Összes letöltés a DEA-ból: 39271
Ország | Letöltések |
---|---|
Magyarország (HU) | 22058 |
Egyesült Államok (US) | 4370 |
Franciaország (FR) | 2873 |
Hong Kong SAR (Kínai Népköztársaság) (HK) | 1323 |
Kína (CN) | 1221 |
Románia (RO) | 1012 |
Németország (DE) | 635 |
Ukrajna (UA) | 616 |
Törökország (TR) | 403 |
Egyesült Királyság (GB) | 392 |
Szlovákia (SK) | 353 |
Oroszország (RU) | 234 |
Szerbia (RS) | 178 |
Ausztria (AT) | 161 |
Hollandia (NL) | 158 |
Indonézia (ID) | 149 |
Írország (IE) | 120 |
Olaszország (IT) | 113 |
Kanada (CA) | 103 |
Svájc (CH) | 92 |
Malajzia (MY) | 90 |
Ausztrália (AU) | 69 |
Spanyolország (ES) | 69 |
Pakisztán (PK) | 69 |
Fülöp-szigetek (PH) | 66 |
India (IN) | 64 |
Luxemburg (LU) | 58 |
Csehország (CZ) | 56 |
Svédország (SE) | 55 |
Vietnám (VN) | 49 |
Lengyelország (PL) | 45 |
Japán (JP) | 43 |
Thaiföld (TH) | 35 |
Görögország (GR) | 29 |
Belgium (BE) | 26 |
Új-Zéland (NZ) | 26 |
Szingapur (SG) | 24 |
Szlovénia (SI) | 22 |
Dánia (DK) | 21 |
Bulgária (BG) | 20 |
Finnország (FI) | 19 |
Litvánia (LT) | 19 |
Brazília (BR) | 18 |
Horvátország (HR) | 16 |
Izrael (IL) | 16 |
Norvégia (NO) | 16 |
Elefántcsontpart (CI) | 14 |
Dél-Afrika (ZA) | 14 |
Kenya (KE) | 11 |
Portugália (PT) | 11 |
Srí Lanka (LK) | 10 |
Nigéria (NG) | 10 |
Szaud-Arábia (SA) | 10 |
Bosznia-Hercegovina (BA) | 9 |
Irak (IQ) | 9 |
Kazahsztán (KZ) | 9 |
Jordánia (JO) | 8 |
Líbia (LY) | 8 |
Azerbajdzsán (AZ) | 6 |
Kolumbia (CO) | 6 |
Egyiptom (EG) | 6 |
Nepál (NP) | 6 |
Bahrein (BH) | 5 |
Algéria (DZ) | 5 |
Málta (MT) | 5 |
Mexikó (MX) | 5 |
Egyesült Arab Emírségek (AE) | 4 |
Argentína (AR) | 4 |
Peru (PE) | 4 |
Tunézia (TN) | 4 |
Albánia (AL) | 3 |
Banglades (BD) | 3 |
Ciprus (CY) | 3 |
Ecuador (EC) | 3 |
Kambodzsa (KH) | 3 |
Kuvait (KW) | 3 |
Libanon (LB) | 3 |
Mongólia (MN) | 3 |
Katar (QA) | 3 |
Seychelle-szigetek (SC) | 3 |
Szíria (SY) | 3 |
Bermuda (BM) | 2 |
Chile (CL) | 2 |
Costa Rica (CR) | 2 |
Észtország (EE) | 2 |
Izland (IS) | 2 |
Jamaica (JM) | 2 |
Mauritius (MU) | 2 |
Malawi (MW) | 2 |
Réunion (RE) | 2 |
Antigua és Barbuda (AG) | 1 |
Örményország (AM) | 1 |
Holland Antillák (AN) | 1 |
Bahamák (BS) | 1 |
Botswana (BW) | 1 |
Fehéroroszország (BY) | 1 |
Etiópia (ET) | 1 |
Grúzia (GE) | 1 |
Honduras (HN) | 1 |
Lettország (LV) | 1 |
Makaó (MO) | 1 |
Namíbia (NA) | 1 |
Nicaragua (NI) | 1 |
Panama (PA) | 1 |
Uruguay (UY) | 1 |
n.a. | 1418 |
Megjelenés | Publikáció | Fájlletöltések |
---|---|---|
2018 | Czeglédi, L., Sziszkosz, N., Kusza, S.: Molekuláris biológiai technikák az élelmiszer eredetvizsgálatban. [s.n.], [s.l.], 79 p., 2018. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/215533 | könyv: 255 |
2015 | Lovas Kiss, A.: A helyi értékek és hungarikumok azonosításának jellemzői a 21. századi lokális kultúrákban. [s.n.], [s.l.], 2015. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/216256 | könyv: 59 |
2015 | Lovas Kiss, A.: A helyi értékek és hungarikumok azonosításának jellemzői a 21. századi lokális kultúrákban. [s.n.], Debrecen, 28 p., 2015. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/218683 | teljes szöveg: 194 |
2015 | Lovas Kiss, A.: A helyi értékek és hungarikumok azonosításának jellemzői a 21. századi lokális kultúrákban 2.. [s.n.], [s.l.], 2015. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/216257 | könyv: 177 |
