Összes letöltés a DEA-ból: 244
Ország | Letöltések |
---|---|
Egyesült Államok (US) | 119 |
Kína (CN) | 17 |
Magyarország (HU) | 9 |
Indonézia (ID) | 8 |
Egyesült Arab Emírségek (AE) | 3 |
Hong Kong SAR (Kínai Népköztársaság) (HK) | 3 |
Japán (JP) | 2 |
Oroszország (RU) | 2 |
Ukrajna (UA) | 2 |
Ausztrália (AU) | 1 |
Brazília (BR) | 1 |
Németország (DE) | 1 |
Finnország (FI) | 1 |
Franciaország (FR) | 1 |
Egyesült Királyság (GB) | 1 |
Hollandia (NL) | 1 |
Portugália (PT) | 1 |
Törökország (TR) | 1 |
n.a. | 70 |
Megjelenés | Publikáció | Fájlletöltések |
---|---|---|
2024 | Gálné Remenyik, J., Csige, L., Dávid, P., Fauszt, P., Szilágyi-Rácz, A., Szőllősi, E., Bacsó, Z., Szepsy, I., Molnár, K., Rácz, C., Fidler, G., Kállai, Z., Stündl, L., Dobos, A., Paholcsek, M.: Exploring the interplay between the core microbiota, physicochemical factors, agrobiochemical cycles in the soil of the historic tokaj mád wine region. PLoS One. 19 (4), 1-24, 2024. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/369355 Folyóirat-mutatók:
Q1 Multidisciplinary (2023) | Kiadói változat: 21 |
2024 | Sipiczki, M., Czentye, K., Kállai, Z.: High intragenomic, intergenomic, and phenotypic diversity in pulcherrimin-producing Metschnikowia yeasts indicates a special mode of genome evolution. Sci. Rep. 14 (1), 1-13, 2024. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/370582 Folyóirat-mutatók:
D1 Multidisciplinary (2023) | Kiadói változat: 22 |
2023 | Csoma, H., Ács-Szabó, L., Papp, L., Kállai, Z., Miklós, I., Sipiczki, M.: Characterization of Zygosaccharomyces lentus Yeast in Hungarian Botrytized Wines. Microorganisms. 11 (4), 1-17, 2023. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/348514 Folyóirat-mutatók:
Q2 Microbiology Q2 Microbiology (medical) Q2 Virology | kiadói változat-szabadon hozzáférhető: 16 |
2023 | Rakonczás, N., Kállai, Z., Kovács, B., Antal, G., Szabó, S., Holb, I.: Comparison and Intercorrelation of Various Bentonite Products for Oenological Properties, Elemental Compositions, Volatile Compounds and Organoleptic Attributes of White Wine. Foods. 12 (2), 1-30, 2023. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/343559 Folyóirat-mutatók:
Q1 Food Science Q1 Health Professions (miscellaneous) Q1 Health (social science) Q2 Microbiology Q1 Plant Science | Kiadói változat - szabadon hozzáférhető: 28 |
2023 | Csoma, H., Kállai, Z., Czentye, K., Sipiczki, M.: Starmerella lactis-condensi, a yeast that has adapted to the conditions in the oenological environment. Int. J. Food. Microbiol. 401 (1), 1-10, 2023. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/355794 Folyóirat-mutatók:
Q1 Food Science Q1 Medicine (miscellaneous) Q2 Microbiology Q1 Safety, Risk, Reliability and Quality | Kiadói változat: 21 |
2023 | Drezek, K., Sobczyk, M., Kállai, Z., Detman, A., Bardadyn, P., Mierzejewska, J.: Valorisation of Whey Permeate in Sequential Bioprocesses towards Value-Added Products?Optimisation of Biphasic and Classical Batch Cultures of Kluyveromyces marxianus. Int. J. Mol. Sci. 24 (8), 1-17, 2023. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/357746 Folyóirat-mutatók:
Q2 Catalysis Q1 Computer Science Applications D1 Inorganic Chemistry Q1 Medicine (miscellaneous) Q2 Molecular Biology D1 Organic Chemistry Q1 Physical and Theoretical Chemistry D1 Spectroscopy | Kiadói változat: 6 |
2021 | Csoma, H., Kállai, Z., Antunovics, Z., Czentye, K., Sipiczki, M.: Vinification without Saccharomyces: Interacting Osmotolerant and "Spoilage" Yeast Communities in Fermenting and Ageing Botrytised High-Sugar Wines (Tokaj Essence). Microorganisms. 9 (1), 1-28, 2021. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/322381 Folyóirat-mutatók:
Q2 Microbiology Q2 Microbiology (medical) Q3 Virology | kiadói változat: 62 |
2021 | Kállai, Z., Oros, G.: Vintage Effect on the Strain Dependent Dynamics of Ethanol Production in Vineries of Tokaj. Adv. Bios. Bio. 12 (01), 31-44, 2021. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/367169 | Kiadói változat: 17 |
2020 | Plaszkó, T., Szűcs, Z., Kállai, Z., Csoma, H., Vasas, G., Gonda, S.: Volatile Organic Compounds (VOCs) of Endophytic Fungi Growing on Extracts of the Host, Horseradish (Armoracia rusticana). Metabolites. 10 (11), 1-15, 2020. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/321617 Folyóirat-mutatók:
Q2 Biochemistry Q2 Endocrinology, Diabetes and Metabolism Q2 Molecular Biology | kiadói változat: 51 |