Jelenlegi hely

Statisztika

Élelmiszertechnológiai Intézet

Open Access publikációk letöltési adatai a DE intézményi repozitóriumából
Dátum: -
OA publikációk száma a DEA-ban: 78

Összes letöltés a DEA-ból: 4319

OrszágLetöltések
Egyesült Államok (US)2108
Magyarország (HU)646
Kína (CN)166
Németország (DE)103
Malajzia (MY)100
Hong Kong SAR (Kínai Népköztársaság) (HK)56
Egyesült Királyság (GB)55
Indonézia (ID)48
India (IN)38
Franciaország (FR)37
Írország (IE)37
Törökország (TR)30
Románia (RO)28
Oroszország (RU)26
Hollandia (NL)22
Dél-Afrika (ZA)22
Kanada (CA)20
Japán (JP)16
Egyesült Arab Emírségek (AE)15
Csehország (CZ)15
Finnország (FI)14
Vietnám (VN)13
Egyiptom (EG)12
Ukrajna (UA)12
Ausztrália (AU)11
Pakisztán (PK)11
Horvátország (HR)10
Szlovákia (SK)10
Brazília (BR)8
Fülöp-szigetek (PH)8
Argentína (AR)7
Spanyolország (ES)7
Kenya (KE)7
Görögország (GR)6
Marokkó (MA)6
Mexikó (MX)6
Peru (PE)6
Szingapur (SG)6
Kolumbia (CO)5
Ciprus (CY)5
Olaszország (IT)5
Kuvait (KW)5
Litvánia (LT)5
Nigéria (NG)5
Szerbia (RS)5
Thaiföld (TH)5
Benin (BJ)4
Chile (CL)4
Ecuador (EC)4
Jordánia (JO)4
Lengyelország (PL)4
Ausztria (AT)3
Belgium (BE)3
Dánia (DK)3
Irak (IQ)3
Svájc (CH)2
Szaud-Arábia (SA)2
Uganda (UG)2
Albánia (AL)1
Bosznia-Hercegovina (BA)1
Banglades (BD)1
Bulgária (BG)1
Elefántcsontpart (CI)1
Costa Rica (CR)1
Észtország (EE)1
Etiópia (ET)1
Jamaica (JM)1
Lettország (LV)1
Omán (OM)1
Pápua Új-Guinea (PG)1
Seychelle-szigetek (SC)1
Svédország (SE)1
Szíria (SY)1
Üzbegisztán (UZ)1
Zimbabwe (ZW)1
n.a.476
Megjelenés Publikáció Fájlletöltések
2024Skopkó, B., Homoki, J., Fazekas, M., Paholcsek, M., Fauszt, P., Dávid, P., Stündl, L., Bíróné Molnár, P., Forgács, I., Váradi, J., Bágyi, K., Gálné Remenyik, J.: Changes in the Composition of Unstimulated and Stimulated Saliva Due to Chewing Sour Cherry Gum and a Toothbrush Change.
Cells. 13 (3), 1-29, 2024.
Folyóirat-mutatók:
Q1 Biochemistry, Genetics and Molecular Biology (miscellaneous) (2022)
kiadói változat: 3
2024Feketéné Posta, E., Fekete, I., Gyarmati, É., Stündl, L., Zöld, É., Barta, Z.: The Effects of Artificial Sweeteners on Intestinal Nutrient-Sensing Receptors: Dr. Jekyll or Mr. Hyde?.
Life (Basel). 14 (1), 1-21, 2024.
Folyóirat-mutatók:
Q2 Biochemistry, Genetics and Molecular Biology (miscellaneous) (2022)
Q2 Ecology, Evolution, Behavior and Systematics (2022)
Q2 Paleontology (2022)
Q2 Space and Planetary Science (2022)
kiadói változat: 20
2023Nagy, R., Murányi, E., Bíróné Molnár, P., Szepesi, J., Győri, Z., Veres, S., Gálné Remenyik, J., Sipos, P.: Assessment of Bioactive Profile of Sorghum Brans under the Effect of Growing Conditions and Nitrogen Fertilization.
Agriculture-Basel. 13 (4), 1-17, 2023.
