Összes letöltés a DEA-ból: 20
Ország | Letöltések |
---|---|
Magyarország (HU) | 5 |
Egyesült Államok (US) | 5 |
Oroszország (RU) | 3 |
n.a. | 7 |
Megjelenés | Publikáció | Fájlletöltések |
---|---|---|
2022 | Domokos-Szabolcsy, É., Elhawat, N., Domingos, G., Kovács, Z., Koroknai, J., Bodó, E., Fári, M., Alshaal, T., Bákonyi, N.: Comparison of Wet Fractionation Methods for Processing Broccoli Agricultural Wastes and Evaluation of the Nutri-Chemical Values of Obtained Products. Foods. 11 (16), 1-18, 2022. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/336989 Folyóirat-mutatók:
Q1 Food Science Q1 Health Professions (miscellaneous) Q2 Health (social science) Q2 Microbiology Q1 Plant Science | kiadói változat: 20 |