2015 | Keményfi, R.: A hungarikumok néprajzi kutatásának módszertanához: Gasztronómia - írásbeliség - emlékezet. 46 p., 2015. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/218684 | teljes szöveg: 309 |
2015 | Lajos, V.: Alkalmazott szemléletű társadalomtudomány: alkalmazott antropológia, kollaboratív etnográfia és akciókutatás. 2015. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/216188 | könyv: 68 |
2015 | Czeglédi, L., Gulyás, G., Jávor, A.: Állati eredetű termékek minőségének molekuláris háttere. [s.n.], [s.l.], [485] p., 2015. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/216387 | könyv: 26 |
2015 | Kovács, L.: A magyar és az európai kulturális örökség megjelenése a tradicionális táplálkozáskultúrában 1. [s.n.], [s.l.], 2015. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/216640 | teljes szöveg: 36 |
2015 | Kovács, L.: A magyar és az európai kulturális örökség megjelenése a tradicionális táplálkozáskultúrában 2. [s.n.], [s.l.], 2015. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/216636 | teljes szöveg: 33 |
2015 | Telenko, B.: A magyar görögkatolikusság táplálkozáskultúrájának dimenziói. [s.n.], [s.l.], 2015. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/220000 | teljes szöveg: 112 |
2015 | Lukácsné Marinka, M.: A táncház módszer, mint hungarikum. [s.n.], [s.l.], 2015. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/216151 | könyv: 270 |
2015 | Kovács, B., Csapó, J.: Az élelmiszervizsgálatok műszeres analitikai módszerei. Debreceni Egyetem Mezőgazdaság-, Élelmiszertudományi és Környezetgazdálkodási Kar Élelmiszertudományi Intézet, Debrecen, 255 p., 2015. ISBN: 9789634738312 Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/215572 | könyv: 4293 |
2015 | Karaffa, E., Bérczesné Szojka, A.: Bacterial and yeast molecular biology. University of Debrecen Faculty of Agricultural and Food Science and Environmental Management Institute of Food Science, Debrecen, 48 p., 2015. ISBN: 9789634738305 Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/215575 | könyv: 98 |
2015 | Könyves, E.: Borturizmus - borutak. Debreceni Egyetem Gazdaságtudományi Kar, Debrecen, 193 p., 2015. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/216149 | könyv: 380 |
2015 | Telenko, B.: Böjti hagyományok a magyar kultúrában: hungarikumkutatás. [s.n.], [s.l.], 2015. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/219151 | teljes szöveg: 95 |
2015 | Kormosné Koch, K.: Distinctiveness of Hungarian Gastronomy: theoretical textbook. Debreceni Egyetem, Debrecen, 99 p., 2015. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/215556 | könyv: 628 |
2015 | Karaffa, E., Peles, F.: Élelmiszer minőség és biztonság mikrobiológiai vonatkozásai. Debreceni Egyetem Mezőgazdaság-, Élelmiszertudományi és Környezetgazdálkodási Kar Élelmiszertudományi Intézet, Debrecen, 150 p., 2015. ISBN: 9789634738329 Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/215573 | könyv: 6725 |
2015 | Vargáné Csobán, K., Könyves, E.: Gastronomy and culture. Debreceni Egyetem Gazdaságtudományi Kar, Debrecen, 162 p., 2015. ISBN: 9789634738282 Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/215539 | könyv: 2386 |
2015 | Könyves, E.: Gasztronómia és marketing: Best Practice tanulmánykötet. Debreceni Egyetem Gazdaságtudományi Kar, Debrecen, 145 p., 2015. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/216148 | könyv: 455 |
