Összes letöltés a DEA-ból: 611
Ország | Letöltések |
---|---|
Egyesült Államok (US) | 262 |
Magyarország (HU) | 65 |
Oroszország (RU) | 27 |
Kína (CN) | 25 |
Törökország (TR) | 19 |
Németország (DE) | 16 |
Vietnám (VN) | 9 |
India (IN) | 8 |
Egyesült Arab Emírségek (AE) | 7 |
Ukrajna (UA) | 7 |
Hollandia (NL) | 6 |
Egyesült Királyság (GB) | 5 |
Kanada (CA) | 4 |
Csehország (CZ) | 4 |
Nigéria (NG) | 4 |
Szlovákia (SK) | 4 |
Brazília (BR) | 3 |
Egyiptom (EG) | 3 |
Franciaország (FR) | 3 |
Japán (JP) | 3 |
Pakisztán (PK) | 3 |
Ausztria (AT) | 2 |
Chile (CL) | 2 |
Finnország (FI) | 2 |
Hong Kong SAR (Kínai Népköztársaság) (HK) | 2 |
Indonézia (ID) | 2 |
Olaszország (IT) | 2 |
Kenya (KE) | 2 |
Lettország (LV) | 2 |
Szerbia (RS) | 2 |
Svédország (SE) | 2 |
Szingapur (SG) | 2 |
Thaiföld (TH) | 2 |
Bulgária (BG) | 1 |
Dánia (DK) | 1 |
Guatemala (GT) | 1 |
Horvátország (HR) | 1 |
Írország (IE) | 1 |
Srí Lanka (LK) | 1 |
Panama (PA) | 1 |
Fülöp-szigetek (PH) | 1 |
Lengyelország (PL) | 1 |
Románia (RO) | 1 |
Uganda (UG) | 1 |
Uruguay (UY) | 1 |
Dél-Afrika (ZA) | 1 |
n.a. | 87 |
Megjelenés | Publikáció | Fájlletöltések |
---|---|---|
2024 | Salehi, M., Ait Barka, E., Pusztahelyi, T., Safaie, N.: Endophytic Fungi: secondary metabolites and plant biotic and abiotic stress management. Frontiers Media, Lausanne, 214 p., 2024. ISBN: 9782832544433 Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/366263 | Kiadói változat: 4 |
2024 | Shaikh, A., Wandhekar, S., Ahmed, A., Pandey, V., Oláh, C., Daróczi, L., Prokisch, J., Harsányi, E., Kovács, B.: Exploring the Ecological Implications, Gastronomic Applications, and Nutritional and Therapeutic Potential of Juglans regia L. (Green Walnut): A Comprehensive Review. Nutrients. 16 (8), 1183-, 2024. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/368864 Folyóirat-mutatók:
D1 Food Science (2023) D1 Nutrition and Dietetics (2023) | Kiadói változat: 7 |
2023 | Loi, M., Logrieco, A., Pusztahelyi, T., Leiter, É., Hornok, L., Pócsi, I.: Advanced mycotoxin control and decontamination techniques in view of an increased aflatoxin risk in Europe due to climate change. Front. Microbiol. 13 1-18, 2023. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/343685 Folyóirat-mutatók:
Q1 Microbiology Q1 Microbiology (medical) | Kiadói változat: 7 |
2023 | Adácsi, C., Kovács, S., Pusztahelyi, T.: Aflatoxin M1 binding by probiotic bacterial cells and cell fractions. Acta Aliment. 52 (4), 579-588, 2023. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/362112 Folyóirat-mutatók:
Q3 Food Science | Kiadói változat: 8 |
2023 | Toviho, O., Moutia, I., Pusztahelyi, T., Bársony, P.: Effect of Duckweed (Spirodela polyrhiza)-Supplemented Semolina on the Production Parameters and Nutrient Composition of Yellow Mealworm (Tenebrio molitor). Agriculture-Basel. 13 (17), 1-15, 2023. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/357399 Folyóirat-mutatók:
Q1 Agronomy and Crop Science Q2 Food Science Q2 Plant Science | kiadói változat: 14 |
2023 | Molnár, K., Rácz, C., Dövényi-Nagy, T., Bakó, K., Pusztahelyi, T., Kovács, S., Adácsi, C., Pócsi, I., Dobos, A.: The effect of environmental factors on mould counts and AFB1 toxin production by Aspergillus flavus in maize. Toxins. 15 (3), 1-18, 2023. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/348176 Folyóirat-mutatók:
Q1 Health, Toxicology and Mutagenesis Q1 Toxicology | kiadói változat: 21 |
2022 | Farkas, Z., Országh, E., Engelhardt, T., Csorba, S., Kerekes, K., Zentai, A., Süth, M., Nagy, A., Miklós, G., Molnár, K., Rácz, C., Dövényi-Nagy, T., Ambrus, Á., Győri, Z., Dobos, A., Pusztahelyi, T., Pócsi, I., Jóźwiak, Á.: A Systematic Review of the Efficacy of Interventions to Control Aflatoxins in the Dairy Production Chain-Feed Production and Animal Feeding Interventions. Toxins. 14 (2), 1-39, 2022. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/328566 Folyóirat-mutatók:
Q2 Health, Toxicology and Mutagenesis Q1 Toxicology | kiadói változat: 55 |
2022 | Adácsi, C., Kovács, S., Pócsi, I., Pusztahelyi, T.: Elimination of Deoxynivalenol, Aflatoxin B1, and Zearalenone by Gram-Positive Microbes (Firmicutes). Toxins. 14 (9), 1-12, 2022. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/337036 Folyóirat-mutatók:
Q2 Health, Toxicology and Mutagenesis Q1 Toxicology | Kiadói változat: 9 |
2022 | Adácsi, C., Kovács, S., Pócsi, I., Győri, Z., Dombrádi, Z., Pusztahelyi, T.: Microbiological and Toxicological Evaluation of Fermented Forages. Agriculture-Basel. 12 (3), 1-11, 2022. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/329312 Folyóirat-mutatók:
Q2 Agronomy and Crop Science Q2 Food Science Q2 Plant Science | kiadói változat: 32 |
2022 | Horváth, E., Pusztahelyi, T., Adácsi, C., Tanyi, E., Pócsi, I.: Optimization and Validation of ELISA for Aflatoxin B1 Detection in Fermented Forages and Feeds. Scientifica. 2022 1-6, 2022. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/337413 Folyóirat-mutatók:
Q2 Agricultural and Biological Sciences (miscellaneous) Q2 Environmental Science (miscellaneous) | Kiadói változat: 9 |
2022 | Farkas, Z., Kerekes, K., Ambrus, Á., Süth, M., Peles, F., Pusztahelyi, T., Pócsi, I., Nagy, A., Sipos, P., Miklós, G., Lőrincz, A., Csorba, S., Jóźwiak, Á.: Probabilistic modeling and risk characterization of the chronic aflatoxin M1 exposure of Hungarian consumers. Front. Microbiol. 13 1-12, 2022. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/337277 Folyóirat-mutatók:
Q1 Microbiology Q1 Microbiology (medical) | Kiadói változat: 7 |
2021 | Peles, F., Sipos, P., Kovács, S., Győri, Z., Pócsi, I., Pusztahelyi, T.: Biological Control and Mitigation of Aflatoxin Contamination in Commodities. Toxins. 13 (2), 1-19, 2021. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/301962 Folyóirat-mutatók:
Q1 Health, Toxicology and Mutagenesis Q1 Toxicology | kiadói változat: 129 |
2021 | Sipos, P., Peles, F., Brassó, D., Béri, B., Pusztahelyi, T., Pócsi, I., Győri, Z.: Physical and Chemical Methods for Reduction in Aflatoxin Content of Feed and Food. Toxins. 13 (3), 1-17, 2021. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/304153 Folyóirat-mutatók:
Q1 Health, Toxicology and Mutagenesis Q1 Toxicology | kiadói változat: 59 |
2020 | Szabó, Z., Pákozdi, K., Murvai, K., Pusztahelyi, T., Kecskeméti, Á., Gáspár, A., Logrieco, A., Emri, T., Ádám, A., Leiter, É., Hornok, L., Pócsi, I.: FvatfA regulates growth, stress tolerance as well as mycotoxin and pigment productions in Fusarium verticillioides. Appl. Microbiol. Biotechnol. 104 (18), 7879-7899, 2020. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/293823 Folyóirat-mutatók:
Q1 Applied Microbiology and Biotechnology Q1 Biotechnology Q1 Medicine (miscellaneous) | kiadói változat: 71 |
2018 | Pusztahelyi, T.: Chitin and chitin-related compounds in plant-fungal interactions. Mycology. 9 (3), 189-201, 2018. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/269835 Folyóirat-mutatók:
Q3 Infectious Diseases Q4 Microbiology Q2 Plant Science | kiadói változat: 91 |
2018 | Zaheri, A., Csorvási, É., Bársony, P., Komlósi, I., Szabó, C., Pusztahelyi, T.: Effect of Different Supplementary Diets on Growing Rate, Fat and Protein Contents of Flesh Common Carp (Cyprinus carpio) Fingerlings. J Anim Res Nutr. 03 (02), 1-5, 2018. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/269818 | kiadói változat: 65 |
2017 | Pusztahelyi, T., Őri, N.: Akkreditált környezetanalitika, takarmány- és élelmiszeranalitika a Debreceni Egyetemen. Debr. szle. 24 (3), 272-278, 2017. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/245174 | kiadói változat: 6 |
2014 | Kovács, S., Pusztahelyi, T., Borbélyné Varga, M.: Az aflatoxin képződése mezőgazdasági termékeken. Agrártud. Közl. 56 67-72, 2014. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/270091 | Kiadói változat: 17 |