Folyóirat-mutatók:
Q2 Agronomy and Crop Science (2022)
Q2 Food Science (2022)
Q2 Plant Science (2022)
kiadói változat: 21
2023Ali, S., Abbas, G., Rashid, S., Fatima, A., Malik, A., Ali, D., Bijoro, M., Hashmi, U., Rahim, R., Hussain, S., Ali, K., Memon, J., Khourshid, J.: Biological Performance in Black Fin Seabream, Acanthopagrus berda (Forsskal, 1775) by Using Two Different Protein-Based Diets in Seawater Earthen Ponds.
Sarhad J. Agric. 39 (3), 632-640, 2023.
Folyóirat-mutatók:
Q3 Agricultural and Biological Sciences (miscellaneous) (2022)
Kiadói változat: 15
2023Kutasy, E., Diósi, G., Bódi, E., Nagy, P., Melash, A., Forgács, F., Virág, I., Vad, A., Bytyqi, B., Buday, T., Csajbók, J.: Changes in plant and grain quality of winter oat (Avena sativa L.) varieties in response to silicon and sulphur foliar fertilisation under abiotic stress conditions.
Plants-Basel. 12 (4), 1-18, 2023.
Folyóirat-mutatók:
Q1 Ecology (2022)
Q1 Ecology, Evolution, Behavior and Systematics (2022)
Q1 Plant Science (2022)
kiadói változat: 24
2023Klusóczki, Á., Oláh, B., Hosszú, D., Fenyvesi, F., Gálné Remenyik, J., Homoki, J., Gyöngyösi, A., Bácskay, I., Váradi, J.: Effectiveness of Anthocyanin-Rich Sour Cherry Extract on Gliadin-Induced Caco-2 Barrier Damage.
Nutrients. 15 (18), 1-16, 2023.
Folyóirat-mutatók:
D1 Food Science (2022)
D1 Nutrition and Dietetics (2022)
kiadói változat: 4
2023Skopkó, B., Paholcsek, M., Szilágyi-Rácz, A., Fauszt, P., Dávid, P., Stündl, L., Váradi, J., Kovács, R., Bágyi, K., Gálné Remenyik, J.: High-Throughput Sequencing Analysis of the Changes in the Salivary Microbiota of Hungarian Young and Adult Subpopulation by an Anthocyanin Chewing Gum and Toothbrush Change.
Dentistry Journal. 11 (2), 1-16, 2023.
Folyóirat-mutatók:
Q2 Dentistry (miscellaneous) (2022)
kiadói változat: 6
2023Markovics, A., Csige, L., Szőllősi, E., Matyi, H., Lukács, A., Perez, N., Bacsó, Z., Stündl, L., Gálné Remenyik, J., Biró, A.: HPLC Analysis of Polyphenols Derived from Hungarian Aszú from Tokaj Wine Region and Its Effect on Inflammation in an In Vitro Model System of Endothelial Cells.
Int. J. Mol. Sci. 24 (7), 1-14, 2023.
Folyóirat-mutatók:
Q2 Catalysis (2022)
Q1 Computer Science Applications (2022)
D1 Inorganic Chemistry (2022)
Q1 Medicine (miscellaneous) (2022)
Q2 Molecular Biology (2022)
Q1 Organic Chemistry (2022)
Q1 Physical and Theoretical Chemistry (2022)
D1 Spectroscopy (2022)
Kiadói változat: 17
2023Fekete, I.: Mozzanatok a debreceni agrár-felsőoktatás 155 évéből.
Debr. szle. 31 (4), 373-383, 2023.
Kiadói változat: 16
2023Gyöngy, Z., Mocsár, G., Hegedűs, É., Stockner, T., Ritter, Z., Homolya, L., Schamberger, A., Orbán, T., Gálné Remenyik, J., Szakács, G., Goda, K.: Nucleotide binding is the critical regulator of ABCG2 conformational transitions.
eLife. 12 1-24, 2023.
Folyóirat-mutatók:
D1 Biochemistry, Genetics and Molecular Biology (miscellaneous) (2022)
D1 Immunology and Microbiology (miscellaneous) (2022)
D1 Medicine (miscellaneous) (2022)
D1 Neuroscience (miscellaneous) (2022)
kiadói változat: 6
2023Maghfira, L., Stündl, L., Fehér, M., Asmediana, A.: Review on the fatty acid profile and free fatty acid of common carp (Cyprinus carpio).
Agrártud. közl. 2023 - 2 99-105, 2023.