2015 | Könyves, E., Vargáné Csobán, K.: Gasztronómia és turizmus: elméleti jegyzet. Debreceni Egyetem Gazdaságtudományi Kar, Debrecen, 120 p., 2015. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/215538 | könyv: 8158 |
2015 | Bihari Nagy, É.: Hagyományos táplálkozáskorszakok. [s.n.], [s.l.], 2015. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/216162 | könyv: 390 |
2015 | Bihari Nagy, É.: Hungarikumok és gasztrológiai hagyományok: ízek és értékek. [s.n.], [s.l.], 2015. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/216163 | könyv: 72 |
2015 | Kovács, L.: Hungarikumok és kulturális öröksegelemek Turistvándi népi táplálkozásában. [s.n.], [s.l.], 2015. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/216635 | teljes szöveg: 22 |
2015 | Sipos, P.: Hungarikumok és tájjellegű élelmiszerek előállítása. Debreceni Egyetem Mezőgazdaság-, Élelmiszertudományi és Környezetgazdálkodási Kar Élelmiszertudományi Intézet, Debrecen, 97 p., 2015. ISBN: 9789634738336 Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/215571 | könyv: 1180 |
2015 | Peles, F.: Minőségirányítási rendszerek az élelmiszeriparban. Debreceni Egyetem Mezőgazdaság-, Élelmiszertudományi és Környezetgazdálkodási Kar Élelmiszertudományi Intézet, Debrecen, 88 p., 2015. ISBN: 9789634738343 Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/215574 | könyv: 1361 |
2015 | Czeglédi, L., Csikós, Á.: Molekuláris biológiai technikák alkalmazása az élelmiszer-eredetvizsgálatban. [s.n.], [s.l.], 68 p., 2015. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/215535 | könyv: 107 |
2015 | Czeglédi, L., Sziszkosz, N., Kusza, S.: Molekuláris biológiai technikák az élelmiszer eredetvizsgálatban. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/216386 | könyv: 288 |
2015 | Csíki, T.: Nép, nemzet és gyomornedvek: gasztronómiai hagyományaink néhány 19. századi szakácskönyv alapján. [s.n.], [s.l.], 2015. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/216161 | könyv: 80 |
2015 | Csíki, T.: Nép, nemzet és gyomornedvek: Gasztronómiai hagyományaink néhány 19. századi szakácskönyv alapján 2.. [s.n.], [s.l.], 2015. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/219177 | teljes szöveg: 166 |
2015 | Czeglédi, L., Gulyás, G., Csősz, É.: Proteomika az élelmiszer-előállításában. [s.n.], [s.l.], 94 p., 2015. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/215536 | könyv: 139 |
2015 | Csősz, É., Gulyás, G.: Proteomikai metodikák az élelmiszervizsgálatban. [s.n.], [s.l.], 76 p., 2015. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/215537 | könyv: 54 |
2015 | Lukácsné Marinka, M.: Szokás, hagyomány, identitás, a hungarikumok és a gasztronómia kontextusában. [s.n.], [s.l.], 2015. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/216150 | könyv: 56 |
2014 | Csíki, T.: A hazai gasztronómia histográfiája és kutatási eredményei. [s.n.], Debrecen, 17 p., 2014. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/219319 | teljes szöveg: 102 |
2014 | Lovas Kiss, A.: A helyi értékek és hungarikumok használatának és értelmezésének néhány lokális és etnikus sajátossága: A panyolai példa. [s.n.], Debrecen, 22 p., 2014. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/219635 | teljes szöveg: 83 |
2014 | Csapó, J.: Élelmiszerek összetételének folyadékkromatográfiás vizsgálata. [S.n.], [S.l], [205] p., 2014. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/248899 | teljes szöveg: 35 |
