Jelenlegi hely

Statisztika

Pető Károly

Open Access publikációk letöltési adatai a DE intézményi repozitóriumából
Dátum: -
OA publikációk száma a DEA-ban: 39

Összes letöltés a DEA-ból: 3138

OrszágLetöltések
Egyesült Államok (US)1590
Magyarország (HU)290
Németország (DE)134
Kína (CN)126
Indonézia (ID)118
Hollandia (NL)77
Hong Kong SAR (Kínai Népköztársaság) (HK)48
Egyesült Királyság (GB)46
Vietnám (VN)38
Törökország (TR)34
Japán (JP)31
Dél-Afrika (ZA)28
India (IN)23
Ausztrália (AU)22
Oroszország (RU)20
Franciaország (FR)19
Kanada (CA)16
Malajzia (MY)16
Spanyolország (ES)15
Fülöp-szigetek (PH)15
Lengyelország (PL)15
Thaiföld (TH)13
Románia (RO)12
Olaszország (IT)11
Ukrajna (UA)11
Finnország (FI)10
Kenya (KE)9
Svájc (CH)8
Lettország (LV)8
Brazília (BR)7
Írország (IE)7
Nigéria (NG)7
Szingapur (SG)7
Banglades (BD)6
Srí Lanka (LK)6
Elefántcsontpart (CI)5
Horvátország (HR)5
Litvánia (LT)5
Mexikó (MX)5
Pakisztán (PK)5
Szerbia (RS)5
Ausztria (AT)4
Belgium (BE)4
Kolumbia (CO)4
Csehország (CZ)4
Új-Zéland (NZ)4
Szlovákia (SK)4
Bulgária (BG)3
Chile (CL)3
Dánia (DK)3
Észtország (EE)3
Görögország (GR)3
Guam (GU)3
Portugália (PT)3
Svédország (SE)3
Egyesült Arab Emírségek (AE)2
Egyiptom (EG)2
Izrael (IL)2
Kambodzsa (KH)2
Szaud-Arábia (SA)2
Szlovénia (SI)2
Bhután (BT)1
Ciprus (CY)1
Etiópia (ET)1
Ghána (GH)1
Jordánia (JO)1
Libanon (LB)1
Luxemburg (LU)1
Mongólia (MN)1
Mauritius (MU)1
Nepál (NP)1
Peru (PE)1
Ruanda (RW)1
Uganda (UG)1
n.a.192
Megjelenés Publikáció Fájlletöltések
2023Elmohandes, N., Pető, K.: Exploring the viability of service robots in performing human aesthetic labour in the hospitality industry.
Economica. 14 (1-2), 60-68, 2023.
Kiadói változat: 7
2022Kovács, S., Bácsné Bába, É., Bács, Z., Pető, K., Fenyves, V., Vllasaj, K., Helmeczi, A., Szabados, G.: An approach to the understanding of sports civil organizations' activity and management in Hungary.
J. Bus. Econ. Manag. 23 (2), 343-363, 2022.
Folyóirat-mutatók:
Q2 Business, Management and Accounting (miscellaneous)
Q2 Economics and Econometrics
kiadói változat: 72
2022Vargáné Csobán, K., Tóth, A., Sánta, Á., Molnár, C., Pető, K., Dávid, L.: Assessment of the tourism sector in a hungarian SPA town: A case-study of Hajdúszoboszló.
Geoj. Tourism Geosites. 45 (Suppl.4), 1543-1551, 2022.
Folyóirat-mutatók:
Q3 Earth and Planetary Sciences (miscellaneous)
Q3 Geography, Planning and Development
Kiadói változat: 23
2022Ganchimeg, G., Pető, K.: Impact of the mining and agriculture sector on the Mongolian economy.
Oradea J. Bus. Econ. 7 (1), 74-85, 2022.
kiadói változat: 34
2022Ganchimeg, G., Pető, K.: What Type of Households in Mongolia Are Most Hit by COVID-19?.
Sustainability. 14 (6), 1-20, 2022.
Folyóirat-mutatók:
Q2 Computer Networks and Communications
Q2 Energy Engineering and Power Technology
Q2 Environmental Science (miscellaneous)
Q1 Geography, Planning and Development
Q2 Hardware and Architecture
Q2 Management, Monitoring, Policy and Law
Q2 Renewable Energy, Sustainability and the Environment
kiadói változat: 11
2021Kovács, É., Pető, K.: A generációváltás okozta nyomás az utódokon a karcagi családi gazdaságokban.
Régiókut. Szle. 6 (2), 69-81, 2021.
kiadói változat: 54
2021Pető, K.: Szoboravató beszéd: Prof. Dr. Kozma András (2020. október 20.).
Gerundium. 12 (1-2), 258-260, 2021.
kiadói változat: 46
2020Nagy, G., Pető, K.: Egy élet a rétek-legelők világában: Vinczeffy Imre munkássága.
Lícium-Art Könyvkiadó Kft. :, Debrecen, 156 p., 2020. ISBN: 9789634901976
kiadói változat: 14
2020Fenyves, V., Pető, K., Szenderák, J., Harangi-Rákos, M.: The capital structure of agricultural enterprises in the Visegrad countries.
