Összes letöltés a DEA-ból: 13609
Ország | Letöltések |
---|---|
Egyesült Államok (US) | 4756 |
Magyarország (HU) | 4105 |
Németország (DE) | 550 |
Kína (CN) | 384 |
Hong Kong SAR (Kínai Népköztársaság) (HK) | 308 |
Indonézia (ID) | 251 |
Hollandia (NL) | 149 |
Egyesült Királyság (GB) | 131 |
Fülöp-szigetek (PH) | 129 |
Franciaország (FR) | 119 |
Oroszország (RU) | 115 |
Románia (RO) | 114 |
Vietnám (VN) | 107 |
Kanada (CA) | 106 |
India (IN) | 106 |
Ukrajna (UA) | 92 |
Olaszország (IT) | 74 |
Malajzia (MY) | 71 |
Törökország (TR) | 71 |
Szlovákia (SK) | 67 |
Japán (JP) | 65 |
Írország (IE) | 55 |
Egyesült Arab Emírségek (AE) | 41 |
Dél-Afrika (ZA) | 39 |
Spanyolország (ES) | 37 |
Pakisztán (PK) | 37 |
Ausztrália (AU) | 34 |
Finnország (FI) | 34 |
Svédország (SE) | 34 |
Brazília (BR) | 32 |
Csehország (CZ) | 31 |
Ausztria (AT) | 29 |
Litvánia (LT) | 28 |
Nigéria (NG) | 28 |
Szerbia (RS) | 28 |
Portugália (PT) | 26 |
Görögország (GR) | 23 |
Lengyelország (PL) | 21 |
Kenya (KE) | 20 |
Szingapur (SG) | 18 |
Norvégia (NO) | 17 |
Thaiföld (TH) | 17 |
Bulgária (BG) | 16 |
Chile (CL) | 15 |
Belgium (BE) | 13 |
Mexikó (MX) | 12 |
Dánia (DK) | 11 |
Argentína (AR) | 10 |
Banglades (BD) | 10 |
Egyiptom (EG) | 9 |
Új-Zéland (NZ) | 9 |
Albánia (AL) | 8 |
Svájc (CH) | 8 |
Izrael (IL) | 8 |
Srí Lanka (LK) | 7 |
Lettország (LV) | 7 |
Horvátország (HR) | 6 |
Örményország (AM) | 5 |
Elefántcsontpart (CI) | 5 |
Mongólia (MN) | 5 |
Peru (PE) | 5 |
Bosznia-Hercegovina (BA) | 4 |
Ciprus (CY) | 4 |
Algéria (DZ) | 4 |
Etiópia (ET) | 4 |
Jordánia (JO) | 4 |
Szaud-Arábia (SA) | 4 |
Guam (GU) | 3 |
Irak (IQ) | 3 |
Izland (IS) | 3 |
Libanon (LB) | 3 |
Marokkó (MA) | 3 |
Málta (MT) | 3 |
Szlovénia (SI) | 3 |
Azerbajdzsán (AZ) | 2 |
Botswana (BW) | 2 |
Kolumbia (CO) | 2 |
Kambodzsa (KH) | 2 |
Maldív-szigetek (MV) | 2 |
Seychelle-szigetek (SC) | 2 |
Trinidad és Tobago (TT) | 2 |
Benin (BJ) | 1 |
Bhután (BT) | 1 |
Fehéroroszország (BY) | 1 |
Kuba (CU) | 1 |
Dominikai Köztársaság (DO) | 1 |
Ecuador (EC) | 1 |
Grenada (GD) | 1 |
Ghána (GH) | 1 |
Honduras (HN) | 1 |
Haiti (HT) | 1 |
Kuvait (KW) | 1 |
Kazahsztán (KZ) | 1 |
Luxemburg (LU) | 1 |
Mali (ML) | 1 |
Makaó (MO) | 1 |
Mauritius (MU) | 1 |
Malawi (MW) | 1 |
Norfolk-sziget (NF) | 1 |
Nepál (NP) | 1 |
Omán (OM) | 1 |
Pápua Új-Guinea (PG) | 1 |
Togo (TG) | 1 |
Uganda (UG) | 1 |
Üzbegisztán (UZ) | 1 |
Jemen (YE) | 1 |
Zimbabwe (ZW) | 1 |
n.a. | 856 |
Megjelenés | Publikáció | Fájlletöltések |
---|---|---|
2024 | Bayındır-Gümüş, A., Öztürk, E., Soós, M.: Adaptation of the scale of effects of social media on eating behavior in Hungarian university students. Rocz Panstw Zakl Hig. 75 (1), 59-65, 2024. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/368011 Folyóirat-mutatók:
Q3 Medicine (miscellaneous) (2023) Q3 Public Health, Environmental and Occupational Health (2023) | Kiadói változat: 130 |
2024 | Szakály, Z.: A fenntartható élelmiszer-fogyasztás összefüggései. Táplálkozásmarketing. 11 (1), 3-22, 2024. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/378944 | Kiadói változat: 7 |
2024 | Buglyó, -., Gál, T.: A közösségi média hatása a magyar nők egészségtudatosságára. Régiókut. szle. 8 (2), 1-12, 2024. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/366366 | Kiadói változat: 28 |
2024 | Buglyó, -., Gál, T.: Az egészség ára - Az egészségesnek vélt élelmiszerek iránti fogyasztási és vásárlási szokások vizsgálata különös tekintettel az árra. Táplálkozásmarketing. 10 (2), 3-16, 2024. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/365385 | Kiadói változat: 14 |
2024 | Boros, H., Fehér, A.: Az élelmiszeriparban rejlő neuromarketing potenciál: szisztematikus irodalmi áttekintés. Régiókut. szle. 8 (1), 1-9, 2024. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/369336 | Kiadói változat: 7 |
2024 | Gyarmati, G., Szakály, Z.: Az ipar 4.0 transzformációs hatása a bormarketing és a borágazat folyamataira. TM. 10 (2), 65-74, 2024. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/364964 | Kiadói változat: 11 |
2024 | Ulziibadrakh, Z., Szakály, Z.: Exploring attendance by demographics in the case of Mongolian performing arts organizations. Cross Cult. Manag. J. 26 (1), 35-52, 2024. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/379006 | Kiadói változat: 3 |
2024 | Földi, K., Pénzes, I., Pólya, É.: Kereskedelemszervezés és vásárlásösztönzés összefüggései a magyar FMCG piacon. JTGF. 18. évfolya, 3-4 szám 71-80, 2024. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/368616 | Kiadói változat: 13 |
2024 | Szepesi, C., Böszörményi-Zelizi, P., Szemán-Nagy, A., Soós, M., Horváth, N., Rekenyi, V., Zurashvili, S., Kolozsvári, L.: Multimodal assessment of social anxiety among international students. Pers. Individ. Differ. 225 1-11, 2024. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/369003 Folyóirat-mutatók:
Q1 Psychology (miscellaneous) (2023) | kiadói változat: 6 |
2024 | Földi, K., Pénzes, I.: Online vásárlói magatartás az Észak- és Dél-Alföld régiókban. Régiókut. szle. 8. évfolyam 2. szám 13-24, 2024. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/366424 | Kiadói változat: 10 |
2023 | Szűcs, R., Kovács, K.: Az árak emelkedése napjaink élelmiszerpiacán. Táplálkozásmarketing. 10 (1), 21-37, 2023. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/357660 | Kiadói változat: 15 |
2023 | Tóth, I., Szakály, Z.: Az élelmiszerjelölések szerepe a fogyasztók élelmiszerválasztásában. TM. 10 (2), 39-53, 2023. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/364963 | Kiadói változat: 17 |
2023 | Bodnár, G., Kiss, M.: A Z generáció borfogyasztási szokásai és borral kapcsolatos közösségimédia-preferenciái. Gazdálktud. közl. 10 (1), 13-22, 2023. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/359190 | Kiadói változat: 7 |
2023 | Nagy-Pető, D., Kovács, B., Kiss, M., Szakály, Z., Kiss, V.: Consumer segmentation based on commitment to local products in Hungary. Stud. Agric. Econ. 125 (3), 143-153, 2023. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/361860 Folyóirat-mutatók:
Q2 Agricultural and Biological Sciences (miscellaneous) Q3 Development Q3 Economics and Econometrics Q3 Geography, Planning and Development | Kiadói változat: 6 |
2023 | Földi, K., Pólya, É., Pénzes, I.: Fight for Customers - Correlations of Trade Organizations and Sales Promotionon the Hungarian FMCG Market. TM. 10 (2), 31-38, 2023. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/366475 | Kiadói változat: 13 |
2023 | Premordia, I., Gál, T.: Food neophilics' choice of an ethnic restaurant: The moderating role of authenticity. PLoS One. 18 (5), 1-21, 2023. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/354607 Folyóirat-mutatók:
Q1 Multidisciplinary | Kiadói változat: 3 |
2023 | Molnár, E., Szűcs, R.: Nem csak a 20 éveseké a világ - avagy az élelmiszerek online értékesítésének lehetőségei. Gazdálktud. közl. 10 (1), 61-65, 2023. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/359270 | Kiadói változat: 3 |
