Összes letöltés a DEA-ból: 68
Ország | Letöltések |
---|---|
Egyesült Államok (US) | 30 |
Kína (CN) | 4 |
Indonézia (ID) | 3 |
Magyarország (HU) | 2 |
India (IN) | 2 |
Szingapur (SG) | 2 |
Elefántcsontpart (CI) | 1 |
Németország (DE) | 1 |
Egyesült Királyság (GB) | 1 |
Románia (RO) | 1 |
Oroszország (RU) | 1 |
n.a. | 20 |
Megjelenés | Publikáció | Fájlletöltések |
---|---|---|
2024 | Pandita, G., Sharma, S., Oommen, I., Madaan, N., Bhosale, Y., Nagy, V., Shaikh, A., Kovács, B.: A comprehensive review on the potential of ultrasound for blue food protein extraction, modification and impact on bioactive properties. Ultrason. Sonochem. 111 1-13, 2024. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/380621 Folyóirat-mutatók:
D1 Acoustics and Ultrasonics (2023) D1 Chemical Engineering (miscellaneous) (2023) Q1 Environmental Chemistry (2023) D1 Inorganic Chemistry (2023) D1 Organic Chemistry (2023) D1 Radiology, Nuclear Medicine and Imaging (2023) | Kiadói változat: 12 |
2024 | Divya, S., Pandey, V., Dixit, R., Rustagi, S., Suthar, T., Atuahene, D., Nagy, V., Ungai, D., Ahmed, A., Kovács, B., Shaikh, A.: Exploring the Phytochemical, Pharmacological and Nutritional Properties of Moringa oleifera: A Comprehensive Review. Nutrients. 16 (19), 1-22, 2024. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/381000 Folyóirat-mutatók:
D1 Food Science (2023) D1 Nutrition and Dietetics (2023) | kiadói változat: 19 |
2021 | Nagy, V., Máthé, E., Jevcsák, S., Fülep, Z., Fülep, Á., Diósi, G.: Comparison of chemical parameters of enzyme active and inactive malt types. Agrártud. Közl. 2021/1 (1), 161-166, 2021. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/310570 | kiadói változat: 37 |