Jelenlegi hely

Statisztika

Agrárműszerközpont

Open Access publikációk letöltési adatai a DE intézményi repozitóriumából
Dátum: -
OA publikációk száma a DEA-ban: 18

Összes letöltés a DEA-ból: 611

OrszágLetöltések
Egyesült Államok (US)262
Magyarország (HU)65
Oroszország (RU)27
Kína (CN)25
Törökország (TR)19
Németország (DE)16
Vietnám (VN)9
India (IN)8
Egyesült Arab Emírségek (AE)7
Ukrajna (UA)7
Hollandia (NL)6
Egyesült Királyság (GB)5
Kanada (CA)4
Csehország (CZ)4
Nigéria (NG)4
Szlovákia (SK)4
Brazília (BR)3
Egyiptom (EG)3
Franciaország (FR)3
Japán (JP)3
Pakisztán (PK)3
Ausztria (AT)2
Chile (CL)2
Finnország (FI)2
Hong Kong SAR (Kínai Népköztársaság) (HK)2
Indonézia (ID)2
Olaszország (IT)2
Kenya (KE)2
Lettország (LV)2
Szerbia (RS)2
Svédország (SE)2
Szingapur (SG)2
Thaiföld (TH)2
Bulgária (BG)1
Dánia (DK)1
Guatemala (GT)1
Horvátország (HR)1
Írország (IE)1
Srí Lanka (LK)1
Panama (PA)1
Fülöp-szigetek (PH)1
Lengyelország (PL)1
Románia (RO)1
Uganda (UG)1
Uruguay (UY)1
Dél-Afrika (ZA)1
n.a.87
Megjelenés Publikáció Fájlletöltések
2024Salehi, M., Ait Barka, E., Pusztahelyi, T., Safaie, N.: Endophytic Fungi: secondary metabolites and plant biotic and abiotic stress management.
Frontiers Media, Lausanne, 214 p., 2024. ISBN: 9782832544433
Kiadói változat: 4
2024Shaikh, A., Wandhekar, S., Ahmed, A., Pandey, V., Oláh, C., Daróczi, L., Prokisch, J., Harsányi, E., Kovács, B.: Exploring the Ecological Implications, Gastronomic Applications, and Nutritional and Therapeutic Potential of Juglans regia L. (Green Walnut): A Comprehensive Review.
Nutrients. 16 (8), 1183-, 2024.
Folyóirat-mutatók:
D1 Food Science (2023)
D1 Nutrition and Dietetics (2023)
Kiadói változat: 7
2023Loi, M., Logrieco, A., Pusztahelyi, T., Leiter, É., Hornok, L., Pócsi, I.: Advanced mycotoxin control and decontamination techniques in view of an increased aflatoxin risk in Europe due to climate change.
Front. Microbiol. 13 1-18, 2023.
Folyóirat-mutatók:
Q1 Microbiology
Q1 Microbiology (medical)
Kiadói változat: 7
2023Adácsi, C., Kovács, S., Pusztahelyi, T.: Aflatoxin M1 binding by probiotic bacterial cells and cell fractions.
Acta Aliment. 52 (4), 579-588, 2023.
Folyóirat-mutatók:
Q3 Food Science
Kiadói változat: 8
2023Toviho, O., Moutia, I., Pusztahelyi, T., Bársony, P.: Effect of Duckweed (Spirodela polyrhiza)-Supplemented Semolina on the Production Parameters and Nutrient Composition of Yellow Mealworm (Tenebrio molitor).
Agriculture-Basel. 13 (17), 1-15, 2023.
Folyóirat-mutatók:
Q1 Agronomy and Crop Science
Q2 Food Science
Q2 Plant Science
kiadói változat: 14
2023Molnár, K., Rácz, C., Dövényi-Nagy, T., Bakó, K., Pusztahelyi, T., Kovács, S., Adácsi, C., Pócsi, I., Dobos, A.: The effect of environmental factors on mould counts and AFB1 toxin production by Aspergillus flavus in maize.
Toxins. 15 (3), 1-18, 2023.
Folyóirat-mutatók:
Q1 Health, Toxicology and Mutagenesis
Q1 Toxicology
kiadói változat: 21
2022Farkas, Z., Országh, E., Engelhardt, T., Csorba, S., Kerekes, K., Zentai, A., Süth, M., Nagy, A., Miklós, G., Molnár, K., Rácz, C., Dövényi-Nagy, T., Ambrus, Á., Győri, Z., Dobos, A., Pusztahelyi, T., Pócsi, I., Jóźwiak, Á.: A Systematic Review of the Efficacy of Interventions to Control Aflatoxins in the Dairy Production Chain-Feed Production and Animal Feeding Interventions.
