Jelenlegi hely

Statisztika

TÁMOP-4.1.1.C-12/1/KONV-2012-0014

Open Access publikációk letöltési adatai a DE intézményi repozitóriumából
Dátum: -
OA publikációk száma a DEA-ban: 50

Összes letöltés a DEA-ból: 39271

OrszágLetöltések
Magyarország (HU)22058
Egyesült Államok (US)4370
Franciaország (FR)2873
Hong Kong SAR (Kínai Népköztársaság) (HK)1323
Kína (CN)1221
Románia (RO)1012
Németország (DE)635
Ukrajna (UA)616
Törökország (TR)403
Egyesült Királyság (GB)392
Szlovákia (SK)353
Oroszország (RU)234
Szerbia (RS)178
Ausztria (AT)161
Hollandia (NL)158
Indonézia (ID)149
Írország (IE)120
Olaszország (IT)113
Kanada (CA)103
Svájc (CH)92
Malajzia (MY)90
Ausztrália (AU)69
Spanyolország (ES)69
Pakisztán (PK)69
Fülöp-szigetek (PH)66
India (IN)64
Luxemburg (LU)58
Csehország (CZ)56
Svédország (SE)55
Vietnám (VN)49
Lengyelország (PL)45
Japán (JP)43
Thaiföld (TH)35
Görögország (GR)29
Belgium (BE)26
Új-Zéland (NZ)26
Szingapur (SG)24
Szlovénia (SI)22
Dánia (DK)21
Bulgária (BG)20
Finnország (FI)19
Litvánia (LT)19
Brazília (BR)18
Horvátország (HR)16
Izrael (IL)16
Norvégia (NO)16
Elefántcsontpart (CI)14
Dél-Afrika (ZA)14
Kenya (KE)11
Portugália (PT)11
Srí Lanka (LK)10
Nigéria (NG)10
Szaud-Arábia (SA)10
Bosznia-Hercegovina (BA)9
Irak (IQ)9
Kazahsztán (KZ)9
Jordánia (JO)8
Líbia (LY)8
Azerbajdzsán (AZ)6
Kolumbia (CO)6
Egyiptom (EG)6
Nepál (NP)6
Bahrein (BH)5
Algéria (DZ)5
Málta (MT)5
Mexikó (MX)5
Egyesült Arab Emírségek (AE)4
Argentína (AR)4
Peru (PE)4
Tunézia (TN)4
Albánia (AL)3
Banglades (BD)3
Ciprus (CY)3
Ecuador (EC)3
Kambodzsa (KH)3
Kuvait (KW)3
Libanon (LB)3
Mongólia (MN)3
Katar (QA)3
Seychelle-szigetek (SC)3
Szíria (SY)3
Bermuda (BM)2
Chile (CL)2
Costa Rica (CR)2
Észtország (EE)2
Izland (IS)2
Jamaica (JM)2
Mauritius (MU)2
Malawi (MW)2
Réunion (RE)2
Antigua és Barbuda (AG)1
Örményország (AM)1
Holland Antillák (AN)1
Bahamák (BS)1
Botswana (BW)1
Fehéroroszország (BY)1
Etiópia (ET)1
Grúzia (GE)1
Honduras (HN)1
Lettország (LV)1
Makaó (MO)1
Namíbia (NA)1
Nicaragua (NI)1
Panama (PA)1
Uruguay (UY)1
n.a.1418
Megjelenés Publikáció Fájlletöltések
2018Czeglédi, L., Sziszkosz, N., Kusza, S.: Molekuláris biológiai technikák az élelmiszer eredetvizsgálatban.
[s.n.], [s.l.], 79 p., 2018.
könyv: 255
2015Lovas Kiss, A.: A helyi értékek és hungarikumok azonosításának jellemzői a 21. századi lokális kultúrákban.
[s.n.], [s.l.], 2015.
könyv: 59
2015Lovas Kiss, A.: A helyi értékek és hungarikumok azonosításának jellemzői a 21. századi lokális kultúrákban.
[s.n.], Debrecen, 28 p., 2015.
teljes szöveg: 194
2015Lovas Kiss, A.: A helyi értékek és hungarikumok azonosításának jellemzői a 21. századi lokális kultúrákban 2..
[s.n.], [s.l.], 2015.
könyv: 177
2015Keményfi, R.: A hungarikumok néprajzi kutatásának módszertanához: Gasztronómia - írásbeliség - emlékezet.
46 p., 2015.
teljes szöveg: 309
2015Lajos, V.: Alkalmazott szemléletű társadalomtudomány: alkalmazott antropológia, kollaboratív etnográfia és akciókutatás.
2015.
könyv: 68
2015Czeglédi, L., Gulyás, G., Jávor, A.: Állati eredetű termékek minőségének molekuláris háttere.
[s.n.], [s.l.], [485] p., 2015.
könyv: 26
2015Kovács, L.: A magyar és az európai kulturális örökség megjelenése a tradicionális táplálkozáskultúrában 1.
[s.n.], [s.l.], 2015.
teljes szöveg: 36
