Jelenlegi hely

Statisztika

Szakály Márk Zoltán

Open Access publikációk letöltési adatai a DE intézményi repozitóriumából
Dátum: -
OA publikációk száma a DEA-ban: 7

Összes letöltés a DEA-ból: 316

OrszágLetöltések
Egyesült Államok (US)150
Magyarország (HU)46
Írország (IE)14
Oroszország (RU)9
Indonézia (ID)7
Kína (CN)6
Vietnám (VN)5
Németország (DE)4
Franciaország (FR)4
Kenya (KE)4
Hollandia (NL)4
Szingapur (SG)4
Egyesült Arab Emírségek (AE)3
Brazília (BR)3
Egyesült Királyság (GB)3
Malajzia (MY)3
Argentína (AR)2
Hong Kong SAR (Kínai Népköztársaság) (HK)2
India (IN)2
Olaszország (IT)2
Törökország (TR)2
Albánia (AL)1
Ausztria (AT)1
Ausztrália (AU)1
Kanada (CA)1
Csehország (CZ)1
Málta (MT)1
Nigéria (NG)1
Fülöp-szigetek (PH)1
Románia (RO)1
Thaiföld (TH)1
Ukrajna (UA)1
Dél-Afrika (ZA)1
n.a.25
Megjelenés Publikáció Fájlletöltések
2022Szakály, M., Soós, M.: A magyar lakosság étkezési motivációinak vizsgálata a TEMS-modell alapján.
Táplálkozásmarketing. 9 (2), 81-93, 2022.
Kiadói változat: 19
2021Szakály, Z., Kovács, B., Szakály, M., Nagy-Pető, D., Popovics, P., Kiss, M.: Consumer acceptance of genetic-based personalized nutrition in Hungary.
Genes Nutr. 16 (3), 1-12, 2021.
Folyóirat-mutatók:
Q2 Endocrinology, Diabetes and Metabolism
Q2 Genetics
kiadói változat: 49
2021Szakály, M., Soós, M.: Fogyasztói preferenciák vizsgálata a növényi alapú táplálkozással kapcsolatban.
Táplálkozásmarketing. 8 (1), 3-20, 2021.
kiadói változat: 25
2020Fehér, A., Gazdecki, M., Véha, M., Szakály, M., Szakály, Z.: A Comprehensive Review of the Benefits of and the Barriers to the Switch to a Plant-Based Diet.
Sustainability. 12 (10), 1-18, 2020.
Folyóirat-mutatók:
Q2 Energy Engineering and Power Technology
Q2 Environmental Science (miscellaneous)
Q1 Geography, Planning and Development
Q2 Management, Monitoring, Policy and Law
Q2 Renewable Energy, Sustainability and the Environment
kiadói változat: 94
2020Szakály, Z., Kovács, B., Szakály, M., Nagy-Pető, D., Gál, T., Soós, M.: Examination of the Eating Behavior of the Hungarian Population Based on the TFEQ-R21 Model.
Nutrients. 12 (11), 1-19, 2020.
Folyóirat-mutatók:
D1 Food Science
Q1 Nutrition and Dietetics
Kiadói változat: 106
2019Szakály, M., Soós, M.: A döntően állati eredetű étrendet fogyasztók evési attitűdjeinek vizsgálata: Analysis of Consumers` Eating Attitudes Having Animal-Origin Diet.
Int. J. Eng. Manag. Sci. 4 (3), 232-241, 2019.
Kiadói változat: 18
2019Szakály, M., Soós, M.: Fogyasztói motivációk a döntően növényi étrendet folytatók körében - szakirodalmi áttekintés = Consumer motivations among those following mainly a plant-based diet - literature review.
Élelmiszer, Táplálkozás és Marketing. 15 (1), 11-18, 2019.
Kiadói változat: 5