Jelenlegi hely

Statisztika

Tóthné Gulyás Gabriella

Open Access publikációk letöltési adatai a DE intézményi repozitóriumából
Dátum: -
OA publikációk száma a DEA-ban: 15

Összes letöltés a DEA-ból: 572

OrszágLetöltések
Egyesült Államok (US)228
Magyarország (HU)151
Németország (DE)57
Kína (CN)26
Hong Kong SAR (Kínai Népköztársaság) (HK)10
Románia (RO)10
Brazília (BR)5
India (IN)5
Oroszország (RU)5
Japán (JP)4
Franciaország (FR)3
Horvátország (HR)3
Dél-Afrika (ZA)3
Kanada (CA)2
Egyesült Királyság (GB)2
Fülöp-szigetek (PH)2
Lengyelország (PL)2
Szlovákia (SK)2
Törökország (TR)2
Ausztria (AT)1
Bosznia-Hercegovina (BA)1
Csehország (CZ)1
Ecuador (EC)1
Litvánia (LT)1
Svédország (SE)1
Szlovénia (SI)1
n.a.43
Megjelenés Publikáció Fájlletöltések
2022Czeglédi, L., Csősz, É., Gulyás, G.: Relationship between Plasma Pituitary Adenylate Cyclase-Activating Polypeptide (PACAP) Level and Proteome Profile of Cows.
Animals (Basel). 12 (12), 1-12, 2022.
Folyóirat-mutatók:
Q1 Animal Science and Zoology (2021)
Q1 Veterinary (miscellaneous) (2021)
2
2020Kuti, D., Winkler, Z., Horváth, K., Juhász, B., Paholcsek, M., Stágel, A., Gulyás, G., Czeglédi, L., Ferenczi, S., Kovács, K.: Gastrointestinal (non-systemic) antibiotic rifaximin differentially affects chronic stress-induced changes in colon microbiome and gut permeability without effect on behavior.
Brain Behav. Immun. 84 218-228, 2020.
Folyóirat-mutatók:
D1 Behavioral Neuroscience
D1 Endocrine and Autonomic Systems
Q1 Immunology
kiadói változat: 48
2019Gulyás, G., Tóth, A., Takácsné Hájos, M.: Evaluation of cauliflower genotypes by different growing method.
Int. J. Hortic. Sci 25 (1-2.), 11-14, 2019.
kiadói változat: 23
2019Simon, Á., Gulyás, G., Mészár, Z., Bhide, M., Oláh, J., Bai, P., Csősz, É., Jávor, A., Komlósi, I., Gálné Remenyik, J., Czeglédi, L.: Proteomics alterations in chicken jejunum caused by 24 h fasting.
PeerJ. 7 e6588-1-19, 2019.
Folyóirat-mutatók:
Q1 Agricultural and Biological Sciences (miscellaneous)
Q2 Biochemistry, Genetics and Molecular Biology (miscellaneous)
Q1 Medicine (miscellaneous)
Q2 Neuroscience (miscellaneous)
kiadói változat: 69
2016Csikós, Á., Hodzic, A., Pasic-Juhas, E., Jávor, A., Hrkovic-Porobija, A., Goletic, T., Gulyás, G., Czeglédi, L.: Applicability and sensitivity of PCR-SSCP method for milk species identification in cheese.
Acta Aliment. 45 (1), 69-76, 2016.
Folyóirat-mutatók:
Q3 Food Science
post-print: 141
2015Czeglédi, L., Gulyás, G., Jávor, A.: Állati eredetű termékek minőségének molekuláris háttere.
[s.n.], [s.l.], [485] p., 2015.
könyv: 24
2015Csikós, Á., Simon, Á., Homonai, K., Gulyás, G., Tisza, Á., Tamás, A., Reglődi, D., Jávor, A., Czeglédi, L.: Polimorfizmus keresése a szarvasmarha hipofízis adenilát-cikláz aktiváló polipeptid 5. exonjában.
Agrártud. Közl. 65 17-20, 2015.
kiadói változat: 21
2015Czeglédi, L., Gulyás, G., Csősz, É.: Proteomika az élelmiszer-előállításában.
[s.n.], [s.l.], 94 p., 2015.
könyv: 105
2015Csősz, É., Gulyás, G.: Proteomikai metodikák az élelmiszervizsgálatban.
[s.n.], [s.l.], 76 p., 2015.
könyv: 48
2014Gulyás, G., Jávor, A., Radócz, T., Simon, Á., Czeglédi, L.: A tojás proteomjának frakcionálása folyadék közegben az izoelektromos pont alapján.
Agrártud. Közl. 57 39-42, 2014.
kiadói változat: 2
2014Gulyás, G., Czeglédi, L., Prokisch, J., Csősz, É., Szabó, Z., Janáky, T., Jávor, A.: Effect of selenium supplement on proteome of chicken egg white and yolk.
Scient. Papers Animal Sci. Biotech. 47 (2), 83-88, 2014.
kiadói változat: 10
2014Csikós, Á., Simon, Á., Tisza, Á., Gulyás, G., Jávor, A., Czeglédi, L.: PCR-TTGE módszer alkalmazása DNS mutációk kimutatására.
Agrártud. Közl. 57 21-25, 2014.
kiadói változat: 17
2012Gulyás, G., Czeglédi, L., Prokisch, J., Jávor, A.: Csirkemáj proteomjának változása szelén indukció hatására - 2D PAGE optimalizálás.
Agrártud. közl. 50 9-14, 2012.
kiadói változat: 15
2012Gulyás, G., Béri, B., Jávor, A., Márk, L., Csősz, É., Pohóczky, K., Soltész, B., Kuti, D., Czeglédi, L.: Holstein-fríz tehenek hosszú hasznos élettartamának vizsgálata proteomikai módszerekkel.
Agrártud. közl. 48 21-25, 2012.
kiadói változat: 19
2012Soltész, B., Gulyás, G., Csikós, Á., Koncsos, G., Vass, N., Oláh, J., Jávor, A., Czeglédi, L.: Szarvasmarha és bivaly tej és tejtermékének elkülönítése DNS-alapú technika alkalmazásával.
Agrártud. közl. 49 279-282, 2012.
kiadói változat: 28