Kiadói változat: 35
2023Singh, K., Patil, R., Patel, V., Gálné Remenyik, J., Hegedűs, T., Goda, K.: Synergistic Inhibitory Effect of Quercetin and Cyanidin-3O-Sophoroside on ABCB1.
Int. J. Mol. Sci. 24 (14), 1-24, 2023.
Folyóirat-mutatók:
Q2 Catalysis (2022)
Q1 Computer Science Applications (2022)
D1 Inorganic Chemistry (2022)
Q1 Medicine (miscellaneous) (2022)
Q2 Molecular Biology (2022)
Q1 Organic Chemistry (2022)
Q1 Physical and Theoretical Chemistry (2022)
D1 Spectroscopy (2022)
kiadói változat: 4
2022Balog, K., Bagi, Z., Tóth, B., Hegedűs, B., Fehér, M., Stündl, L., Kusza, S.: Association study between relative expression levels of eight genes and growth rate in Hungarian common carp (Cyprinus carpio).
Saudi Journal of Biological Sciences. 29 (1), 630-639, 2022.
Folyóirat-mutatók:
Q1 Agricultural and Biological Sciences (miscellaneous)
kiadói változat: 58
2022Orosz-Tóth, M., Kun-Nemes, A., Lowy, D., Csihon, Á., Sándor, Z., Kincses, S., Holb, I.: Comparison and intercorrelation of extraction methods for polyphenol content and antioxidant capacity of scab-resistant apple cultivars.
Agronomy-Basel. 12 (2), 1-18, 2022.
Folyóirat-mutatók:
Q1 Agronomy and Crop Science
kiadói változat: 33
2022Gálné Remenyik, J., Biró, A., Klusóczki, Á., Juhász, K., Szendi-Szatmári, T., Kenesei, Á., Szőllősi, E., Vasvári, G., Stündl, L., Fenyvesi, F., Váradi, J., Markovics, A.: Comparison of the Modulating Effect of Anthocyanin-Rich Sour Cherry Extract on Occludin and ZO-1 on Caco-2 and HUVEC Cultures.
Int. J. Mol. Sci. 23 (16), 1-13, 2022.
Folyóirat-mutatók:
Q2 Catalysis
Q1 Computer Science Applications
D1 Inorganic Chemistry
Q1 Medicine (miscellaneous)
Q2 Molecular Biology
Q1 Organic Chemistry
Q1 Physical and Theoretical Chemistry
D1 Spectroscopy
Kiadói változat: 15
2022Bagi, Z., Balog, K., Tóth, B., Fehér, M., Bársony, P., Baranyai, E., Harangi, S., Ashrafzadeh, M., Hegedűs, B., Stündl, L., Kusza, S.: Genes and elements involved in the regulation of the nervous system and growth affect the development of spinal deformity in Cyprinus carpio.
PLoS One. 17 (4), 1-21, 2022.
Folyóirat-mutatók:
Q1 Multidisciplinary
kiadói változat: 23
2022Czimbalmos, R., Fazekas, M., Murányi, E., Nagy, A., Harangi, A.: GIS in the service of plant breeding in Karcag.
Columella. 9 (1), 57-64, 2022.
Kiadói változat: 5
2022Erdélyi, L., Fenyvesi, F., Gál, B., Haimhoffer, Á., Vasvári, G., Budai, I., Gálné Remenyik, J., Bereczki, I., Fehér, P., Ujhelyi, Z., Bácskay, I., Vecsernyés, M., Kovács, R., Váradi, J.: Investigation of the Role and Effectiveness of Chitosan Coating on Probiotic Microcapsules.
Polymers. 14 (9), 1-16, 2022.
Folyóirat-mutatók:
Q1 Chemistry (miscellaneous)
Q1 Polymers and Plastics
kiadói változat: 41
2022Gál, K., Pesti-Asbóth, G., Vass, M., Biró, A., Markovics, A., Homoki, J., Fidler, G., Paholcsek, M., Cziáky, Z., Németh, N., Gálné Remenyik, J., Soltész, P.: Monitoring and recovery of hyperglycaemia-induced endothelial dysfunction with rheopheresis in diabetic lower extremity ulceration with hyperviscosity.
Diabetes and Vascular Disease Research. 19 (6), 1-14, 2022.
