Összes letöltés a DEA-ból: 137
Ország | Letöltések |
---|---|
Egyesült Államok (US) | 75 |
Oroszország (RU) | 8 |
Magyarország (HU) | 7 |
Törökország (TR) | 3 |
Bulgária (BG) | 2 |
Kína (CN) | 2 |
Németország (DE) | 2 |
Brazília (BR) | 1 |
Egyiptom (EG) | 1 |
Finnország (FI) | 1 |
Hong Kong SAR (Kínai Népköztársaság) (HK) | 1 |
Horvátország (HR) | 1 |
India (IN) | 1 |
Japán (JP) | 1 |
Pakisztán (PK) | 1 |
n.a. | 30 |
Megjelenés | Publikáció | Fájlletöltések |
---|---|---|
2024 | Shaikh, A., Wandhekar, S., Ahmed, A., Pandey, V., Oláh, C., Daróczi, L., Prokisch, J., Harsányi, E., Kovács, B.: Exploring the Ecological Implications, Gastronomic Applications,and Nutritional and Therapeutic Potential ofJuglans regiaL.(Green Walnut): A Comprehensive Review. Nutrients. 16 (8), 1-23, 2024. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/368864 Folyóirat-mutatók:
D1 Food Science (2023) D1 Nutrition and Dietetics (2023) | Kiadói változat: 17 |
2022 | Prokisch, J., El-Ramady, H., Daróczi, L., Nagy, É., Badgar, K., Kiss, A., Shaikh, A., Gilányi, I., Oláh, C.: Functional Yogurt Fortified with Honey Produced by Feeding Bees Natural Plant Extracts for Controlling Human Blood Sugar Level. Plants-Basel. 11 (11), 1-16, 2022. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/333617 Folyóirat-mutatók:
Q1 Ecology Q1 Ecology, Evolution, Behavior and Systematics Q1 Plant Science | kiadói változat: 41 |
2019 | Kiss, A., Naár, Z., Daróczi, L., Kukovics, S., Kukovics, F., Mirmazloum, I., Némedi, E.: Changes of free fatty acid composition and number of lactic acid bacteria in three functional goat and sheep milk products fortified with inulin or fish oil. CyTA - Journal of Food. 17 (1), 51-59, 2019. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/355867 | kiadói változat: 12 |
2018 | Nagy, É., Jekő, J., Cziáky, Z., Daróczi, L., Jávor, A.: HPLC-MS analysis of the active ingredients of chamomile (Matricaria chamomilla) bee feeding syrup. Agrártud. Közl. 75 61-65, 2018. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/300581 | kiadói változat: 39 |
2017 | Nagy, É., Novák, A., Daróczi, L., Jávor, A.: Ragweed components in honey. Agrártud. Közl. 73 65-68, 2017. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/301068 | kiadói változat: 28 |