Jelenlegi hely

Statisztika

Kállai Zoltán

Open Access publikációk letöltési adatai a DE intézményi repozitóriumából
Dátum: -
OA publikációk száma a DEA-ban: 8

Összes letöltés a DEA-ból: 159

OrszágLetöltések
Egyesült Államok (US)59
Kína (CN)16
Magyarország (HU)6
Egyesült Arab Emírségek (AE)3
Oroszország (RU)2
Ausztrália (AU)1
Brazília (BR)1
Németország (DE)1
Finnország (FI)1
Egyesült Királyság (GB)1
Japán (JP)1
Hollandia (NL)1
Portugália (PT)1
Törökország (TR)1
Ukrajna (UA)1
n.a.63
Megjelenés Publikáció Fájlletöltések
2024Gálné Remenyik, J., Csige, L., Dávid, P., Fauszt, P., Szilágyi-Rácz, A., Szőllősi, E., Bacsó, Z., Szepsy, I., Molnár, K., Rácz, C., Fidler, G., Kállai, Z., Stündl, L., Dobos, A., Paholcsek, M.: Exploring the interplay between the core microbiota, physicochemical factors, agrobiochemical cycles in the soil of the historic tokaj mád wine region.
PLoS One. 19 (4), 1-24, 2024.
Folyóirat-mutatók:
Q1 Multidisciplinary (2023)
Kiadói változat: 17
2023Csoma, H., Ács-Szabó, L., Papp, L., Kállai, Z., Miklós, I., Sipiczki, M.: Characterization of Zygosaccharomyces lentus Yeast in Hungarian Botrytized Wines.
Microorganisms. 11 (4), 1-17, 2023.
Folyóirat-mutatók:
Q2 Microbiology
Q2 Microbiology (medical)
Q2 Virology
kiadói változat-szabadon hozzáférhető: 11
2023Rakonczás, N., Kállai, Z., Kovács, B., Antal, G., Szabó, S., Holb, I.: Comparison and Intercorrelation of Various Bentonite Products for Oenological Properties, Elemental Compositions, Volatile Compounds and Organoleptic Attributes of White Wine.
Foods. 12 (2), 1-30, 2023.
Folyóirat-mutatók:
Q1 Food Science
Q1 Health Professions (miscellaneous)
Q1 Health (social science)
Q2 Microbiology
Q1 Plant Science
Kiadói változat - szabadon hozzáférhető: 19
2023Csoma, H., Kállai, Z., Czentye, K., Sipiczki, M.: Starmerella lactis-condensi, a yeast that has adapted to the conditions in the oenological environment.
International Journal of Food Microbiology 401 (1), 1-10, 2023.
Folyóirat-mutatók:
Q1 Food Science
Q1 Medicine (miscellaneous)
Q2 Microbiology
Q1 Safety, Risk, Reliability and Quality
Kiadói változat: 6
2023Drezek, K., Sobczyk, M., Kállai, Z., Detman, A., Bardadyn, P., Mierzejewska, J.: Valorisation of Whey Permeate in Sequential Bioprocesses towards Value-Added Products?Optimisation of Biphasic and Classical Batch Cultures of Kluyveromyces marxianus.
Int. J. Mol. Sci. 24 (8), 1-17, 2023.
Folyóirat-mutatók:
Q2 Catalysis
Q1 Computer Science Applications
D1 Inorganic Chemistry
Q1 Medicine (miscellaneous)
Q2 Molecular Biology
D1 Organic Chemistry
Q1 Physical and Theoretical Chemistry
D1 Spectroscopy
Kiadói változat: 3
2021Csoma, H., Kállai, Z., Antunovics, Z., Czentye, K., Sipiczki, M.: Vinification without Saccharomyces: Interacting Osmotolerant and "Spoilage" Yeast Communities in Fermenting and Ageing Botrytised High-Sugar Wines (Tokaj Essence).
Microorganisms. 9 (1), 1-28, 2021.
Folyóirat-mutatók:
Q2 Microbiology
Q2 Microbiology (medical)
Q3 Virology
kiadói változat: 45
2021Kállai, Z., Oros, G.: Vintage Effect on the Strain Dependent Dynamics of Ethanol Production in Vineries of Tokaj.
Adv. Bios. Bio. 12 (01), 31-44, 2021.
Kiadói változat: 11
2020Plaszkó, T., Szűcs, Z., Kállai, Z., Csoma, H., Vasas, G., Gonda, S.: Volatile Organic Compounds (VOCs) of Endophytic Fungi Growing on Extracts of the Host, Horseradish (Armoracia rusticana).
Metabolites. 10 (11), 1-15, 2020.
Folyóirat-mutatók:
Q2 Biochemistry
Q2 Endocrinology, Diabetes and Metabolism
Q2 Molecular Biology
kiadói változat: 47