Folyóirat-mutatók:
Q2 Cardiology and Cardiovascular Medicine
Q2 Endocrinology, Diabetes and Metabolism
Q2 Internal Medicine
Kiadói változat: 24
2022Beke-Varga, A., Márton, É., Markovics, A., Penyige, A., Balogh, I., Nagy, B., Szilágyi, M.: Suppressing the PI3K/AKT Pathway by miR-30d-5p Mimic Sensitizes Ovarian Cancer Cells to Cell Death Induced by High-Dose Estrogen.
Biomedicines. 10 (9), 1-19, 2022.
Folyóirat-mutatók:
Q2 Biochemistry, Genetics and Molecular Biology (miscellaneous)
Q1 Medicine (miscellaneous)
kiadói változat: 12
2022Molnár, Á., Homoki, D., Bársony, P., Kertész, A., Gálné Remenyik, J., Pesti-Asbóth, G., Fehér, M.: The Effects of Contrast between Dark- and Light-Coloured Tanks on the Growth Performance and Antioxidant Parameters of Juvenile European Perch (Perca fluviatilis).
Water. 14 (6), 1-10, 2022.
Folyóirat-mutatók:
Q1 Aquatic Science
Q2 Biochemistry
Q1 Geography, Planning and Development
Q2 Water Science and Technology
kiadói változat: 34
2022Juhászné Tóth, R., Kiss, D., Csapó, J.: The role of selenium in nutrition and the manufacturing of selenium-enriched milk.
Acta Univ. Sapientiae, Alim. 15 (1), 84-93, 2022.
Kiadói változat: 29
2022Pesti-Asbóth, G., Bíróné Molnár, P., Forgács, I., Dobránszki, J., Gálné Remenyik, J.: Ultrasonication affects the melatonin and auxin levels and the antioxidant system in potato in vitro.
Front. Plant Sci. 13 1-15, 2022.
Folyóirat-mutatók:
D1 Plant Science
Kiadói változat: 2
2021Hámori, C., Gálné Remenyik, J., Kandra, L., Gyémánt, G.: Colorado potato beetle alpha-amylase: Purification, action pattern and subsite mapping for exploration of active centre.
Int. J. Biol. Macromol. 168 350-355, 2021.
Folyóirat-mutatók:
Q2 Biochemistry
Q1 Economics and Econometrics
Q1 Energy (miscellaneous)
Q1 Medicine (miscellaneous)
Q2 Molecular Biology
Q2 Structural Biology
kiadói változat: 25
2021Nagy, V., Máthé, E., Jevcsák, S., Fülep, Z., Fülep, Á., Diósi, G.: Comparison of chemical parameters of enzyme active and inactive malt types.
Agrártud. Közl. 2021/1 (1), 161-166, 2021.
kiadói változat: 31
2021Stündl, L.: Debreceni Egyetem Mezőgazdaság-, Élelmiszertudományi és Környezetgazdálkodási kara 50 éves.
Gerundium. 12 (1-2), 246-255, 2021.
kiadói változat: 29
2021Homoki, D., Toviho, O., Minya, D., Kovács, L., Lelesz, J., Bársony, P., Fehér, M., Kövics, G., Stündl, L.: Effect of dissolved oxygen on common carp (Cyprinus carpio) and basil (Ocimum basilicum) in the aquaponics system.
Agrártud. Közl. 2021 (1), 89-96, 2021.
Kiadói változat: 23
2021Fehér, M., Fauszt, P., Szilágyi-Tolnai, E., Fidler, G., Pesti-Asbóth, G., Stágel, A., Szűcs, I., Biró, S., Gálné Remenyik, J., Paholcsek, M., Stündl, L.: Effects of phytonutrient-supplemented diets on the intestinal microbiota of Cyprinus carpio.
PLoS One. 16 (4), 1-24, 2021.
Folyóirat-mutatók:
Q1 Multidisciplinary
kiadói változat: 46
2021Singh, K., Tarapcsák, S., Gyöngy, Z., Ritter, Z., Batta, G., Bosire, R., Gálné Remenyik, J., Goda, K.: Effects of Polyphenols on P-Glycoprotein (ABCB1) Activity.
Pharmaceutics. 13 (12), 1-17, 2021.
Folyóirat-mutatók:
Q1 Pharmaceutical Science
kiadói változat: 40
2021Nagy, R., Máthé, E., Csapó, J., Sipos, P.: Modifying Effects of Physical Processes on Starch and Dietary Fiber Content of Foodstuffs.
Processes. 9 (1), 1-16, 2021.
