Összes letöltés a DEA-ból: 165
Ország | Letöltések |
---|---|
Egyesült Államok (US) | 17 |
Magyarország (HU) | 11 |
India (IN) | 9 |
Indonézia (ID) | 6 |
Kína (CN) | 2 |
Algéria (DZ) | 1 |
Hong Kong SAR (Kínai Népköztársaság) (HK) | 1 |
Hollandia (NL) | 1 |
n.a. | 117 |
Megjelenés | Publikáció | Fájlletöltések |
---|---|---|
2024 | Khalfalla, M., Zsombik, L., Győri, Z.: Assessing Crude Protein Levels and Microelement Concentrations of Flour Grain Yield of Sorghum bicolor (L .) Moench Cultivars. Agrobiodivers Improv Nutr, Health Life Qual. 8 (1), 9-16, 2024. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/370734 | Kiadói változat: 26 |
2024 | Khalfalla, M., Zsombik, L., Győri, Z.: Cultivating Crops as Alternative Protein Sources: Exploring Three Diverse Cereal Grain Varieties. Georgikon Agricul. 28 (Suppl.2), 2024. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/380715 | Kiadói változat: 7 |
2024 | Khalfalla, M.: Exploring the Impacts of Climate Change on the Nutritional Properties and Food Security of Various Cereal Grains. In: Exploring the World of Cereal Crops. Ed.: Timothy J. Tse, IntechOpen, London, 1-14, 2024, (ISSN 3029-052X) ISBN: 9780854667482 Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/378931 | Kiadói változat: 16 |
2024 | Khalfalla, M., Zsombik, L., Diósi, G., Győri, Z.: Implications of husking process on the nutritional composition of sorghum grains: diverse varieties and regions. Int. J. Food Sci. Technol. 59 (6), 3760-3772, 2024. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/368730 Folyóirat-mutatók:
Q1 Food Science (2023) Q2 Industrial and Manufacturing Engineering (2023) | Kiadói változat: 13 |
2024 | Khalfalla, M., Zsombik, L., Nagy, R., Győri, Z.: Promoting the elemental profile of sorghum grain: Driving factors affecting nutritional properties under nitrogen fertilizer conditions. Heliyon. 10 (7), 1-21, 2024. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/368219 Folyóirat-mutatók:
Q1 Multidisciplinary (2023) | Kiadói változat: 15 |
2024 | Khalfalla, M., Zsombik, L., Győri, Z.: Revealing Consequences of the Husking Process on Nutritional Profiles of Two Sorghum Races on the Male Sterility Line. Foods. 13 (7), 1-18, 2024. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/368118 Folyóirat-mutatók:
Q1 Food Science (2023) Q1 Health Professions (miscellaneous) (2023) Q1 Health (social science) (2023) Q2 Microbiology (2023) Q1 Plant Science (2023) | Kiadói változat: 74 |
2021 | Khalfalla, M., Hussien, M., Ibrahim, H.: Isolation, Extraction, Purification, and Molecular Characterization for Thermostable α -Amylase from Locally Isolated Bacillus Species in Sudan. Biochem Res Int. Epub 1-8, 2021. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/364361 Folyóirat-mutatók:
Q4 Biochemistry | Kiadói változat: 10 |
2015 | Abd-Ulgadir, K., El, T., Ahmed, H., El Shiekh, H., Khalfalla, M., Abosalif, K., Abdelsalam, K., Satti, A.: An in vitro antimicrobial potential of various extracts of commiphora myrrha. Journal of Biomedical and Pharmaceutical Research. 4 (2), 15-19, 2015. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/365483 | Kiadói változat: 4 |