2023 | Kelemen-Erdős, A., Mitev, A., Szakály, Z.: Retain or Reduce? Delisting Decisions in Relation to Manufacturer-Retailer Relationships in Grocery Store Retailing. PERIOD POLYTECH SOC MANAG SCI. 2023. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/357975 Folyóirat-mutatók:
Q4 Decision Sciences (miscellaneous) Q3 Engineering (miscellaneous) Q3 Social Sciences (miscellaneous) Q4 Strategy and Management | Kiadói változat: 7 |
2023 | Vida, V., Szakály, Z.: Sertéshús és sertéshúskészítmények fogyasztási szokásai, trendjei. TM. 10 (1), 81-97, 2023. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/357658 | Kiadói változat: 6 |
2023 | Czupper, Z., Szakály, Z.: Siófok kulturális és gasztronómiai vonzerejének marketing lehetőségei. Gazdálktud. közl. 10 (1), 23-28, 2023. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/359760 | Kiadói változat: 3 |
2023 | Alzu'Bi Rama, M., Kontor, E.: The impact of green marketing on green purchase behavior-bibliometric literature review. Seybold. Rep. 18 (11), 1047-1065, 2023. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/362221 Folyóirat-mutatók:
Q4 Marketing Q4 Media Technology | Kiadói változat: 12 |
2023 | Amabile, P., Kontor, E.: The Impact of Green Marketing Strategies on Employees Green Performance: An HRM Perspective. Economica. 14 (3-4), 83-92, 2023. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/369354 | Kiadói változat: 7 |
2023 | Salem, O., Kiss, M.: Using the servqual model to assess service quality of internet service providers: evidence from Jordan. Oradea J. Bus. Econ. 8 (1), 61-71, 2023. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/348509 | kiadói változat: 4 |
2022 | Mihály, T., Soós, M.: A haltermékek piaci versenyképességének vizsgálata = Examining the competitiveness of fish products on the market. Int. J. Eng. Manag. Sci. 7 (3), 151-163, 2022. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/344066 | Kiadói változat: 12 |
2022 | Szakály, M., Soós, M.: A magyar lakosság étkezési motivációinak vizsgálata a TEMS-modell alapján. Táplálkozásmarketing. 9 (2), 81-93, 2022. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/343478 | Kiadói változat: 18 |
2022 | Kiss, M., Kathy, F.: A magyar nők csokoládéfogyasztási szokásai és a cukormentes csokoládéval kapcsolatos fogyasztói magatartásuk. Táplálkozásmarketing. 9 (2), 3-20, 2022. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/343466 | Kiadói változat: 36 |
2022 | Nagy-Pető, D., Szakály, Z., Kiss, V.: Az etnocentrikus magatartás vizsgálata a cetscale modell alkalmazásával. Economica. 13 (3-4.), 1-11, 2022. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/358321 | Kiadói változat: 24 |
2022 | Czupper, Z., Szakály, Z.: Energiaital-fogyasztási szokások és motivációk felmérése egyetemista hallgatók körében. Táplálkozásmarketing. 9 (2), 67-79, 2022. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/346520 | Kiadói változat: 7 |
2022 | Madarász, T., Kontor, E., Antal, E., Kasza, G., Szakos, D., Szakály, Z.: Food Purchase Behavior during The First Wave of COVID-19: the Case of Hungary. Int. J. Environ. Res. Public Health. 19 (2), 1-16, 2022. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/327751 Folyóirat-mutatók:
Q2 Health, Toxicology and Mutagenesis Q2 Pollution Q2 Public Health, Environmental and Occupational Health | kiadói változat: 87 |
2022 | Majeed, M., Aslam, S., Murtaza, S., Szakács, A., Molnár, E.: Green Marketing Approaches and Their Impact on Green Purchase Intentions: mediating Role of Green Brand Image and Consumer Beliefs towards the Environment. Sustainability. 14 (18), 1-19, 2022. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/337738 Folyóirat-mutatók:
Q2 Computer Networks and Communications Q2 Energy Engineering and Power Technology Q2 Environmental Science (miscellaneous) Q1 Geography, Planning and Development Q2 Hardware and Architecture Q2 Management, Monitoring, Policy and Law Q2 Renewable Energy, Sustainability and the Environment | Kiadói változat: 16 |
2022 | Tóth, I., Danyi-Boll, A.: Hungarian traditional clothing, as on- and offline marketing. Apstract. 15 (3-4), 33-36, 2022. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/346673 | Kiadói változat: 12 |
2022 | Szűcs, R.: Közösségi detoxikáló: Egy hét a közösségi média használata nélkül. Gradus. 9 (2), 2022. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/341824 | kiadói változat: 27 |
2022 | Kovács, B., Szakály, Z.: Market orientation and corporate performance in the health industry. Manag. Market. 17 (1), 41-60, 2022. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/330935 Folyóirat-mutatók:
Q2 Business, Management and Accounting (miscellaneous) | kiadói változat: 52 |
2022 | Kiss, M., Czine, P., Balogh, P., Szakály, Z.: The connection between manufacturer and private label brands and brand loyalty in chocolate bar buying decisions: A hybrid choice approach. Appetite. 177 1-15, 2022. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/335731 Folyóirat-mutatók:
Q1 Nutrition and Dietetics Q1 Psychology (miscellaneous) | kiadói változat: 142 |
2022 | Salem, O., Kiss, M.: The impact of perceived service quality on customers' repurchase intention: Mediation effect of price perception. Innovative Marketing. 18 (4), 1-12, 2022. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/337509 Folyóirat-mutatók:
Q3 Economics, Econometrics and Finance (miscellaneous) Q3 Management of Technology and Innovation Q3 Marketing | Kiadói változat: 10 |
2022 | Szilágyi, C., Fehér, A., Berencsi, A.: Üdítőitalokkal kapcsolatos egészségtudatosság feltárása a fiatal felnőttek körében szemkamerás vizsgálat segítségével. Economica. 13 (3-4), 24-38, 2022. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/361256 | Kiadói változat: 18 |
2022 | Kardos, V., Gál, T.: Webáruházak fogyasztói megítélésének vizsgálata netnográfiával a COVID-19 időszakában. Int. J. Eng. Manag. Sci. 7 (1), 33-42, 2022. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/331907 | kiadói változat: 12 |
2021 | Szakály, Z., Kovács, B., Soós, M., Kiss, M., Balsa-Budai, N.: Adaptation and Validation of the Food Neophobia Scale: The Case of Hungary. Foods. 10 1-17, 2021. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/320900 Folyóirat-mutatók:
Q1 Food Science Q1 Health Professions (miscellaneous) Q1 Health (social science) Q3 Microbiology Q1 Plant Science | kiadói változat: 82 |
2021 | Balsa-Budai, N., Szakály, Z.: A fenntartható fogyasztói magatartás vizsgálata a tej és tejhelyettesítők piacán. Tejgazdaság. 78 (1-2), 3-17, 2021. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/322191 | kiadói változat: 49 |
2021 | Nagy-Pető, D.: A helyi termékek fogyasztói preferenciáinak vizsgálata. Táplálkozásmarketing. 8 (2), 61-72, 2021. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/372835 | kiadói változat: 5 |
2021 | Kardos, V., Gál, T.: A közösségi média hatása a médiafogyasztásra és a reklámpiacra. Régiókut. szle. 6 (1), 121-132, 2021. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/325353 | kiadói változat: 202 |
