Jelenlegi hely

Statisztika

Daróczi Lajos

Open Access publikációk letöltési adatai a DE intézményi repozitóriumából
Dátum: -
OA publikációk száma a DEA-ban: 5

Összes letöltés a DEA-ból: 140

OrszágLetöltések
Egyesült Államok (US)77
Oroszország (RU)8
Magyarország (HU)7
Törökország (TR)4
Bulgária (BG)2
Kína (CN)2
Németország (DE)2
Brazília (BR)1
Egyiptom (EG)1
Finnország (FI)1
Hong Kong SAR (Kínai Népköztársaság) (HK)1
Horvátország (HR)1
India (IN)1
Japán (JP)1
Pakisztán (PK)1
n.a.30
Megjelenés Publikáció Fájlletöltések
2024Shaikh, A., Wandhekar, S., Ahmed, A., Pandey, V., Oláh, C., Daróczi, L., Prokisch, J., Harsányi, E., Kovács, B.: Exploring the Ecological Implications, Gastronomic Applications,and Nutritional and Therapeutic Potential ofJuglans regiaL.(Green Walnut): A Comprehensive Review.
Nutrients. 16 (8), 1-23, 2024.
Folyóirat-mutatók:
D1 Food Science (2023)
D1 Nutrition and Dietetics (2023)
Kiadói változat: 17
2022Prokisch, J., El-Ramady, H., Daróczi, L., Nagy, É., Badgar, K., Kiss, A., Shaikh, A., Gilányi, I., Oláh, C.: Functional Yogurt Fortified with Honey Produced by Feeding Bees Natural Plant Extracts for Controlling Human Blood Sugar Level.
Plants-Basel. 11 (11), 1-16, 2022.
Folyóirat-mutatók:
Q1 Ecology
Q1 Ecology, Evolution, Behavior and Systematics
Q1 Plant Science
kiadói változat: 43
2019Kiss, A., Naár, Z., Daróczi, L., Kukovics, S., Kukovics, F., Mirmazloum, I., Némedi, E.: Changes of free fatty acid composition and number of lactic acid bacteria in three functional goat and sheep milk products fortified with inulin or fish oil.
CyTA - Journal of Food. 17 (1), 51-59, 2019.
kiadói változat: 12
2018Nagy, É., Jekő, J., Cziáky, Z., Daróczi, L., Jávor, A.: HPLC-MS analysis of the active ingredients of chamomile (Matricaria chamomilla) bee feeding syrup.
Agrártud. Közl. 75 61-65, 2018.
kiadói változat: 39
2017Nagy, É., Novák, A., Daróczi, L., Jávor, A.: Ragweed components in honey.
Agrártud. Közl. 73 65-68, 2017.
kiadói változat: 29