Jelenlegi hely

Statisztika

Turizmus- és Vendéglátásmenedzsment Tanszék

Open Access publikációk letöltési adatai a DE intézményi repozitóriumából
Dátum: -
OA publikációk száma a DEA-ban: 38

Összes letöltés a DEA-ból: 18021

OrszágLetöltések
Magyarország (HU)7530
Franciaország (FR)2813
Egyesült Államok (US)2394
Hong Kong SAR (Kínai Népköztársaság) (HK)562
Románia (RO)508
Kína (CN)436
Törökország (TR)372
Ukrajna (UA)328
Szlovákia (SK)306
Egyesült Királyság (GB)270
Németország (DE)262
Indonézia (ID)118
Malajzia (MY)99
Luxemburg (LU)91
Ausztria (AT)89
Olaszország (IT)85
Kanada (CA)82
Hollandia (NL)82
Oroszország (RU)76
Ausztrália (AU)73
Pakisztán (PK)68
Írország (IE)60
Fülöp-szigetek (PH)53
Szerbia (RS)51
Spanyolország (ES)47
India (IN)45
Vietnám (VN)45
Japán (JP)37
Thaiföld (TH)30
Svájc (CH)28
Csehország (CZ)26
Új-Zéland (NZ)26
Lengyelország (PL)26
Svédország (SE)23
Görögország (GR)21
Szingapur (SG)17
Izrael (IL)16
Elefántcsontpart (CI)15
Litvánia (LT)15
Portugália (PT)15
Bulgária (BG)14
Kenya (KE)13
Dánia (DK)12
Finnország (FI)12
Horvátország (HR)12
Szlovénia (SI)12
Brazília (BR)11
Észtország (EE)10
Dél-Afrika (ZA)10
Szaud-Arábia (SA)9
Bosznia-Hercegovina (BA)8
Jordánia (JO)8
Kazahsztán (KZ)8
Srí Lanka (LK)8
Líbia (LY)8
Nigéria (NG)8
Kolumbia (CO)7
Egyiptom (EG)7
Azerbajdzsán (AZ)6
Belgium (BE)6
Norvégia (NO)6
Nepál (NP)6
Bahrein (BH)5
Algéria (DZ)5
Irak (IQ)5
Egyesült Arab Emírségek (AE)4
Argentína (AR)4
Banglades (BD)4
Ciprus (CY)4
Peru (PE)4
Chile (CL)3
Etiópia (ET)3
Kambodzsa (KH)3
Kuvait (KW)3
Libanon (LB)3
Makaó (MO)3
Mexikó (MX)3
Katar (QA)3
Szíria (SY)3
Albánia (AL)2
Bermuda (BM)2
Costa Rica (CR)2
Izland (IS)2
Malawi (MW)2
Réunion (RE)2
Üzbegisztán (UZ)2
Antigua és Barbuda (AG)1
Örményország (AM)1
Botswana (BW)1
Fehéroroszország (BY)1
Lettország (LV)1
Mongólia (MN)1
Málta (MT)1
Mauritius (MU)1
Namíbia (NA)1
Ruanda (RW)1
Seychelle-szigetek (SC)1
Togo (TG)1
Tunézia (TN)1
Uruguay (UY)1
n.a.490
Megjelenés Publikáció Fájlletöltések
2023Kóródi, M., Mondok, A.: A vidéki turizmusfejlesztés lehetőségei a szegmentáláson alapuló módszerek tükrében az Alsó-Ipoly mente példáján keresztül.
Jelenkori Társad. Gazd. Foly. 18 (Különszám), 259-270, 2023.
Kiadói változat: 4
2023Zhu, K., Cheng, Y., Zang, W., Zhou, Q., El, A., Mousazadeh, H., Kabil, M., Vargáné Csobán, K., Dávid, L.: Multiscenario Simulation of Land-Use Change in Hubei Province, China Based on the Markov-FLUS Model.
Land. 12 (4), 1-27, 2023.
Folyóirat-mutatók:
Q2 Ecology (2022)
Q3 Global and Planetary Change (2022)
Q2 Nature and Landscape Conservation (2022)
Kiadói változat: 2
2023Mondok, A.: Reducing costs and creating value in the hotel industry - forced good practices.
MKSV. 2023 (3), 133-167, 2023.
Kiadói változat: 6
2023Mondok, A.: Szállodai költségtakarékosság és/vagy utazói élmény?.
Jelenkori Társad. Gazd. Foly. 18 (Különszám), 335-344, 2023.
Kiadói változat: 5
2023Mondok, A., Kóródi, M., Kárpáti, J., Pallás, I., Gogo, F., Dávid, L.: The contradictious expectations of the actors of the tourism organizational and consumer market in sustainable destination development.
GTG. 46 (1), 200-207, 2023.
Folyóirat-mutatók:
Q3 Earth and Planetary Sciences (miscellaneous) (2022)
Q3 Geography, Planning and Development (2022)
Kiadói változat: 5
2022Vargáné Csobán, K., Molnár, C., Varga, I., Szűcs, C., Dávid, L.: A desztinációfejlesztés lehetőségei Hajdúszoboszlón a vendégek és a vendéglátók véleményének tükrében.
TVT. 7 (4), 4-19, 2022.