Agric. Econ. 66 (4), 160-167, 2020.
Folyóirat-mutatók:
Q2 Agricultural and Biological Sciences (miscellaneous)
Q2 Economics, Econometrics and Finance (miscellaneous)
kiadói változat: 70
2020Czine, P., Török, Á., Pető, K., Horváth, P., Balogh, P.: The Impact of the Food Labeling and Other Factors on Consumer Preferences Using Discrete Choice Modeling - The Example of Traditional Pork Sausage.
Nutrients. 12 (6), 1-18, 2020.
Folyóirat-mutatók:
D1 Food Science
Q1 Nutrition and Dietetics
kiadói változat: 45
2020Novák, N., Kőmíves, P., Harangi-Rákos, M., Pető, K.: The role of rural areas in the preservation of health.
Int. rev. appl. sci. eng. 11 (2), 157-166, 2020.
Folyóirat-mutatók:
Q3 Engineering (miscellaneous)
Q4 Environmental Engineering
Q4 Information Systems
Q4 Management Science and Operations Research
Q4 Materials Science (miscellaneous)
kiadói változat: 57
2019Müller, A., Bácsné Bába, É., Gabnai, Z., Pfau, C., Pető, K.: A fitnesztrendek és új típusú mozgásformák társadalmi és gazdasági aspektusai.
Acta Carolus Robertus. 9 (2), 109-122, 2019.
Kiadói változat: 15
2019Pfau, C., Pető, K., Bácsné Bába, É.: A fizikai aktivitás, mint egészségbefektetés = Physical activity as health investment.
Egészségfejlesztés. 60 (1), 31-44, 2019.
Kiadói változat: 33
2019Szakály, Z., Kovács, S., Pető, K., Huszka, P., Kiss, M.: A modified model of the willingness to pay for functional foods.
Appetite. 138 94-101, 2019.
Folyóirat-mutatók:
Q1 Nutrition and Dietetics
Q1 Psychology (miscellaneous)
pre-print: 354
2019Popovics, P., Jutkusz, L., Pető, K., Szakály, Z., Bács, Z.: Fostering innovation at University of Debrecen.
In: Proceedings 5th CARPE Conference: Horizon Europe and beyond / Javier Orozco Messana; Juan Miguel Martínez Rubio, Editorial Universitat Politℓecnica de Valℓencia, Valencia, Spanyolország, 191-200, 2019. ISBN: 9788490487891
kiadói változat: 5
2018Szakály, Z., Kontor, E., Kovács, S., Popp, J., Pető, K., Polereczki, Z.: Adaptation of the Food Choice Questionnaire: the case of Hungary.
British Food Journal. 120 (7), 1474-1488, 2018.
Folyóirat-mutatók:
Q2 Business, Management and Accounting (miscellaneous)
Q2 Food Science
open access article: 199
2018Müller, A., Gabnai, Z., Pfau, C., Pető, K.: A magyarok táplálkozási szokásainak és tápláltsági állapotának jellemzői: szakirodalmi áttekintés.
Táplálkozásmarketing. 5 (2), 45-55, 2018.
kiadói változat: 38
2018Szakály, Z., Pető, K.: Health behaviour, behaviour change and personalised diet.
Journal of Advances in Health and Medical Sciences. 4 (2), 43-52, 2018.
kiadói változat: 117
2018Oláh, J., Karmazin, G., Pető, K., Popp, J.: Information technology developments of logistics service providers in Hungary.
International Journal of Logistics Research and Applications. 21 (3), 332-344, 2018.
Folyóirat-mutatók:
Q1 Computer Science Applications
Q1 Control and Systems Engineering
Q1 Information Systems
Q1 Management Information Systems
Q1 Management Science and Operations Research
kiadói változat: 207
2018Bácsné Bába, É., Bács, Z., Pető, K., Müller, A., Pfau, C., Dajnoki, K., Molnár, A.: Önkéntesség a sportban.
Int. J. Eng. Manag. Sci. 3 (5), 217-230, 2018.
kiadói változat: 85
2018Bácsné Bába, É., Fenyves, V., Szabados, G., Pető, K., Bács, Z., Dajnoki, K.: Sport Involvement Analysis in Hungary, in the North Great Plain Region.
Sustainability. 10 (5), 1-20, 2018.
Folyóirat-mutatók:
Q2 Geography, Planning and Development
Q2 Management, Monitoring, Policy and Law
Q2 Renewable Energy, Sustainability and the Environment
kiadói változat: 204
2017Szakály, Z., Popp, J., Kontor, E., Kovács, S., Pető, K., Jasák, H.: Attitudes of the Lifestyle of Health and Sustainability Segment in Hungary.