Folyóirat-mutatók:
Q3 Bioengineering
Q2 Chemical Engineering (miscellaneous)
Q3 Process Chemistry and Technology
kiadói változat: 134
2021Sipos, P., Peles, F., Brassó, D., Béri, B., Pusztahelyi, T., Pócsi, I., Győri, Z.: Physical and Chemical Methods for Reduction in Aflatoxin Content of Feed and Food.
Toxins. 13 (3), 1-17, 2021.
Folyóirat-mutatók:
Q1 Health, Toxicology and Mutagenesis
Q1 Toxicology
kiadói változat: 59
2020Biró, A., Markovics, A., Fazekas, M., Fidler, G., Szalóki, G., Paholcsek, M., Lukács, J., Stündl, L., Gálné Remenyik, J.: Allithiamine Alleviates Hyperglycaemia-Induced Endothelial Dysfunction.
Nutrients. 12 (6), 1-13, 2020.
Folyóirat-mutatók:
D1 Food Science
Q1 Nutrition and Dietetics
kiadói változat: 50
2020Kovács, L., Minya, D., Homoki, D., Toviho, O., Molnár, Á., Fehér, M., Stündl, L., Bársony, P.: Comparision of growth of mature all-female and mixed-sex Common carp (Cyprinus carpio L.) stocks in RAS.
Agrártud. Közl. 1 (1), 65-68, 2020.
kiadói változat: 35
2020Homoki, D., Minya, D., Kovács, L., Molnár, Á., Balogh, K., Bársony, P., Fehér, M., Kövics, G., Stündl, L.: Comparison of the technological background of aquaponic systems.
Agrártud. Közl. 1 47-52, 2020.
kiadói változat: 37
2020Markovics, A., Biró, A., Kun-Nemes, A., Fazekas, M., Szilágyi-Rácz, A., Paholcsek, M., Lukács, J., Stündl, L., Gálné Remenyik, J.: Effect of Anthocyanin-Rich Extract of Sour Cherry for Hyperglycemia-Induced Inflammatory Response and Impaired Endothelium-Dependent Vasodilation.
Nutrients. 12 (11), 1-13, 2020.
Folyóirat-mutatók:
D1 Food Science
Q1 Nutrition and Dietetics
kiadói változat: 38
2020Biró, A., Markovics, A., Stündl, L., Gálné Remenyik, J.: Effect of anthocyanin-rich sour cherry extract on the level of IL-8 in LPS-induced endothelial cell.
Agrártud. Közl. 2 27-30, 2020.
kiadói változat: 35
2020Csernus, B., Biró, S., Babinszky, L., Komlósi, I., Jávor, A., Stündl, L., Gálné Remenyik, J., Bai, P., Oláh, J., Pesti-Asbóth, G., Czeglédi, L.: Effect of Carotenoids, Oligosaccharides and Anthocyanins on Growth Performance, Immunological Parameters and Intestinal Morphology in Broiler Chickens Challenged with Escherichia coli Lipopolysaccharide.
Animals (Basel). 10 (2), 1-20, 2020.
Folyóirat-mutatók:
Q2 Animal Science and Zoology
Q1 Veterinary (miscellaneous)
kiadói változat: 85
2020Csernus, B., Biró, S., Stündl, L., Gálné Remenyik, J., Bai, P., Fehér, M., Minya, D., Czeglédi, L.: Effects of bioactive plant extracts on immune-related gene expression of common carp (Cyprinus carpio).
Acta agraria Debreceniensis. 2 49-56, 2020.
kiadói változat: 41
2020Hegedűs, C., Muresan, M., Badale, A., Bombicz, M., Varga, B., Szilágyi, A., Sinka, D., Bácskay, I., Popoviciu, M., Magyar, I., Szarvas, M., Szőllősi, E., Németh, J., Szilvássy, Z., Pallag, A., Kiss, R.: SIRT1 Activation by Equisetum Arvense L. (Horsetail) Modulates Insulin Sensitivity in Streptozotocin Induced Diabetic Rats.
Molecules. 25 (11), 2541-2561, 2020.