2015Kovács, L.: A magyar és az európai kulturális örökség megjelenése a tradicionális táplálkozáskultúrában 2.
[s.n.], [s.l.], 2015.
teljes szöveg: 33
2015Telenko, B.: A magyar görögkatolikusság táplálkozáskultúrájának dimenziói.
[s.n.], [s.l.], 2015.
teljes szöveg: 112
2015Lukácsné Marinka, M.: A táncház módszer, mint hungarikum.
[s.n.], [s.l.], 2015.
könyv: 270
2015Kovács, B., Csapó, J.: Az élelmiszervizsgálatok műszeres analitikai módszerei.
Debreceni Egyetem Mezőgazdaság-, Élelmiszertudományi és Környezetgazdálkodási Kar Élelmiszertudományi Intézet, Debrecen, 255 p., 2015. ISBN: 9789634738312
könyv: 4293
2015Karaffa, E., Bérczesné Szojka, A.: Bacterial and yeast molecular biology.
University of Debrecen Faculty of Agricultural and Food Science and Environmental Management Institute of Food Science, Debrecen, 48 p., 2015. ISBN: 9789634738305
könyv: 98
2015Könyves, E.: Borturizmus - borutak.
Debreceni Egyetem Gazdaságtudományi Kar, Debrecen, 193 p., 2015.
könyv: 380
2015Telenko, B.: Böjti hagyományok a magyar kultúrában: hungarikumkutatás.
[s.n.], [s.l.], 2015.
teljes szöveg: 95
2015Kormosné Koch, K.: Distinctiveness of Hungarian Gastronomy: theoretical textbook.
Debreceni Egyetem, Debrecen, 99 p., 2015.
könyv: 628
2015Karaffa, E., Peles, F.: Élelmiszer minőség és biztonság mikrobiológiai vonatkozásai.
Debreceni Egyetem Mezőgazdaság-, Élelmiszertudományi és Környezetgazdálkodási Kar Élelmiszertudományi Intézet, Debrecen, 150 p., 2015. ISBN: 9789634738329
könyv: 6725
2015Vargáné Csobán, K., Könyves, E.: Gastronomy and culture.
Debreceni Egyetem Gazdaságtudományi Kar, Debrecen, 162 p., 2015. ISBN: 9789634738282
könyv: 2386
2015Könyves, E.: Gasztronómia és marketing: Best Practice tanulmánykötet.
Debreceni Egyetem Gazdaságtudományi Kar, Debrecen, 145 p., 2015.
könyv: 455
2015Könyves, E., Vargáné Csobán, K.: Gasztronómia és turizmus: elméleti jegyzet.
Debreceni Egyetem Gazdaságtudományi Kar, Debrecen, 120 p., 2015.
könyv: 8158
2015Bihari Nagy, É.: Hagyományos táplálkozáskorszakok.
[s.n.], [s.l.], 2015.
könyv: 390
2015Bihari Nagy, É.: Hungarikumok és gasztrológiai hagyományok: ízek és értékek.
[s.n.], [s.l.], 2015.
könyv: 72
2015Kovács, L.: Hungarikumok és kulturális öröksegelemek Turistvándi népi táplálkozásában.
[s.n.], [s.l.], 2015.
teljes szöveg: 22
2015Sipos, P.: Hungarikumok és tájjellegű élelmiszerek előállítása.
Debreceni Egyetem Mezőgazdaság-, Élelmiszertudományi és Környezetgazdálkodási Kar Élelmiszertudományi Intézet, Debrecen, 97 p., 2015. ISBN: 9789634738336
könyv: 1180
2015Peles, F.: Minőségirányítási rendszerek az élelmiszeriparban.
Debreceni Egyetem Mezőgazdaság-, Élelmiszertudományi és Környezetgazdálkodási Kar Élelmiszertudományi Intézet, Debrecen, 88 p., 2015. ISBN: 9789634738343
könyv: 1361
2015Czeglédi, L., Csikós, Á.: Molekuláris biológiai technikák alkalmazása az élelmiszer-eredetvizsgálatban.
[s.n.], [s.l.], 68 p., 2015.
könyv: 107
2015Czeglédi, L., Sziszkosz, N., Kusza, S.: Molekuláris biológiai technikák az élelmiszer eredetvizsgálatban.
könyv: 288
2015Csíki, T.: Nép, nemzet és gyomornedvek: gasztronómiai hagyományaink néhány 19. századi szakácskönyv alapján.
[s.n.], [s.l.], 2015.
könyv: 80
2015Csíki, T.: Nép, nemzet és gyomornedvek: Gasztronómiai hagyományaink néhány 19. századi szakácskönyv alapján 2..
