 |
2018 | Kojo Woode, B., Petróczki, F., Béri, B., Peles, F.: Microbiological quality of bulk tank raw milk from two dairy farms in Hajdú-Bihar County, Hungary. Agrártud. Közl. 75 105-112, 2018. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/300627 | kiadói változat: 67 |
2018 | Petróczki, F., Kojo Woode, B., Törős, G., Nagy, N., Béri, B., Peles, F.: Microbiological status of bulk tank milk and different flavored gomolya cheeses produced by a milk producing and processing plant. Agrártud. Közl. 75 73-78, 2018. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/300626 | kiadói változat: 33 |
2018 | Kovács, B., Czipa, N., Peles, F., Bódi, É., Kántor, A., Petróczki, F., Alexa, L.: Scientific researches in food production, University of Debrecen: Proceedings of abstracts. University of Debrecen, Debrecen, 30 p., 2018. ISBN: 9789634900412 Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/258196 | teljes szöveg: 53 |
2018 | Kovács, B., Czipa, N., Peles, F., Bódi, É., Kántor, A., Petróczki, F., Alexa, L.: Scientific researches in food production - 3rd meeting of young researchers from V4 countries. University of Debrecen, Debrecen, 58 p., 2018. ISBN: 9789634900320 Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/263090 | teljes szöveg: 279 |