2021 | Papp-Bata, Á., Szakály, Z.: A probiotikumok múltja, jelene és jövője. Tejgazdaság. 78 (1-2), 19-27, 2021. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/322195 | kiadói változat: 74 |
2021 | Szakály, Z., Balogh, P., Kontor, E., Gabnai, Z., Bai, A.: Attitude toward and Awareness of Renewable Energy Sources: Hungarian Experience and Special Features. Energies. 14 (1), 1-25, 2021. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/321485 Folyóirat-mutatók:
Q2 Control and Optimization Q2 Electrical and Electronic Engineering Q2 Energy Engineering and Power Technology Q2 Energy (miscellaneous) Q1 Engineering (miscellaneous) Q2 Fuel Technology Q2 Renewable Energy, Sustainability and the Environment | Kiadói változat: 82 |
2021 | Szakály, Z., Kovács, B., Szakály, M., Nagy-Pető, D., Popovics, P., Kiss, M.: Consumer acceptance of genetic-based personalized nutrition in Hungary. Genes Nutr. 16 (3), 1-12, 2021. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/303429 Folyóirat-mutatók:
Q2 Endocrinology, Diabetes and Metabolism Q2 Genetics | kiadói változat: 45 |
2021 | Premordia, I., Gál, T.: Dear customer, thank you for your review: the service failure-recovery dyadic interactions in the restaurant industry. IRMM. 11 (3), 49-57, 2021. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/325718 | Kiadói változat: 34 |
2021 | Nábrádi, Z.: Étrend-kiegészítő fogyasztói szokások a fiatal felnőtt korosztály körében. Debr. Szle. 29 (2), 229-238, 2021. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/331093 | kiadói változat: 21 |
2021 | Premordia, I., Gál, T.: Experience: What are the determining factors of service failure affecting behavioral intentions?. Netw. Intell. Stud. 9 (17), 69-83, 2021. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/325717 | Kiadói változat: 20 |
2021 | Papp-Bata, Á., Szakály, Z.: Fogyasztói attitűdök a probiotikus joghurtok piacán - Netnográfiai kutatás. Tejgazdaság. 78 (1-2), 29-41, 2021. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/322194 | kiadói változat: 44 |
2021 | Szakály, M., Soós, M.: Fogyasztói preferenciák vizsgálata a növényi alapú táplálkozással kapcsolatban. Táplálkozásmarketing. 8 (1), 3-20, 2021. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/327166 | kiadói változat: 23 |
2021 | Kiss, M., Farkas, N.: Genetic-based personalized nutrition in Hungary - is there a viable business model?. Apstract. 15 (3-4), 5-14, 2021. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/346653 | kiadói változat: 30 |
2021 | Dombi, M., Szakály, Z., Kiss, V., Cao, Z., Liu, G.: Material Hide-and-Seek: Looking for the Resource Savings Due to International Trade of Food Products. Earth's Future. 9 (7), 1-20, 2021. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/322136 Folyóirat-mutatók:
D1 Earth and Planetary Sciences (miscellaneous) D1 Environmental Science (miscellaneous) | kiadói változat: 38 |
2021 | Kun, A., Kiss, M.: On the Mechanics of the Organic Label Effect: How Does Organic Labeling Change Consumer Evaluation of Food Products?. Sustainability. 13 (3), 1-25, 2021. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/302019 Folyóirat-mutatók:
Q2 Energy Engineering and Power Technology Q2 Environmental Science (miscellaneous) Q1 Geography, Planning and Development Q2 Management, Monitoring, Policy and Law Q2 Renewable Energy, Sustainability and the Environment | kiadói változat: 83 |
2021 | Földi, K., Pólya, É.: Recommendations for the 2020 Agricultural Census Research in Hungary by compiler experiences. Gradus. 8 (3), 51-57, 2021. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/331661 | kiadói változat: 9 |
2021 | Gazdecki, M., Goryńska-Goldmann, E., Kiss, M., Szakály, Z.: Segmentation of Food Consumers Based on Their Sustainable Attitude. Energies. 14 (11), 1-31, 2021. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/310451 Folyóirat-mutatók:
Q2 Control and Optimization Q2 Electrical and Electronic Engineering Q2 Energy Engineering and Power Technology Q2 Energy (miscellaneous) Q1 Engineering (miscellaneous) Q2 Fuel Technology Q2 Renewable Energy, Sustainability and the Environment | kiadói változat: 127 |
2021 | Fehér, A., Véha, M., Boros, H., Kovács, B., Kontor, E., Szakály, Z.: The Relationship between Online and Offline Information-Seeking Behaviors for Healthy Nutrition. Int. J. Environ. Res. Public Health. 18 (19), 1-18, 2021. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/322071 Folyóirat-mutatók:
Q1 Health, Toxicology and Mutagenesis Q2 Pollution Q2 Public Health, Environmental and Occupational Health | kiadói változat: 69 |
2021 | Ulziibadrakh, Z., Szakály, Z.: Understanding service marketing in performing arts organizations. Cross Cult. Management J. 23 (2), 181-189, 2021. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/328030 | kiadói változat: 21 |
2020 | Fehér, A., Gazdecki, M., Véha, M., Szakály, M., Szakály, Z.: A Comprehensive Review of the Benefits of and the Barriers to the Switch to a Plant-Based Diet. Sustainability. 12 (10), 1-18, 2020. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/291036 Folyóirat-mutatók:
Q2 Energy Engineering and Power Technology Q2 Environmental Science (miscellaneous) Q1 Geography, Planning and Development Q2 Management, Monitoring, Policy and Law Q2 Renewable Energy, Sustainability and the Environment | kiadói változat: 90 |
2020 | Szűcs, R.: A fogyasztói tudatosság affektív és konatív komponensei. Gradus. 7 (1), 105-114, 2020. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/281366 | kiadói változat: 13 |
2020 | Czine, P., Szakály, Z., Balogh, P.: A Review of Purchasing Preferences for Margarine among Hungarian and International Students. Stud. Agr. Econ. 122 (1), 29-36, 2020. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/286180 | kiadói változat: 32 |
2020 | Nábrádi, Z., Bánáti, D., Szakály, Z.: A study on consumer habits in the dietary supplements market. Apstract. 14 (3-4), 5-12, 2020. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/331095 | kiadói változat: 13 |
2020 | Szűcs, R., Pólya, É., Szakály, Z.: A testkép megítélése a rendszeres sporttevékenységet végzők körében. Acta Carolus Robertus. 10 (2), 189-207, 2020. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/300566 | kiadói változat: 3 |
2020 | Farkas, N., Kiss, M.: Az egészséges táplálkozás fogyasztói megítélése: egy feltáró kutatás eredményei. Táplálkozásmarketing. 7 (1), 57-66, 2020. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/281622 | Kiadói változat: 53 |
2020 | Fehér, A., Farkas, N., Boros, H., Véha, M., Szakály, Z.: Az egészségtudatos élelmiszer-fogyasztás netnográfiai vizsgálata a digitális korban. Táplálkozásmarketing. 7 (1), 19-38, 2020. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/291037 | Kiadói változat: 35 |
2020 | Nagy-Pető, D., Fehér, A., Szakály, Z.: Az egészségvédő élelmiszerekkel kapcsolatos fogyasztói attitűdök vizsgálata. Táplálkozásmarketing. 7 (1), 39-55, 2020. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/291038 | Kiadói változat: 30 |