Folyóirat-mutatók:
Q2 Analytical Chemistry
Q1 Chemistry (miscellaneous)
Q2 Drug Discovery
Q2 Medicine (miscellaneous)
Q3 Molecular Medicine
Q2 Organic Chemistry
Q1 Pharmaceutical Science
Q2 Physical and Theoretical Chemistry
kiadói változat: 45
2020Fidler, G., Szilágyi-Tolnai, E., Stágel, A., Gálné Remenyik, J., Stündl, L., Gál, F., Biró, S., Paholcsek, M.: Tendentious effects of automated and manual metagenomic DNA purification protocols on broiler gut microbiome taxonomic profiling.
Sci. Rep. 10 (1), 1-16, 2020.
Folyóirat-mutatók:
D1 Multidisciplinary
kiadói változat: 31
2020Csapó, J., Albert, C., Sipos, P.: The aflatoxin content of milk and dairy products as well as breast milk and the possibilities of detoxification.
Acta Univ. Sapientiae, Alim. 13 (1), 99-117, 2020.
kiadói változat: 38
2019Biró, A., Markovics, A., Homoki, J., Szőllősi, E., Hegedűs, C., Tarapcsák, S., Lukács, J., Stündl, L., Gálné Remenyik, J.: Anthocyanin-Rich Sour Cherry Extract Attenuates the Lipopolysaccharide-Induced Endothelial Inflammatory Response.
Molecules. 24 (19), 3427-3441, 2019.
Folyóirat-mutatók:
Q2 Analytical Chemistry
Q2 Chemistry (miscellaneous)
Q2 Drug Discovery
Q2 Medicine (miscellaneous)
Q3 Molecular Medicine
Q2 Organic Chemistry
Q1 Pharmaceutical Science
Q2 Physical and Theoretical Chemistry
kiadói változat: 75
2019Kiss, R., Pesti-Asbóth, G., Szarvas, M., Stündl, L., Cziáky, Z., Hegedűs, C., Kovács, D., Badale, A., Máthé, E., Szilvássy, Z., Gálné Remenyik, J.: Diosgenin and Its Fenugreek Based Biological Matrix Affect Insulin Resistance and Anabolic Hormones in a Rat Based Insulin Resistance Model.
Biomed Res. Int. 2019 1-13, 2019.
Folyóirat-mutatók:
Q2 Biochemistry, Genetics and Molecular Biology (miscellaneous)
Q2 Immunology and Microbiology (miscellaneous)
Q2 Medicine (miscellaneous)
Kiadói változat: 146
2019Biró, A., Gálné Remenyik, J.: Effect of allithiamine on the level of hyperglycaemia-induced advanced glycation end products.
Agrártud. Közl. 2 41-44, 2019.
kiadói változat: 26
2019Kun-Nemes, A., Homoki, J., Kiss, R., Hegedűs, C., Kovács, D., Peitl, B., Gál, F., Stündl, L., Szilvássy, Z., Gálné Remenyik, J.: Effect of Anthocyanin-Rich Tart Cherry Extract on Inflammatory Mediators and Adipokines Involved in Type 2 Diabetes in a High Fat Diet Induced Obesity Mouse Model.
Nutrients. 11 (9), 1-17, 2019.
Folyóirat-mutatók:
D1 Food Science
Q1 Nutrition and Dietetics
kiadói változat: 75
2019Csapó, J., Prokisch, J., Albert, C., Sipos, P.: Effect of UV light on food quality and safety.
Acta Univ. Sapientiae, Alim. 12 (1), 21-41, 2019.
kiadói változat: 192
2019Jevcsák, S., Sipos, P.: Pszeudocereáliákból készített innovatív próbatermékek vizsgálata és fogyasztói értékelése.
Táplálkozásmarketing. 6 (1), 57-68, 2019.
kiadói változat: 34
2018Olamideo, F., Diósi, G., Mironescu, I., Máthé, E.: Development of fortified bakery products based on kokoro, a traditional Nigerian snack.
Acta Univ. Sapientiae, Alim. 11 (1), 145-160, 2018.
kiadói változat: 56
2018Kun-Nemes, A., Homoki, J., Kiss, R., Stündl, L., Gálné Remenyik, J.: Effect of anthocyanin-rich Hungarian tart cherry extract on blood antioxidant status in C57BL/6J mice.
Agrártud. Közl. 150th Anniversary Issue 335-341, 2018.
kiadói változat: 28
2018Szabó, K., Gesztelyi, R., Lampé, N., Kiss, R., Gálné Remenyik, J., Pesti-Asbóth, G., Priksz, D., Szilvássy, Z., Juhász, B.: Fenugreek (Trigonella Foenum-Graecum) Seed Flour and Diosgenin Preserve Endothelium-Dependent Arterial Relaxation in a Rat Model of Early-Stage Metabolic Syndrome.