2014 | Csapó, J.: Élelmiszerek összetételének gázkromatográfiás vizsgálata. [S.n.], [S.l], 193 p., 2014. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/248901 | teljes szöveg: 255 |
2014 | Csapó, J.: GC-MS és HPLC-MS alkalmazása élelmiszerszennyezők meghatározására. [S.n.], [S.l.], 121 p., 2014. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/248900 | teljes szöveg: 358 |
2014 | Hevessy, Z., Hevessy, G.: Gyógyító gasztronómia. [s.n.], [S.l.], 159 p., 2014. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/216156 | könyv: 3705 |
2014 | Szűcs, I., Szőllősi, L., Felföldi, J., Blaskó, B., Szénásné Ványi, N., Kovács, K., Kurmai, V.: Üzleti jellegű esettanulmányok készítésének gyakorlata: case study handbook. Debreceni Egyetem, Debrecen, 206 p., 2014. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/216098 | könyv: 2588 |
2013 | Bartha, E.: A hungarikumkutatás néprajzi-antropológiai háttere: vallási és kulturális dimenziók. [s.n.], Debrecen, 73 p., 2013. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/218680 | teljes szöveg: 276 |
2013 | Lajos, V.: Alkalmazott szemléletű társadalomtudomány: társadalmi részvétel, kollaboratív etnográfia és akciókutatás : módszertani tanulmány. [s.n.], Debrecen, 27 p., 2013. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/218685 | teljes szöveg: 323 |
2013 | Lukácsné Marinka, M.: A magyar "nemzeti sült" színei egy tokaj-hegyaljai település táplálkozáskultúrájának tükrében. [s.n.], Debrecen, 24 p., 2013. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/219628 | teljes szöveg: 254 |
2013 | Kovács, L.: A magyar és az európai kulturális örökség megjelenése a tradicionális táplálkozáskultúrában: Módszertani tanulmány. [s.n.], Debrecen, 23 p., 2013. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/218866 | teljes szöveg: 66 |
2013 | Lukácsné Marinka, M.: Az identitásőrzés néprajzi vizsgálatának lehetőségei a hungarikumok és a gasztronómia kontextusában. [s.n.], Debrecen, 33 p., 2013. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/219633 | teljes szöveg: 265 |
2013 | Keményfi, R.: Egy magyar család ételrecept-gyűjteménye: Táplálkozáskultúra, írásbeliség, emlékezet 2.. [s.n.], Debrecen, 29 p., 2013. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/219619 | teljes szöveg: 264 |
2013 | Bihari Nagy, É.: Hagyományos ízek - magyar ételek!: Bihari értékek. [s.n.], Debrecen, 87 p., 2013. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/219636 | teljes szöveg: 1456 |
2013 | Kovács, L.: Hungarikumok és kulturális öröksegelemek turistvándi népi táplálkozásában. [s.n.], Debrecen, 26 p., 2013. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/219637 | teljes szöveg: 73 |
2013 | Bihari Nagy, É.: Ízek és értékek: Hungarikumok a változó gasztronómia tükrében : módszertan. [s.n.], Debrecen, 29 p., 2013. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/218676 | teljes szöveg: 303 |
2013 | Csíki, T.: Nép, nemzet és gyomornedvek: Gasztronómiai hagyományaink néhány 19. századi szakácskönyv alapján : Módszertani tanulmány. [s.n.], Debrecen, 21 p., 2013. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/218832 | teljes szöveg: 138 |
2013 | Bartha, E.: Regionális sajátosságok a rituális táplálkozásban: Vallás és böjt : Levesek. In: Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/220001 | teljes szöveg: 55 |