Jelenlegi hely

Statisztika

Tóthné Gulyás Gabriella

Open Access publikációk letöltési adatai a DE intézményi repozitóriumából
Dátum: -
OA publikációk száma a DEA-ban: 18

Összes letöltés a DEA-ból: 804

OrszágLetöltések
Egyesült Államok (US)359
Magyarország (HU)191
Németország (DE)59
Kína (CN)33
Írország (IE)12
Románia (RO)11
Hong Kong SAR (Kínai Népköztársaság) (HK)10
Oroszország (RU)7
Brazília (BR)6
India (IN)6
Japán (JP)4
Kanada (CA)3
Franciaország (FR)3
Horvátország (HR)3
Lengyelország (PL)3
Törökország (TR)3
Dél-Afrika (ZA)3
Finnország (FI)2
Egyesült Királyság (GB)2
Fülöp-szigetek (PH)2
Szlovákia (SK)2
Ausztria (AT)1
Bosznia-Hercegovina (BA)1
Csehország (CZ)1
Ecuador (EC)1
Izrael (IL)1
Litvánia (LT)1
Nepál (NP)1
Svédország (SE)1
Szlovénia (SI)1
n.a.71
Megjelenés Publikáció Fájlletöltések
2024Lugata, J., Ndunguru, S., Reda, G., Gulyás, G., Knop, R., Oláh, J., Czeglédi, L., Szabó, C.: In ovo feeding of methionine affects antioxidant status and growth-related gene expression of TETRA SL and Hungarian indigenous chicks.
Sci. Rep. 14 (1), 1-14, 2024.
Folyóirat-mutatók:
D1 Multidisciplinary (2022)
Kiadói változat: 17
2024Lugata, J., Ndunguru, S., Reda, G., Ozsváth, X., Angyal, E., Czeglédi, L., Gulyás, G., Knop, R., Oláh, J., Mészár, Z., Varga, R., Csernus, B., Szabó, C.: Methionine sources and genotype affect embryonic intestinal development, antioxidants, tight junctions, and growth-related gene expression in chickens.
Animal Nutrition. 16 218-230, 2024.
Folyóirat-mutatók:
D1 Animal Science and Zoology (2022)
D1 Food Animals (2022)
Kiadói változat: 26
2023Khangembam, R., Tóth, M., Gulyás, G., Czeglédi, L., Vass, N.: Recovery and confirmation of Haemonchus contortus from abomasal contents of roe deer (Capreolus capreolus) in Eastern-Hungary (Biharugra): A diagnostic case study.
Acta agraria Debreceniensis. 1 59-62, 2023.
kiadói változat: 21
2022Czeglédi, L., Csősz, É., Gulyás, G.: Relationship between Plasma Pituitary Adenylate Cyclase-Activating Polypeptide (PACAP) Level and Proteome Profile of Cows.
Animals (Basel). 12 (12), 1-12, 2022.
Folyóirat-mutatók:
Q1 Animal Science and Zoology
Q1 Veterinary (miscellaneous)
Kiadói változat: 19
2020Kuti, D., Winkler, Z., Horváth, K., Juhász, B., Paholcsek, M., Stágel, A., Gulyás, G., Czeglédi, L., Ferenczi, S., Kovács, K.: Gastrointestinal (non-systemic) antibiotic rifaximin differentially affects chronic stress-induced changes in colon microbiome and gut permeability without effect on behavior.
Brain Behav. Immun. 84 218-228, 2020.
Folyóirat-mutatók:
D1 Behavioral Neuroscience
D1 Endocrine and Autonomic Systems
Q1 Immunology
kiadói változat: 96
2019Gulyás, G., Tóth, A., Takácsné Hájos, M.: Evaluation of cauliflower genotypes by different growing method.
Int. J. Hortic. Sci 25 (1-2.), 11-14, 2019.
kiadói változat: 39
2019Simon, Á., Gulyás, G., Mészár, Z., Bhide, M., Oláh, J., Bai, P., Csősz, É., Jávor, A., Komlósi, I., Gálné Remenyik, J., Czeglédi, L.: Proteomics alterations in chicken jejunum caused by 24 h fasting.
PeerJ. 7 e6588-1-19, 2019.
Folyóirat-mutatók:
Q1 Agricultural and Biological Sciences (miscellaneous)
Q2 Biochemistry, Genetics and Molecular Biology (miscellaneous)
Q1 Medicine (miscellaneous)
Q2 Neuroscience (miscellaneous)
kiadói változat: 79
2016Csikós, Á., Hodzic, A., Pasic-Juhas, E., Jávor, A., Hrkovic-Porobija, A., Goletic, T., Gulyás, G., Czeglédi, L.: Applicability and sensitivity of PCR-SSCP method for milk species identification in cheese.
Acta Aliment. 45 (1), 69-76, 2016.
Folyóirat-mutatók:
Q3 Food Science
post-print: 145
2015Czeglédi, L., Gulyás, G., Jávor, A.: Állati eredetű termékek minőségének molekuláris háttere.
[s.n.], [s.l.], [485] p., 2015.
könyv: 26
2015Csikós, Á., Simon, Á., Homonai, K., Gulyás, G., Tisza, Á., Tamás, A., Reglődi, D., Jávor, A., Czeglédi, L.: Polimorfizmus keresése a szarvasmarha hipofízis adenilát-cikláz aktiváló polipeptid 5. exonjában.
Agrártud. Közl. 65 17-20, 2015.
kiadói változat: 21
2015Czeglédi, L., Gulyás, G., Csősz, É.: Proteomika az élelmiszer-előállításában.
[s.n.], [s.l.], 94 p., 2015.
könyv: 136
2015Csősz, É., Gulyás, G.: Proteomikai metodikák az élelmiszervizsgálatban.
[s.n.], [s.l.], 76 p., 2015.
könyv: 54
2014Gulyás, G., Jávor, A., Radócz, T., Simon, Á., Czeglédi, L.: A tojás proteomjának frakcionálása folyadék közegben az izoelektromos pont alapján.
Agrártud. Közl. 57 39-42, 2014.
kiadói változat: 2
2014Gulyás, G., Czeglédi, L., Prokisch, J., Csősz, É., Szabó, Z., Janáky, T., Jávor, A.: Effect of selenium supplement on proteome of chicken egg white and yolk.
Scient. Papers Animal Sci. Biotech. 47 (2), 83-88, 2014.
kiadói változat: 24
2014Csikós, Á., Simon, Á., Tisza, Á., Gulyás, G., Jávor, A., Czeglédi, L.: PCR-TTGE módszer alkalmazása DNS mutációk kimutatására.
Agrártud. Közl. 57 21-25, 2014.
kiadói változat: 18
2012Gulyás, G., Czeglédi, L., Prokisch, J., Jávor, A.: Csirkemáj proteomjának változása szelén indukció hatására - 2D PAGE optimalizálás.
Agrártud. közl. 50 9-14, 2012.
kiadói változat: 19
2012Gulyás, G., Béri, B., Jávor, A., Márk, L., Csősz, É., Pohóczky, K., Soltész, B., Kuti, D., Czeglédi, L.: Holstein-fríz tehenek hosszú hasznos élettartamának vizsgálata proteomikai módszerekkel.
Agrártud. közl. 48 21-25, 2012.
kiadói változat: 24
2012Soltész, B., Gulyás, G., Csikós, Á., Koncsos, G., Vass, N., Oláh, J., Jávor, A., Czeglédi, L.: Szarvasmarha és bivaly tej és tejtermékének elkülönítése DNS-alapú technika alkalmazásával.
Agrártud. közl. 49 279-282, 2012.
kiadói változat: 38