Összes letöltés a DEA-ból: 26
Ország | Letöltések |
---|---|
Hollandia (NL) | 1 |
Egyesült Államok (US) | 1 |
n.a. | 24 |
Megjelenés | Publikáció | Fájlletöltések |
---|---|---|
2023 | Alaya, A., Mihok, E., Pecsenye, B., Jolji, M., Kertész, A., Bársony, P., Vigh, S., Cziáky, Z., Máthé, A., Burtescu, R., Oláh, N., Neamtu, A., Turcuş, V., Máthé, E.: Phytoconstituent Profiles Associated with Relevant Antioxidant Potential and Variable Nutritive Effects of the Olive, Sweet Almond, and Black Mulberry Gemmotherapy Extracts. Antioxidants. 12 (9), 1-36, 2023. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/358705 Folyóirat-mutatók:
Q1 Biochemistry Q2 Cell Biology Q1 Clinical Biochemistry D1 Food Science Q2 Molecular Biology Q1 Physiology | Kiadói változat: 23 |
2021 | Alaya, A., Máthé, A., Frecska, E., Máthé, E.: The olive (Olea europaea) and the almond (Prunus amygdalus) related phytonutrients, and the associated health-promoting biological effects, a review. Agrártud. közl. 2021 (1), 11-24, 2021. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/354613 | kiadói változat: 3 |