2020 | Piros, E., Fehér, A.: Az élelmiszer-vásárlói magatartás vizsgálata online környezetben: Szakirodalmi áttekintés. Táplálkozásmarketing. 7 (1), 67-78, 2020. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/291039 | Kiadói változat: 37 |
2020 | Berencsi, A., Fehér, A.: Az energiaitalok fogyasztói és szakértői megítélésének kvalitatív elemzése. Táplálkozásmarketing. 7 (2), 51-63, 2020. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/300730 | kiadói változat: 18 |
2020 | Berencsi, A., Fehér, A.: Az energiaitalok fogyasztói és szakértői megítélésének vizsgálata. Táplálkozásmarketing. 7 (2), 51-63, 2020. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/297326 | kiadói változat: 11 |
2020 | Kiss, M., Farkas, N.: Az európai országok nemzetközi piacszegmentációja sport- és egészségfogyasztás alapján. Táplálkozásmarketing. 7 (2), 33-49, 2020. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/300732 | kiadói változat: 5 |
2020 | Kontor, E., Kiss, M., Fehér, A.: Digitalizáció hatása a hazai kereskedelmi stratégiákra. Int. J. Eng. Manag. Sci. 5 (1), 1-16, 2020. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/284335 | kiadói változat: 18 |
2020 | Salem, O.: Education And Internet Users Indicators And Their Impact On The Unemployment Rate In European Union Countries. Netw. Intell. Stud. 8 (15), 27-33, 2020. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/339629 | Kiadói változat: 6 |
2020 | Piros, E., Fehér, A.: Egyetemi hallgatók online élelmiszer-vásárlói magatartás vizsgálata a TAM-modell alapján. Táplálkozásmarketing. 7 (2), 3-19, 2020. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/300729 | kiadói változat: 18 |
2020 | Szakály, Z., Kovács, B., Szakály, M., Nagy-Pető, D., Gál, T., Soós, M.: Examination of the Eating Behavior of the Hungarian Population Based on the TFEQ-R21 Model. Nutrients. 12 (11), 1-19, 2020. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/302094 Folyóirat-mutatók:
D1 Food Science Q1 Nutrition and Dietetics | Kiadói változat: 104 |
2020 | Foltin, B., Kiss, V.: Fiatal versenysportolók étkezési szokásainak vizsgálata. Táplálkozásmarketing. 7 (1), 79-88, 2020. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/287885 | Kiadói változat: 30 |
2020 | Rafinda, A., Gál, T.: Financial literacy of economics and non-economics students. IRMM. 10 (3), 35-38, 2020. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/285435 | kiadói változat: 45 |
2020 | Szűcs, R., Pólya, É., Szakály, Z.: Perception of body image among people engaged in sports on a regular basis. Eur. Sci. J. 16 (28), 23-39, 2020. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/299121 | kiadói változat: 6 |
2020 | Rafinda, A., Suroso, A., Gál, T.: Predictive Power of Situational Factor and Individual Factor on Misreporting Behaviour. IRMM. 10 (1), 84-90, 2020. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/278874 | kiadói változat: 120 |
2020 | Szalánczi, Z., Kovács, B., Bácsné Bába, É.: Socializing effect of child soccer players on their parents. J. Phys. Education Sport. 20 (6), 3400-3410, 2020. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/301217 Folyóirat-mutatók:
Q3 Physical Therapy, Sports Therapy and Rehabilitation Q4 Sports Science | kiadói változat: 167 |
2020 | Salem, O.: Social Media Marketing In Higher Education Institutions. SEA: Pract. Appl. Sci. 8 (23), 191-196, 2020. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/339630 | Kiadói változat: 95 |
2020 | Szakály, Z., Soós, M., Balsa-Budai, N., Kovács, S., Kontor, E.: The Effect of an Evaluative Label on Consumer Perception of Cheeses in Hungary. Foods. 9 (5), 1-21, 2020. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/299372 Folyóirat-mutatók:
Q1 Food Science Q1 Health Professions (miscellaneous) Q1 Health (social science) Q3 Microbiology Q1 Plant Science | Kiadói változat: 67 |
2020 | Papp-Bata, Á., Szakály, Z.: The relationship between the motivators and barriers of health behaviour and consumer attitudes towards functional food. Acta Aliment. 49 (3), 287-294, 2020. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/322198 Folyóirat-mutatók:
Q3 Food Science | kiadói változat: 82 |
2019 | Szakály, M., Soós, M.: A döntően állati eredetű étrendet fogyasztók evési attitűdjeinek vizsgálata. Int. J. Eng. Manag. Sci. 4 (3), 232-241, 2019. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/344777 | Kiadói változat: 17 |
2019 | Szakály, Z., Kovács, S., Pető, K., Huszka, P., Kiss, M.: A modified model of the willingness to pay for functional foods. Appetite. 138 94-101, 2019. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/264863 Folyóirat-mutatók:
Q1 Nutrition and Dietetics Q1 Psychology (miscellaneous) | pre-print: 345 |
2019 | Véha, M., Szakály, Z., Fehér, A.: A növényi alapú étrendet hátráltató tényezők rendszerezése: Szakirodalmi áttekintés. In: Egészségpiaci kutatások. Szerk.: Fehér András, Szakály Zoltán, Debreceni Egyetem Gazdaságtudományi Kar, Debrecen, 105-112, 2019. ISBN: 9789634901327 Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/280487 | könyvfejezet: 19 |
2019 | Véha, M., Szakály, Z., Fehér, A.: A növényi alapú étrendet támogató tényezők rendszerezése: Szakirodalmi áttekintés. In: Egészségpiaci kutatások. Szerk.: Fehér András, Szakály Zoltán, Debreceni Egyetem Gazdaságtudományi Kar, Debrecen, 95-104, 2019. ISBN: 9789634901327 Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/280486 | könyvfejezet: 77 |
2019 | Holczer, A., Kiss, V.: A szülői egészségtudatosság és az étkezési preferenciáik vizsgálata a gyermekkori elhízás tükrében. Táplálkozásmarketing. 6 (2), 27-38, 2019. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/283448 | Kiadói változat: 29 |
2019 | Balsa-Budai, N., Kiss, M., Kovács, B., Szakály, Z.: Attitudes of Voluntary Simplifier University Students in Hungary. Sustainability. 11 (6), 1-15, 2019. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/264587 Folyóirat-mutatók:
Q2 Energy Engineering and Power Technology Q2 Environmental Science (miscellaneous) Q2 Geography, Planning and Development Q2 Management, Monitoring, Policy and Law Q2 Renewable Energy, Sustainability and the Environment | kiadói változat: 131 |
2019 | Kontor, E., Kovács, B., Szakály, Z., Kiss, M.: A védjegyekkel kapcsolatos attitűd és az életstílusjegyek összefüggései. Stat. Szle. 97 (4), 364-386, 2019. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/265108 | Kiadói változat: 90 |
2019 | Kiss, V., Dombi, M., Szakály, Z.: Az egészség, a környezet és az étkezés kapcsolata: Szakirodalmi áttekintés. Táplálkozásmarketing. 6 (1), 3-24, 2019. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/284037 | kiadói változat: 11 |
2019 | Farkas, N., Kiss, M., Fehér, A.: Az egészséges táplálkozással kapcsolatos hazai fogyasztói attitűdök: Egy netnográfiás kutatás tapasztalatai. In: Magyar Táplálkozástudományi Társaság XLIV. Vándorgyűlése programja és az előadások összefoglalói. Szerk.: Antal Emese, Biró Lajos, Gelencsér Éva, Lugasi Andrea, Rurik Imre, Magyar Táplálkozástudományi Társaság, Budapest, 19, 2019. ISBN: 9786155606090 Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/275434 | kiadói változat: 16 |