Sustainability. 9 (10), 1763-, 2017.
Folyóirat-mutatók:
Q2 Geography, Planning and Development
Q2 Management, Monitoring, Policy and Law
Q3 Renewable Energy, Sustainability and the Environment
kiadói változat: 192
2016Horváth, P., Pető, K.: Concentration of agricultural and rural development european union subsidies on regional level in Hungary.
Rocz. Nauk. Stow. Ekon. Rol. Agrobiz. 18 (4), 99-103, 2016.
kiadói változat: 16
2016Zsiborács, H., Pályi, B., Pintér, G., Popp, J., Balogh, P., Gabnai, Z., Pető, K., Farkas, I., Hegedűsné, B., Bai, A.: Technical-economic study of cooled crystalline solar modules.
Sol. Energy. 140 227-235, 2016.
Folyóirat-mutatók:
Q1 Materials Science (miscellaneous)
Q1 Renewable Energy, Sustainability and the Environment
kiadói változat: 104
2016Díaz Fernández, D., Csízi, I., Pető, K., Nagy, G.: Yield and Sward Composition Responses of Natural Grasslands to Treatments Meeting Sustainability.
World Acad Sci Eng Technol. 10 717-720, 2016.
kiadói változat: 21
2015Szakály, Z., Pető, K., Popp, J., Jasák, H.: A fenntartható fogyasztás iránt elkötelezett fogyasztói csoport, a lohas szegmens jellemzői.
Táplálkozásmarketing. 2 (1), 3-9, 2015.
kiadói változat: 143
2015Szakály, Z., Pető, K., Popp, J., Jasák, H.: A LOHAS szegmens mérete és jellemzői Magyarországon = The size and characteristics of the LOHAS segment in Hungary.
Táplálkozásmarketing. 2 (1), 11-30, 2015.
kiadói változat: 11
2015Popp, J., Pető, K., Jámbor, A.: Cap 2013 Reform: Consistency between Agricultural Challenges and Measures.
Apstract. 9 (3), 47-56, 2015.
kiadói változat: 81
2015Kozmáné Csirmaz, É., Pető, K.: International Trends in Recreational and Wellness Tourism.
Procedia Economics and Finance. 32 755-762, 2015.
kiadói változat: 327
2015Sőrés, A., Pető, K.: Measuring of subjective quality of life.
Procedia Economics and Finance. 32 809-816, 2015.
kiadói változat: 84
2015Horváth, P., Pető, K.: The dispersion of agricultural and rural development EU funds on a regional and district level in Hungary.
Ann. Univ. Oradea. Econ. Scien. 1 194-201, 2015.
kiadói változat: 22
2014Szakály, Z., Horvát, A., Soós, M., Pető, K., Szente, V.: A minőségre és származásra utaló jelölések szerepe a fogyasztói döntéshozatalban.
Élelmiszer, Táplálkozás és Marketing. 10 (1), 3-10, 2014.
kiadói változat: 18
2014Kozmáné Csirmaz, É., Pető, K.: The analysis of costumer satisfaction in recreational tourism.
Apstract. 8 (4), 57-62, 2014.
kiadói változat: 94
2013Szakály, Z., Pető, K., Soós, M., Szente, V.: Az életstílus hatása az egészségmagatartásra és a funkcionális élelmiszerek fogyasztására.
Élelm. táplálk. mark. 9 (1), 3-11, 2013.
kiadói változat: 35
2013Popp, J., Harangi-Rákos, M., Pető, K., Nagy, A.: Bioenergy: Risks to food-, energy- and environmental security.
Apstract. 7 (4-5), 121-130, 2013.
kiadói változat: 22
2013Felföldi, J., Kovács, K., Pető, K.: Network attributes' evaluation by stakeholder groups concerned to the Agri-food sector in Hungary.
Apstract. 7 (4-5), 55-59, 2013.
kiadói változat: 80
2011Sőrés, A., Pető, K.: Regional examination of certain factors influencing the quality of life.
Apstract. 5 (1-2), 73-79, 2011.
kiadói változat: 27
2009Darabos, É., Maier, P., Homolka, J., Tikász, I., Pető, K., Nagy, A.: Cultural and social accomplishments of agricultural companies as contributions to the development of rural areas.
Apstract. 3 (3-4), 21-24, 2009.
kiadói változat: 66
2009Nábrádi, A., Pető, K., Vida, V., Szabó, E., Bartha, A., Kovács, K.: Efficiency indicators in different dimension.
Apstract. 3 (1-2), 7-22, 2009.
kiadói változat: 105