Összes letöltés a DEA-ból: 92
Ország | Letöltések |
---|---|
Egyesült Államok (US) | 65 |
Magyarország (HU) | 16 |
Horvátország (HR) | 1 |
n.a. | 10 |
Megjelenés | Publikáció | Fájlletöltések |
---|---|---|
2022 | Savella, O., Kóródi, M., Bakos, R.: Az utazási döntést befolyásoló egyes tényezők szegmentációs szerepe. Gradus 9 (2), 1-11, 2022. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/341357 | Kiadói változat: 6 |
2019 | Kóródi, M., Bakos, R.: Guesthouse catering facility as an experience generatorin electronic communication of hungarian rural tourism supply. Economica. 10 (2), 15-20, 2019. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/322678 | kiadói változat: 14 |
2017 | Kóródi, M., Bakos, R.: A gasztrofesztiválok, mint élménygazdasági termékek változatossága és választékossága. Gradus. 4 (2), 479-486, 2017. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/323861 | kiadói változat: 19 |
2017 | Bakos, R., Kalmárné Rimóczi, C., Kóródi, M., Szabó, A.: Élményígéret megjelenése a vidéki éttermek online kommunikációjában. Gradus. 4 (2), 508-513, 2017. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/323862 | kiadói változat: 14 |
2016 | Kalmárné Rimóczi, C., Bakos, R., Szabó, A.: Élményígéret megjelenése a vidéki éttermek online kommunikációjában. Gradus. 3 (1), 219-226, 2016. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/324106 | kiadói változat: 1 |
2015 | Kóródi, M., Bakos, R., Ipacs, V.: Kompetenciamegfeleltetés a felnőttképzés gyakorlatában. Economica. 8 (1), 66-69, 2015. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/325475 | kiadói változat: 20 |
2014 | Kóródi, M., Bakos, R., Kalmárné Rimóczi, C., Savella, O., Mondok, A., Németh, M.: A helyi termékek interpretációs lehetőségei és szerepük a desztináció fejlesztésében. Economica. 7 (1), 113-116, 2014. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/325506 | kiadói változat: 18 |