2019 | Markos, A., Kiss, V.: Az egészségtudatos életmód tényezőinek vizsgálata az amatőr férfisportolók körében. Táplálkozásmarketing. 6 (2), 61-70, 2019. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/280779 | kiadói változat: 79 |
2019 | Nagy-Pető, D.: Az egészségvédő hatás szerepe a lakosság élelmiszer-vásárlásában = The role of health protective effect in the food purchase of the population. Int. J. Eng. Manag. Sci. 4 (3), 181-189, 2019. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/343498 | kiadói változat: 3 |
2019 | Kontor, E., Balsa-Budai, N., Papp-Bata, Á., Kiss, M.: Az élelmiszercímkék szerepe az egészségtudatos táplálkozás megvalósításában: ösztönző és gátló tényezők. In: Egészségpiaci kutatások. Szerk.: Fehér András, Szakály Zoltán, Debreceni Egyetem Gazdaságtudományi Kar, Debrecen, 45-56, 2019. ISBN: 9789634901327 Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/275431 | könyvfejezet: 45 |
2019 | Kontor, E., Kiss, M.: Az elhízás és a túlsúly okai, következményei és kezelésének lehetséges irányai. In: Egészségpiaci kutatások. Szerk.: Fehér András, Szakály Zoltán, Debreceni Egyetem Gazdaságtudományi Kar, Debrecen, 139-150, 2019. ISBN: 9789634901327 Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/275427 | könyvfejezet: 443 |
2019 | Kiss, M., Kontor, E.: Az elhízás gazdasági terhei: Hazai és nemzetközi körkép. In: Egészségpiaci kutatások. Szerk.: Fehér András, Szakály Zoltán, Debreceni Egyetem Gazdaságtudományi Kar, Debrecen, 124-138, 2019. ISBN: 9789634901327 Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/275422 | könyvfejezet: 93 |
2019 | Kiss, M., Fehér, A., Kontor, E.: Az integrált viselkedéses modell alkalmazása az egészségmagatartás előrejelzésére és befolyásolására. In: Egészségpiaci kutatások. Szerk.: Fehér András, Szakály Zoltán, Debreceni Egyetem Gazdaságtudományi Kar, Debrecen, 22-33, 2019. ISBN: 9789634901327 Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/275425 | könyvfejezet: 72 |
2019 | Rafinda, A., Gál, T., Purwaningtyas, P.: Business ethics course on student moral reasoning. Oradea J. Bus. Econ. 4 (Spec.), 60-68, 2019. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/269936 | kiadói változat: 70 |
2019 | Kiss, M., Kun, A.: Can Homepage Openness Sign Institutional Quality in Higher Education?. In: 18th International Congress of the International Association on Public and Nonprofit Marketing "Challenges in public, non-profit and social marketing" - Conference proceeding. Ed.: Ercsey Ida, Department of Marketing and Management, University of Győr, Győr, 34, 2019. ISBN: 9786155837616 Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/272524 | kiadói változat: 10 |
2019 | Kontor, E., Kiss, M., Fehér, A.: Digitalizáció hatása a hazai kereskedelmi stratégiákra. In: Kihívások és tanulságok a menedzsment területén. Fókuszban a folyamatmenedzsment : az Ipar 4.0 kihívásai : Absztraktkötet, Debreceni Egyetem Műszaki Kar, Debrecen, 31-32, 2019. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/275804 | kiadói változat: 77 |
2019 | Fehér, A., Szakály, Z.: Egészségpiaci kutatások: lektorált tanulmánykötet: Fogyasztói vizsgálatok munkacsoport. Debreceni Egyetem Gazdaságtudományi Kar, Debrecen, 216 p., 2019. ISBN: 9789634901327 Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/298704 | Tanulmánykötet: 1126 |
2019 | Kun, A., Kiss, M.: Felsőoktatási intézmények honlapjainak tartalma mint a minőség jelzése. In: Neveléstudomány - Horizontok és dialógusok: Absztraktkötet. XIX. Országos Neveléstudományi Konferencia. Szerk.: Varga Aranka, Andl Helga, Molnár-Kovács Zsófia, MTA Pedagógiai Tudományos Bizottság, Pécsi Tudományegyetem Bölcsészettudományi Kar Neveléstudományi Intézet, Pécs, 605, 2019. ISBN: 9789634294733 Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/275802 | kiadói változat: 20 |
2019 | Fehér, A., Bácsné Bába, É., Müller, A., Szakály, Z.: Fizikai aktivitás motivációival kapcsolatos modellek rendszerezése I. - Szakirodalmi áttekintés. In: Egészségpiaci kutatások. Szerk.: Fehér András, Szakály Zoltán, Debreceni Egyetem Gazdaságtudományi Kar, Debrecen, 152-163, 2019. ISBN: 9789634901327 Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/280489 | könyvfejezet: 138 |
2019 | Fehér, A., Bácsné Bába, É., Müller, A., Szakály, Z.: Fizikai aktivitás motivációival kapcsolatos modellek rendszerezése II. - Szakirodalmi áttekintés. In: Egészségpiaci kutatások. Szerk.: Fehér András, Szakály Zoltán, Debreceni Egyetem Gazdaságtudományi Kar, Debrecen, 164-172, 2019. ISBN: 9789634901327 Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/280490 | könyvfejezet: 12 |
2019 | Szakály, M., Soós, M.: Fogyasztói motivációk a döntően növényi étrendet folytatók körében - szakirodalmi áttekintés = Consumer motivations among those following mainly a plant-based diet - literature review. Élelmiszer, Táplálkozás és Marketing. 15 (1), 11-18, 2019. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/344775 | Kiadói változat: 4 |
2019 | Popovics, P., Jutkusz, L., Pető, K., Szakály, Z., Bács, Z.: Fostering innovation at University of Debrecen. In: Proceedings 5th CARPE Conference: Horizon Europe and beyond / Javier Orozco Messana; Juan Miguel Martínez Rubio, Editorial Universitat Politℓecnica de Valℓencia, Valencia, Spanyolország, 191-200, 2019. ISBN: 9788490487891 Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/358011 | kiadói változat: 4 |
2019 | Papp-Bata, Á., Mile, M., Csiki, Z.: Időskor, bélflóra, probiotikumok. Háziorv. továbbk. szle. 24 (2), 100-103, 2019. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/343437 | Kiadói változat: 6 |
2019 | Rahajuni, D., Badriah, L., Rafinda, A.: Implementing Productive Economic Activities for The Poor Based on Social Capital. SEA-Pract. Appl. Sci. 7 (19), 47-54, 2019. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/267667 | Kiadói változat: 42 |
2019 | Fehér, A., Bácsné Bába, É., Müller, A., Szakály, Z.: MPAM-R modellekkel kapcsolatos kutatások rendszerezése - Szakirodalmi áttekintés. In: Egészségpiaci kutatások. Szerk.: Fehér András, Szakály Zoltán, Debreceni Egyetem Gazdaságtudományi Kar, Debrecen, 173-183, 2019. ISBN: 9789634901327 Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/280491 | könyvfejezet: 31 |
2019 | Kun, A., Kiss, M.: Online Communication of Higher Education Institutions as a Signal: Content Analysis of News Published on Institutional Websites and on Facebook. In: 1st Partium International Conference on Management. Trends in 21st Century : Book of Abstracts. Ed.: Nábrádi András, Gál Katalin, Partium Christian University, University of Debrecen, Oradea, 34-35, 2019. ISBN: 9786068156958 Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/276211 | kiadói változat: 22 |
2019 | Szilágyi, G., Földi, K.: The economic impact of intellectual property in Europe and Hungary = A szellemi tulajdon gazdasági hatása Európában és Magyarországon. Economica. 10 (2), 83-90, 2019. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/273939 | kiadói változat: 16 |