Int. J. Mol. Sci. 19 (3), 1-21, 2018.
Folyóirat-mutatók:
Q1 Catalysis
Q1 Computer Science Applications
Q1 Inorganic Chemistry
Q1 Medicine (miscellaneous)
Q2 Molecular Biology
Q1 Organic Chemistry
Q1 Physical and Theoretical Chemistry
Q1 Spectroscopy
Kiadói változat: 115
2018Kovács, L., Simon, Á., Minya, D., Homoki, D., Kertész, A., Fehér, M., Stündl, L., Bársony, P.: Influence of 17-alpha methyl testosterone on the production parameters of common carp (Cyprinus carpio L.) fry.
Agrártud. Közl. 75 37-43, 2018.
kiadói változat: 22
2018Csapó, J., Albert, C.: Methods and procedures for reducing soy trypsin inhibitor activity by means of heat treatment combined with chemical methods.
Acta Univ. Sapientiae, Alim. 11 (1), 58-80, 2018.
kiadói változat: 79
2018Petróczki, F., Kojo Woode, B., Törős, G., Nagy, N., Béri, B., Peles, F.: Microbiological status of bulk tank milk and different flavored gomolya cheeses produced by a milk producing and processing plant.
Agrártud. Közl. 75 73-78, 2018.
kiadói változat: 23
2018Csapó, J., Kiss, D., Albert, C.: Production of prebiotics via reactions involving lactose as well as malic acid and citric acid.
Acta Univ. Sapientiae, Alim. 11 (1), 97-109, 2018.
kiadói változat: 81
2018Csapó, J., Albert, C., Kiss, D.: Production of protected amino acids using the reaction between hydroxycarboxylic acids and amino acids as well as binding on the bentonite.
Acta Univ. Sapientiae, Alim. 11 (1), 110-127, 2018.
kiadói változat: 76
2018Babka, B., Futó, I., Szabó, S.: Seasonal evaporation cycle in oxbow lakes formed along the Tisza River in Hungary for flood control.
Hydrol. Process. 32 (13), 2009-2019, 2018.
Folyóirat-mutatók:
D1 Water Science and Technology
post-print: 191
2018Szűcs, I., Tikász, I., Fehér, M., Stündl, L.: Testing for Consumer Preferences of Smoked Asian Sea Bass (Barramundi) Filet Products in Hungary.
Cogent Business & Management. 5 (1), 1-19, 2018.
Folyóirat-mutatók:
Q3 Accounting
Q3 Business and International Management
Q3 Business, Management and Accounting (miscellaneous)
Q4 Management Science and Operations Research
Q3 Marketing
Q3 Organizational Behavior and Human Resource Management
Q3 Strategy and Management
Kiadói változat: 123
2018Pesti-Asbóth, G., Novotniné Dankó, G., Győri, Z., Stündl, L., Szarvas, M., Gálné Remenyik, J.: The effect of supplemental pig milk replacer on carbohydrate metabolism: a review.
Agrártud. közl. 75 (2), 67-71, 2018.
kiadói változat: 29
2017Jevcsák, S., Sipos, P.: Az agrotechnikai kezelések hatása a közönséges köles beltartalmi paramétereire.
Agrártud. Közl. 72 65-69, 2017.
Kiadói változat: 13
2017Jevcsák, S., Murányi, E., Stündl, L., Jóvér, J., Sipos, P.: Effect of different levels of nitrogen on the total polyphenol and total flavonoid content of sorghum and millet flours.
Acta Univ. Sapientiae. Alimentaria. 10 107-115, 2017.
kiadói változat: 77
2017Sipos, P., Horváth, M., Adácsi, C., Horváth, B., Babka, B., Győri, Z.: Enrichment of pasta products using beetroot.
Food and Environment Safety. 16 (4), 209-215, 2017.
Kiadói változat: 6
2017Süli, Á., Béri, B., Csapó, J., Berecz, E.: Oilseeds as a perspective in the nutrition on dairy farm.
Lucr. Ştiint. Zootech. Biotehnol. 50 (2), 29-33, 2017.
kiadói változat: 9
2017Csapó, J., Schobert, N.: Production of a high-nutritional-value functional food, the Update1 bread, with the supplementation of the wheat flour with high-protein-content raw food materials.