[s.n.], [s.l.], 2015.
teljes szöveg: 166
2015Czeglédi, L., Gulyás, G., Csősz, É.: Proteomika az élelmiszer-előállításában.
[s.n.], [s.l.], 94 p., 2015.
könyv: 139
2015Csősz, É., Gulyás, G.: Proteomikai metodikák az élelmiszervizsgálatban.
[s.n.], [s.l.], 76 p., 2015.
könyv: 54
2015Lukácsné Marinka, M.: Szokás, hagyomány, identitás, a hungarikumok és a gasztronómia kontextusában.
[s.n.], [s.l.], 2015.
könyv: 56
2014Csíki, T.: A hazai gasztronómia histográfiája és kutatási eredményei.
[s.n.], Debrecen, 17 p., 2014.
teljes szöveg: 102
2014Lovas Kiss, A.: A helyi értékek és hungarikumok használatának és értelmezésének néhány lokális és etnikus sajátossága: A panyolai példa.
[s.n.], Debrecen, 22 p., 2014.
teljes szöveg: 83
2014Csapó, J.: Élelmiszerek összetételének folyadékkromatográfiás vizsgálata.
[S.n.], [S.l], [205] p., 2014.
teljes szöveg: 35
2014Csapó, J.: Élelmiszerek összetételének gázkromatográfiás vizsgálata.
[S.n.], [S.l], 193 p., 2014.
teljes szöveg: 255
2014Csapó, J.: GC-MS és HPLC-MS alkalmazása élelmiszerszennyezők meghatározására.
[S.n.], [S.l.], 121 p., 2014.
teljes szöveg: 358
2014Hevessy, Z., Hevessy, G.: Gyógyító gasztronómia.
[s.n.], [S.l.], 159 p., 2014.
könyv: 3705
2014Szűcs, I., Szőllősi, L., Felföldi, J., Blaskó, B., Szénásné Ványi, N., Kovács, K., Kurmai, V.: Üzleti jellegű esettanulmányok készítésének gyakorlata: case study handbook.
Debreceni Egyetem, Debrecen, 206 p., 2014.
könyv: 2588
2013Bartha, E.: A hungarikumkutatás néprajzi-antropológiai háttere: vallási és kulturális dimenziók.
[s.n.], Debrecen, 73 p., 2013.
teljes szöveg: 276
2013Lajos, V.: Alkalmazott szemléletű társadalomtudomány: társadalmi részvétel, kollaboratív etnográfia és akciókutatás : módszertani tanulmány.
[s.n.], Debrecen, 27 p., 2013.
teljes szöveg: 323
2013Lukácsné Marinka, M.: A magyar "nemzeti sült" színei egy tokaj-hegyaljai település táplálkozáskultúrájának tükrében.
[s.n.], Debrecen, 24 p., 2013.
teljes szöveg: 254
2013Kovács, L.: A magyar és az európai kulturális örökség megjelenése a tradicionális táplálkozáskultúrában: Módszertani tanulmány.
[s.n.], Debrecen, 23 p., 2013.
teljes szöveg: 66
2013Lukácsné Marinka, M.: Az identitásőrzés néprajzi vizsgálatának lehetőségei a hungarikumok és a gasztronómia kontextusában.
[s.n.], Debrecen, 33 p., 2013.
teljes szöveg: 265
2013Keményfi, R.: Egy magyar család ételrecept-gyűjteménye: Táplálkozáskultúra, írásbeliség, emlékezet 2..
[s.n.], Debrecen, 29 p., 2013.
teljes szöveg: 264
2013Bihari Nagy, É.: Hagyományos ízek - magyar ételek!: Bihari értékek.
[s.n.], Debrecen, 87 p., 2013.
teljes szöveg: 1456
2013Kovács, L.: Hungarikumok és kulturális öröksegelemek turistvándi népi táplálkozásában.
[s.n.], Debrecen, 26 p., 2013.
teljes szöveg: 73
2013Bihari Nagy, É.: Ízek és értékek: Hungarikumok a változó gasztronómia tükrében : módszertan.
[s.n.], Debrecen, 29 p., 2013.
teljes szöveg: 303
2013Csíki, T.: Nép, nemzet és gyomornedvek: Gasztronómiai hagyományaink néhány 19. századi szakácskönyv alapján : Módszertani tanulmány.
[s.n.], Debrecen, 21 p., 2013.
teljes szöveg: 138
2013Bartha, E.: Regionális sajátosságok a rituális táplálkozásban: Vallás és böjt : Levesek.
In:
teljes szöveg: 55