2019 | Rafinda, A., Gál, T.: The Educational Programme for Micro Investment in Agriculture in Indonesian Rural Area. SEA: Pract. Appl. Sci. 7 (19), 23-28, 2019. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/264620 | kiadói változat: 38 |
2019 | Suroso, A., Lumbantoruan, A., Mafudi, Rafinda, A.: The Impact of Digital Marketing on Rural Product: A Case Study in Sumbang, Indonesia. Cross Cult. Manag. J. 21 (2), 89-94, 2019. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/274537 | kiadói változat: 89 |
2018 | Pintye, A., Kiss, M.: A bankokkal szembeni bizalom és a pénzügyi tudás közötti összefüggés vizsgálata a Debreceni Egyetem hallgatóinak körében. In: XVI. Nemzetközi Tudományos Napok : Előadások és poszterek összefoglalói. Szerk.: Dinya László, Csernák József, Eszterházy Károly Egyetem, Gyöngyös, 206, 2018. ISBN: 9786155621741 Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/249333 | kiadói változat: 5 |
2018 | Szakály, Z., Kontor, E., Kovács, S., Popp, J., Pető, K., Polereczki, Z.: Adaptation of the Food Choice Questionnaire: the case of Hungary. British Food Journal. 120 (7), 1474-1488, 2018. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/262952 Folyóirat-mutatók:
Q2 Business, Management and Accounting (miscellaneous) Q2 Food Science | open access article: 197 |
2018 | Balsa-Budai, N., Szakály, Z.: A fenntartható értékrend vizsgálata a debreceni egyetemisták körében. Táplálkozásmarketing. 5 (1), 3-20, 2018. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/257677 | kiadói változat: 54 |
2018 | Fehér, A., Szakály, Z.: A hazai tejszektor online marketing lehetőségei = Online marketing possibilities of the domestic dairy sector. Tejgazdaság. 75 (1), 55-65, 2018. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/264164 | kiadói változat: 24 |
2018 | Kiss, M., Szakály, Z.: A Literature Review of the Consumer Attitudes towards Functional Foods. In: FSD 2018 3rd Food Structure & Design Conference : Abstract Book. Ed.: Győri Zoltán, Debreceni Egyetem, Debrecen, 28-29, 2018. ISBN: 9789634900245 Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/257193 | teljes szöveg: 9 |
2018 | Kiss, M., Kovács, B., Szakály, Z., Kontor, E.: A védjegyekkel kapcsolatos fogyasztói attitűd és az életstílusjegyek kapcsolata. In: Magyar Táplálkozástudományi Társaság XLIII. Vándorgyűlése : Program füzet és az előadások összefoglalói. Szerk.: Biró Lajos, Gelencsér Éva, Lugasi Andrea, Rurik Imre, Magyar Táplálkozástudományi Társaság, Mezőkövesd, 32-32, 2018. ISBN: 97861556060609 Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/257485 | teljes szöveg: 13 |
2018 | Barna, F., Bauerné Gáthy, A., Kovács, B., Szakály, Z.: Az alternatív étrendet követők helyi termékek vásárlásához kapcsolódó attitűdjei. Táplálkozásmarketing. 5 (2), 3-15, 2018. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/322213 | kiadói változat: 77 |
2018 | Huszka, P., Fehér, A., Keller, V.: Baromfihús fogyasztási és vásárlási szokások elemzése szocio-demográfiai tényezők függvényében. Táplálkozásmarketing. 5 (2), 57-69, 2018. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/263585 | kiadói változat: 36 |
2018 | Kontor, E., Szakály, Z., Véha, M., Kiss, M.: Egészség vagy íz? Fogyasztói dilemmák a funkcionális élelmiszerekkel kapcsolatban: Szakirodalmi áttekintés. Táplálkozásmarketing. 5 (2), 17-29, 2018. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/263587 | kiadói változat: 73 |
2018 | Szabó-Szentgróti, E., Szigeti, O., Tóth, K., Borbély, C., Szakály, Z.: Fogyasztói szokások vizsgálata kvantitatív módszerekkel a magyarországi tejtermékpiacon. Élelmiszer, Táplálkozás és Marketing. 14 (2), 18-27, 2018. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/322214 | kiadói változat: 47 |
2018 | Kiss, M., Kontor, E., Véha, M., Szakály, Z.: Funkcionális élelmiszerekkel kapcsolatos attitűdvizsgálatok: Szakirodalmi áttekintés. Táplálkozásmarketing. 5 (1), 21-34, 2018. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/255791 | kiadói változat: 99 |
2018 | Gál, T., Kovács, B., Árváné Ványi, G.: Heutagógiai módszerek alkalmazása a vállalkozói képzésekben. Int. J. Eng. Manag. Sci. 3 (4), 364-373, 2018. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/265603 | Kiadói változat: 99 |
2018 | Csapóné Riskó, T., Péntek, Á.: Kenyér és péksütemény fogyasztási szokások a gluténmentes diétában. Táplálkozásmarketing. 5 (1), 77-89, 2018. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/265697 | Kiadói változat: 67 |
2018 | Csapóné Riskó, T., Péntek, Á.: Kenyér készítési és fogyasztási szokások a gluténmentes diétában. Int. J. Eng. Manag. Sci. 3 (4), 252-262, 2018. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/265765 | kiadói változat: 112 |
2018 | Tóth, E., Csapóné Riskó, T.: Keresztény szempontú menedzsment gyakorlatok. Int. J. Eng. Manag. Sci. 3 (3), 14-30, 2018. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/262731 | kiadói változat: 113 |
2018 | Kiss, M., Kun, A.: Milyen imázst közvetítenek a magyar felsőoktatási intézmények honlapjai?. Int. J. Eng. Manag. Sci. 3 (3), 355-370, 2018. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/255340 | kiadói változat: 96 |
2018 | Szakály, Z., Kiss, M., Gál, T., Kovács, B.: Nemzetközi piacszegmentáció a tejtermékek piacán. Tejgazdaság. 75 (1), 43-54, 2018. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/255183 | kiadói változat: 29 |
2018 | Hubert, E., Csapóné Riskó, T.: Népi hagyományok, mesterségek kutatása: értékmentés a Hajdú-Bihar Megyei Népművészeti Egyesületnél. RSZ. 2018 (1), 1-11, 2018. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/265673 | kiadói változat: 30 |
2018 | Mile, M., Papp-Bata, Á., Szakály, Z., Csiki, Z.: Szarkopenia befolyásolása táplálkozási módszerekkel. Metabolizmus. 16 (4), 284-286, 2018. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/329153 | kiadói változat: 20 |
2017 | Kovács, K., Csapóné Riskó, T., Csapó, Z., Nábrádi, A.: 10 year anniversary of the journal Apstract: the history of an open access journal. Apstract. 11 (1-2), 5-8, 2017. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/247254 | kiadói változat: 219 |
2017 | Pintye, A., Kiss, M.: A gazdasági felsőoktatás hatása a fiatalok pénzügyi kultúrájára. In: Műszaki, technológiai és gazdasági kihívások a 21. században : Nemzetközi magyar nyelvű konferencia Szegedi Tudományegyetem Mérnöki Kar 2017. december 8 : Program és absztrakt kötet. Szerk.: Pappné Sziládi Katalin, Kovács Klaudia, Szegedi Tudományegyetem, Szeged, 43, 2017. ISBN: 9789633065693 Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/247025 | kiadói változat: 33 |
2017 | Pintye, A., Kiss, M.: A gazdasági felsőoktatás hatása a fiatalok pénzügyi kultúrájára. Jelenkori társad. gazd. foly. 12 (4), 175-186, 2017. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/247026 | kiadói változat: 41 |
2017 | Tóth, E., Kiss, M.: A külföldi hallgatók elégedettségi felmérése a Debreceni Egyetem Gazdaságtudományi Karán. Debr. szle. 25 (4), 499-511, 2017. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/246393 | kiadói változat: 29 |