Kiadói változat: 4
2022Vargáné Csobán, K., Tóth, A., Sánta, Á., Molnár, C., Pető, K., Dávid, L.: Assessment of the tourism sector in a hungarian SPA town: A case-study of Hajdúszoboszló.
GTG. 45 (Suppl.4), 1543-1551, 2022.
Folyóirat-mutatók:
Q3 Earth and Planetary Sciences (miscellaneous)
Q3 Geography, Planning and Development
Kiadói változat: 14
2022Kóródi, M., Mondok, A., Sánta, Á.: A térségi turizmusfejlesztés szervezeti- és fogyasztói piaci aspektusai az Alsó-Ipoly mentén.
Régiókut. szle. 7 (1), 8-19, 2022.
Kiadói változat: 1
2022Savella, O., Kóródi, M., Bakos, R.: Az utazási döntést befolyásoló egyes tényezők szegmentációs szerepe.
Gradus 9 (2), 1-11, 2022.
Kiadói változat: 5
2022Kabil, M., Abouelseoud, M., Alsubaie, F., Hassan, H., Varga, I., Vargáné Csobán, K., Dávid, L.: Evolutionary Relationship between Tourism and Real Estate: Evidence and Research Trends.
Sustainability. 14 (16), 1-19-, 2022.
Folyóirat-mutatók:
Q2 Computer Networks and Communications
Q2 Energy Engineering and Power Technology
Q2 Environmental Science (miscellaneous)
Q1 Geography, Planning and Development
Q2 Hardware and Architecture
Q2 Management, Monitoring, Policy and Law
Q2 Renewable Energy, Sustainability and the Environment
Kiadói változat: 4
2022Safarov, B., Al-Smadi, H., Buzrukova, M., Janzakov, B., Ilies, A., Grama, V., Ilies, D., Vargáné Csobán, K., Dávid, L.: Forecasting the volume of tourism services in Uzbekistan.
Sustainability. 14 (13), 2022.
Folyóirat-mutatók:
Q2 Computer Networks and Communications
Q2 Energy Engineering and Power Technology
Q2 Environmental Science (miscellaneous)
Q1 Geography, Planning and Development
Q2 Hardware and Architecture
Q2 Management, Monitoring, Policy and Law
Q2 Renewable Energy, Sustainability and the Environment
Kiadói változat: 18
2022Sánta, Á., Kozmáné Csirmaz, É.: Hortobágy turizmusának vizsgálata.
Gradus. 9 (1), 68-75, 2022.
kiadói változat: 23
2022Elmohandes, N., Vargáné Csobán, K.: Industrial 4.0 Revolution: Can it Positively Step into a Sustainable Hospitality?.
Apstract. 16 (2), 1-8, 2022.
preprint: 4
2022Mondok, A., Zámbó, Z.: Key challenges for rural destinations to meet the expectations of Generation Z travellers.
Acta Carolus Robertus. 12 (Különszám), 68-78, 2022.
Kiadói változat: 4
2022Kabil, M., AbdAlmoity, E., Vargáné Csobán, K., Dávid, L.: Tourism centres efficiency as spatial unites for applying blue economy approach: A case study of the Southern Red Sea region, Egypt.
PLoS One. 17 (7), 1-10, 2022.
Folyóirat-mutatók:
Q1 Multidisciplinary
Kiadói változat: 14
2021Kóródi, M.: A szállodai csomagajánlatok, mint turisztikai termékek jellemzőinek alakulása a magyarországi négycsillagos szállodákban.
Gradus. 8 (3), 97-103, 2021.
kiadói változat: 17
2021Savella, O.: Egészségturisztikai utazások során szerzett ismeretek hatása a nők egészségmagatartására: Különös tekintettel az érett (36-55 év) és az idősebb (56-74 év) korosztályba tartozók körében bekövetkező változásokra.
Gradus. 8 (3), 104-110, 2021.
kiadói változat: 15
2020Kóródi, M., Mondok, A., Szabó, A.: Az "Alföld szíve" élménypontjainak ismertsége és elismertsége.
Régiókut. Szle. 5 (1), 67-74, 2020.
kiadói változat: 41
2020Kóródi, M., Mondok, A., Dávid, L., Szabó, A.: Motivations and experiences concepts in the travel decisions of domestic tourists of the ", Hungarian Great Plain".
Geoj. Tourism Geosites. 32 (4), 1347-1354, 2020.
Folyóirat-mutatók:
Q2 Earth and Planetary Sciences (miscellaneous)