Acta Univ. Sapientiae. Alimentaria. 10 (1), 36-60, 2017.
kiadói változat: 41
2017Prokisch, J., Csiki, Z., Albert, C., Csapó, J.: Production of high-lysine-content biscuit and examination of the absorption of lysine in humans.
Acta Univ. Sapientiae. Alimentaria. 10 (1), 21-35, 2017.
kiadói változat: 71
2017Varga, B., Priksz, D., Lampé, N., Bombicz, M., Kurucz, A., Szabó, A., Pósa, A., Szabó, R., Kemény-Beke, Á., Gálné Remenyik, J., Gesztelyi, R., Juhász, B.: Protective Effect of Prunus Cerasus (Sour Cherry) Seed Extract on the Recovery of Ischemia/Reperfusion-Induced Retinal Damage in Zucker Diabetic Fatty Rat.
Molecules. 22 (10), [1-12], 2017.
Folyóirat-mutatók:
Q1 Analytical Chemistry
Q1 Chemistry (miscellaneous)
Q2 Drug Discovery
Q2 Medicine (miscellaneous)
Q3 Molecular Medicine
Q2 Organic Chemistry
Q1 Pharmaceutical Science
Q2 Physical and Theoretical Chemistry
Kiadói változat: 107
2017Csapó, J., Albert, C., Prokisch, J.: The role of vitamins in the diet of the elderly I. Fat-soluble vitamins.
Acta Univ. Sapientiae. Alimentaria. 10 (1), 127-145, 2017.
kiadói változat: 101
2017Csapó, J., Albert, C., Prokisch, J.: The role of vitamins in the diet of the elderly II. Water-soluble vitamins.
Acta Univ. Sapientiae. Alimentaria. 10 (1), 146-166, 2017.
kiadói változat: 75
2016Jevcsák, S., Sipos, P.: A cirok és a köles - mint alternatív gabonafélék - táplálkozás-élettani hatásai.
Agrártud. Közl. 69 91-95, 2016.
Kiadói változat: 130
2016Jevcsák, S., Sipos, P.: Alternative grains in nutrition.
Acta Univ. Sapientiae. Alimentaria. 9 (1), 69-76, 2016.
kiadói változat: 97
2016Szűcs, I., Tikász, I., Karnai, L., Stündl, L.: Füstölt barramundi filé termékek hazai fogyasztói megítélésének vizsgálata.
Táplálkozásmarketing. 3 (1), 21-36, 2016.
kiadói változat: 5
2016Holló, I., Csapó, J., Holló, G.: Impact of DDGS-supplemented diet with or without vitamin E and selenium supplementation on the fatty acid profile of beef.
Acta Univ. Sapientiae, Alim. 9 (1), 77-89, 2016.
kiadói változat: 45
2016Diósi, G., Sipos, P.: Megosztott nitrogén és kén fejtrágyás hatása az őszi búza minőségére.
Agrártud. közl. 67 27-31, 2016.
Kiadói változat: 18
2015Móré, M., Diósi, G., Sipos, P., Győri, Z.: Investigation of rheological properties winter wheat varieties during storage.
Acta Univ. Sapientiae. Alimentaria. 8 63-69, 2015.
Kiadói változat: 80
2015Csapó, J., Holló, G., Holló, I., Salamon, R., Salamon, S., Toró, S., Csapóné Kiss, Z.: Production of selenium-enriched milk and dairy products.
Acta Univ. Sapientiae. Alimentaria. 8 5-29, 2015.
kiadói változat: 42
2015Diósi, G., Móré, M., Sipos, P.: Role of the farinograph test in the wheat flour quality determination.
Acta Univ. Sapientiae. Alimentaria. 8 104-110, 2015.
Kiadói változat: 115
2014Csapó, J.: Élelmiszerek összetételének folyadékkromatográfiás vizsgálata.
[S.n.], [S.l], [205] p., 2014.
teljes szöveg: 34
2014Csapó, J.: Élelmiszerek összetételének gázkromatográfiás vizsgálata.
[S.n.], [S.l], 193 p., 2014.
teljes szöveg: 255
2014Csapó, J.: GC-MS és HPLC-MS alkalmazása élelmiszerszennyezők meghatározására.
[S.n.], [S.l.], 121 p., 2014.
teljes szöveg: 358