2017 | Gál, T., Soós, M., Szakály, Z.: Applying new innovative market research methods in the innovation process of new products. Int. J. Eng. Manag. Sci. 2 (3), 56-69, 2017. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/270148 | Kiadói változat: 55 |
2017 | Szakály, Z., Popp, J., Kontor, E., Kovács, S., Pető, K., Jasák, H.: Attitudes of the Lifestyle of Health and Sustainability Segment in Hungary. Sustainability. 9 (10), 1763-, 2017. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/256097 Folyóirat-mutatók:
Q2 Geography, Planning and Development Q2 Management, Monitoring, Policy and Law Q3 Renewable Energy, Sustainability and the Environment | kiadói változat: 191 |
2017 | Tóth, E., Csapóné Riskó, T.: Az üzleti kapcsolatok erkölcsi újjáépítése: Menedzsment szemlélet keresztény nézőpontból. Metszetek. 6 (4), 71-90, 2017. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/262735 | Kiadói változat: 64 |
2017 | Csapóné Riskó, T., Péntek, Á., Wiwczaroski, T.: Bread consumption habits in the gluten free diet. Apstract. 11 (3-4), 113-120, 2017. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/255504 | kiadói változat: 57 |
2017 | Gál, T., Soós, M., Szakály, Z.: Egészségtudatos táplálkozással kapcsolatos fogyasztói insight-ok feltárása netnográfiával - esettanulmány. Veztud. 48 (4), 46-54, 2017. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/270167 | Kiadói változat: 129 |
2017 | Szabó-Szentgróti, E., Szabó-Szentgróti, G., Szakály, Z.: Empirical research on corporate strategies in Hungarian Dairy Industry. Apstract. 11 (3-4), 169-180, 2017. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/255513 | kiadói változat: 120 |
2017 | Oláh, J., Halasi, G., Szakály, Z., Popp, J., Balogh, P.: Impact of International Migration on the Labor Market: A Case Study from Hungary. Amfiteatru Econ. 19 (46), 790-805, 2017. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/255539 Folyóirat-mutatók:
Q3 Economics, Econometrics and Finance (miscellaneous) | kiadói változat: 63 |
2017 | Pintye, A., Kiss, M.: Közgazdász hallgatók pénzügyi kultúrája. Taylor. 9 (1), 191-199, 2017. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/238745 | kiadói változat: 58 |
2017 | Kiss, M., Sátor, V., Kontor, E., Kun, A.: Markmyprofessor: Minél több, annál jobb?. Int. J. Eng. Manag. Sci. 2 (4), 232-243, 2017. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/242329 | kiadói változat: 94 |
2017 | Csapó, Z., Nábrádi, A., Kovács, K., Csapóné Riskó, T.: MBA education at the University of Debrecen and its further development towards double degree programmes. Apstract. 11 (1-2), 167-170, 2017. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/247261 | kiadói változat: 82 |
2016 | Kiss, V., Kovács, S., Szakály, Z.: A fenntartható fejlődés értékei és az egészségtudatos életstílus elemzése középiskolás diákok körében. Táplálkozásmarketing. 3 (2), 41-62, 2016. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/248973 | Kiadói változat: 51 |
2016 | Szakály, Z., Balogh, P., Csatáriné Dogi, I., Polereczki, Z.: A fogyasztói etnocentrizmus vizsgálata Magyarországon - Ajánlások a magyar élelmiszergazdaság számára. Gazdálkodás. 60 (2), 153-174, 2016. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/228495 | Kiadói változat: 127 |
2016 | Fehér, A., Szakály, Z.: A hazai tej- és hússzektor online marketing tevékenységének elemzése. In: EMOK XXII. Országos konferencia 2016 Tanulmánykötet : Hitelesség és értékorientáció a marketingben. Szerk.: Fehér András, Kiss Virág Ágnes, Soós Mihály, Szakály Zoltán, Debreceni Egyetem Gazdaságtudományi Kar, Debrecen, 97-106, 2016. ISBN: 9789634728504 Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/231378 | kiadói változat: 94 |
2016 | Kontor, E., Nyul, B.: A piacorientáció érvényesülése a kis- és középvállalatok körében - egy klaszteranalízis eredményei. Competitio. 15 (1), 22-45, 2016. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/230274 | kiadói változat: 48 |
2016 | Soós, M., Kovács, B., Szakály, Z.: A viselkedésváltozás szintjei a testtömeg-menedzselés folyamatában - Élelmiszerfogyasztás és fizikai aktivitás = Levels of behaviour change in the course of body mass management - food consumption and physical activity. Táplálkozásmarketing. 3 (2), 19-28, 2016. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/358207 | Kiadói változat: 6 |
2016 | Kiss, M., Szakály, Z., Soós, M., Kontor, E.: Az egészségtudatosság megjelenése a magyar lakosság táplálkozási szokásaiban korcsoportonként. In: A 60 éves Magyar Táplálkozástudományi Társaság XLI. vándorgyűlése : Program és az előadások kivonatai. Szerk.: Bíró Lajos, Gelencsér Éva, Lugasi Andrea, Rurik Imre, Magyar Táplálkozástudományi Társaság, Budapest, 38, 2016. ISBN: 9786155606021 Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/238451 | Kiadói változat: 25 |
2016 | Kiss, M., Kontor, E., Kun, A.: Az organikuscímke-hatás a marketing irodalomban: imázstranszfer, halo-hatás és jelzés. Táplálkozásmarketing. 3 (1), 61-71, 2016. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/238400 | Kiadói változat: 47 |
2016 | Kontor, E., Szakály, Z., Soós, M., Kiss, M.: Egészségtudatos magatartás a 14-25 év közötti fiatalok körében. In: Az Egyesület a Marketing Oktatásért és Kutatásért XXII. Országos Konferenciája : Hitelesség és értékorientáció a marketingben : Tanulmánykötet. Szerk.: Fehér András, Kiss Virág Ágnes, Soós Mihály, Szakály Zoltán, Debreceni Egyetem Gazdaságtudományi Kar, Debrecen, 640-649, 2016. ISBN: 9789634728504 Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/238406 | Kiadói változat: 1338 |
2016 | Kontor, E., Szakály, Z., Soós, M., Kiss, M.: Egészségtudatos magatartás a 14-25 év közötti fiatalok körében. In: Az Egyesület a Marketing Oktatásért és Kutatásért XXII. Országos Konferenciája : Hitelesség és értékorientáció a marketingben : Program és absztrakt füzet. Szerk.: Szakály Zoltán, Debreceni Egyetem Gazdaságtudományi Kar, Debrecen, 30, 2016. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/247134 | kiadói változat: 10 |
2016 | Fehér, A., Kiss, V., Soós, M., Szakály, Z.: Egyesület a Marketing Oktatásért és Kutatásért XXII. Országos konferencia Tanulmánykötet: Hitelesség és értékorientáció a marketingben: 2016 augusztus 29-31.. Debreceni Egyetem Gazdaságtudományi Kar, Debrecen, 764 p., 2016. ISBN: 9789634728504 Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/243426 | kiadói változat: 1416 elhelyezési megállapodás: 10 |
2016 | Pintye, A., Kiss, M.: Financial literacy of students in business and economics higher education. Anal. Univ. Oradea. Ştiinţ. econ. 25 (1), 781-789, 2016. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/238399 | Kiadói változat: 159 |
2016 | Polereczki, Z., Vukoszavlyev, S., Véha, M., Szakály, Z.: Market orientation of the Hungarian SMEs working in the meat processing and dairy industries. Acta Univ. Sapientiae, Alim. 9 (1), 18-32, 2016. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/322739 | kiadói változat: 41 |
