Összes letöltés a DEA-ból: 40
Ország | Letöltések |
---|---|
Egyesült Államok (US) | 14 |
Magyarország (HU) | 9 |
Hollandia (NL) | 5 |
Oroszország (RU) | 4 |
Luxemburg (LU) | 2 |
Egyiptom (EG) | 1 |
Etiópia (ET) | 1 |
Indonézia (ID) | 1 |
n.a. | 3 |
Megjelenés | Publikáció | Fájlletöltések |
---|---|---|
2023 | Szőke-Trenyik, E., Mihalkó, J., Sipos, P., Szabó, B.: Development of High-Fibre, Ready-to-Bake Flour Mixtures from Purple Wheat. Processes. 11 (2), 1-12, 2023. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/345521 Folyóirat-mutatók:
Q3 Bioengineering Q2 Chemical Engineering (miscellaneous) Q3 Process Chemistry and Technology | kiadói változat: 40 |