Toxins. 14 (2), 1-39, 2022.
Folyóirat-mutatók:
Q2 Health, Toxicology and Mutagenesis
Q1 Toxicology
kiadói változat: 55
2022Adácsi, C., Kovács, S., Pócsi, I., Pusztahelyi, T.: Elimination of Deoxynivalenol, Aflatoxin B1, and Zearalenone by Gram-Positive Microbes (Firmicutes).
Toxins. 14 (9), 1-12, 2022.
Folyóirat-mutatók:
Q2 Health, Toxicology and Mutagenesis
Q1 Toxicology
Kiadói változat: 9
2022Adácsi, C., Kovács, S., Pócsi, I., Győri, Z., Dombrádi, Z., Pusztahelyi, T.: Microbiological and Toxicological Evaluation of Fermented Forages.
Agriculture-Basel. 12 (3), 1-11, 2022.
Folyóirat-mutatók:
Q2 Agronomy and Crop Science
Q2 Food Science
Q2 Plant Science
kiadói változat: 32
2022Horváth, E., Pusztahelyi, T., Adácsi, C., Tanyi, E., Pócsi, I.: Optimization and Validation of ELISA for Aflatoxin B1 Detection in Fermented Forages and Feeds.
Scientifica. 2022 1-6, 2022.
Folyóirat-mutatók:
Q2 Agricultural and Biological Sciences (miscellaneous)
Q2 Environmental Science (miscellaneous)
Kiadói változat: 9
2022Farkas, Z., Kerekes, K., Ambrus, Á., Süth, M., Peles, F., Pusztahelyi, T., Pócsi, I., Nagy, A., Sipos, P., Miklós, G., Lőrincz, A., Csorba, S., Jóźwiak, Á.: Probabilistic modeling and risk characterization of the chronic aflatoxin M1 exposure of Hungarian consumers.
Front. Microbiol. 13 1-12, 2022.
Folyóirat-mutatók:
Q1 Microbiology
Q1 Microbiology (medical)
Kiadói változat: 7
2021Peles, F., Sipos, P., Kovács, S., Győri, Z., Pócsi, I., Pusztahelyi, T.: Biological Control and Mitigation of Aflatoxin Contamination in Commodities.
Toxins. 13 (2), 1-19, 2021.
Folyóirat-mutatók:
Q1 Health, Toxicology and Mutagenesis
Q1 Toxicology
kiadói változat: 129
2021Sipos, P., Peles, F., Brassó, D., Béri, B., Pusztahelyi, T., Pócsi, I., Győri, Z.: Physical and Chemical Methods for Reduction in Aflatoxin Content of Feed and Food.
Toxins. 13 (3), 1-17, 2021.
Folyóirat-mutatók:
Q1 Health, Toxicology and Mutagenesis
Q1 Toxicology
kiadói változat: 59
2020Szabó, Z., Pákozdi, K., Murvai, K., Pusztahelyi, T., Kecskeméti, Á., Gáspár, A., Logrieco, A., Emri, T., Ádám, A., Leiter, É., Hornok, L., Pócsi, I.: FvatfA regulates growth, stress tolerance as well as mycotoxin and pigment productions in Fusarium verticillioides.
Appl. Microbiol. Biotechnol. 104 (18), 7879-7899, 2020.
Folyóirat-mutatók:
Q1 Applied Microbiology and Biotechnology
Q1 Biotechnology
Q1 Medicine (miscellaneous)
kiadói változat: 71
2018Pusztahelyi, T.: Chitin and chitin-related compounds in plant-fungal interactions.
Mycology. 9 (3), 189-201, 2018.
Folyóirat-mutatók:
Q3 Infectious Diseases
Q4 Microbiology
Q2 Plant Science
kiadói változat: 91
2018Zaheri, A., Csorvási, É., Bársony, P., Komlósi, I., Szabó, C., Pusztahelyi, T.: Effect of Different Supplementary Diets on Growing Rate, Fat and Protein Contents of Flesh Common Carp (Cyprinus carpio) Fingerlings.
J Anim Res Nutr. 03 (02), 1-5, 2018.
kiadói változat: 65
2017Pusztahelyi, T., Őri, N.: Akkreditált környezetanalitika, takarmány- és élelmiszeranalitika a Debreceni Egyetemen.
Debr. szle. 24 (3), 272-278, 2017.
kiadói változat: 6
2014Kovács, S., Pusztahelyi, T., Borbélyné Varga, M.: Az aflatoxin képződése mezőgazdasági termékeken.
Agrártud. Közl. 56 67-72, 2014.
Kiadói változat: 17