2016 | Kiss, M.: Városok versenyképessége: egy újfajta megközelítés. Köz-gazdaság. 10 (2), 267-270, 2016. (Ismertetett mű: Filep Bálint. -A nagyvárosok az európai és a magyar területi politikában /Pécs : Publikon ; Győr : Széchenyi István Egyetem Regionális- és Gazdaságtudományi Doktori Iskola, 2014. -201 p. -) Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/238401 | teljes szöveg: 12 |
2015 | Kiss, M., Kontor, E., Kun, A.: A biominősítés hatása a fogyasztók érzékelésére és attitűdjére csokoládék esetén. In: Marketing hálózaton innen és túl : Az Egyesület a Marketing Oktatásért és Kutatásért XXI. Országos Konferenciájának Tanulmánykötete. Szerk.: Bíró-Szigeti Szilvia, Petruska Ildikó, Szalkai Zsuzsanna, Kovács István, Magyar Mária, Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem, Budapest, 208-216, 2015. ISBN: 9789633131893 Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/238405 | teljes szöveg: 44 |
2015 | Kiss, M., Kontor, E., Kun, A.: A biominősítés hatása a fogyasztók érzékelésére és attitűdjére csokoládék esetén. In: Marketing hálózaton innen és túl : Az Egyesület a Marketing Oktatásért és Kutatásért XXI. Országos Konferenciája 2015. augusztus 26-28. : Program és absztrakt kötet, Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem, Budapest, 32, 2015. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/247024 | kiadói változat: 12 |
2015 | Csapóné Riskó, T., Péntek, Á., Wiwczaroski, T.: A CSR ismertsége és megjelenése a fogyasztói döntésekben. Táplálkozásmarketing. 2 (2), 15-27, 2015. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/289222 | kiadói változat: 32 |
2015 | Szakály, Z., Pető, K., Popp, J., Jasák, H.: A fenntartható fogyasztás iránt elkötelezett fogyasztói csoport, a lohas szegmens jellemzői. Táplálkozásmarketing. 2 (1), 3-9, 2015. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/256129 | kiadói változat: 140 |
2015 | Szakály, Z., Pető, K., Popp, J., Jasák, H.: A LOHAS szegmens mérete és jellemzői Magyarországon = The size and characteristics of the LOHAS segment in Hungary. Táplálkozásmarketing. 2 (1), 11-30, 2015. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/255894 | kiadói változat: 10 |
2015 | Erdei, P., Kapitány, A., Kiss, M., Kun, A.: Estimating the Effect of the Personality vs. Career Match on the Academic Performance with Comparison of Admission Scores and Grade Averages: an Evidence from the Hungarian Business Higher Education. In: Tudás : Tanulás : Szabadság Neveléstudományi Konferencia 2014. Szerk.: Birta-Székely Noémi, Babeş-Bolyai Tudományegyetem, Kolozsvár, 217-221, 2015. ISBN: 9789730189674 Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/238404 | teljes szöveg: 24 |
2015 | Kapitány, A., Kiss, M., Kun, A.: How Do Student Personality Types Contribute to the Academic Success in the Hungarian Business Higher Education?. In: Tudás - Tanulás - Szabadság Neveléstudományi Konferencia 2014. Szerk.: Birta-Székely Noémi, Babeş-Bolyai Tudományegyetem, Kolozsvár, 211-215, 2015. ISBN: 9789730189674 Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/238403 | teljes szöveg: 292 |
2015 | Papp-Bata, Á., Csiki, Z., Tósaki, Á., Szakály, Z.: Meggymag kivonat - egy új termék a funkcionális élelmiszerek piacán?. Táplálkozásmarketing. 2 (1), 31-34, 2015. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/304796 | kiadói változat: 31 |
2015 | Kiss, M., Kun, A., Kapitány, A., Erdei, P.: Regression Analysis of the Effect of Personality-Career Match on the Academic Performance in Business Higher Education: an Evidence from the University of Debrecen. In: Tudás - Tanulás - Szabadság : Neveléstudományi Konferencia - 2014. Szerk.: Birta-Székely Noémi, Babeş-Bolyai Tudományegyetem, Kolozsvár, 223-227, 2015. ISBN: 9789730189674 Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/238402 | teljes szöveg: 38 |
2015 | Kiss, M., Kontor, E., Kun, A.: The effect of 'organic' labels on consumer perception of chocolates. Anal. Univ. Oradea. Ştiinţ. econ. 24 (1), 448-457, 2015. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/238398 | Kiadói változat: 91 |
2015 | Kun, A., Kiss, M., Kapitány, A.: The effect of personality on academic performance: evidence from two university majors. Bus. Educ. Accredit. 7 (1), 13-24, 2015. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/177835 | kiadói változat: 59 |
2014 | Szakály, Z., Szabó, S., Jasák, H., Szente, V., Kiss, M.: A személyes értékek hatása az egészségmagatartás változására és a tudatos élelmiszervásárlásra. Táplálkozásmarketing. 1 (1-2), 57-71, 2014. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/238397 | Kiadói változat: 54 |
2014 | Fehér, A., Soós, M., Szakály, Z.: Az élelmiszer-fogyasztói magatartás vizsgálata online környezetben: létezik-e hazánkban a digitális élelmiszerfogyasztó?. Táplálkozásmarketing. 1 (1-2), 29-38, 2014. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/231376 | Kiadói változat: 217 |
2014 | Fehér, A.: Az online marketing lehetőségei és megítélése a hazai élelmiszergazdaságban. Agrártud. közl. 58 77-84, 2014. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/191977 | kiadói változat: 50 |
2014 | Szakály, Z., Kiss, M., Jasák, H.: Funkcionális élelmiszerek, fogyasztói attitűdök és személyre szabott táplálkozás. Táplálkozásmarketing. 1 (1-2), 3-17, 2014. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/238396 | Kiadói változat: 127 |
2014 | Katonáné Kovács, J.: Helyi gazdaságfejlesztés és tanulás. Educatio. 23 (3), 496-504, 2014. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/233653 | Kiadói változat: 7 |
2014 | Cseh Papp, I., Csapóné Riskó, T.: Historical overview of the Hungarian Labour Market. Int. J. Social Sci. 3 (1), 29-39, 2014. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/191853 | kiadói változat: 176 |
2013 | Szakály, Z., Pető, K., Soós, M., Szente, V.: Az életstílus hatása az egészségmagatartásra és a funkcionális élelmiszerek fogyasztására. Élelm. táplálk. mark. 9 (1), 3-11, 2013. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/191346 | kiadói változat: 32 |
2013 | Fehér, A., Szakály, Z.: Az online marketing lehetőségei a tejszektorban: a közösségi háló szerepe. Élelm. táplálk. mark. 9 (1), 57-64, 2013. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/191961 | kiadói változat: 29 |
2013 | Fehér, A., Szabó, G., Szakály, Z.: Online kérdőíves felmérés a Gazdálkodás olvasóinak és szerzőinek körében. Gazdálkodás. 57 (4), 387-397, 2013. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/191968 | kiadói változat: 41 |
2011 | Földi, K.: Changes of food purchasing habits. Eur. Sci. J. 9 37-53, 2011. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/296645 | kiadói változat: 98 |
2005 | Csapóné Riskó, T.: Agrárfoglalkoztatási helyzet Magyarországon, illetve az észak-alföldi régióban. Competitio. 4 (1), 189-200, 2005. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/323771 | kiadói változat: 24 |
2004 | Csapóné Riskó, T.: Career Monitoring, Institutional Assessment and Ranking. Agrártud. közl. 14 73-77, 2004. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/323772 | kiadói változat: 26 |