Összes letöltés a DEA-ból: 316
Ország | Letöltések |
---|---|
Egyesült Államok (US) | 150 |
Magyarország (HU) | 46 |
Írország (IE) | 14 |
Oroszország (RU) | 9 |
Indonézia (ID) | 7 |
Kína (CN) | 6 |
Vietnám (VN) | 5 |
Németország (DE) | 4 |
Franciaország (FR) | 4 |
Kenya (KE) | 4 |
Hollandia (NL) | 4 |
Szingapur (SG) | 4 |
Egyesült Arab Emírségek (AE) | 3 |
Brazília (BR) | 3 |
Egyesült Királyság (GB) | 3 |
Malajzia (MY) | 3 |
Argentína (AR) | 2 |
Hong Kong SAR (Kínai Népköztársaság) (HK) | 2 |
India (IN) | 2 |
Olaszország (IT) | 2 |
Törökország (TR) | 2 |
Albánia (AL) | 1 |
Ausztria (AT) | 1 |
Ausztrália (AU) | 1 |
Kanada (CA) | 1 |
Csehország (CZ) | 1 |
Málta (MT) | 1 |
Nigéria (NG) | 1 |
Fülöp-szigetek (PH) | 1 |
Románia (RO) | 1 |
Thaiföld (TH) | 1 |
Ukrajna (UA) | 1 |
Dél-Afrika (ZA) | 1 |
n.a. | 25 |
Megjelenés | Publikáció | Fájlletöltések |
---|---|---|
2022 | Szakály, M., Soós, M.: A magyar lakosság étkezési motivációinak vizsgálata a TEMS-modell alapján. Táplálkozásmarketing. 9 (2), 81-93, 2022. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/343478 | Kiadói változat: 19 |
2021 | Szakály, Z., Kovács, B., Szakály, M., Nagy-Pető, D., Popovics, P., Kiss, M.: Consumer acceptance of genetic-based personalized nutrition in Hungary. Genes Nutr. 16 (3), 1-12, 2021. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/303429 Folyóirat-mutatók:
Q2 Endocrinology, Diabetes and Metabolism Q2 Genetics | kiadói változat: 49 |
2021 | Szakály, M., Soós, M.: Fogyasztói preferenciák vizsgálata a növényi alapú táplálkozással kapcsolatban. Táplálkozásmarketing. 8 (1), 3-20, 2021. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/327166 | kiadói változat: 25 |
2020 | Fehér, A., Gazdecki, M., Véha, M., Szakály, M., Szakály, Z.: A Comprehensive Review of the Benefits of and the Barriers to the Switch to a Plant-Based Diet. Sustainability. 12 (10), 1-18, 2020. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/291036 Folyóirat-mutatók:
Q2 Energy Engineering and Power Technology Q2 Environmental Science (miscellaneous) Q1 Geography, Planning and Development Q2 Management, Monitoring, Policy and Law Q2 Renewable Energy, Sustainability and the Environment | kiadói változat: 94 |
2020 | Szakály, Z., Kovács, B., Szakály, M., Nagy-Pető, D., Gál, T., Soós, M.: Examination of the Eating Behavior of the Hungarian Population Based on the TFEQ-R21 Model. Nutrients. 12 (11), 1-19, 2020. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/302094 Folyóirat-mutatók:
D1 Food Science Q1 Nutrition and Dietetics | Kiadói változat: 106 |
2019 | Szakály, M., Soós, M.: A döntően állati eredetű étrendet fogyasztók evési attitűdjeinek vizsgálata: Analysis of Consumers` Eating Attitudes Having Animal-Origin Diet. Int. J. Eng. Manag. Sci. 4 (3), 232-241, 2019. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/344777 | Kiadói változat: 18 |
2019 | Szakály, M., Soós, M.: Fogyasztói motivációk a döntően növényi étrendet folytatók körében - szakirodalmi áttekintés = Consumer motivations among those following mainly a plant-based diet - literature review. Élelmiszer, Táplálkozás és Marketing. 15 (1), 11-18, 2019. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/344775 | Kiadói változat: 5 |