Összes letöltés a DEA-ból: 172
Ország | Letöltések |
---|---|
Egyesült Államok (US) | 50 |
Oroszország (RU) | 17 |
Magyarország (HU) | 11 |
Indonézia (ID) | 8 |
India (IN) | 5 |
Olaszország (IT) | 4 |
Törökország (TR) | 4 |
Kína (CN) | 3 |
Hong Kong SAR (Kínai Népköztársaság) (HK) | 3 |
Hollandia (NL) | 3 |
Bulgária (BG) | 2 |
Németország (DE) | 2 |
Pakisztán (PK) | 2 |
Vietnám (VN) | 2 |
Chile (CL) | 1 |
Egyiptom (EG) | 1 |
Spanyolország (ES) | 1 |
Franciaország (FR) | 1 |
Japán (JP) | 1 |
Nigéria (NG) | 1 |
Fülöp-szigetek (PH) | 1 |
Lengyelország (PL) | 1 |
Szingapur (SG) | 1 |
Uganda (UG) | 1 |
n.a. | 46 |
Megjelenés | Publikáció | Fájlletöltések |
---|---|---|
2024 | Domokos-Szabolcsy, É., Alshaal, T., Elhawat, N., Kovács, Z., Kaszás, L., Béni, Á., Kiss, A.: Enhanced Oligopeptide and Free Tryptophan Release from Chickpea and Lentil Proteins: A Comparative Study of Enzymatic Modification with Bromelain, Ficin, and Papain. Plants-Basel. 13 (21), 1-22, 2024. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/381636 Folyóirat-mutatók:
Q1 Ecology (2023) Q1 Ecology, Evolution, Behavior and Systematics (2023) Q1 Plant Science (2023) | Kiadói változat: 17 |
2023 | Llanaj, X., Törős, G., Hajdú, P., Abdalla, N., El-Ramady, H., Kiss, A., Solberg, S., Prokisch, J.: Biotechnological applications of mushrooms under the water-energy-food nexus: crucial aspects and prospects from farm to pharmacy. Foods. 12 (14), 1-26, 2023. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/357440 Folyóirat-mutatók:
Q1 Food Science Q1 Health Professions (miscellaneous) Q1 Health (social science) Q2 Microbiology Q1 Plant Science | Kiadói változat: 9 |
2023 | Kiss, A., Hariri Akbari, F., Marchev, A., Papp, V., Mirmazloum, I.: The Cytotoxic Properties of Extreme Fungi`s Bioactive Components - An Updated Metabolic and Omics Overview. Life (Basel). 13 (8), 1-41, 2023. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/358677 Folyóirat-mutatók:
Q2 Biochemistry, Genetics and Molecular Biology (miscellaneous) Q2 Ecology, Evolution, Behavior and Systematics Q1 Paleontology Q2 Space and Planetary Science | Kiadói változat - szabadon hozzáférhető: 21 |
2022 | Soorni, J., Kazemitabar, S., Kahrizi, D., Dehestani, A., Bagheri, N., Kiss, A., Kovács, P., Papp, I., Mirmazloum, I.: Biochemical and Transcriptional Responses in Cold-Acclimated and Non-Acclimated Contrasting Camelina Biotypes under Freezing Stress. Plants-Basel. 11 (22), 1-14, 2022. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/363973 Folyóirat-mutatók:
Q1 Ecology Q1 Ecology, Evolution, Behavior and Systematics Q1 Plant Science | Kiadói változat: 9 |
2022 | Prokisch, J., El-Ramady, H., Daróczi, L., Nagy, É., Badgar, K., Kiss, A., Shaikh, A., Gilányi, I., Oláh, C.: Functional Yogurt Fortified with Honey Produced by Feeding Bees Natural Plant Extracts for Controlling Human Blood Sugar Level. Plants-Basel. 11 (11), 1-16, 2022. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/333617 Folyóirat-mutatók:
Q1 Ecology Q1 Ecology, Evolution, Behavior and Systematics Q1 Plant Science | kiadói változat: 44 |
2022 | El-Ramady, H., Brevik, E., Fawzy, Z., Elsakhawy, T., Omara, A., Amer, M., Faizy, S., Abowaly, M., Elhenawy, A., Kiss, A., Törős, G., Prokisch, J., Ling, W.: Nano-restoration for sustaining soil fertility: A pictorial and diagrammatic review article. Plants-Basel. 11 (18), 1-33, 2022. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/342031 Folyóirat-mutatók:
Q1 Ecology Q1 Ecology, Evolution, Behavior and Systematics Q1 Plant Science | kiadói változat: 21 |
2022 | El-Ramady, H., Hajdú, P., Törős, G., Badgar, K., Llanaj, X., Kiss, A., Abdalla, N., Omara, A., Elsakhawy, T., Elbasiouny, H., Elbehiry, F., Amer, M., Elmahrouk, M., Prokisch, J.: Plant Nutrition for Human Health: A Pictorial Review on Plant Bioactive Compounds for Sustainable Agriculture. Sustainability. 14 (14), 1-43, 2022. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/335979 Folyóirat-mutatók:
Q2 Computer Networks and Communications Q2 Energy Engineering and Power Technology Q2 Environmental Science (miscellaneous) Q1 Geography, Planning and Development Q2 Hardware and Architecture Q2 Management, Monitoring, Policy and Law Q2 Renewable Energy, Sustainability and the Environment | kiadói változat: 45 |
2013 | Soós, G., Biacs, P., Kiss, A.: Fogyasztói attitűdök a funkcionális élelmiszer-fogyasztás területén. Élelm. Táplálk. Mark. 9 (1), 13-21, 2013. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/263673 | kiadói változat: 6 |