Q2 Geography, Planning and Development
kiadói változat: 36
2019Mondok, A.: New generations: new trends in the spa industry.
Economica. 10 (2), 21-26, 2019.
kiadói változat: 107
2017Füzesi, I., Lengyel, P., Vargáné Csobán, K., Szilágyi, R.: Development of ICT Support of Hungarian Meat Sector.
KSS. 1 (2), 99-109, 2017.
Kiadói változat: 3
2016Müller, A., Boda, E., Ráthonyi, G., Ráthonyi-Ódor, K., Barcsák, B., Könyves, E., Bíró, M., Dobay, B., Bendíkova, E.: Analysis of the Cavebath of Miskolctapolca's brand elements and guests satisfaction.
Apstract. 10 (4-5), 155-160, 2016.
kiadói változat: 126
2016Lehota, J., Gyenge, B., Komáromi, N., Lehota, Z., Rácz, G., Horváth, Á., Könyves, E., Törőné Dunay, A.: A vendégelégedettség/elégedetlenség és panaszkezelés a magyar házon kívüli étkezési szektorban.
Táplálkozásmarketing. 3 (2), 3-18, 2016.
kiadói változat: 79
2015Könyves, E.: Borturizmus - borutak.
Debreceni Egyetem Gazdaságtudományi Kar, Debrecen, 193 p., 2015.
könyv: 380
2015Kormosné Koch, K.: Distinctiveness of Hungarian Gastronomy: theoretical textbook.
Debreceni Egyetem, Debrecen, 99 p., 2015.
könyv: 625
2015Vargáné Csobán, K., Könyves, E.: Gastronomy and culture.
Debreceni Egyetem Gazdaságtudományi Kar, Debrecen, 162 p., 2015. ISBN: 9789634738282
könyv: 2378
2015Könyves, E.: Gasztronómia és marketing: Best Practice tanulmánykötet.
Debreceni Egyetem Gazdaságtudományi Kar, Debrecen, 145 p., 2015.
könyv: 450
2015Könyves, E., Vargáné Csobán, K.: Gasztronómia és turizmus: elméleti jegyzet.
Debreceni Egyetem Gazdaságtudományi Kar, Debrecen, 120 p., 2015.
könyv: 8157
2015Vargáné Csobán, K., Szabó, B., Sőrés, A.: Gasztronómiai turizmus: nemzetközi kitekintés.
In: "Tudásgazdaságra építő, kreatív város-, és térségfejlesztés megalapozása a Debreceni Egyetem képzési és tudományos kapacitására építve felsőoktatási szolgáltatások kiterjesztése Kisvárda társégére" című projektben elért eredmények. Szerk.: Lővei Attila, [Debreceni Egyetem], [Debrecen], 12-18, 2015. ISBN: 9789631241259
teljes szöveg: 1297
2015Kozmáné Csirmaz, É., Pető, K.: International Trends in Recreational and Wellness Tourism.
Procedia Economics and Finance. 32 755-762, 2015.
kiadói változat: 277
2014Mondok, A.: A felsőfokú turizmusoktatás stakeholdereinek ellentmondó elvárásai a fejlesztendő kompetenciák terén.
Economica. 7 (2), 126-141, 2014.
kiadói változat: 29
2014Fenyves, V., Dékán Tamásné, O., Könyves, E., Nagy, A., Sándor, F.: Economical aspects of thermal and medical tourism.
Apstract. 8 77-84, 2014.
kiadói változat: 78
2014Hevessy, Z., Hevessy, G.: Gyógyító gasztronómia.
[s.n.], [S.l.], 159 p., 2014.
könyv: 3705
2014Vargáné Csobán, K., Serra, G.: The role of small-scale sports events in developing sustainable sport tourism - a case study of fencing.
Apstract. 8 (4), 17-22, 2014.
Kiadói változat: 6
2013Kozmáné Csirmaz, É.: Az egészségturisztikai ágazat problémáinak elemzése.
Agrártud. közl. 54 27-33, 2013.
kiadói változat: 54
2013Hevessy, G., Vargáné Csobán, K.: Guest satisfaction survey at the Aquaticum Debrecen Thermal and Wellness Hotel.
Apstract. 7 (1), 53-56, 2013.
kiadói változat: 2
2009Lövei-Kalmár, K., Kárpáti, L.: Szolgáltatásmarketing hatékonyságvizsgálata egy magyar távközlési társaságnál.
Agrártud. közl. 33 41-47, 2009.
kiadói változat: 17
2008Kormosné Koch, K.: Az ökológiai gazdálkodás életképességének elemzése különböző támogatási szinteken.
Agrártud. közl. 29 111-118, 2008.
kiadói változat: 29